Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Magister #4583. hozzászólásáranem értelek. nem próbáltam így indítani de akkor te igen, ezek szerint. mennyi idővel később indítottad/indult be a másik henger?
Válasz Magister #4583. hozzászólásáraA kéthengeres RS-t én úgy szoktam indítani, hogy felhúztam mindkét dekompresszor kart, és csak az egyik hengert indítottam el, mikor az már pöfögött, akkor adtam hozzá a másikat. Persze ott könnyű volt megoldani, mert "rajt ültem" a motoron, és mindkét hengerfejet elértem.
Válasz Maszek Zs #4577. hozzászólásáraTalán valami maszek lánchajtás van a hátsó keréken. A kardánhajtáson nincs semmi kardán. Mi hajtja a permetező szivattyút? Én nem látok a kardánnál semmit. A kartergázcső nem valami kipufogógáz elvezető?? 2Ütemű motor füstje? 2Hengeres motor,hogyan fújhat ilyen egyenletes füstöt ott? Lehetetlen!
Válasz Magister #4578. hozzászólásáraHú az a lelógó cső tényleg a kartergáz lenne? Akkor durva. Majd megnézem már az enyémeim, hogy mit mutatnak terhelés alatt. De nekem ilyen magas fordulat semmilyen üzemállapotban nem szokott kelleni, még a markolónak se forró olajnál. Szerencsére. Csak tartósabbak a gépek..
Hidas traktor... az orosz kollégák sem hülyék..lehet, hogy a lehetőségeik jóval szűkösebben mint nyugaton de, meg oldották a problémát!
Kíváncsi lennék, hogy a hátsó lehajtás milyen kivitelű?
Láttátok.. van kartergáz bőven...
Sziasztok!
A segítségetek kellene..
van valakinek kiszerelt ventilátor tengelye?
Van egy expressz leadós munkám és ez lenne a témája..
Le kellene méretezni és kellene pár fotó is róla...
A sajátom még nem "csapágy csere érett", így ha nem muszáj nem bontanám meg..
Válasz Magister #4556. hozzászólásáraCsúszhat az ékszíj is. De szerintem a ventilátor csapágya nyavalyog,de a generátoré is szólhat.Akaszd le a szíjat és forgasd,rángasd meg kézzel,hallgasd a hangját forgás közben.
Válasz Myrrdin #4553. hozzászólásáraMinek a kosár ? Nem mondod,hogy kosárban hordjátok a kukit a platóra. Felénk bent áll a gép, és rögtön dobják a csövet a platóra.
Szép csövek !
Ezt az ugrálós süllyedést nem sikerült korrigálni, nem volt idő.
Még jó, hogy összejött a pakolászás eső előtt. Egyébként nehogy valaki félreértse, nekem dupla bosszúság, a sóderemet ekkorra már rég a földben akartam tudni.. Plussz a kert, és egy csomó gallydarálás is lenne, azt meg szárazon, vagy legalábbis szárazabbon lenne jó.
Válasz Magister #4536. hozzászólásáraAkkor szed széljel had tanuljunk a bukszádra
Mikor az enyémet csináltam baráti alapon nem tudom milyen fajták már,de állítólag jók, a csapágyak meg a szimering majdnem 50000 volt.
Érdemes most széljel szedni mert amíg recseg addig kopik is a fogaskerék.
7189 hozzászólás
Válasz Magister #4583. hozzászólásáranem értelek. nem próbáltam így indítani de akkor te igen, ezek szerint. mennyi idővel később indítottad/indult be a másik henger?
Válasz Mérnökferi #4587. hozzászólásáraÜdv!![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Ezen is könnyen megcsinálható.
Válasz Magister #4583. hozzászólásáraA kéthengeres RS-t én úgy szoktam indítani, hogy felhúztam mindkét dekompresszor kart, és csak az egyik hengert indítottam el, mikor az már pöfögött, akkor adtam hozzá a másikat. Persze ott könnyű volt megoldani, mert "rajt ültem" a motoron, és mindkét hengerfejet elértem.
Válasz gumba #4585. hozzászólásáraJobbra :) Múltkor Maszek Zs. kolléga kérdezte![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Hello!![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Ha szemben állok a traktorral, merre forog a kardánja?
Válasz Maszek Zs #4577. hozzászólásáraTalán valami maszek lánchajtás van a hátsó keréken. A kardánhajtáson nincs semmi kardán. Mi hajtja a permetező szivattyút? Én nem látok a kardánnál semmit. A kartergázcső nem valami kipufogógáz elvezető?? 2Ütemű motor füstje? 2Hengeres motor,hogyan fújhat ilyen egyenletes füstöt ott? Lehetetlen!
Próbáltátok télen úgy indítani a gépet, hogy csak az egyik henger sűrített és a másik csak később indult el..
Az egy plusz rovarölő. Meg ül a kipufogófüsttel a szotyiba és jobb mint bármelyik gázosításos eljárás.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Magister #4580. hozzászólásáraSzerintem tuti hogy kartelgáz!
Válasz Gyoszor #4579. hozzászólásáraLehet, hogy tévedtem...akkor valami pót permetszer szóró kutyafüle..![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nekem kartergáznak tűnik...
Válasz Magister #4578. hozzászólásáraHú az a lelógó cső tényleg a kartergáz lenne? Akkor durva. Majd megnézem már az enyémeim, hogy mit mutatnak terhelés alatt. De nekem ilyen magas fordulat semmilyen üzemállapotban nem szokott kelleni, még a markolónak se forró olajnál. Szerencsére. Csak tartósabbak a gépek..
Hidas traktor... az orosz kollégák sem hülyék..lehet, hogy a lehetőségeik jóval szűkösebben mint nyugaton de, meg oldották a problémát!![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Kíváncsi lennék, hogy a hátsó lehajtás milyen kivitelű?
Láttátok.. van kartergáz bőven...
Válasz Maszek Zs #4576. hozzászólásáraÍgy akartam![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
Hoppá!!https://youtu.be/DFn2Uhh7P34
Válasz Magister #4574. hozzászólásáraGribaldi&Salvia Superior 72
Válasz gumba #4572. hozzászólásáraSzia!
Milyen kasza ez?..Ez a sajátja, vagy valami másé?
Válasz gumba #4572. hozzászólásárajó lesz
csak a nyakam törik ki
legközelebb ne így töltsd fel a képet![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz gumba #4571. hozzászólásáraJól fog kinézni! De még csak drótkötél tartja.![kaszával](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151125175216_20151125_121503.jpg)
Válasz Gyoszor #4570. hozzászólásáraÖrülök, hogy nem! Jó kis gép ez! Remélem a kasza beváltja a reményeimet!
Válasz gumba #4566. hozzászólásáraHö-hö, még jó, hogy van rajta, mert kishíjján megvettem
annak idején ![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Sziasztok!
A segítségetek kellene..
van valakinek kiszerelt ventilátor tengelye?
Van egy expressz leadós munkám és ez lenne a témája..
Le kellene méretezni és kellene pár fotó is róla...
A sajátom még nem "csapágy csere érett", így ha nem muszáj nem bontanám meg..
Válasz prütyi #4567. hozzászólásáraAlternáló kaszát akarok feltenni.
Válasz gumba #4566. hozzászólásáraEz igen! Miért veszed le a platót?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Még jó, hogy van rajta daru!![daru](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151119191901_20151119_151028.jpg)
Rendeltetésszerű használat![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151116230153_kukorica_daralas.jpg)
Válasz nikolauszpr #4563. hozzászólásáraSzép kis traki.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151105205736_f_nyk_p_0765.jpg)
Válasz nikolauszpr #4561. hozzászólásáraAkkor kérünk róla képet is,ha lehet.
üdv.Eladó lett a T 16 M traktorom kihasználatlanság miatt..
Válasz Magister #4556. hozzászólásáraCsúszhat az ékszíj is. De szerintem a ventilátor csapágya nyavalyog,de a generátoré is szólhat.Akaszd le a szíjat és forgasd,rángasd meg kézzel,hallgasd a hangját forgás közben.
Válasz Magister #4556. hozzászólásáraÈkszij? Hùzz utànna,elhagyja,vagy cserèld ki.
Válasz stefi69 #4555. hozzászólásáranem hordom én kosárban
, oda gurul a gép.amúgy is ilyen munkákra már elég összekalapálni egy csapatot![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Maszek Zs #4554. hozzászólásárakibírja az ember, féldélelőtt megvolt
Üdv!
Reggeli indításkor amikor már jár a motor, minek lehet nyekergő hangja...? Én a ventilátor felől hallom, ha bemelegszik akkor elhagyja..???
Válasz Myrrdin #4553. hozzászólásáraMinek a kosár ? Nem mondod,hogy kosárban hordjátok a kukit a platóra. Felénk bent áll a gép, és rögtön dobják a csövet a platóra.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Szép csövek !
Válasz Myrrdin #4553. hozzászólására
Nem irigyellek,ha kézzel szedtétek!!![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
mai életkép![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![2](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151024175604_20131010330.jpg)
Üdv. Keresek T.16,T-25,MTZ-50,ablaktörlő motort. A képen látható típust. Működőképest!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20151024122846_mtz_ablakt_r.jpg)
Válasz Gyoszor #4550. hozzászólásáraÁgaprító.
Válasz Maszek Zs #4549. hozzászólására
mik a tervek,ha szabad már ilyen korai stádiumban érdeklődni?
Válasz Gyoszor #4547. hozzászólásáraKöszi!
Reggel nem néztem a fórumot és meg győződtem személyesen.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Válasz MtzMakai #4544. hozzászólásáraNem volt időm észrevenni, hogy videóztál, így kellemes meglepetés, köszi!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ezt az ugrálós süllyedést nem sikerült korrigálni, nem volt idő.
Még jó, hogy összejött a pakolászás eső előtt. Egyébként nehogy valaki félreértse, nekem dupla bosszúság, a sóderemet ekkorra már rég a földben akartam tudni.. Plussz a kert, és egy csomó gallydarálás is lenne, azt meg szárazon, vagy legalábbis szárazabbon lenne jó.
Válasz Maszek Zs #4546. hozzászólásáraJobbra.
Üdv!!
Nem tudnátok meg mondani merre forog a kardánja(előlről nézve???)???
Válasz MtzMakai #4544. hozzászólásáraEz a beszéd!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Gyoszor kollega felrakta az esők előtt nálunk az építési törmeléket. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=p66jFmJ5v6U&feature=youtu.be
Válasz Gyoszor #4541. hozzászólásáraAmi nyáron esett volna, az jó lett volna. De ami most esik ez már tényleg bosszúságba megy át...
Válasz Gyoszor #4541. hozzászólásáraaz kéne még volt már elég, nem tudunk se vetni se...![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Kéne már egy kis JÓ esö, mert ami most szakad, az nekem nagyon nem jó. Nemtom ti hogy vagytok vele..
Válasz Magister #4536. hozzászólásáraAkkor szed széljel
had tanuljunk a bukszádra ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mikor az enyémet csináltam baráti alapon nem tudom milyen fajták már,de állítólag jók, a csapágyak meg a szimering majdnem 50000 volt.
Érdemes most széljel szedni mert amíg recseg addig kopik is a fogaskerék.