Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Használt szántóföldi permetező új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- Haszonbérleti szerződés új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Talajközpontú művelés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Vinasz - melasz felhasználás szántóföldi növénytermesztésben új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- MBP 6,5 pótkocsi új
Cikkajánló
Hirdetés

226 hozzászólás
Válasz #25. hozzászólásra
+fa
Válasz #24. hozzászólásra
netto?
Válasz #23. hozzászólásra
2 hete 95400/tonna áron vettem.
extrahált árat tud valaki? felénk nagyon el van szállva
Válasz #15. hozzászólásra
amúgy az isidort mint fajtát dicsérik...Úgytudom a kft-nek is többnyire az van...nekem nincs sok földem...nem tudok nagy területeket vetegetni...:-(((
Válasz #18. hozzászólásra
nem ..kiskorában kapta meg a jeget.20-30 centi lehetett kb...csak a csupasz szár maradt.és 2 hét gondolkodás után elkezdett hajtani..
Válasz #15. hozzászólásra
hát az enyém 45x3-4centin volt.nitrogén az úgy tudom kell neki és az öntözést nagyon meghálálja...
Válasz #14. hozzászólásra
Nekem is van egy sziget nevezetű területem, körben csatorna van, oda tervezek szóját és papit felvéltva forgóba.
(De nagy marha vagyok !)
Válasz #16. hozzászólásra
Amennyire értek hozzá, ez qva szép !!!! Ez még a jég előtti képek ?????
Válasz #14. hozzászólásra
Ferinek igaza van....Itt a Margitta 92 kft nagyon jól nyomja a szóját..idén is több mint 1000hekin van nekik...
ilyen volt zölden...

Válasz #13. hozzászólásra
Nekem sem volt még, de marhára érdekel minden erről, mert jövőre vetek 30-40 hekit. Melyik a jó fajta ?
A jó tőtáv ? Alaptrágya ? Öntözési igénye ?
Válasz #12. hozzászólásra
Szabi! Mohács szigetet ne hasonlitsuk a mi területeinkhez! Ott a szója hazája,talaj,klima !
Válasz #12. hozzászólásra
hát nekem most volt először...a havernak volt tavaly és mondta hogy jó pézt kapott belőle..neki tavaly 4t/heki volt...hát az idei enyém ahoz képest elég kaki...:-(majdnem a fele...kellett volna öntöznöm,meg a jég nagyon elverte...egész a föld felett nyomott hüvelyeket,a kombájn fel sem tudta szedni.gyanítom a jégverés miatt kacsolt ott lent...ha azok a hüvelyek is a kombájn tartályába végzik lehet több lett volna picit..
Válasz #11. hozzászólásra
Baxki ! Itt akik már több tíz éve nyomják azok tudnak ennyit termelni és max megvannak elégedve magukkal !!!
Válasz #10. hozzászólásra
mesélek....nem kapott semmit.isidor fajta./középérésű/2,64t/heki volt az átlag.egyszer pulsar-ral.és egyszer panterával gyomírtóztam...ennyi...
Válasz #9. hozzászólásra
Mesélj !
Milyen fajta ?
Mennyit adott ?
Mit kapott ?
Köszi!!!Akkor kevesebb pézt kapunk ebből is mint tavaly...:-(tavaly egy tonnával többet termett..
Nekem az integrátor azt mondta kb uaz lesz az ár mint tavaly 70-75000.(szója bab nem extrahált dara)
Válasz #6. hozzászólásra
Talán 6,5-7
Senki semmit a szójáról???És hol lehet megnézni???
tudtok valamit a szója áráról???
Válasz #3. hozzászólásra
hát az elég kevés lenne...11700ft volt múlt héten a hőkezelté...meg aztán nagyon rossz termések lesznek.
Válasz #2. hozzászólásra
nem sokkal adnak érte többet mint a napráért,most minden olajos növény ára alacsony
Valaki tud nekem mondani valamit hogy előreláthatólag mi lesz a szója ára???kb...
ki mennyiért tud szojához jutni nálunk már 14500q nagyon sokk