Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A keret akkor válik önbeállóvá mikor középen a bisztosító reteszt hátra hajtod. Azzal szünteted meg a keret rögzítését( szállítási helyzet) ekkor új heggyel is billegnie kell a keretnek, amennyiben az orsó jól van beállítva a keret mindíg vízszintes lesz. Domboldalakban nálunk Borsodban sok lehetetlen hely van, nekünk az orsó helyett munka henger van így betudom állítani a talajjal a párhuzamot. A tiéd például a domboldalon egyik szárnya közelebb lesz mint a másik sajnos ebben az esetben csak a magassággal tudsz korigálni.:( normális körülmények között ha jól van beállítva 10- 12 km/h -nál a keret megsem rezdül.
Van csillapítása a keretnek?? ( féderrúgó)
Béci de te most a keret összetartásáról beszélsz?
Mert nekem a kérdésem az volt hogy nem tudom az önbeállását beállítani és belinkeltem a képet is hogy az az orsó van rajta hogy azzal kell e állítani?
2dik Garden Jetűnk van 18m kerettel az orsoval tudod beállitani vizszintes talajon keret két vége azonos magaságát arégieken 2db orso volt kerdezz szivesen segitek aminöségről annyit nem véletlen 2szor is ezt választottuk
Enyém nem ilyen nincs orso a lengő csavarokkal állitottam be mert ez is ujjan telyesen le volt szoritva. Most igy menetkőzben is lehet látni hogy dolgozik. Valami képet nem tudsz mutatni róla?
mivel nem ilyen permim van nem akarok hülyeséget mondani, rá kell gyere magadtol , ha nem akkor még mindig ott a használati utasítás abban csak kell legyen utalás rá
Van az egyik oldalán egy orsó amit lehet befelé húzni meg kifelé engedni de azt még nem mertem állítani mert nem tudtam mi az amúgy be is zsíroztam már amin csúszkál a keret mert láttam hogy forgácsolja a vasat oda mindenhova raktam zsírt is hogy hátha ez a baj de így se változott sokat :(
Hát az önbeálló keret szarakodik eddig nem sikerült beállítani hogy helyesen végezze a dolgát és ne szántsa a földet amikor valami gödörbe belemegy a kerék hanem akkor mindjárt emelni kellett a kereten nekem és ez nem nagyon tetszik így :S
Köszönöm a segítségeteket, már a tegnapi nap folyamánmeg is rendeltem a gépet és 3 nap alatt állítólag kész is lesz. A forrásosok pedig húzzák magukba a f.......kat 1 hónapot várni rájuk! Nevetségesek. Itt már leszarják a magyar piacot ezek a gyártók ez lesz a magyar gazdák problémája előbb vagy utóbb!!!
Szép Jónapot Mindenkinek! Ifj. Dobosi Lajos vagyok Szentantalfáról (Veszprém megye). 4,5 ha szőlőnk van és mi is Garden Jet permetezőt használunk. Jó gép csak időnként a vezérlését kell bezsírozni, mer különben akadozik és nem lehet a szelepeket megnyitni vagy elzárni.
Köszi hogy segítettetek, mivel nem voltam képbe ezzel a márkával. Ja és Josy ezek amiket árultok a függesztett axiálok csaprendszerrel van felszerelve vagy nem.
Válasz #25. hozzászólásraTisztelt barát! egész nyugodtan megveheted a G-jet axiális permetezőt,megfelelő odafigyeléssel(karbantartás)csak jót fogsz rólatudni mondani!!!minősége az árához nagyon jó!megbizhatóüzemű!-és ez a lényeg hogy tuddjad használni minden féle bosszuság nélkül.
Hogy mennyire ismerős, vagy ismeretlen márka?
2000 óta gyártják ezen a néven.
Korábban Comet, utánna Annovi Reverberi szivattyúkkal szerelték ( szerelik ).
A John Deere, SAE, Gambetti Barre gyár is ugyan ezen felszerelésekkel szereli össze gépeit.
A tartályok UV tartós PE anyagból készülnek.
A keretek 8 m-től 24m-ig választhatók, különböző opciókkal.
Az axiális gépek 2 féle: - szijmeghajtású, és hajtóműves ventilátorral vannak szerelve.
A fejlesztések során figyelembe vettük , hogy Magyarországi árak mellett Olasz minőséget tudjunk nyujtani.
A szivattyú tartósságáról: KB 5 évet is kibirnak szakszerű gondozás mellett, javitás, alkatrész csere nélkül.
Itt ír midenki mindent, de azt senki nem írja le hogy jó permetező, csak nekem ez volt a baja vagy az volt a baja. Mivel teljesen ismeretlen márka, és még azt se tudom hogy hogy van szerelve az egész.
A két tipus közül a g-jet-et ajánlom én is! A forrás is jó permetező! De a g-jet valamivel olcsób!
3évvel ezelőtt axiálpermetező vásárlás előtt álltam és sokat dillemáztam a két tipus között de a végeredmény kertitox lett használtban, de csak azért mert sok elfekvő alkatrészem van hozzá meg 350ezerért 1000literes vontatottat vettem! Ezért az árért akkor egy 600literest tudtam volna venni függesztettben!
G-Jett 400/810 Axi típusút akarok venni aminek az ára 389.000 Ft + áfa. A Források tudom hogy jók, de azok ára 410.000 Ft+ áfa. De a forgalmazóval arra jutottam hogy ma aG-jett-et ajánlja a minősége miatt.
158 hozzászólás
Válasz #57. hozzászólásra
A keret akkor válik önbeállóvá mikor középen a bisztosító reteszt hátra hajtod. Azzal szünteted meg a keret rögzítését( szállítási helyzet) ekkor új heggyel is billegnie kell a keretnek, amennyiben az orsó jól van beállítva a keret mindíg vízszintes lesz. Domboldalakban nálunk Borsodban sok lehetetlen hely van, nekünk az orsó helyett munka henger van így betudom állítani a talajjal a párhuzamot. A tiéd például a domboldalon egyik szárnya közelebb lesz mint a másik sajnos ebben az esetben csak a magassággal tudsz korigálni.:( normális körülmények között ha jól van beállítva 10- 12 km/h -nál a keret megsem rezdül.
Van csillapítása a keretnek?? ( féderrúgó)
Válasz #55. hozzászólásra
Béci de te most a keret összetartásáról beszélsz?
Mert nekem a kérdésem az volt hogy nem tudom az önbeállását beállítani és belinkeltem a képet is hogy az az orsó van rajta hogy azzal kell e állítani?
Válasz #53. hozzászólásra
Hát fiatal is ! tavaly ősszel vettem :)
Válasz #34. hozzászólásra
2dik Garden Jetűnk van 18m kerettel az orsoval tudod beállitani vizszintes talajon keret két vége azonos magaságát arégieken 2db orso volt kerdezz szivesen segitek aminöségről annyit nem véletlen 2szor is ezt választottuk
Válasz #52. hozzászólásra
fiatalnak tünik a gép !!
Csak sikerült berakni a képet :)
Csak nem tudom hogy mért nem rakja be a képet :O
Válasz #45. hozzászólásra
Üdv
Na itt vannak a képek amiket kértél az orsóról!
Holnapra marad a kép de most megyek
Jó éjt mindenkinek!
Válasz #47. hozzászólásra
Megmondom mi a megoldás!
Takarítsad el a gödröket, mert máskülönben a gilisztákat fogod permetezni mindig.
Válasz #45. hozzászólásra
Mindjárt nézek képet ha találok ha nem akkor csinálok holnap
Válasz #44. hozzászólásra
Hát olyat nem is fognak semmihez adni amiben a tapasztalatokat írják meg, meg soksok okosságot. :-))))))
Olyanokat itt találsz. :-DDD
Válasz #43. hozzászólásra
Enyém nem ilyen nincs orso a lengő csavarokkal állitottam be mert ez is ujjan telyesen le volt szoritva. Most igy menetkőzben is lehet látni hogy dolgozik. Valami képet nem tudsz mutatni róla?
Válasz #42. hozzászólásra
Hát ilyen leírást nem nagyon találtam róla :O
Válasz #41. hozzászólásra
Tehát azt az orsót addig csavargatom amíg kézzel könnyen lehet mozgatni a keretet?
Válasz #40. hozzászólásra
mivel nem ilyen permim van nem akarok hülyeséget mondani, rá kell gyere magadtol , ha nem akkor még mindig ott a használati utasítás abban csak kell legyen utalás rá
Válasz #38. hozzászólásra
Akkor jó ha a kertet kézzel könyedén tudod mozgatni különben annyi mindha fixes volna.
Válasz #39. hozzászólásra
És akkor kifelé engedjem vagy befelé húzzam igazából nem értem hogy az mit csinál vele :O
Válasz #38. hozzászólásra
pedig az az orsó lessz a kulcsfigura , próbálkozz vele , tekergetsd mindkét irányba amig jó nem lessz
Van az egyik oldalán egy orsó amit lehet befelé húzni meg kifelé engedni de azt még nem mertem állítani mert nem tudtam mi az amúgy be is zsíroztam már amin csúszkál a keret mert láttam hogy forgácsolja a vasat oda mindenhova raktam zsírt is hogy hátha ez a baj de így se változott sokat :(
Válasz #36. hozzászólásra
Nem szorossak a lengők?
Válasz #35. hozzászólásra
Hát az önbeálló keret szarakodik eddig nem sikerült beállítani hogy helyesen végezze a dolgát és ne szántsa a földet amikor valami gödörbe belemegy a kerék hanem akkor mindjárt emelni kellett a kereten nekem és ez nem nagyon tetszik így :S
mi a gond vele??( nem G jet van de mindegyik 1 kutya )
Helo
Tud valaki segíteni akinek van ilyen G-jet permetezője keretes 18méteres?
Nekem 20 Hl es axiálom van a Garden J től . semmi probléma nem volt vele. szerintem jó gép.
Köszönöm a segítségeteket, már a tegnapi nap folyamánmeg is rendeltem a gépet és 3 nap alatt állítólag kész is lesz. A forrásosok pedig húzzák magukba a f.......kat 1 hónapot várni rájuk! Nevetségesek. Itt már leszarják a magyar piacot ezek a gyártók ez lesz a magyar gazdák problémája előbb vagy utóbb!!!
Szép Jónapot Mindenkinek! Ifj. Dobosi Lajos vagyok Szentantalfáról (Veszprém megye). 4,5 ha szőlőnk van és mi is Garden Jet permetezőt használunk. Jó gép csak időnként a vezérlését kell bezsírozni, mer különben akadozik és nem lehet a szelepeket megnyitni vagy elzárni.
Válasz #29. hozzászólásra
Szia!
A függesztett változatok RM40/2-es csappal vannak szerelve, a keringtetést, a szivattyúról külön csap végzi.
Köszi hogy segítettetek, mivel nem voltam képbe ezzel a márkával. Ja és Josy ezek amiket árultok a függesztett axiálok csaprendszerrel van felszerelve vagy nem.
Válasz #25. hozzászólásraTisztelt barát! egész nyugodtan megveheted a G-jet axiális permetezőt,megfelelő odafigyeléssel(karbantartás)csak jót fogsz rólatudni mondani!!!minősége az árához nagyon jó!megbizhatóüzemű!-és ez a lényeg hogy tuddjad használni minden féle bosszuság nélkül.
Válasz #25. hozzászólásra
Szia!
Hogy mennyire ismerős, vagy ismeretlen márka?
2000 óta gyártják ezen a néven.
Korábban Comet, utánna Annovi Reverberi szivattyúkkal szerelték ( szerelik ).
A John Deere, SAE, Gambetti Barre gyár is ugyan ezen felszerelésekkel szereli össze gépeit.
A tartályok UV tartós PE anyagból készülnek.
A keretek 8 m-től 24m-ig választhatók, különböző opciókkal.
Az axiális gépek 2 féle: - szijmeghajtású, és hajtóműves ventilátorral vannak szerelve.
A fejlesztések során figyelembe vettük , hogy Magyarországi árak mellett Olasz minőséget tudjunk nyujtani.
A szivattyú tartósságáról: KB 5 évet is kibirnak szakszerű gondozás mellett, javitás, alkatrész csere nélkül.
Válasz #25. hozzászólásra
Kérdezd Josey ő árulja is! Amúgy az egyik legjobb permetező! Mekkorát és mire akarod használni?
Itt ír midenki mindent, de azt senki nem írja le hogy jó permetező, csak nekem ez volt a baja vagy az volt a baja. Mivel teljesen ismeretlen márka, és még azt se tudom hogy hogy van szerelve az egész.
Atika01 itt olvas utánna!
Válasz #17. hozzászólásra
a Jar-Met az tuti polák :-)
Válasz #21. hozzászólásra
A két tipus közül a g-jet-et ajánlom én is! A forrás is jó permetező! De a g-jet valamivel olcsób!
3évvel ezelőtt axiálpermetező vásárlás előtt álltam és sokat dillemáztam a két tipus között de a végeredmény kertitox lett használtban, de csak azért mert sok elfekvő alkatrészem van hozzá meg 350ezerért 1000literes vontatottat vettem! Ezért az árért akkor egy 600literest tudtam volna venni függesztettben!
G-Jett 400/810 Axi típusút akarok venni aminek az ára 389.000 Ft + áfa. A Források tudom hogy jók, de azok ára 410.000 Ft+ áfa. De a forgalmazóval arra jutottam hogy ma aG-jett-et ajánlja a minősége miatt.
Válasz #19. hozzászólásra
Ird már le a te permeteződ tipusát!!!!!!
Válasz #15. hozzászólásra
Akkor nálatok ez mennyibe kerűlt??
Válasz #17. hozzászólásra
Na az már lengyel! A tied is ilyen?
Válasz #14. hozzászólásra
Bocs Jd-nek Jar-Met van!!
Válasz #14. hozzászólásra
Akkor megint átvágtak! :) Mi a pontos tipusa?
Válasz #11. hozzászólásra
Se Lakatos Robi, sem én nem gyártottunk lengyel szivattyúval Garden Jet permetezőt
Válasz #12. hozzászólásra
Most JD kellene mert neki is ilyen van!!!
akkor ez megint bóvli??
Ird már le a pontos tipusát?
Most kutattam utánna! Olasz a szívattyú!!!
Válasz #7. hozzászólásra
megint vitázni akarsz elküldjem a papírjait?!!!
Válasz #8. hozzászólásra
Akkor olasz gyártmány a szívattyúja?
Válasz #8. hozzászólásra
Sajnos annyira jók a szivattyuik, hogy 5 évig szinte semmi sem hibásodik meg rajtuk ( membrán....)
Más gyártók szivattyui már nyügösebbek.