Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszi kolléga,de ahogy a dolgok állnak nem is kapkodok a javításával elég lesz a régi 1200 literest is húzgálni ebbe a "poros" földben a 4000 literes permetező elé idén a rábát kellene kötni.
Unokatesómnak pont ilyen van. Ő nagyon dicséri. Nem nagyon volt vele gondja szerintem most lesz mondjuk két éves. Full felszereltséges az övé is. Menetarányos kijuttatás meg minden egyéb... Egy baja van szerintem hogy a tankolásnál az övén nem volt semmi kivezetés és a vizet a felső nyíláson kellett nyomatni be és az meg elég nehézkes. Keretet kicsit ki kellett nyitni, mert másképpen nem férsz oda. De azóta csináltak rá kivezetést. Amúgy szerintem nem rossz masina. Nemtudom mondjuk, hogy a szivattyú mit bír, de olasz gyártás azt hiszem. A forrásban a hasonló felszereltség szerintem jó 2 millával hosszabb
nem ismerem konkrétan azt a tipust ami néked van, de hasonló gondom volt a Comet pumpával ahol a membrán gumi volt elszakadva. Kicseréltem és minden rendben volt. Ha cseréled akkor ajánlom mindet lecserélni, mert a többi is meg lessz revülve és idö kérdése mikor fogják magukat megadni.
Hello volna egy olyan gondom van egy Rau szívattyú es be engedi a vizet az olajba mi lehet a gond mind a ket olaj tartalyba miert es tud e valaki hol lehet alkatreszt rendelni hozza
Én nem értettem egy kukkot sem.Fordítsd le a lényeget!Éppen kérdezni akartam, h. milyen sebességet mondott, mert a videón olyan lassan ment a traktor,h. olyan lassan nem hiszem h. megy bárki is közülünk. Nézem a megadott paraméterekhez a táblázat kb 0,3 vagy inkább még egy kicsit kisebb fúvókát ad. Oda már szűrő is kell, olyan jobbacska fajta.
Sziasztok! Tudna nekem mondani valaki valait erről a Malupe nevű permetezőről, esetleg ha valakinek már van akkor megoszthatná tapasztalatait!
2200/18M 4 membrános szivattyú: 20 bar–200L/perc
computerizált, full felszereltség 3 190 000 Ft 10 815 €
Ezzel szemezem, elég olcsó és nem is néz ki rosszul csak nem tudom róla semmit. Esetleg Forrásba mennyibe kerülne egy ilyen tudású?(neten nem találtam árat a Forrás permetezőkhöz)
Válasz #2329. hozzászólásra
Én is nézztem a Kertitoxot igaz a 3000-t. Nem vennék rá mérget, hogy komolyabb a keret. Miből gondolod? Én nagyon stabilnak látom ezt a keretet, nem tünt a KERTITOX semmivel se stabilabnak. Nekem.
Akkor nagyon jók a domborzati viszonyok amik nálad vannak. Nekem edig fügesztett permetezöm volt, a keret alatti max magaság amit el tudtam érni 170 cm. Ilyen keretmagaságal is gondom volt némelyik parcelában a méter nagyságú nönyek akadoztak a keretbe 18 méteres szélességnél.
Válasz #2301. hozzászólásra
Nagyon szép ez a Hardi csak van egy hibájuk: alacsony a keretmagasság max 150 cm. Repcében virágzáskor, vagy napraforgóban 100 cm-es magasságú növénynél partos, dimbes dombos területnél használni nagyon nehéz. Nékem is bent volt idén a látókörömben az idei permetezövásárláskor, de az említett hátránya miatt kiesett a versenyböl. Az említett max. keretmagasságot mindenkinek ajánlom figyelmébe permetezö vásárláskor nehogy a késöbbiek során meglepetés érje.
6960 hozzászólás
2000-es évek környéki függesztett Jarmet permetezőkről van-e valakinek valamiféle tapasztalata??
Válasz #2358. hozzászólásra
okádásig van ,xar a helyzet...........
Válasz #2357. hozzászólásra
Lehet idén se kell mindenütt teletölteni majd,amúgy ha vízhiányba szenvednétek (amit kétlek) nálunk van bőven ingyen elvihető
Válasz #2356. hozzászólásra
van hogy nem tesszük tele a tartályt extrém esetekben!!
Válasz #2354. hozzászólásra
Köszi kolléga,de ahogy a dolgok állnak nem is kapkodok a javításával elég lesz a régi 1200 literest is húzgálni ebbe a "poros" földben a 4000 literes permetező elé idén a rábát kellene kötni.
Válasz #2354. hozzászólásra
Válasz #2215. hozzászólásra
ez a hiányzó rész(nyomóhíd és szakaszoló egység)a gépedről Kisvuk!!
Válasz #2352. hozzászólásra
Holnap szet szedem a szivagyut meglasuk akkor lehet kerek majd segitseget csinalok kepet is hat ha ugy jobban tudtok segiteni
Válasz #2351. hozzászólásra
Emailra ment,postán is elküldi.
Válasz #2349. hozzászólásra
Koszi hogy el kuldted azt nem tudod postan vagy futaral is le kuldi az alkatreszeket
Válasz #2349. hozzászólásra
Koszi hogy kuldted de hogy kell meg nezni ne haragudj de nem tudom meg kezdo vagyok de ha emailbe el kuldot anonimus_83@freemail.hu koszi
Válasz #2348. hozzászólásra
Írtam privátba,hol kapsz alkatrészt.
Koszi a segitseget de hol lelek hoza valyon alkatreszt vagyis membrant es draga lehet valyon
Válasz #2333. hozzászólásra
üdv : Zsir ujj3000/ 20kerettel minden extra5és fél miller novemberi ár!
Unokatesómnak pont ilyen van. Ő nagyon dicséri. Nem nagyon volt vele gondja szerintem most lesz mondjuk két éves. Full felszereltséges az övé is. Menetarányos kijuttatás meg minden egyéb... Egy baja van szerintem hogy a tankolásnál az övén nem volt semmi kivezetés és a vizet a felső nyíláson kellett nyomatni be és az meg elég nehézkes. Keretet kicsit ki kellett nyitni, mert másképpen nem férsz oda. De azóta csináltak rá kivezetést. Amúgy szerintem nem rossz masina. Nemtudom mondjuk, hogy a szivattyú mit bír, de olasz gyártás azt hiszem. A forrásban a hasonló felszereltség szerintem jó 2 millával hosszabb
Válasz #2343. hozzászólásra
nem ismerem konkrétan azt a tipust ami néked van, de hasonló gondom volt a Comet pumpával ahol a membrán gumi volt elszakadva. Kicseréltem és minden rendben volt. Ha cseréled akkor ajánlom mindet lecserélni, mert a többi is meg lessz revülve és idö kérdése mikor fogják magukat megadni.
Vizsgáztató állomások melyik településeken találhatók?(permetezők időszakos műszaki felülvizsgálata) Van valakinek listája vagy linkje?
Hello volna egy olyan gondom van egy Rau szívattyú es be engedi a vizet az olajba mi lehet a gond mind a ket olaj tartalyba miert es tud e valaki hol lehet alkatreszt rendelni hozza
Válasz #2341. hozzászólásra
Ott van lentebb irtam,de a 4,4bar az majdnem sok,lehet rovarölö is van benne.Én 7,5-el szoktam menni,igy jön mi a 200liter 2bar-on...
Válasz #2340. hozzászólásra
Én nem értettem egy kukkot sem.Fordítsd le a lényeget!Éppen kérdezni akartam, h. milyen sebességet mondott, mert a videón olyan lassan ment a traktor,h. olyan lassan nem hiszem h. megy bárki is közülünk. Nézem a megadott paraméterekhez a táblázat kb 0,3 vagy inkább még egy kicsit kisebb fúvókát ad. Oda már szűrő is kell, olyan jobbacska fajta.
Válasz #2339. hozzászólásra
Mondott az ürge mindent,vagy mit néztél...
Válasz #2338. hozzászólásra
A levél alá? Azt honnan látod?
Válasz #2337. hozzászólásra
Az hohy 7km/h-val haladva 250 liter/ha meg 4,4 bar-on bespriccel a levél alá is...
Válasz #2335. hozzászólásra
Mi benne az érdekes?
videó
Egy érdekes videó
https://www.youtube.com/watch?v=z4pHpAM0deg
4milla
Sziasztok! Tudna nekem mondani valaki valait erről a Malupe nevű permetezőről, esetleg ha valakinek már van akkor megoszthatná tapasztalatait!
2200/18M 4 membrános szivattyú: 20 bar–200L/perc
computerizált, full felszereltség 3 190 000 Ft 10 815 €
Ezzel szemezem, elég olcsó és nem is néz ki rosszul csak nem tudom róla semmit. Esetleg Forrásba mennyibe kerülne egy ilyen tudású?(neten nem találtam árat a Forrás permetezőkhöz)
Válasz #2331. hozzászólásra
Igen köszönöm.
Válasz #2328. hozzászólásra
elküldtem e-mailbe, megkaptad?
Válasz #2329. hozzászólásra
Én is nézztem a Kertitoxot igaz a 3000-t. Nem vennék rá mérget, hogy komolyabb a keret. Miből gondolod? Én nagyon stabilnak látom ezt a keretet, nem tünt a KERTITOX semmivel se stabilabnak. Nekem.
Válasz #2324. hozzászólásra
Mi tavaly decemberbe vettünk egy kicsit kevesebbért 2000/18-as kertitoxot. Igaz csak 4 szaksz, de komolyabb a keret. A vezérlés TeeJet.
Válasz #2327. hozzászólásra
Ismerem az Agrio-t nem tudtam,hogy nevet változtattak.Mennyi volt az ára?
Válasz #2320. hozzászólásra
Greenpon /volt Agrio/ Pony 2500/18m max felszerelésel amit kínáltak.
Válasz #2318. hozzászólásra
Akkor nagyon jók a domborzati viszonyok amik nálad vannak. Nekem edig fügesztett permetezöm volt, a keret alatti max magaság amit el tudtam érni 170 cm. Ilyen keretmagaságal is gondom volt némelyik parcelában a méter nagyságú nönyek akadoztak a keretbe 18 méteres szélességnél.
Válasz #2297. hozzászólásra
Pedig én ezt megnézném, feltéve ha még meg van.. Eléggé 1be van, nem tűnik leamortizáltnak...http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Hardy_permetezo_elado_6939185.htm
Válasz #2322. hozzászólásra
Év végi kp-s akcióban 17000€+áfa azaz 4.960.000.ft+áfa. Ez még dec.ben volt.
Válasz #2321. hozzászólásra
Gratula,szlovén gép jó gép
Válasz #2321. hozzászólásra
Mennyiért
Válasz #2317. hozzászólásra
Szia Gabi!
Vettem egy 3000 literes Agromehanika permetezőt
18-as hidraulikus billenthető kerettel 7 keretszakasszal szám.gép vegyszer bekeverővel, betöltő csonkal,350 lit. össz.szivattyú teljesítményel, 3as fúvókatartóval LECHLER ID 5-ös, IDK-4es és IDKT5-ös fúvókákkal mind kerámia. 8 méteres felszívócső. Remélem jó lesz
Válasz #2315. hozzászólásra
És mi lett a befutó?
Válasz #2317. hozzászólásra
Azt is.
Válasz #2315. hozzászólásra
nekem Hardi van és hegyes dombos vidéken toljuk vele,és nem volt semmi gondom amiket emlegetsz
Válasz #2316. hozzászólásra
Jobb a lengyel nyuszi
Válasz #2312. hozzászólásra
Kerüli a brazil john deeret.
Válasz #2301. hozzászólásra
Nagyon szép ez a Hardi csak van egy hibájuk: alacsony a keretmagasság max 150 cm. Repcében virágzáskor, vagy napraforgóban 100 cm-es magasságú növénynél partos, dimbes dombos területnél használni nagyon nehéz. Nékem is bent volt idén a látókörömben az idei permetezövásárláskor, de az említett hátránya miatt kiesett a versenyböl. Az említett max. keretmagasságot mindenkinek ajánlom figyelmébe permetezö vásárláskor nehogy a késöbbiek során meglepetés érje.
Válasz #2313. hozzászólásra
Üdv. Pedig van , CWS, 6láda odabasz ám.
Válasz #2312. hozzászólásra
Még nem is láttam ilyen gépet, csak most itt a képen.
Válasz #2308. hozzászólásra
Bond erre mit mond
Válasz #2310. hozzászólásra
két átrakó 4-ért !!!??