Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz motoros79 #5337. hozzászólásáraMérj rá a töltésre!! ha, jár a motor, nincs fogyasztó bekapcsolva és "hintázik" jobbra-balra az ampermérő, akkor az feszültségszabályozó problémára utal..
Válasz Magister #5336. hozzászólásáraKöszönöm! Legalább mostmár tudom használni a gÍpet. Szerintem a töltésmérőm ezért nem akart utolsó alkalommal pozitív irányba mozdúlni.
Válasz motoros79 #5335. hozzászólásáraA vékonyt is kösd rá az áramtalanítóra!! Ez a gyári kialakítás, nekem is ilyen!!
DE! Szedd szét az áramtalanítót, ha csavaros, mert szeret összedőlni a belseje...
És, ha indítózol akkor melegszik, tehát nem ad át rendesen..
Válasz Myrrdin #5328. hozzászólásáraÉn egy kis ember vagyok fórum találkozóra! De,ha van valaki olyan ügyes és meg szervezi a 16-ost arra elmennék,ha jó idő lenne!!
Válasz Myrrdin #5322. hozzászólásáraSajnos már rég szét lett bontva a videón nem látszik de a fülkére rádőlt egy fa, az első híd keresztbe el volt repedve azért nem is sajnáltam, hogy azon csúszott. Több Traktorban tovább élnek az alkatrészei
Válasz Maszek Zs #5311. hozzászólásáraHa javúl az idő, mert itt még pillanatnyilag -7°C van. Majd megnézem.
Bár a testkapcsolón van testvezeték. Ez a fekete dobozból kijövő, valószínüleg el sem érne a testkapcsolóíg.
Az aksi és az áramtalanitó közt félúton, van egy lapos fekete doboz a kasztnihoz rögzítve. Na abból lóg egy kb 10centis vezeték a végén egy kör (alátét forma) saru. Azt hova kéne visszafogatni?
A fekete doboz egyik sarkán,van egy darab kötöző drót,arra volt tán ráakasztva. Lehet,hogy valami test vezeték lenne?
Válasz Maszek Zs #5302. hozzászólásáraÉn egy balcancar-al targoncázok a melóhelyen. Azt el sem tudnám képzelni gomba nélkül.
Ebből kiindúlva gondoltam, hogy a traktorra is jó lehetne esetleg.
Nem tudom mit csináltok de én nem cseréltem szűrőnél tömítést és még most is jó. Ezek az új alkatrészek nagy sz@rok áramtalanitót;féklámpa kapcsoló;indító relé;ezeket mind javítottam mert csere nem oldott meg semmit!
Válasz motoros79 #5296. hozzászólásáramegmondom őszintén legérdemesebb kicserélni az egész hóbelebancot mtz szűrőkre mindenestül, vagy nézni valami olcsóbb személyautó szűrőt.
Válasz motoros79 #5296. hozzászólásáraEgyik a sivatagi szűrő, a másik a gázolajszűrő!
A sivatagi szűrő az amelyiket alulról, egy kengyel+szárnyas anya segítségével rögzítesz!!
A másikban van a MöTöZö (MTZ-50) szűrő!! Azt kell cserélni, na meg a poharakat kitakarítani..
Válasz motoros79 #5293. hozzászólásáraAz üzem anyag szűrőcsere izgalmasabb lesz!!!
Ha, szétszeded a szűrőt, akkor érdemes lenne finom(220)csiszi papirral a poharak száját, üveglapon felcsiszolni.......a jobb tömítés érdekében...
Bár a kézikönyvben (isten áldja aki feltöltötte ide) hogy a centrifugál szűrőn valami jeleket/rovátkákat egybe kell állítani a álló és forgórészen. Vagy,hogy is.
Válasz motoros79 #5290. hozzászólásáraA centrifugál szűrő burkolatának csavarját addig kell húzni, amikor megkocogtatod a villás kulccsal, és fémes hangja nincs..
7189 hozzászólás
Válasz motoros79 #5337. hozzászólásáraMérj rá a töltésre!! ha, jár a motor, nincs fogyasztó bekapcsolva és "hintázik" jobbra-balra az ampermérő, akkor az feszültségszabályozó problémára utal..
Válasz motoros79 #5335. hozzászólásáraA vezeték halmazból jön elölről.
Válasz Magister #5336. hozzászólásáraKöszönöm! Legalább mostmár tudom használni a gÍpet. Szerintem a töltésmérőm ezért nem akart utolsó alkalommal pozitív irányba mozdúlni.
Válasz motoros79 #5335. hozzászólásáraA vékonyt is kösd rá az áramtalanítóra!! Ez a gyári kialakítás, nekem is ilyen!!
DE! Szedd szét az áramtalanítót, ha csavaros, mert szeret összedőlni a belseje...
És, ha indítózol akkor melegszik, tehát nem ad át rendesen..
Válasz Maszek Zs #5334. hozzászólásáraKöszönöm! A vékony nem a fekete dobozból jön ki?
Válasz motoros79 #5331. hozzászólásáraDe egy vastag és egy vékony megy.
Válasz Maszek Zs #5329. hozzászólásáraEz nagyszerű hír
remélem többen is így vannak ezzel kapcsolatban és jelentkeznek.
Válasz motoros79 #5331. hozzászólásáraTehetnél fel képet róla
, és az áramtalanító mellett levő doboz védő burkolatát megbontottad már?
Nem néztétek, hogy nektek az áramtalanító kapcsoló alján egy vagy két vezeték van?
Egy kis frissítő![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=-Q4MfPI6z4w
Válasz Myrrdin #5328. hozzászólásáraÉn egy kis ember vagyok fórum találkozóra!
De,ha van valaki olyan ügyes és meg szervezi a 16-ost arra elmennék,ha jó idő lenne!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Megy valaki a fórum találkozóra
vagy szervezzünk magunknak egy t-16 találkozót valahol ahol mindenkinek megfelel?
Tisztelt Moderátorok!
Legyetek szívesek a szemetet kitakarítani az oldalról!!!
Köszönöm!!
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 08:38:13
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 08:38:28
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 08:38:00
Válasz Myrrdin #5322. hozzászólásáraSajnos már rég szét lett bontva a videón nem látszik de a fülkére rádőlt egy fa, az első híd keresztbe el volt repedve azért nem is sajnáltam, hogy azon csúszott. Több Traktorban tovább élnek az alkatrészei
Válasz mz/x #5318. hozzászólására
, mi lesz a sorsa?
Van bent erő :
https://www.youtube.com/watch?v=Jj6g4dOHtPk
http://www.youtube.com/watch?v=Jj6g4dOHtPk
Válasz prütyi #5319. hozzászólásáraA rutin meg az évek meg a repült órák :D
Válasz mz/x #5318. hozzászólásáraKormányt minek tekergeted?![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Egy újabb videó ezt én csináltam:
https://www.youtube.com/watch?v=ENRqRhCK8M0&feature=youtu.be
Készítettem képeket a traktorról.
Megnéztem, elérne a (áramtalanító)testkapcsolóig. Nekem a test kapcsolón egy vezeték van az alján. Nektek?
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-04 15:44:52
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-04 15:44:57
Válasz Maszek Zs #5311. hozzászólásáraHa javúl az idő, mert itt még pillanatnyilag -7°C van. Majd megnézem.
Bár a testkapcsolón van testvezeték. Ez a fekete dobozból kijövő, valószínüleg el sem érne a testkapcsolóíg.
Válasz motoros79 #5309. hozzászólásáraAz próbáld meg a testkapcslóra nem lehet oda csavarozni?
Válasz motoros79 #5307. hozzászólásáraMindenekelőtt a mászóval kezdem,4-el mozdítom onnan raksuly mondja hogy merre tovább.
Az aksi és az áramtalanitó közt félúton, van egy lapos fekete doboz a kasztnihoz rögzítve. Na abból lóg egy kb 10centis vezeték a végén egy kör (alátét forma) saru. Azt hova kéne visszafogatni?
A fekete doboz egyik sarkán,van egy darab kötöző drót,arra volt tán ráakasztva. Lehet,hogy valami test vezeték lenne?
Válasz motoros79 #5307. hozzászólásáraSzia!
Én 4-6; vagy 5-6. sebességgel..
Ti üresen , milyen sebességi fokozatból szoktatok indúlni? (sík terepen,aszfaltozott úton)
minden gépen használom, bár tény hogy a t-25 ös nem szervós, álló helyzetben annyira nem kényelmes :D
de ha már egy kicsit is gurul akkor klafa.
Válasz Magister #5304. hozzászólásáraMi magunknak. Bár nagyon ritkán kell.
(1db targonca van, összvissz)
Válasz motoros79 #5303. hozzászólásáraKik javítják a targoncákat? Külsős cég vagy ti magatok?
Válasz Maszek Zs #5302. hozzászólásáraÉn egy balcancar-al targoncázok a melóhelyen. Azt el sem tudnám képzelni gomba nélkül.
Ebből kiindúlva gondoltam, hogy a traktorra is jó lehetne esetleg.
Válasz motoros79 #5301. hozzászólásáraHa egykézzel tudod kormányozni akkor jó lehetne! Próbáld meg, mondjunk én a targoncán sem használom
Kormánygombát használ valaki?
Mit gondoltok, hülyeség?
Nem tudom mit csináltok de én nem cseréltem szűrőnél tömítést és még most is jó. Ezek az új alkatrészek nagy sz@rok áramtalanitót;féklámpa kapcsoló;indító relé;ezeket mind javítottam mert csere nem oldott meg semmit!
Válasz motoros79 #5294. hozzászólásáraBocs nem irtam de igen![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz motoros79 #5296. hozzászólásáramegmondom őszintén legérdemesebb kicserélni az egész hóbelebancot mtz szűrőkre mindenestül, vagy nézni valami olcsóbb személyautó szűrőt.
Válasz motoros79 #5296. hozzászólásáraEgyik a sivatagi szűrő, a másik a gázolajszűrő!
A sivatagi szűrő az amelyiket alulról, egy kengyel+szárnyas anya segítségével rögzítesz!!
A másikban van a MöTöZö (MTZ-50) szűrő!! Azt kell cserélni, na meg a poharakat kitakarítani..
Válasz Magister #5295. hozzászólásáraAbban a szűrőben sem kell, semmit cserélni csak tisztítani?
Gondolom amíg nincs hozzá tömítés (új) neki se álljak.
Mind a kettő (nagy és a mellete lévő kisebb) üzemanyag szűrő?
Válasz motoros79 #5293. hozzászólásáraAz üzem anyag szűrőcsere izgalmasabb lesz!!!
Ha, szétszeded a szűrőt, akkor érdemes lenne finom(220)csiszi papirral a poharak száját, üveglapon felcsiszolni.......a jobb tömítés érdekében...
Válasz Maszek Zs #5292. hozzászólásáraA kormány holtjátékára érted?
Válasz Magister #5291. hozzászólásáraJa, ezen paráztam, hogy nehogy megszakadjon a menet, de az olajat se eressze.
Köszi. Holnap megkocogtatom.
Bár a kézikönyvben (isten áldja aki feltöltötte ide) hogy a centrifugál szűrőn valami jeleket/rovátkákat egybe kell állítani a álló és forgórészen. Vagy,hogy is.
Válasz motoros79 #5290. hozzászólásáraMax 25-fok. Vagyis annál nagyobb akkor kell állítani.
Válasz motoros79 #5290. hozzászólásáraA centrifugál szűrő burkolatának csavarját addig kell húzni, amikor megkocogtatod a villás kulccsal, és fémes hangja nincs..
Válasz Magister #5289. hozzászólásáraMég csak az olajszűrőt tisztítottam.