Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Műszakija volt csak ki van vonva a forgalomból.Kivan lukasztva a forgalmi eredetiség vizsga az ki lőve annak utána jártam!!!! Csak 8 liter fér bele? Sokkal nagyobbnak néz ki!!!Dömperes nagyon jó lett a géped!!!!!Szerintetek hol kössek biztosítást???
Válasz #1732. hozzászólásra
Műszaki árai változóak,hely függő. Nálunk 21-22e.Szomszéd falu 15-16e.Attól is függ még ,hogy mikor volt műszakin,milyen rendszám van rajta.Ha piros akkor:csak a vizsga díj.Ha 3szög akkor eredetiség vizsga/+20-25/ + rendszám 10e, + forgalmi 8-10e.Nem olcsó!!
Én még nem vettem semmit.De MTZ boltban kapsz mindent.Ja ott vettem egy áttételes öninditot.8liter kell a váltóba.van rajta nívó.két csavar alsó és felsö.addig kell olajjal tölteni.Hátolrol szemben állsz vele és jobb oldalán a váltó házon ott van.
Válasz #1721. hozzászólásra még nem tudom mi áll meg benne még nem hoztam el. Nálam lesz akkor majd át nézem azt hittem van típus hibája.Te meg vagy elégedve vele?Addig is köszi!!!
Nekem is volt eladó,mert vettem egy rendszámosat,alkatrész minden MTZ.boltban van meg rendelhetö.Hogy mi a baj.hát ez nehéz kérdés látatlanba.mi áll meg?motor.sebváltó stb.
Üdv újra sikerült venni egy t16-ost.Lenne pár kérdésem :lehet-e alkatrészt venni?Olcsó volt(lehetett volna még olcsóbb) de van egy baja meg akad menet közben mi lehet a baja???
És lenne még egy kérésem tud valaki egy t-16-ost olcsón kellene.Ha eltudom adni mf-70-et akkor ilyet szeretnék venni.Nem baj,ha szerelni kell egy kicsit,van egy 10-éves fiam és ö szeret olajos lenni.Előre is köszi.
Üdv!
Mit jelent a 2100 ár??? Engem egyébként érdekelne, sőt a géped is szivesen megnézném közelről. A régi is biztosan nagyon jó volt és gondolom az új is az!
Helló!Vettem egy új generátort a kicsikére egy 750w-osat 16.000ft-ért.Szegény kisgép még ugy is elindult hogy az aksijába alig volt valami ezért már izzitani is kellet pedig -7-8 fokig nem igen izzitottam idáig de az aksi gyengesége miatt muszály volt.Na az a lényeg hogy a generátor primán müködik.
Régen egy relé kapcsolgatott ellenállást, a fordulatszám fügvényében ez a mchanikus az elektromos pedig félvezetőkkel van meg oldva ebben nincs kopo alkatrész.
Nálunk esett 20cm.Hideg van nem lehet semmit csinálni csak tüzelni kell.Ma néztem a gépet a pedálok is bekeményedtek a hidegtöl.kuplungon akarok majd állitani.Mit jelent az,hogy elektromos fesz szabályzó?
Bocsi, hogy elnéztem kinek lopták el a generátort. de ellég siettem át olvasni a fórumot.
A héten eléggé sok melóm volt. az Mtzémet át kellet vezetékezni mert már a műszerfalban össze voltak olvadva a vezetékek és a hó miatt sűrgős volt a cefre kihordása, mivel jól ránk ijesztettek az időjosok, csütörtökön kihordtam a cefrét, aztán pénteken meg fát vágtam. Már itt volt az udvarban csak összekellet vágnom meg le kellet hordanom a kazánba. Mikor elvittem neked a t-16-ot másnap reggel megnéztem a netet és Kadarkúton találtam egyet aminek most járt le a műszakija elmentem érte lesz vele meló ezt is át kell vezetékezni mint az Mtzét de ezt már tuti nem fogom eladni mert nagyon megkedveltem a T-16-ost meg ehez van hátsó 3pont felfüggesztés is, meg permetező is. Sajna nagyon hidegek vannak nem lehet kint csinálni semmit. Hó meg csak egy egész kevés esett az is a kocsibejáróba hordta össze a szél, persze azon kivül az égész udvar szinte üres.
üdv mindenkinek
Üdv.Nem nekem lopták el a generátort,hanem Prűtyinek.A gépet Kedden próbáltam ki.kerültem vele eggyet.Olaj csere mindenütt meg csinálva.másikról minden leszedve.lépcsők is.már rajta is van a tiéden.várom a jó idöt,még sok munka van hátra.Vonó rész,lámpák,rádió stb.de jó lesz az.
Patika lesz belőle.
7189 hozzászólás
A habinál nincs alkatrész!!
Műszakija volt csak ki van vonva a forgalomból.Kivan lukasztva a forgalmi eredetiség vizsga az ki lőve annak utána jártam!!!! Csak 8 liter fér bele? Sokkal nagyobbnak néz ki!!!Dömperes nagyon jó lett a géped!!!!!Szerintetek hol kössek biztosítást???
Válasz #1736. hozzászólásra
Majd év végén ha lesz a váltás, a neten nézz utána .Ne bizd az ügynökre ,mert neki a több a jobb,mert nagyobb a százaléka.
Válasz #1733. hozzászólásra
Hát nem tom nekem ennyit adtak.
Műszaki árai változóak,hely függő. Nálunk 21-22e.Szomszéd falu 15-16e.Attól is függ még ,hogy mikor volt műszakin,milyen rendszám van rajta.Ha piros akkor:csak a vizsga díj.Ha 3szög akkor eredetiség vizsga/+20-25/ + rendszám 10e, + forgalmi 8-10e.Nem olcsó!!
Én még nem vettem semmit.De MTZ boltban kapsz mindent.Ja ott vettem egy áttételes öninditot.8liter kell a váltóba.van rajta nívó.két csavar alsó és felsö.addig kell olajjal tölteni.Hátolrol szemben állsz vele és jobb oldalán a váltó házon ott van.
Válasz #1731. hozzászólásra
Sok a Köteleződ !
8700.ft baleseti adóval.
Köszönöm az infókat még lenne egy pár,ha nem zavarlak???
Hol veszed az alkatrészéket?? Mennyi olaj van a váltóba?
Válasz #1730. hozzászólásra
Én rendszámosan vettem friss müszakival.10800ft az átírás.és 13500.éves biztosítás.
Valami hozzáért tőtől kérdezem mennyibe kerül egy t-16m,át írása,műszaki?Szóval mire rendszámos lesz.volt már műszaki rajta.És mennyibe kerül évente?
Válasz #1728. hozzászólásra
Én sima Neoluxal festettem.A kasznit kivül belöl ecsettel a többit fújtam.
Milyen festéket használtok a festéshez??
Válasz #1726. hozzászólásra Elég jó.Ha meg hozom csinálok képet ez nincs ilyen állapotba.De,hát majd nálunk!!Hát olcsóbb is volt (120000ft)
Válasz #1725. hozzászólásra
Nem titok.250ezerért vettem,ugyan anyiért adtam.nem is kértem többet.csak a rendszám miatt lett cserélve.engem ne zavargászanak a zsaruk.
Válasz #1724. hozzászólásra Nagyon jó lett!!!!!Nem vagyok túl indiszkrét menyiért kelt el??
ez lett eladva.
Válasz #1722. hozzászólásra
Tökéletes.sokat dolgoztam rajta,de kész van.rádió is van benne.
Válasz #1721. hozzászólásra még nem tudom mi áll meg benne még nem hoztam el. Nálam lesz akkor majd át nézem azt hittem van típus hibája.Te meg vagy elégedve vele?Addig is köszi!!!
Válasz #1720. hozzászólásra
Nekem is volt eladó,mert vettem egy rendszámosat,alkatrész minden MTZ.boltban van meg rendelhetö.Hogy mi a baj.hát ez nehéz kérdés látatlanba.mi áll meg?motor.sebváltó stb.
Üdv újra sikerült venni egy t16-ost.Lenne pár kérdésem :lehet-e alkatrészt venni?Olcsó volt(lehetett volna még olcsóbb) de van egy baja meg akad menet közben mi lehet a baja???
És lenne még egy kérésem tud valaki egy t-16-ost olcsón kellene.Ha eltudom adni mf-70-et akkor ilyet szeretnék venni.Nem baj,ha szerelni kell egy kicsit,van egy 10-éves fiam és ö szeret olajos lenni.Előre is köszi.
Válasz #1715. hozzászólásra Igen köszi szépen!!
Be fecskendezési nyomás könyv szerint.
kp cm2?:170plusz5.
Válasz #1715. hozzászólásra
Már ha a befecskendezési nyomásra gondolsz...
A könyv szerint: 170+5 Kp/cm2
Srácok kéne egy gyors válasz mennyire kéne állítani a porlasztót ??????????
Válasz #1712. hozzászólásra
Na nem.a malacot sem párba adják 15ezerért.
Válasz #1705. hozzászólásra
A 2db a 65 ropi???
Válasz #1709. hozzászólásra
Köszi szépen!
http://parts.tehsoftnn.ru/
Válasz #1708. hozzászólásra
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=ru&u=http://parts.tehsoftnn.ru/&ei=38J_TZr9OMySswbx1cXfBg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCIQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://parts.tehsoftnn.ru/%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DN6a%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26prmd%3Divns
Üdv mindenkinek!
Van valakinek T-16m-hez cikkszámos alkatrész katalógusa?
Érdekelne bennünket.
Köszi Gábor.
Válasz #1423. hozzászólásra
Üdvözlöm!
T-16m traktorhoz gépkönyvet tudna e küldeni a zöld rendszám igényléséhez? Köszönöm, Krisz
Válasz #1705. hozzászólásra
Köszi az infót!
Az ajánlat korrekt, csak most anyagilag nem tudok belevágni.
Üdv.65ezerért vettem.ugyan annyiért eladó.
Válasz #1703. hozzászólásra
Üdv!
Mit jelent a 2100 ár??? Engem egyébként érdekelne, sőt a géped is szivesen megnézném közelről. A régi is biztosan nagyon jó volt és gondolom az új is az!
Ha valakit érdekel van kettő vadi új 9,5x32es gumim eladó.2100 es áron.
Két kábelt kötettünk rá de 3-om kivezetéses.
Egy vagy három kivezetéses?
Vigyázz rá.
Helló!Vettem egy új generátort a kicsikére egy 750w-osat 16.000ft-ért.Szegény kisgép még ugy is elindult hogy az aksijába alig volt valami ezért már izzitani is kellet pedig -7-8 fokig nem igen izzitottam idáig de az aksi gyengesége miatt muszály volt.Na az a lényeg hogy a generátor primán müködik.
Válasz #1698. hozzászólásra
Régen egy relé kapcsolgatott ellenállást, a fordulatszám fügvényében ez a mchanikus az elektromos pedig félvezetőkkel van meg oldva ebben nincs kopo alkatrész.
Nálunk esett 20cm.Hideg van nem lehet semmit csinálni csak tüzelni kell.Ma néztem a gépet a pedálok is bekeményedtek a hidegtöl.kuplungon akarok majd állitani.Mit jelent az,hogy elektromos fesz szabályzó?
.
Most már remélem hogy be teszi a képet
Úton Jászboldogháza felé
Válasz #1692. hozzászólásra
Bocsi, hogy elnéztem kinek lopták el a generátort. de ellég siettem át olvasni a fórumot.
A héten eléggé sok melóm volt. az Mtzémet át kellet vezetékezni mert már a műszerfalban össze voltak olvadva a vezetékek és a hó miatt sűrgős volt a cefre kihordása, mivel jól ránk ijesztettek az időjosok, csütörtökön kihordtam a cefrét, aztán pénteken meg fát vágtam. Már itt volt az udvarban csak összekellet vágnom meg le kellet hordanom a kazánba. Mikor elvittem neked a t-16-ot másnap reggel megnéztem a netet és Kadarkúton találtam egyet aminek most járt le a műszakija elmentem érte lesz vele meló ezt is át kell vezetékezni mint az Mtzét de ezt már tuti nem fogom eladni mert nagyon megkedveltem a T-16-ost meg ehez van hátsó 3pont felfüggesztés is, meg permetező is. Sajna nagyon hidegek vannak nem lehet kint csinálni semmit. Hó meg csak egy egész kevés esett az is a kocsibejáróba hordta össze a szél, persze azon kivül az égész udvar szinte üres.
üdv mindenkinek
Válasz #1691. hozzászólásra
Nekem a 82-esen 700 W os van, ugyanaz mint a T25 ön.
Üdv.Nem nekem lopták el a generátort,hanem Prűtyinek.A gépet Kedden próbáltam ki.kerültem vele eggyet.Olaj csere mindenütt meg csinálva.másikról minden leszedve.lépcsők is.már rajta is van a tiéden.várom a jó idöt,még sok munka van hátra.Vonó rész,lámpák,rádió stb.de jó lesz az.
Patika lesz belőle.
Válasz #1690. hozzászólásra
Valaki meg tudja mondani hogy egy sima 82-es mtz-én mekkora generátor?
Válasz #1689. hozzászólásra
Hali! A HABI KFT.-nél a 700w-os 3-kivezetéses ,az tökéletes rá. 8400+áfa postázák is ha kell. A T-25 ön is ezek vannak.