Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Maszek Zs #6138. hozzászólásáraMűködik a hidraulika(billentette a platót), akkor valószínű nem jól raktam vissza a kart. Kérdés... Ha nem a legjobb az áramtalanító, elképzelhető hogy amiatt nem teker úgy az önindító, ahogy kellene? Vagy az vagy jó, vagy nem? Mielőtt vennék rá ki akarom szűrni ezeket a hibákat is.
Válasz citroxm #6136. hozzászólásáraIgen az a kar nincs a helyén vissza kell venni és helyre tenni. De ha a hidraulika nem müködik az mástól lesz. Vagy esetleg neked át van variálva. Hogy a TLT hajtja a szivattyút.
Üdv! Amióta kicseréltem a rugókat a váltókarnál, (igaz csak most próbáltam) Nem működik a szivattyú bekapcsolója... Mozog a kar, de nem kapcsol be. Lehet, hogy rosszul raktam a váltókart a helyére? Egyáltalán lehet ezt rosszul a helyére rakni?
Válasz Maszek Zs #6131. hozzászólásáraKicsit sokallom...bár nem kizárható.
Meglazítani mindenesetre elég volt egy 30cm krovaszár..könnyedén meglazultak!!!!!!!!!!
Más: olyannal találkoztam, hogy a féltengelyben a szemben lévő retesz hornyok axiálisan elvannak marva!! nyílván nem készakarva...lehet, hogy elfogyott a vodka, vagy éppen volt a kantinban....jól megszívatott..
Válasz Magister #6127. hozzászólásáraÚj retesz, új zégergyűrű,a tlt tengely átalakítva szimeringesre+filcre, a tengelyre hüvely húzva...meg még rengeteg más is átalakítva...
Válasz Magister #6122. hozzászólására az biztos,hogy említésre kerül.de jobb megoldás lett volna ha a konzolt levehetősre csinálta volna a súly felfogatásához.nekem mondjuk ott az alvázszám ahová ezt hegesztették. De akkor is ötletes
Válasz .Richard. #6118. hozzászólásáraMindegy milyen néven csak éppen gépeltem mikor ő fel tett egy kérdést. Nem rögtön válaszoltam, mindjárt reklamált nem a kérdésre válaszoltam.
Szó volt szimeringről és lefényképezte amit kiszedett. Én ekkor kérdeztem:
-Had kérjünk pár képet a szerelés menetéről.
- Miért kellett szét szedned?
-Miket cseréltek?
-Mi mennyire kopott?? stb...
Ezt már 6036 hozzászólásba kérdeztem 2017.10.09-én azóta semmi!!!!!!!
Tehát azthiszem jogos a reklamáció:EZ MOST KOMOLY!!!!!!KÉRDÉSEMRE VÁLASZÓLJON!!!!!
Válasz Magister #6114. hozzászólásáraAmikor "tervezték" ezeket a gépeket a Hatalmasságos Szovjet Únióban, akkor még voltak ott is normális, értelmes orosz mérnökök!
Válasz citroxm #6105. hozzászólásáraItt a kép róla. Vágj bele nyugodtan, vágás után is jó az mtz-re. Ha jól emlékszem a generátor tartóját is le kellett szednem mert màshogy nem jött le. Ha fent van akkor már elfér a tartó. Amikor a tulaj mondta, hogy mtz régi indító van fent akkor nem hittem neki. A második meglepetés meg az volt, hogy -15-ben a kicsi 54AH-s aksi indította. Ha ezt is mondja valaki, el sem hiszem neki mert jópár ilyen trakim volt és egyiknél sem lehetett ezt produkálni.
Válasz citroxm #6101. hozzászólásáraAz 50-es önindítóját rá lehet faragni. Nekem -15 fokban 54AH dekompresszor nélkül indította a t16-ot a hagyományos mtz önindító. A t-25- ön a gyári volt, a 155AH-s sem indította be.
Válasz citroxm #6101. hozzászólásáraHát a régifajta indító motornak kevés egy kicsit a 110Ah oda 155Ah kellene...
Nekem is régifajta indítóm van, de mi azt tejesen rendbe tettük így könnyen indít, mondjuk -20 fokban nem tekeri be..akkor bikázni szokom, de csak reggel..
Létezik áttételes indítómotor is, na annak elég a 110Ah akkumulátor..
Üdv! Az Urak véleményére lennék kíváncsi. Elég gethásan teker az önindító... (akksi vadi új 110ah) Szóval melyik önindító a jobb? Az áttételes, vagy a "hagyományos"? Vagy javítassam fel ami rajt van? Az 50-es mtz önindító nem ugyanaz?
Válasz citroxm #6094. hozzászólásáraÜdv!
A difit jobb ha úgy használod,hogy előre benyomod. Azért kapcsol be csak később mert nincs kapcsolódás a körmök között,majd mikor lesz fordulat különbség kapcsolódik. Nem kapcsolódik össze mindig először. De ha szét szeded látni fogod.
Üdv! A diffizár helyes használatáról szeretnék kérdezni. Normális az, ha úgy lép működésbe, hogy álló helyzetbe rálépek, elindulok és kb 2-3 m-en belül érzem, hogy akkor zár össze vagy pedig azonnal működnie kell? Menet közben is rá lehet lépni? Super zetoromnál bárhogyan lehetett térdelni a difit :D
Válasz Maszek Zs #6091. hozzászólásáraRemélem átment a kép, sms-ben küldtem.
Ha jól tudom akkor a Jófogáson Békéscsaba körül hirdettek egy ilyent, elég barátságos áron!!
7189 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #6138. hozzászólásáraMűködik a hidraulika(billentette a platót), akkor valószínű nem jól raktam vissza a kart. Kérdés... Ha nem a legjobb az áramtalanító, elképzelhető hogy amiatt nem teker úgy az önindító, ahogy kellene? Vagy az vagy jó, vagy nem? Mielőtt vennék rá ki akarom szűrni ezeket a hibákat is.
Válasz citroxm #6136. hozzászólásáraIgen az a kar nincs a helyén vissza kell venni és helyre tenni. De ha a hidraulika nem müködik az mástól lesz. Vagy esetleg neked át van variálva. Hogy a TLT hajtja a szivattyút.
Válasz Magister #6135. hozzászólásáraIgen TLT... Köszönöm!!
Válasz Maszek Zs #6134. hozzászólásáraLehet hogy nem jól mondtam a nevét. Szóval a váltó melletti kar, a hidraulika tápszivattyúja??
Válasz citroxm #6133. hozzászólásáraAz a TLT-lesz....igen, valószínűleg nincs a helyén a kar..
Válasz citroxm #6133. hozzászólásáraMilyen szivattyú?
Üdv! Amióta kicseréltem a rugókat a váltókarnál, (igaz csak most próbáltam) Nem működik a szivattyú bekapcsolója... Mozog a kar, de nem kapcsol be. Lehet, hogy rosszul raktam a váltókart a helyére? Egyáltalán lehet ezt rosszul a helyére rakni?
Válasz Maszek Zs #6131. hozzászólásáraKicsit sokallom...bár nem kizárható.
Meglazítani mindenesetre elég volt egy 30cm krovaszár..könnyedén meglazultak!!!!!!!!!!
Más: olyannal találkoztam, hogy a féltengelyben a szemben lévő retesz hornyok axiálisan elvannak marva!! nyílván nem készakarva...lehet, hogy elfogyott a vodka, vagy éppen volt a kantinban....jól megszívatott..
Válasz Magister #6130. hozzászólására140-160 NM
Tudja valaki a lendkerék csavarok meghúzási nyomatékát??????????
Most, jól jönne..:-)))))))))))
Válasz Magister #6127. hozzászólásáraÚj retesz, új zégergyűrű,a tlt tengely átalakítva szimeringesre+filcre, a tengelyre hüvely húzva...meg még rengeteg más is átalakítva...
Válasz Magister #6127. hozzászólására
Valami van...
Válasz prütyi #6125. hozzászólására.
Válasz S.T #6121. hozzászólásáraKirálycsap csere érdekes művelet lenne ezen a gépen.
Válasz Magister #6122. hozzászólására az biztos,hogy említésre kerül.de jobb megoldás lett volna ha a konzolt levehetősre csinálta volna a súly felfogatásához.nekem mondjuk ott az alvázszám ahová ezt hegesztették. De akkor is ötletes
Válasz Maszek Zs #6120. hozzászólásáraAkkor, továbbra is várjuk a választ!
Válasz S.T #6121. hozzászólásáraVégeredményben ez is teszi a dolgát..mondjuk műszakin lehet, hogy szólnának érte...
Válasz Magister #6042. hozzászólására egyszer ilyen megoldást is találtam a neten
Válasz .Richard. #6118. hozzászólásáraMindegy milyen néven csak éppen gépeltem mikor ő fel tett egy kérdést. Nem rögtön válaszoltam, mindjárt reklamált nem a kérdésre válaszoltam.
Szó volt szimeringről és lefényképezte amit kiszedett. Én ekkor kérdeztem:
-Had kérjünk pár képet a szerelés menetéről.
- Miért kellett szét szedned?
-Miket cseréltek?
-Mi mennyire kopott?? stb...
Ezt már 6036 hozzászólásba kérdeztem 2017.10.09-én azóta semmi!!!!!!!
Tehát azthiszem jogos a reklamáció:EZ MOST KOMOLY!!!!!!KÉRDÉSEMRE VÁLASZÓLJON!!!!!
Válasz Gepi #6116. hozzászólásáraVoltak, meg még vannak is...az más kérdés, ez hogyan jön le a szalag szerű gyártásban...
Megjegyzem, a magyar ipar jelenleg nem képes még egy T-16M .."minőségű" gépest sem előállítani szalagszerűen.. ez elgondolkodtató...
Válasz Maszek Zs #6117. hozzászólásáragondolom más néven valaki.......
Válasz Gepi #6098. hozzászólására
Válasz Magister #6114. hozzászólásáraAmikor "tervezték" ezeket a gépeket a Hatalmasságos Szovjet Únióban, akkor még voltak ott is normális, értelmes orosz mérnökök!
Hátsó kerekek keresik gazdáját, 1 jó gumival ,1 gyenge gumival. vagy csere 28"-os ra.
Válasz Maszek Zs #6113. hozzászólásáraNem győzöm a gyári hibákat korrigálni...
Válasz Magister #6112. hozzászólására Csak így tovább de képet is!
Készül...
Válasz Szentgyörgyi József #6106. hozzászólásáraRendben így már teljesen érthető! E fajta önindítóból van pár darab.
Válasz Magister #6109. hozzászólásáraAzt,ha minden igaz négyzet alakú fúrattal rendelkező valami kék oldalt..... Az egyformák
Válasz Maszek Zs #6108. hozzászólásáraAmi a differenciál zár körmös kapcsoló hüvelyében levő horonyba illeszkedik...ez huzkodja a hüvelyt..
Válasz Magister #6107. hozzászólásáraTe mit hívsz pontosan dionak?
A nap kérdése:
A differenciálműben a kapcsoló diók egyformák nálatok??????
Válasz citroxm #6105. hozzászólásáraItt a kép róla. Vágj bele nyugodtan, vágás után is jó az mtz-re. Ha jól emlékszem a generátor tartóját is le kellett szednem mert màshogy nem jött le. Ha fent van akkor már elfér a tartó. Amikor a tulaj mondta, hogy mtz régi indító van fent akkor nem hittem neki. A második meglepetés meg az volt, hogy -15-ben a kicsi 54AH-s aksi indította. Ha ezt is mondja valaki, el sem hiszem neki mert jópár ilyen trakim volt és egyiknél sem lehetett ezt produkálni.
Válasz Szentgyörgyi József #6104. hozzászólásáraKöszönöm a választ!!
Válasz citroxm #6101. hozzászólásáraAz 50-es önindítóját rá lehet faragni. Nekem -15 fokban 54AH dekompresszor nélkül indította a t16-ot a hagyományos mtz önindító. A t-25- ön a gyári volt, a 155AH-s sem indította be.
Válasz Magister #6102. hozzászólásáraÉrtem, köszönöm szépen! Megnézem, melyik költséghatékonyabb... :)
Válasz citroxm #6101. hozzászólásáraHát a régifajta indító motornak kevés egy kicsit a 110Ah oda 155Ah kellene...
Nekem is régifajta indítóm van, de mi azt tejesen rendbe tettük így könnyen indít, mondjuk -20 fokban nem tekeri be..akkor bikázni szokom, de csak reggel..
Létezik áttételes indítómotor is, na annak elég a 110Ah akkumulátor..
Üdv! Az Urak véleményére lennék kíváncsi. Elég gethásan teker az önindító... (akksi vadi új 110ah) Szóval melyik önindító a jobb? Az áttételes, vagy a "hagyományos"? Vagy javítassam fel ami rajt van? Az 50-es mtz önindító nem ugyanaz?
Köszönöm a válaszokat!
Válasz Gepi #6098. hozzászólásáraAmi motort szét szedtél,vagy nem is szedted szét!!!
Válasz Maszek Zs #6097. hozzászólására?
Válasz Gepi #6037. hozzászólásáraEz most komoly? Ne válaszoltál semmire!!!!!!
Válasz citroxm #6094. hozzászólásáraÜdv!
A difit jobb ha úgy használod,hogy előre benyomod. Azért kapcsol be csak később mert nincs kapcsolódás a körmök között,majd mikor lesz fordulat különbség kapcsolódik. Nem kapcsolódik össze mindig először. De ha szét szeded látni fogod.
Válasz citroxm #6094. hozzászólásáraMert ennél körmös tengelykapcsoló van, majd ha szétszedted a jobb felét meglátod úgy is.
Üdv! A diffizár helyes használatáról szeretnék kérdezni. Normális az, ha úgy lép működésbe, hogy álló helyzetbe rálépek, elindulok és kb 2-3 m-en belül érzem, hogy akkor zár össze vagy pedig azonnal működnie kell? Menet közben is rá lehet lépni? Super zetoromnál bárhogyan lehetett térdelni a difit :D
Válasz Magister #6092. hozzászólásáraÁt jött kössz!
Válasz Maszek Zs #6091. hozzászólásáraRemélem átment a kép, sms-ben küldtem.
Ha jól tudom akkor a Jófogáson Békéscsaba körül hirdettek egy ilyent, elég barátságos áron!!
Válasz Magister #6085. hozzászólásáraKöszi az infót+képet!
Válasz Maszek Zs #6089. hozzászólásáraRendben, mindenképpen fogok fényképezni. A jobb fele(ha rajta ülők akkor jobb) csepeg. Köszönöm szépen!!