Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz safranyadam #2014. hozzászólásárafasza kombi a rau 6.6.
én dolgoztam a cégnél egy évet 16145 zetorral,azután is rau 6.6 volt de nyekergett neki.ég és fölt a t150 javára.
amúgy nekem féligfüggesztett Rabewerk eke van utánna 4x45 fejekkel.
Válasz safranyadam #2014. hozzászólásárapln 5x35?
ha nagyon kemény a föld akkor kicsit tekeri a hátulját,de a rábának is keresztbe megy a hátulja ha 7.2 IH belekap a földbe.
Válasz gabris22 #2010. hozzászólásáraNe haragudj , hogy közbe szólok , de te csináltad a tárcsát is? Képet dobsz fel? Én eddig egy busa 42n+sh-t húztam vele , most váltottunk mandam gal-k 5m-re. Bár nekünk htz-17021 deutz motoros paripa van.
Válasz F Balázs #2002. hozzászólásáraNem nem! Csak akkor kapcsol ha nagy nyomaték kell. Ekkor a bolygómű fogaskerekei (a fogak háromszög kialakítása lévén) szétcsúsznak egymástól és diffizár acéltárcsáit nekifeszítik a háznak, ez a kapcsolt állapot. Ha a féltengely bordáin nem tudnak simán csúszni ezek az alkatrészek akkor könnyen befoghat és úgy is marad és a kormányzáskor nem engedi ledifferálni.
Válasz Fecsusz #2000. hozzászólásáraBefog? az mindig bekapcsolt állapotban van. meg hogy tudod a féltengelyt kihúzni a házból a véglehajtás bontása nélkül?
Válasz Kis_gazda #1978. hozzászólásáraSzia!
Ha még most sem jó a kormány meg kellene nézned a diffizárat ugyanis ha befog akkor se megy a kormány. Ezt úgy tudod megnézni hogy kihúzod az egyik oldali féltengejt a házból. Ezután indítás és kormányzás és ha egyujjal megy a kormány akkor ez az okozója, nem pedig a kormány rendszer.
Köszönöm mindenkinek! Megvettük a T-150-et a szántáshoz, a PLN-5-35 eke-hez használjuk, azt tervezzük, hogy megveszik egy tárcsás borona (BDT-7) vagy lushchilnik (LDG-10). A traktoron a motor SMD-72 200 lóerős.
Válasz safranyadam #1992. hozzászólásáraüdv.nekem 3 késes van,jympa formályú késekkel,szárnyas lazítóbetétekkel,elmunkáló tárcsasorral,elég jó a súly,nem spóroltam ki az anyagot belőle.
Üdvözlünk! Néhány évig követtem a fórumot, és most úgy döntöttem, hogy magamról tudom magamról. Ukrajnából származom! (Sajnálom, a GOOGLE fordítót használom) Néhány fotó a traktoromról: Saját csatorna a YouTube-on https://www.youtube.com/user/91Apacer/featured
Válasz peti199 #1982. hozzászólásáraT-150K váltójába hivatalosan 38 liter kell, motorolaj. A váltót először a kémlelőablakig feltölteni meg 5 litert a hűtőnél lévő tartályba tenni. Megjáratni és a maradékot a váltóba.
Helló! Tudna segíteni valaki abban ha t150-es hidró váltója üres meg a csövei és a hűtő plusz a tartály akkor hány liter olaj kell belle? Mert nem rég vettem egy rába motorost és aki össze rakta lefelejtette a tartályt a hűtő allól és így kb 18 liter volt benne de az biztos kevés. De hallottam 18-38-60 litert is.
Válasz gabris22 #1976. hozzászólásáraA szűrőt el is felejtettem.
A fülke alatt a szelepet szétszedtem, de furcsálom, hogy abba semmi rugó és golyót nem találtam, vagy eredetileg abba nincs?
De ha visszábtekertem a hosszú csavart aboszolút mozdítani nemtudtam a gépet.
Válasz Kis_gazda #1972. hozzászólásáraüdv.legelőször a hidraulika tartály alján nézd meg a szűrőt,mert ha az el van dugulva akkor a hidraulika szivattyú nem kap elég olajat,és nincs szervó.
Válasz rsandor #1973. hozzászólásáraKöszönöm a tippet, gondolotam erre énis, hogy nem e ilyesmi baj is lehet.
És a karmantyúzás után érezhetően jobb lett? Egyéb baj nem volt vele?
Válasz Kis_gazda #1972. hozzászólására Az enyém is így volt, szereltem rá orbitot és akkor sem lett jobb , mert át voltak szakadva a munkahengerek úgy hogy először azokat nézd át és ha kell karmantyúzd meg.
Üdv!
Olyan jelenséggel állok szemben a géppel, hogy igen nehézkes a kormánya melegen is, rendesen be kell szalonnázni előtte.
Ki mit ajánl? Fel lehet egyszerűen újítani a kormányt és ha igen mennyiből, ha nem esetleg valakinek tapasztalat az orbit beszerelésről?
Előre is köszönöm!
Válasz zetor guru #1968. hozzászólásáraSzia! Nekem a 4. fokozatban a következőt csinálja, váltás után, kb 6 Bar-ra megy csak fel az olajnyomás, majd lassan kb 5-6 perc elteltével, folyamatosan emelkedve eléri a 11-Bart. Minden más fokozatban teljesen rendben az olajnyomás. Erre van valami tipped?
2218 hozzászólás
Én szántani csataszögi ekével szántok, tárcsázni meg Orosz Tárcsának a közepe lett meg csinálva V nek
Válasz safranyadam #2014. hozzászólásárafasza kombi a rau 6.6.
én dolgoztam a cégnél egy évet 16145 zetorral,azután is rau 6.6 volt de nyekergett neki.ég és fölt a t150 javára.
amúgy nekem féligfüggesztett Rabewerk eke van utánna 4x45 fejekkel.
Válasz safranyadam #2014. hozzászólásárapln 5x35?
ha nagyon kemény a föld akkor kicsit tekeri a hátulját,de a rábának is keresztbe megy a hátulja ha 7.2 IH belekap a földbe.
Válasz safranyadam #2013. hozzászólásáraKöszi.El nem adom de ha lesz időm csinálok eladót.
Válasz gabris22 #2010. hozzászólására
Eddig csak egy eke van hozzá, a függesztett gyári ekéje.
Itt a t 150-esek ih 4.2-es V nehéztárcsát húztak anno, volt a hátulján súly, azt nem tudom, hogy azért mert nem bírta vagy mert tekerte.
Akkor az 5 méteres tárcsád is jó súlyban lehet.
Mi egy ih 4.2-es tárcsát gondoltunk rá. Meg rau 6.6-os kombinátort.
Szerinted ezek megfelelőek hozzá?
Válasz gabris22 #2009. hozzászólásáraKöszi, nagyon jó lett. Gondolom nem adod el...
Válasz puki #2011. hozzászólásáraSzia.én csináltam a tárcsát is ,képet a közeljövőben,mert az kint van a tanyán.nekem eredeti motoros:
Válasz gabris22 #2010. hozzászólásáraNe haragudj , hogy közbe szólok , de te csináltad a tárcsát is? Képet dobsz fel? Én eddig egy busa 42n+sh-t húztam vele , most váltottunk mandam gal-k 5m-re. Bár nekünk htz-17021 deutz motoros paripa van.
Válasz safranyadam #2008. hozzászólására5-méteres IH V középnehéz tárcsát csináltam utána.abból se lett kisajnálva az anyag
Válasz safranyadam #2008. hozzászólására
Válasz gabris22 #2001. hozzászólásáraKüldj képet róla.
Milyen tárcsád van?
Válasz F Balázs #2006. hozzászólásáraIgen.
Válasz Fecsusz #2004. hozzászólásáraTe szereltél már differenciál művet??
Válasz dimka91tankist #1991. hozzászólásáraDt 75 futóműjével egyezik a tied?
Válasz F Balázs #2002. hozzászólásáraNem nem! Csak akkor kapcsol ha nagy nyomaték kell. Ekkor a bolygómű fogaskerekei (a fogak háromszög kialakítása lévén) szétcsúsznak egymástól és diffizár acéltárcsáit nekifeszítik a háznak, ez a kapcsolt állapot. Ha a féltengely bordáin nem tudnak simán csúszni ezek az alkatrészek akkor könnyen befoghat és úgy is marad és a kormányzáskor nem engedi ledifferálni.
Válasz F Balázs #2002. hozzászólásáraCsak a véglehajtás végén az ablakot kell levenni és ki lehet húzni a féltengelyt.
Válasz Fecsusz #2000. hozzászólásáraBefog? az mindig bekapcsolt állapotban van. meg hogy tudod a féltengelyt kihúzni a házból a véglehajtás bontása nélkül?
Válasz safranyadam #1999. hozzászólásárafelénk 5 késest a rábák húznak.ezt a lazítót én csináltam,de nagyon jól dolgozik.
Válasz Kis_gazda #1978. hozzászólásáraSzia!
Ha még most sem jó a kormány meg kellene nézned a diffizárat ugyanis ha befog akkor se megy a kormány. Ezt úgy tudod megnézni hogy kihúzod az egyik oldali féltengejt a házból. Ezután indítás és kormányzás és ha egyujjal megy a kormány akkor ez az okozója, nem pedig a kormány rendszer.
Válasz gabris22 #1997. hozzászólásáraRendben, rakj fel képet!
Ih lazítót nézegettem, de félek az 5 kés az sok neki, pláne a kötöttben.
Ez a három késes jympa jü lehet.
Köszönöm mindenkinek! Megvettük a T-150-et a szántáshoz, a PLN-5-35 eke-hez használjuk, azt tervezzük, hogy megveszik egy tárcsás borona (BDT-7) vagy lushchilnik (LDG-10). A traktoron a motor SMD-72 200 lóerős.
Válasz safranyadam #1992. hozzászólásárakemény szikbe 1. 4-kel viszi kényelmesen olyan 40-45cm-re,görcsöt nem hoz fel.
holnap teszek képet.
Válasz safranyadam #1992. hozzászólásáraüdv.nekem 3 késes van,jympa formályú késekkel,szárnyas lazítóbetétekkel,elmunkáló tárcsasorral,elég jó a súly,nem spóroltam ki az anyagot belőle.
Válasz dimka91tankist #1991. hozzászólásáraSzép munka!! Gratulálok!!
Válasz dimka91tankist #1991. hozzászólásáraNekem anno sima kerekes volt de ez BITANG gép gratula!!!
Sziasztok!
T-150-hez milyen lazítótok van, mik a tapasztalatok?
Milyet ajánlanátok rá kötött földekhez?
Válasz dimka91tankist #1990. hozzászólására
Javítás után
Üdvözlünk! Néhány évig követtem a fórumot, és most úgy döntöttem, hogy magamról tudom magamról. Ukrajnából származom! (Sajnálom, a GOOGLE fordítót használom) Néhány fotó a traktoromról:
Saját csatorna a YouTube-on https://www.youtube.com/user/91Apacer/featured
Kössz az útmutatót!
Válasz Ares 826 #1985. hozzászólásáraA gyár ugyan azt írja elő mint a motorba
Válasz peti199 #1982. hozzászólásáraTessék ebben megtalálod még a többi feltöltési mennyiséget:
Mondjuk a motor és az indító motorét nem kell figyelembe venni.
Válasz Kagaan #1983. hozzászólásáraA motorolaj az tág fogalom én azt mondom, szerinted abból milyen kell bele 20w 40w???
Köszönöm a segítséget!
Válasz peti199 #1982. hozzászólásáraT-150K váltójába hivatalosan 38 liter kell, motorolaj. A váltót először a kémlelőablakig feltölteni meg 5 litert a hűtőnél lévő tartályba tenni. Megjáratni és a maradékot a váltóba.
Helló! Tudna segíteni valaki abban ha t150-es hidró váltója üres meg a csövei és a hűtő plusz a tartály akkor hány liter olaj kell belle? Mert nem rég vettem egy rába motorost és aki össze rakta lefelejtette a tartályt a hűtő allól és így kb 18 liter volt benne de az biztos kevés. De hallottam 18-38-60 litert is.
Sziasztok!
T-150-re ikerkerék toldatot lehet-e kapni vagy valakinek van-e eladó?
Vagy milyen megoldás javallot rá?
Válasz Kis_gazda #1978. hozzászólásáraSzentes kéne benne lenni,mert ott állítod a nyomást,100 bar nak kell lenni.
Válasz rsandor #1977. hozzászólásáraNeked mindkét tartály alján van drót szívószűrő.
Válasz gabris22 #1976. hozzászólásáraA szűrőt el is felejtettem.
A fülke alatt a szelepet szétszedtem, de furcsálom, hogy abba semmi rugó és golyót nem találtam, vagy eredetileg abba nincs?
De ha visszábtekertem a hosszú csavart aboszolút mozdítani nemtudtam a gépet.
Válasz gabris22 #1975. hozzászólására Az nem nyomott szűrő ??
Válasz Kis_gazda #1972. hozzászólásárakövetkező hidraulika szivattyú nyomásmérés,útána szelep a fülke alatt,utánna munkahenger, és kormánykocka.
Válasz Kis_gazda #1972. hozzászólásáraüdv.legelőször a hidraulika tartály alján nézd meg a szűrőt,mert ha az el van dugulva akkor a hidraulika szivattyú nem kap elég olajat,és nincs szervó.
Válasz rsandor #1973. hozzászólásáraKöszönöm a tippet, gondolotam erre énis, hogy nem e ilyesmi baj is lehet.
És a karmantyúzás után érezhetően jobb lett? Egyéb baj nem volt vele?
Válasz Kis_gazda #1972. hozzászólására Az enyém is így volt, szereltem rá orbitot és akkor sem lett jobb , mert át voltak szakadva a munkahengerek úgy hogy először azokat nézd át és ha kell karmantyúzd meg.
Üdv!
Olyan jelenséggel állok szemben a géppel, hogy igen nehézkes a kormánya melegen is, rendesen be kell szalonnázni előtte.
Ki mit ajánl? Fel lehet egyszerűen újítani a kormányt és ha igen mennyiből, ha nem esetleg valakinek tapasztalat az orbit beszerelésről?
Előre is köszönöm!
Olajszűrőket nézted??
Válasz zetor guru #1968. hozzászólásáraSzia! Nekem a 4. fokozatban a következőt csinálja, váltás után, kb 6 Bar-ra megy csak fel az olajnyomás, majd lassan kb 5-6 perc elteltével, folyamatosan emelkedve eléri a 11-Bart. Minden más fokozatban teljesen rendben az olajnyomás. Erre van valami tipped?
Válasz zetor guru #1968. hozzászólására köszönöm a tanácsot.ha lesz időm,nekifogok,de most első a műtrágyaszórás