Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Diesel motorok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Eke minden mennyiségben új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Adagoló új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
Cikkajánló
Hirdetés

HARDI permetezőgépek – Precízió a gyümölcsösök és szőlőültetvények növényvédelmében
HARDI ültetvényes permetezőgépek akár 4000 literes tartálykapacitással.
91 hozzászólás
Sziasztok!
100 db Katinka szabad gyökeres szilva oltványt keresek őszi ültetésre,ha valaki tud helyet honnan lehetne beszerezni,kérem ne tartsa magában.
Üdv.: Csuti
Üdvözletem,
Pálinka főzés céljára, idén hány Ft/kg a szilva ára?
Válasz ND #88. hozzászólásáraTű pontos !!!!

Válasz fagyis #87. hozzászólásárapersze, csak hirdetni kell. Lehetőleg Facebookon pontos lakcím megjelöléssel, és hogy nyugodtan gyertek, sok van.
Jobban megéri, ha otthon főzöd le a sufniban, akkor a főzetési díj töredékéből meg van.
Nagy területhez kell egy jó nagy főző, kicsivel szaporátlan.
Meg fel kell készülni a vendégek fogadására. Általában szürkészöld pólóban jönnek, többen.
Pálinkát el lehet adni?
Válasz fagyis #85. hozzászólásáraEgyik földszimszédnak van kb 1hektár területen. Eladni nem nagyon tudja majdnem minden évben pálinkát főzet belőle
Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e szilvafákat telepíteni? Kb.1000 m2-em van kihasználatlan. Várható hozam?,megtérülés,stb. Köszönöm.
Válasz RkTomi #83. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz fagyis #82. hozzászólásáraA Topend Plus porzói: Elena, Jofela, Toptaste (Kulinaria), Cacaki fajták. Ha a környékeden 50-100 méteren belül van ilyen fajta akkor az is jó nem kell neked ültetned.
Jó Napot. Tudna valaki segíteni ? Topen Plus szilvának melyik a porzója és hány % kell belőle? Köszönöm.
Szilva ár?
Létrehozta: lacikadalma1989, 2018-06-21 13:55:50
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 lacikadalma1989 | 2018-06-21 13:55:51
#1162916. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Érdelödnék mennyi lessz idén a szilva?
Válasz ratata-tata #79. hozzászólásáraÉn a f@rkuknál fogva akasztanám fel az olyan faszikat, akik megpróbálják hülyíteni a parasztokat.

Válasz Csarli 1 #78. hozzászólásáraEz igen csak blöff volt!
Válasz Kovanett23 #76. hozzászólására??????????????????????????????????????????????????
Válasz Kovanett23 #76. hozzászólásáraÁr, minőség??
Válasz Tomka Pál(tompika100) #57. hozzászólására1000 tonna lepotika szilvara lenne szükségem nemetorszagi eladásra, tudna e segíteni?Köszönöm
Válasz Ádám.. #74. hozzászólásáraNa és 50 000 Ft és már tag is vagy.
Válasz Csarli 1 #73. hozzászólásáraköszi szépen de csak tagoktol vesznek.
Válasz Ádám.. #72. hozzászólásáraFress Fruit tész Kecel, árat nem tudok, mert heti ár van és még csak péntek reggel van. Keresd Juhos Csabát a tésznél, vagy Köhegyi Tibort. Tel:+36-20/421-98-18. Csak kézzel szedet étkezési minőségű szilvát vesznek.
Válasz Csarli 1 #71. hozzászólásáraSzentes. Kamion tétel.
Válasz Ádám.. #70. hozzászólásáraHol laksz, mekkora tétel,
Sziasztok!
Nem tud valaki segíteni lepotica szilva eladással nagyobb felvásárlókat ?
Vajon ....milyen ár lesz az idén?!
Válasz janosialex #66. hozzászólásáraTehát az nem jó számítás ha csak egy év termés kiesést számolunk?
Mert bár 5 évig most nem fog teremni, de a többi fához képest 5évvel tovább fog.
Válasz janosialex #66. hozzászólására"cirka 100-120 Ft/kg áron." Légyszíves írd meg hol lehet ennyiért eladni Lepoticát, mert nálunk évek óta 50-60 Ft/kg.
Válasz mgbiztositas #65. hozzászólásáraHááát ... jó kérdés.
Mondjuk 30 kg szilva évente átlagban egy termő fától elvárható (inkább több).
Cirka 5 év alatt fordul ennyire termőre a pótlás.
Akkor az 150 kg cirka 100-120 Ft/kg áron.
15-18 ezer Ft ...
A facsemete is mondjuk 2 ezer.
----------
Vagyis 15-20 eFt akár reális is lehet.
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Véletlen kidöntöttem a szomszéd 6 éves Lepotica szilva fáját. Mennyi kártérítést adjak neki? Milyen veszteségekkel számoljunk?
Köszi előre is.
Válasz Agromókuss #62. hozzászólásáraIgen. Múlt kedden kezdtük, vasárnap végeztünk.35+os volt. Exportra ment az egész .
Válasz Agromókuss #62. hozzászólásáraIgen én is ezt szeretném tudni. Felénk a románok 70 80 Ft-ot ígérnek érte. (Nem túl biztató.)
Válasz Laxa #61. hozzászólásáraA lepotica ment 100-140-be?
Válasz amaja #60. hozzászólásáraNettó 140-100adtuk el. A 100az vasárnapi ár.
Válasz Laxa #58. hozzászólásáraNalunk (Szabolcsban ) csütörtök korul kezdjük szedni!árról hallottál valamit?
Válasz Laxa #58. hozzászólására?????
Kinek-hogy áll a lepoticája?
Magyar Export-Import cég keress felvásárlásra szilvát nagy tételben de egyéb zöldség gyümölcs támában is várja a gazdák jelentkezését!! Aki szeretne a céggel kapcsolatba lépni az irjon emailt a tomkapal@t-email.hu címre . A cég kapcsolattartója. Tomka Pál Csanádapáca
Válasz #55. hozzászólásra

nálunk talán 30 lesz az ipari
Az "szuper ár"
Egy ismerősöm talán 35.- ért tudja eladni Vásárosnaményba a szeszfőzdébe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz #53. hozzászólásra
Őszinte részvétem. Lehet kapni speciális 16-os drótkötelet fahúzáshoz. Javaslom szerez be te is egyet még el nem fogy.
Nekem most fog érni a lepotica kb 80-100 q szép darabos, vevő sajnos nincs még.
Nyíregyháza 150 km-es körzetében felvásárolunk szilvát kamionos tételben.
Mérettől függően, az árról a fulop.jozsef92@gmail.com e-mail címen érdeklődjön. Kérem jelezze a szilva fajtáját, méretét, és milyen mennyiség áll rendelkezésre. Ha tud képet is küldjön a termékről.
Érdekel még bennünket, nagy méretű meggy is.
Válasz #50. hozzászólásra
azt amit eddig sikerült
Akkor mi jól eladtuk
Válasz #49. hozzászólásra

Kecelen is 60 Ft-ért veszik, a 35+ pedig 80 Ft. ezek mai árak. Göngyöleg viszont nincs
Válasz #43. hozzászólásra
A piacon?
itt kecskemét környékén vásárolja a bács zöldért, de mint írtam tegnap már csak 60 ft volt
Válasz #43. hozzászólásra
felétek már szedik?
Én hat éve kihúztam 500 db hatéves Lepoticát, maradt 440 db. Ma vettem 16-os speciális fahúzó drótkötelet, lesz hely a kajszinak. Ha termőre fordul a sok száz hektár Lepotica, amit a szőlők helyére ültetek, én csak mosolyogni fogok rajtatok, hogy ennyire naivak voltatok.

Válasz #42. hozzászólásra
Mese habbal a 80 Ft+áfás ár.
Válasz #37. hozzászólásra
Nem, csak ha kifizeted a jövedéki adót.
kecskeméten, de ma már csak 60 ft
Válasz #41. hozzászólásra
Hello!
Megkérdezhetem, hogy hol adnak érte ennyit?