Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
beszerző akkor azt kérdem mennyibe kerül egy sorközmüvelő alá és tudsz e még szerezni vonót!mert ha olcsó akkor jó lenne!és gyári vagy nem gyári?kérem irjon!és ilyen kellékekettudna szerezni mint ajtó abalakok,ajtok meg motorháztető,meg első szélvédő kérem irjon!
tesom is irt az interrusznak már eleve egy koppintás az a traktor és nem olyan juk mérete van annak meg azon nincs hátul bak rész szerintetek 5.000ft egy TT alaku vono az megérné?
persze nekünk csak akitöl venni akarjuk annak nincs fényképezöje sajnos
Tisztelt KL és a többieknek üzenem:
én is buznyálkodtam szóval küldtem levelet az interusznak na és ezt irták:
A gép kéthengeres, 36 LE-s motorral van ellátva, hátsó
hidraulika rendszert nem fejlesztettek hozzá.
Tekintettel arra, hogy a motor megfelel a
hatályos környezetvédelmi előírásoknak, hivatalosan is üzembe helyezhető (forgalomba), azaz nem kaphat rendszámot.
Üdvözlettel,
Simoradik György
Interusz Kft.
ja és még nehogy elfelejtsem több mint 4 millió forint + ÁFA összegbe
kerülne.
Ha lábfékkel besegítesz biztos,amúgy az elejét eltolná,vagy csak igen nehezen fordulnál meg,sárba megfordul kb8-10cm-esbe az se sokkal jobb mint a homok.
T-16-hoz keresek kuplungszerkezetet, és motoralkatrészt bontottat vagy újat, aki tud segíteni benne kérem írjon. Ki forgalmaz hozzá alkatrészt? Minden segítséget előre is köszönök
Biztos hogy drága a gép! Mert egy vtz-2048-as kerül 3,6millába+áfa! Mtz-820.2-es meg 4,2milla+áfa!
Azért a két gép között nem ilyen különbség van mint az ár! :)
A VTZ-30SzS nincs felszerelve hátsó hidraulikus emelővel és ez nem is rendelhető (dettó, mint a T-16)
Előre semmilyen talajművelő eszköz sem csatlakoztatható, a gyár nem gyárt ilyen tartozékokat (nem úgy mint a T-16-nál)
Hát nem tudom így mi lehet a gyár koncepciója?! Kb. 3.000.000 Ft-ot ki a fene ad ki egy önjáró tepsire, ami semmi másra nem jó csak hogy 1 tonnás terhével csigamód csálingázzon jobbra-balra...
/A 3 milliós összeget én saccolom, tán még alá is becsülöm.
Köszönettel vettük érdeklődését a VTZ-30SZS eszközhordozó után.
Kérdéseire a következő választ adjuk:
1/ A VTZ-30SZS eszközjordozó motorja nem felel meg a jelenlegi EU előírásoknak, így az Magyarországon forgalomba ( rendszámmal ellátva a közúti forgalomban ) nem hozható.
Rendszám nélkül mezőgazdasági területen lehet használni.
2/ Egyedi megrendelésre ( a vételár befizetésének 50 %-val ) van lehetőség a megrendelésre. Szállítási határidő: 3-5 hónap.
Vételárat csak a gyárral folytatott konkrét egyeztetés után tudok mondani, ha konkrét érdeklődés van az Ön részéről.
3/ Talajművelő eszközöket nem forgalmazunk.
4/ Az alkatrészeket természetesen fogalmazzuk az általunk értékesített traktorokhoz.
Sikerült kiszenvedni a fékpedál tengelyt. Nem segített neki se áztatás, se melegítés, se tekergetés, se ütögetés. Elvittem egy mesterhez, de eleinte ő sem boldogult. Már azon voltam, hogy kifúrjuk.
Amikor a mester csinált egy egyedi kihúzatót. (Hál istennek a biztosítólemez bemarásánál meg lehetett fogni a lehúzóval.
Úgyhogy húzatóval feszítés, melegítés ütögetés aztán megmozdult...
Már csak csinálnom kell az rudazatot és megvan a bal oldali fék is.
hát mondjuk nehezebb de szerintem nem mert ha beton plac van akkor egy fokkal könnyebb de ha föld van akkor egy kicsit nehezebb de alávan tolva és felfogatva aztán mehet munkára... :))
Az eszközök,ára újonnan biztos több mint a t-16-od ára,mert egy japán kistraktorra való,talajmaró 220.000+áfa-körül van.Használtan én 2- 3 hónapja néztem egy sorközművelőt az fix 150.000-re mondta,de nagyon széles volt a t-16-hoz képest,közúton nehéz volt vele menni,meg az mtz-re ráteszem 5 perc a t-16-ra tovább tartana feltenni,mint maga a munka pláne ha rajta van a plató.
Nem vagyok én olyan spiller, hogy oroszul levelezzek! Esetleg a Zoli! Neki biztosan könnyebben menne a komunikáció. :)
Az Interusz Kft. magyar cég. Orosz traktorok magyarországi forgalmazásával foglalkozik. Ha jól tudom, szinte minden orosz "jószág" rajtuk keresztül kerül be hazánkba.
Tegnap este írtam egy e-mailt, de még nem kaptam rá választ. Szeintem ők is tájékozódnak odakint. Ha egy hétig nem jön semmi akkor telefonálok... Hátha sikrül addig zaklatni őket, hogy szóba álljanak velem... :)
7189 hozzászólás
beszerző akkor azt kérdem mennyibe kerül egy sorközmüvelő alá és tudsz e még szerezni vonót!mert ha olcsó akkor jó lenne!és gyári vagy nem gyári?kérem irjon!és ilyen kellékekettudna szerezni mint ajtó abalakok,ajtok meg motorháztető,meg első szélvédő kérem irjon!
nekem kéne vonó tudsz szerezni?
nem tudtok nekem eladó ajtó ablakot,jobb oldali ajtó ablakkal?első szélvédő?és motor ház tető!aki tud irjon már ide !előre is kössz!
nem szoktam átverni embereket csak biztosra akarok menni hogy kell.....
szerintem nem fog irni csak át ejtet bennünket!
Én megerősítettem az enyémen a vonót,1.5 tonnás pótkocsit húzok vele,bálával megrakva(kb 70 kiskocka),eddig jól viseli.A fogyasztása valmi nevetséges,10-11 óránként 20 liter gázolajat szoktam bele tölteni.Nagyon hálás gép,szerintem nyúzhatósága vetekszik az 50-esel.
ja már nem kell mert vissza olvastam....hát ez érdekes...
császtok mi most a jelenlegi téma?
Válasz #628. hozzászólásra
Hmmm....
Gyári cuccok, vagy barkácsoltak?
A sajátod, vagy igény szerint felkutatod?
tud szerezni vonót meg kultivátort?és mennyibbe kerül?
milyen e-mail cimre mert nekem kellene hozzá kultivátor meg vonó szerkezet!
sziszatok !
ha valakinek kell t-16m-hez bármi féle eszköz(kultivátor,vetögép stb.)
akkor csak bátran írjatok!!!!!!!!!!!!
cső vegyétek meg ugy is megéri....(Ha más nincs akkor valakitöl "lopjátok" le :) )
aztán meg ha kell akkor megerösititek....
csak erös legyen
tesom is irt az interrusznak már eleve egy koppintás az a traktor és nem olyan juk mérete van annak meg azon nincs hátul bak rész szerintetek 5.000ft egy TT alaku vono az megérné?
persze nekünk csak akitöl venni akarjuk annak nincs fényképezöje sajnos
kihagytam egykét szót ami a fejemben megmaradt csak azt irtam le...elnézést.. (tiszta hülye vagyok)
hoppácska elgépeltem...bocsánat a rendszámal motoral mielött még nekem esnétek...
Tisztelt KL és a többieknek üzenem:
én is buznyálkodtam szóval küldtem levelet az interusznak na és ezt irták:
A gép kéthengeres, 36 LE-s motorral van ellátva, hátsó
hidraulika rendszert nem fejlesztettek hozzá.
Tekintettel arra, hogy a motor megfelel a
hatályos környezetvédelmi előírásoknak, hivatalosan is üzembe helyezhető (forgalomba), azaz nem kaphat rendszámot.
Üdvözlettel,
Simoradik György
Interusz Kft.
ja és még nehogy elfelejtsem több mint 4 millió forint + ÁFA összegbe
kerülne.
Válasz #619. hozzászólásra
Ha lábfékkel besegítesz biztos,amúgy az elejét eltolná,vagy csak igen nehezen fordulnál meg,sárba megfordul kb8-10cm-esbe az se sokkal jobb mint a homok.
Válasz #616. hozzászólásra
Kecskemét :Nagytraktor kft,vagy erre mifelénk Felsőzsolca :Traktorker kft,eddig én mindent kaptam hozzá.
Válasz #618. hozzászólásra
Jó fosóhomokra gondolok!
Ez a T16-os homokba egyáltalán meg bír fordulni?
császtok hát ez van KL újonan senki sem vesz szerintem t16m-et hogy ha még "eszközöket sem lehet rá tenni" de talán a motorja egy fokkal jobb lehet...
T-16-hoz keresek kuplungszerkezetet, és motoralkatrészt bontottat vagy újat, aki tud segíteni benne kérem írjon. Ki forgalmaz hozzá alkatrészt? Minden segítséget előre is köszönök
Válasz #612. hozzászólásra
Biztos hogy drága a gép! Mert egy vtz-2048-as kerül 3,6millába+áfa! Mtz-820.2-es meg 4,2milla+áfa!
Azért a két gép között nem ilyen különbség van mint az ár! :)
A második e-mail már eléggé lerázós volt. Kérdeztem árat, de az istennek se írta vissza. "Csak komoly vételi szándék esetén..." írta...
Ha kell telefonszám megadhatom.
kérdezd már meg ha nemgond mennyibe kerül???amugy meg milyen motor van benne?kéthengeres az is vagy mi?
Az újabb levélváltás eredménye: (összefoglalva)
A VTZ-30SzS nincs felszerelve hátsó hidraulikus emelővel és ez nem is rendelhető (dettó, mint a T-16)
Előre semmilyen talajművelő eszköz sem csatlakoztatható, a gyár nem gyárt ilyen tartozékokat (nem úgy mint a T-16-nál)
Hát nem tudom így mi lehet a gyár koncepciója?! Kb. 3.000.000 Ft-ot ki a fene ad ki egy önjáró tepsire, ami semmi másra nem jó csak hogy 1 tonnás terhével csigamód csálingázzon jobbra-balra...
/A 3 milliós összeget én saccolom, tán még alá is becsülöm.
Válasz #610. hozzászólásra
A kérdés:Amit kisújszálláson láttam az fel volt rendszámozva,akkor ez hogy lehet,rendes fekete rendszám volt rajta nem piros.
Helló!
Megjött a válasz az Interusztól:
Tisztelt Kotán úr!
Köszönettel vettük érdeklődését a VTZ-30SZS eszközhordozó után.
Kérdéseire a következő választ adjuk:
1/ A VTZ-30SZS eszközjordozó motorja nem felel meg a jelenlegi EU előírásoknak, így az Magyarországon forgalomba ( rendszámmal ellátva a közúti forgalomban ) nem hozható.
Rendszám nélkül mezőgazdasági területen lehet használni.
2/ Egyedi megrendelésre ( a vételár befizetésének 50 %-val ) van lehetőség a megrendelésre. Szállítási határidő: 3-5 hónap.
Vételárat csak a gyárral folytatott konkrét egyeztetés után tudok mondani, ha konkrét érdeklődés van az Ön részéről.
3/ Talajművelő eszközöket nem forgalmazunk.
4/ Az alkatrészeket természetesen fogalmazzuk az általunk értékesített traktorokhoz.
Tisztelettel,
Egri András
Vladimex Kft.
Válasz #608. hozzászólásra
Én a multkor a felnicsavarokkal szenvedtem sokat.Mert defektem volt.
Huhh!
Sikerült kiszenvedni a fékpedál tengelyt. Nem segített neki se áztatás, se melegítés, se tekergetés, se ütögetés. Elvittem egy mesterhez, de eleinte ő sem boldogult. Már azon voltam, hogy kifúrjuk.
Amikor a mester csinált egy egyedi kihúzatót. (Hál istennek a biztosítólemez bemarásánál meg lehetett fogni a lehúzóval.
Úgyhogy húzatóval feszítés, melegítés ütögetés aztán megmozdult...
Már csak csinálnom kell az rudazatot és megvan a bal oldali fék is.
olvasd visszább ott már egyszer leirta hogy milyen vetögépe van
helo zoli neked nem spc vetögéped van?
hát mondjuk nehezebb de szerintem nem mert ha beton plac van akkor egy fokkal könnyebb de ha föld van akkor egy kicsit nehezebb de alávan tolva és felfogatva aztán mehet munkára... :))
igen?
Válasz #594. hozzászólásra
Az eszközök,ára újonnan biztos több mint a t-16-od ára,mert egy japán kistraktorra való,talajmaró 220.000+áfa-körül van.Használtan én 2- 3 hónapja néztem egy sorközművelőt az fix 150.000-re mondta,de nagyon széles volt a t-16-hoz képest,közúton nehéz volt vele menni,meg az mtz-re ráteszem 5 perc a t-16-ra tovább tartana feltenni,mint maga a munka pláne ha rajta van a plató.
fokozódik a hangulat :)
Válasz #600. hozzászólásra
Nyugodtan telefonálj mert nem fognak válaszolni! Én már 3hete irtam nekik és még nem jött válasz!
Nem vagyok én olyan spiller, hogy oroszul levelezzek! Esetleg a Zoli! Neki biztosan könnyebben menne a komunikáció. :)
Az Interusz Kft. magyar cég. Orosz traktorok magyarországi forgalmazásával foglalkozik. Ha jól tudom, szinte minden orosz "jószág" rajtuk keresztül kerül be hazánkba.
Tegnap este írtam egy e-mailt, de még nem kaptam rá választ. Szeintem ők is tájékozódnak odakint. Ha egy hétig nem jön semmi akkor telefonálok... Hátha sikrül addig zaklatni őket, hogy szóba álljanak velem... :)
mármint a új t-16m meg szerintem tökéletes lenne ha Magyadországon árulnának hozzá kultivátort
hátja KL szerinted mennyibe és oroszul irtad a levelet?
hát elég sokba egyszer vitatkoztam egy pilyás tsz-es csávoval hogy rakjunk rá t-40 es motor mert akkor erös szerintetek megvalosithato? szerintem nem
mennyibe kerülhet egy új t-16m???? és oroszul irtad a leveled?
Hú az engem is érdekelne mert egy sorközmüvelö!!!!az jó lenne!de a váz az ugyan az!
Dehogy akarok!
Igazából az eszközök érdekelnek, amik kaphatók az újhoz. Hátha jók a régire is...
mert venni akarsz egy ujat?
Küldtem e-mailt az Interusznak!
Kíváncsi vagyok válaszra méltatnak-e, és mit fognak írni a VTZ-30 SzS -ről...
Most ennyi képet találtam a T-16-ról!
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/172971747.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/918723173.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/902930250.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/808685487.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/806387634.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/687102254.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/158302667.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/622334574.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/604122152.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/823135647.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/960602912.jpg