Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Magister #5067. hozzászólásáraÉn körbálás szénát szoktam vele hordani. Az elején van 4 db 20kg-os gyári súly felszerelve, így nincs az emeléssel semmi gond.
Annyira közel lakom, hogy van itt a faluban egy embernek gyári hátsó hidraulikája, pont olyan mint a PJ-é. Ha megmondjatok mit mérjek esetleg télen tudok rá időt szakítani. Furatközepeket majdcsak eltalálom... :)
Válasz Magister #5055. hozzászólásáraKecskemét környékén . Sajna nekem nincs közel több mint 180km nekem. Tudom, nem egy nagy táv de egy délután alatt ezt nem tudom megoldani, meg most szezon munka van. egyenlőre nálam halasztva
Válasz Myrrdin #5050. hozzászólásáraNekem elég lenne egy rendes rajz és sorozatban csinálnám...
Amúgy tényleg jó lenne már egyet rendesen leméretezni!!
Válasz Magister #5047. hozzászólásáraNekem nem ilyen méretek vannak. De ennek utána járok,hogy miként lehet kiszámítani a gerendákat (merevítés,anyag ,vastagságát) azt kiszámolni mi az anyag szükség. Azt meglátom!
Válasz Maszek Zs #5045. hozzászólásáraA rácsos tartó VÉKONY-falú zárt szelvényből készült!!
A rácsos tartók közötti távolság 2méter!
A tartók hossza 4.2méter.
Az alsó öv a PV-től 3,00 méterre van!
Az egész 80-as zártszelvény lábakra van állítva. A héjalás hullám pala, a palák 50x30-as zárt szelvényre vannak fel rögzítve.
Válasz Maszek Zs #5039. hozzászólásáraAz én garàzsomra most készül a tető de ez hagyományos nyeregtető cseréppel. Annyit akartam mobdani, hogy felénk 70ezer a fa köbmétere. JNSzolnok megye dél.
7189 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #5087. hozzászólásáraha mehetnék vele egy kört akkor biztosan elhagyná az olajköpködést!!!!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Az is igaz, hogy mást is....
Válasz Kiss_19456 #5083. hozzászólásáraHa tudok segíteni nyugodtan kérdezz!![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Válasz Magister #5086. hozzászólásáraNem meg venni akarom. Mert úgyse adná oda nekem
Javítani kellene
Válasz Maszek Zs #5085. hozzászólásáraAttól függ, hogy mennyit kérnek érte...![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Mi folyik belőle? Motorolaj vagy gázolaj..
Amúgy erő van benne?
Szerintetek mennyire lehet szar??![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20161010200106_media_share_0_02_05_bb782e8a9156e1be64fd7de4c2622d339fe86a8e217cfed41e41f8a31b28c1cc_picture.jpg)
Válasz Kiss_19456 #5083. hozzászólásáraMagyar nyelvű -link1
Idegen nyelvűek -link2
Kedves Fórumozók,
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Nagyon nagy szükségünk lenne egy T16M javítási könyvre, kezikönyvre vagy szerelési útmutatóra , de sajnos sehol sem találunk az interneten.
Akinek van ilyesmi vagy tud olyan helyet, ahol " be lehet szerezni",azt nagyon szépen kérem küldje át a következő email címre: zsoffyy@citromail.hu
Köszönöm a segítséget!
Válasz Myrrdin #5079. hozzászólásáraElőtte meg ilyent![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20161004215648_wp_20161004_18_00_19_pro.jpg)
Válasz Ares 826 #5078. hozzászólásáraNem tudom kaptam.![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Válasz Ares 826 #5078. hozzászólásáraÉn utoljára 500forintért vettem kilóját a gépzsírnak..
Válasz Maszek Zs #5077. hozzászólásáraez mán beszéd![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Maszek Zs #5077. hozzászólásáraMennyi egy ilyen bödön zsír???![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz Myrrdin #5076. hozzászólásáraMost nézem nem egy nagy márka![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20161004151540_wp_20161004_09_00_01_pro.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20161004151609_wp_20161004_08_59_34_pro.jpg)
Válasz Maszek Zs #5075. hozzászólásáraFelőlem
, engem nem zavar
. De tőlem ne kérjél engedélyt![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
itt én egy
senki vagyok![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz Myrrdin #5072. hozzászólásáraEzt a zsír témát ide is be lehet tenni?
Majd ma lefényképezem a dobozát meg magát a zsírt is.
Válasz Magister #5073. hozzászólásáraA körbála max 3-4q lehet. A nagyobb súly megemeléséhez valószínűleg nagyobb átmérőjű munkahenger kell.
Válasz PJ #5070. hozzászólásáraVan egy 500-600kg körüli szalag fűrészem és nem tudom hogy megbírná-e emelni...
A körbála milyen nehéz lehet?
Válasz Maszek Zs #5071. hozzászólásáraigaz
, visszaolvasva képeket is tett fel
de én másik változatra vagyok kíváncsi és azt másolnám le![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Válasz Myrrdin #5069. hozzászólásáraMz/x ő nincs olyan messze tőled.
Válasz Magister #5067. hozzászólásáraÉn körbálás szénát szoktam vele hordani. Az elején van 4 db 20kg-os gyári súly felszerelve, így nincs az emeléssel semmi gond.
Válasz Gyoszor #5066. hozzászólásárahujuj, nem jó nem jó
. nem hiszem el hogy nem találok senkit aki közelebb van![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz Magister #5067. hozzászólásáraÉn max 400 kg szoktam de akkor nagyon le kell súlyozni az elejét.
Hátsó hárompont felfüggesztéssel, mekkora tömeget tudtok megemelni?
Válasz Myrrdin #5065. hozzászólásáraÖcsöd
Válasz Gyoszor #5063. hozzászólásáraTe merre laksz?![smile phone](/oldforum/images/smiles/phone.gif)
remélem közelebb
...
Kár érte! Többször láttam már, példásan karbantartott paripa volt!
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/traktort_boritott_egy_teherauto_a_87_es_fouton
Válasz Maszek Zs #5059. hozzászólásáraÉn közelebb lakom, de nem vagyok barátja a műszaki rajzoknak :S Meg nagyon semmi időm nincs jelenleg.
Annyira közel lakom, hogy van itt a faluban egy embernek gyári hátsó hidraulikája, pont olyan mint a PJ-é. Ha megmondjatok mit mérjek esetleg télen tudok rá időt szakítani. Furatközepeket majdcsak eltalálom... :)
Válasz Maszek Zs #5061. hozzászólásáraTöbb..:-))
Válasz Magister #5060. hozzászólásáraDe tőled is vagy 130 Km-er. Nem?
Válasz Maszek Zs #5059. hozzászólásáraÉn Tolnában.. :-))
Üdv!
Senki nem lakik közelébb???
Válasz PJ #5057. hozzászólásáraDe meg kell beszélni nehogy épp vadászni legyél a Haflingikel!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Magister #5055. hozzászólásáraÜdv!
Nyárlőrincen lakom, Kecskeméttől 18 km-re.
Válasz Magister #5055. hozzászólásáraKecskemét környékén
. Sajna nekem nincs közel
több mint 180km
nekem. Tudom, nem egy nagy táv de egy délután alatt ezt nem tudom megoldani
, meg most szezon munka van![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
. egyenlőre nálam halasztva
Válasz PJ #5053. hozzászólásáraSzia!
Hol vagy helyileg, lehet, hogy letudnám méretezni!!
Ha valaki elkezdi legyártani a gyári 3 pontot a géphez akkor n szeretnék lenni az elsők közt (ha a tárca engedi) lenni aki vesz a gépére.![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Myrrdin #5052. hozzászólásáraÜdv!
Igen megvan, erről le lehet venni a méreteket, ha valakit érdekel.
Válasz PJ #1511. hozzászólására
Szia!
Megvan még a gép?
Válasz Myrrdin #5050. hozzászólásáraNekem elég lenne egy rendes rajz és sorozatban csinálnám...
Amúgy tényleg jó lenne már egyet rendesen leméretezni!!
Hogy a fenébe lehetne innen rendelni?![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Навеска трактора Т-16 задняя с гидроцилиндром в сборе meg a szállítás
Minden esetre is, sokkal olcsóbb mint ha hazai cégtől rendelném meg
Válasz Maszek Zs #5048. hozzászólásáraha komolyan gondolod akkor ilyen számítást is végezhetsz:
mechanika rácsos tartó
és ha ezek a számolások megvannak akkor lehet méretezni szilárdságra /húzás,hajlítás,nyomás/
Válasz Magister #5047. hozzászólásáraNekem nem ilyen méretek vannak.
De ennek utána járok,hogy miként lehet kiszámítani a gerendákat (merevítés,anyag ,vastagságát) azt kiszámolni mi az anyag szükség. Azt meglátom!![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Válasz Maszek Zs #5045. hozzászólásáraMi újság tető ügyben?
Válasz Maszek Zs #5045. hozzászólásáraA rácsos tartó VÉKONY-falú zárt szelvényből készült!!
A rácsos tartók közötti távolság 2méter!
A tartók hossza 4.2méter.
Az alsó öv a PV-től 3,00 méterre van!
Az egész 80-as zártszelvény lábakra van állítva. A héjalás hullám pala, a palák 50x30-as zárt szelvényre vannak fel rögzítve.
Válasz Magister #5044. hozzászólásáraÜdv!
Na ennek a matekjára vagyok kíváncsi.
Válasz Gyoszor #5041. hozzászólásárahttp://www.metal-sheet.hu/akcio
Itt Tolnában Bruttó 70000 a tetőanyag..de nem valami híres.. a trapézlemez az meg 2500/m2..
Válasz Maszek Zs #5039. hozzászólásáraAz én garàzsomra most készül a tető de ez hagyományos nyeregtető cseréppel. Annyit akartam mobdani, hogy felénk 70ezer a fa köbmétere. JNSzolnok megye dél.
Válasz Maszek Zs #5039. hozzászólására
a név írása miatt![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
De bunkó vagyok, elnézést kolléga