Hirdetés
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
- AKG támogatás új
- Agrárkamara új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
Cikkajánló
Jelentős mennyiségű gabona megy külföldre
Tízmilliárd eurót meghaladó agrárexport: a gabona és a takarmány a növekedés...
Sajtóközlemény
2219 hozzászólás
Válasz #1369. hozzászólásra
Szia, én szántottam vele függesztettel, ha ammellett döntesz ragassz a kormányra egy légycsapót, hogy amint mozdítasz rajta az jó nagyot csapjon a kezedre!
amint egy picit mozdítasz elcsóválja a farát és hirtelen olyan lesz a barázda mint az ökörhugyozás...
a 4 fejes IH jó választás, én is olyat használok középmély lapokkal sajna gaztakarók nélkül...
Üdv! A következő dologban szeretnék segítséget kérni. 4 fejes barázdában járó IH ekét húzok a "büszke kozákkal". A mélyszántó kormánylemezeket most akarom lecserélni középmélyszántókra mert szerintem azzal szebben fordít. Kérdédésem az lenne, hogy milyen ekék passzolnak leginkább a T150 után. Láttam már videón függesztett ekével gyönyörűen dolgozni csak a típusát nem tudtam kivenni.
Hát,irtam,fogalmam sincsen,nem akartam kérdezgetni,de lehet,hogy ismeretség szükségeltetik ilyen vételhez. Mázli!
Válasz #1366. hozzászólásra
Hát szerintem ilyet nagyon nehéz kifogni, azt gondolom.
Már magánkézben van. Bocs,de nem irom ide,hogy hol. Tulajra nézve nem volna fer,hogy Árulkodok a masináról. Fogalmam sincs,hogy találta,de megérte.
Válasz #1363. hozzászólásra
Hol lehet ilyen gépet találni??????????
Válasz #1360. hozzászólásra Ha nem kattintasz rá hogy válasz az xxx-edik hozzászólásra nem tudjuk hogy kinek írtál, feltételezem nekem, ha meglesznek még az alkatrészek szívesen látlak most amúgy sincsen időm ilyesmire.
Ja,igazad van! Ez valami suliban volt kiállitási,v. Valami tanuló oktató gép! Olyan mint ami a gyárbol jött ki. Kismotoros inditsú,pöccröffre indult reggel4 fokban. 5Percig kékes füstje volt,aztán semmi füst. Egyszeerüen,nix rajt mocsok és nem 6szor átfujt gép. Gumik jók,de az repedezget. Jól léz ki.
Válasz #1361. hozzászólásra
nem a jó oldalán fogod ezt a dolgot.
azt nézzed hogy piszok olcsó megvenni, piszok olcsó a legtöbb dolgot javítani rajta, és tud annyi mint 2 összkerekes 80 lovas mtz.
kitermeli magát hamar, a nehéz munkákban (szántás, lazítózás) nem másik traktort nyúzol. s még hamar megkeresi egy jobb gép árát.
az csak bónusz hogy a 150 es dolgozni -egy rövid ideig- élmény a javából.
ez egy kompromisszum, mert hagy azért kívánnivalót a masina bőven.
de amennyi pénzért árulják őket, szinte jobb nem kérdezni :D
olcsó vonóerő ami kitermel egy jobb gépet. egylövetű dolog. úgykell rá gondolni mint egy kalapácsra ami olcsó, és kitermeli a szögbelövő árát.
Üdv! Ma volt szerencsém ilyen masinával ismerkedni. Kialkitása miatt non bejön nekem.kormányzáskor,mint egyhajó baszottul tetszik!!
23 án született meg a kisfiam, és megyünk majd látogatóba anyósomékhoz, /ez kb 2-3 hónap/ és akkor ha neked megfelelne majd, természetesen előre egyezteteve szívesen elmennék a cuccokért!
Válasz #1358. hozzászólásra 4623 TUZSÉR Szabolcs szatmár bereg
Válasz #1354. hozzászólásra
Mert R Sándor te merre lax pontosan?
Válasz #1356. hozzászólásra
Na megnézem.
Válasz #1355. hozzászólásra Vagy 4 oldalon hirdetem kb 1 éve köztük itt is.
Válasz #1354. hozzászólásra
Én meg vagy 280-ra, de engem is érdekelne a cucc. bár előbb írtad volna, hogy mid van még meg, nem rég voltam Nádudvaron.
Válasz #1353. hozzászólásra Azért ajánlottam fel itt a fórumon mert a fortshritt zt 323-as -omat mikor eladtam maradt egy pár cucc pl keréksulyok egytengelyes befogó stb itt hírdettem a neten a kutya nem kereste amikor elvittem ócskavasba rögtön kerestek egy egytengelyes befogót röviden ennyi.Most is maradt egy pár hasznos dolog pl 5 hengerhez új gyűrűsor hengerfej tömítések,egy komplett hengerfej /nem új/ generátor/az sem új/meg tuja a f@szom még mi sajnálom kidobni a kukába, ennyi. Csak hálistennek 250km-re vagyunk egymástol.
Válasz #1351. hozzászólásra
Kedves R Sándor!
nagyon jónéven vennem!! Jászfényszarun lakom! Előre is köszönöm!!
Mr ARES-826!
hehehehe az egyik Rózsaszín Pitbull szám jut most eszembe: Hétlyukú a királylány, gyönyörű nem ... lány :D
Moderálta: (52670) 2014-10-07 09:18:01
Válasz #1348. hozzászólásra Ha érdekel
Válasz #1348. hozzászólásra Merre lax maradt egy pár alkatrészem t-150-hez bagóért odaadom.
Válasz #1348. hozzászólásra
Az jó. Nálunk van egy koma akinek a szavajárása az, hogy miért van 32 foga az embernek és csak egy cerka, inkább fordítva lehetne szerinte az lenne az igazi!
persze meg seggből is hogy mind a 4 traktort egyszerre ülhessem!!!
Válasz #1346. hozzászólásra
Feleség is négy van?????????????
150 esből és rossz okostelefonból is csak egy darabom van Uraim!!
A DRÁGÁM NÉGYSZER küldte el a hosszászóllásomat, töröltem volna hármat de nem lehet...
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2014-10-03 19:23:16
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2014-10-03 19:23:03
Válasz #1342. hozzászólásra
pláne,ha nem indul a kismotor,szar a gyujtás a karburátor meg az önindító rajta
Válasz #1341. hozzászólásra
Tett bele pénzt rendesen abba a 4 db gépbe! Szerintem meg tök felesleges, kismotor az igazi!
Válasz #1340. hozzászólásra
Nem bízta a véletlenre
Válasz #1339. hozzászólásra Neked 4db t-150-esed van???
Megcsináltam a 150 est önindítósra rába kamion önindítóval párhuzam kapcsolóval. 50- 60 indítás óta is stabil megoldással, ha valakit érdekel a dolog írjon nyugodtan az e-mailomra, szívesen segítek!
ordog.janos@gmail.com
Megcsináltam a 150 est önindítósra rába kamion önindítóval párhuzam kapcsolóval. 50- 60 indítás óta is stabil megoldással, ha valakit érdekel a dolog írjon nyugodtan az e-mailomra, szívesen segítek!
ordog.janos@gmail.com
Érdeklődnék, hogy nem tudjátok, hogy hol lehet kapni szellőző ventilátort ( mókuskerék) amin rajta van a porleválasztó ciklon rész is. Próbáltam Felsözsolcán és a Faragó bt.-nél Kunhegyesen.Köszönöm
Válasz #1333. hozzászólásra
Na az az!!
Válasz #1331. hozzászólásra
Katonai váltóban hidro válton van 3 előre és ott egy hátra fokozat meg a sebbesség elosztás is más.Volt itt a szomszéd faluba is egy ilyen még a szovjet hadsereg hagyta itt kivonuláskor.
Jó a videó! Tetszik! Szentem kicsi pöröghetctöbbet mint az alapjárat. Egy markoló gyorsabb. Nem?
Válasz #1330. hozzászólásra
Több féle váltót csináltak, a katonainál szerintem vagy egy ilyen nagyon mászó is! De ha terep 1-el mész a hagyományos váltóval az is nagyon lassú!! Volt a faluban egy régi T-150 annak úgy volt a hártamenet hogy ha a kis kart a kormánynál teljesen előre toltuk, csak élestem mint "rozi a moziban" hogy ez hogy is van!!
Válasz #1329. hozzászólásra
A kipufogó sapka nagyon kicsit van nyitva azért gondoltam meg jó lassan is halad milyen fokozatba megy.
Válasz #1328. hozzászólásra
Biztos hogy nem, nézd meg pörög a gardán azért ott oldalt rendesen!!
Válasz #1327. hozzászólásra
Te értesz hozzá szerinted alapjáraton dolgozik?
Válasz #1326. hozzászólásra
Ilyen van Kecelen is a katonai járműves múzeumban is!! Nagyon komoly szerkezet szerintem!!
Ez is valami katonai t-150 lehet?
Válasz #1312. hozzászólásra
Szia!
Mi is vettünk 3 éve egy t150k nehéz munkára. A 3 késes lazítót 40-45cm 20-22 L /ha , 4,2 nehéz tárcsa 8-10 L/ha . Igaz nem valami kényelmes gép,de komfortossá lehet tenni. Ja és egy teljes motor felújítást meg úszol 200.000 ből
Válasz #1321. hozzászólásra
Mindenképpen új gyűrűt tedd be mert pontosan ugyan úgy tudod vissza rakni a régit és újra kell kopnia a hengerhez de akkor már nem biztos hogy jó lesz . Az új hamarabb felveszi a régi helyét .
Erre így nehéz válaszolni, én az újat tenném bele minden képpen! A teflon is kell bele, az MTZ karika az jó bele vastagságra, de ott az kettőt kell összevágni hogy jó legyen a méret átmérőben. Én három MTZ karikát vágtam méretre 2 hengerhez a T-150 és mindig sikerült rendesen meghúzni a hengerfej csavarokat nyomatékra és soha nem fújt ki!!
hát mennyit ment?
ha nemsokat és hüvely nem volt cserélve akkor a régi kompressziógyűrűt tedd vissza.
Szevasztok.Mi a véleményetek a dugattyúcserélésekor a legelsö kompressziógyürüt arégit vagy az újat tegyembe, mert eztis aztis javasolták, ahüvely maradt aréigi ,mert alig érezhetö a kopás és igy az uj kompressziógyürü eltörik}? Mi a véleményetek a teflon gyürürö?