Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mekkora teljesítményű akkumulátor kellene ebbe a traktorra? a könyv szerint 2db 6V-os 150Ah akksi kell bele akkor eegendő lenne bele 1db 12V-os 155Ah akkumulátor?
Majd ha kész lesz lefotózgatom, de az ágdarálón kívül nincs hozzá másom. Baronálni fogtam be a gépet tavaly, ehhez csináltunk hozzá egy hátsó húzót, de ott nincs semmi hidraulika.
Néha én is meglepődök rajta mit meg lehet vele járni. Keresztapám portáján odaálltam a sóderdomb mellé, két marha mély nyom vezetett oda ami járhatónak tűnt. Befelé bement oké, az elvárható volt tőle. Markolóval megbuggyantották a platót sóderral, ami belefér alapon púposan. Lestek, mert gyakorlatilag várható volt, hogy a t-16 annyi sóderral ki nem jön, aztán mégjobban lestek mikor kiálltam gond nélkül. Bepöffentettem a gépet és kitolattam vele a malajból mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga meg se kapart. Difizárat én még sose nyomtam neki.
Mikor fent van a gallydaráló az elején kicsit tápászabb a lelkem, mert lemegy a súly a hátuljáról :)
Én meg tökig érő sárból huztam ki egy 82-es mtz behuzás céljából de a sárban csak kapart a kicsi ha felengedtük a kuplungot az mtz-én de mikor kihúztam a köves útra ott benyomtam neki a 3. fokozatot úgy vitte az mtz-ét mint a szart először elbasztuk mert terepbe volt az mtz és úgy nem volt akkora sebesség hogy megforduljon az mtz motorja igy azon satuztak a hátsó kerekek és még úgyis sikerült két métert húzni.Aztán a pótkocsit is megrakva kukoricával a t-16-ossal kellet a helyére húzni mert az mtz leállt és már nem fértünk oda a 16-ossal újra behúzni de a pótkocsit is könnyedén a helyére húzta.Kibaszott sokat tud ez a kis gép.
Nekem 2 hátsó felnire mondták a 120000FT os árat ha még veszek rá két gumit mennyit fog érni a traki, szegény faternek ez hogy érné meg ,
van 2 donor de a felnik mind szarok
Szevasz én beszéltem velük de horror árat kérnének az ajtóért egy balos ajtó ha jól emlékszek 56000+áfa jobb ajtóról meg árajánlatot kértek de még választ nem adtak.
Válasz #2366. hozzászólásra Szerintem jó helyre regisztráltál itt mindenre választ kapsz.De néha tehetnél fel képet.A traktor-ker KFT-nél minden van és szerintem korrekt áron!Csak a munka henger javító készlettel várjál.Mert azt most próbáljuk olcsóbbat szerezni.
épen most újitom tejesen újá átol cettig a gépet váltot lehajtásokat motrot minden le is festem és lenne egy kérdésem nem e tud nekem valak vezetőfelöli oldalra ajtot?meg még azt akarom megkérdezni hogy merre van hozzá alkatrész ? mert aztudom hogy traktor kernél van
Most tárgyaltuk ki a szivattyú témát és nem jól mondtam nem jobbos hanem balos kell.tehát így jó az 50-es szivattyú:http://webaruhaz.habi.hu/termekek/1837/szervoszivattyu_mtz_50_4b.html
Vagy balos? Igazából gőzöm nincs mit jelent azt hittem forgásirány, de szerintem ezek azok amik szóba jöhetnek: MTZ 50 4 borda MTZ 80 6 borda
Enyém a 6bordás, én ezt a javító készletet vettem hozzá: javító klt
És jó lett. Előtte habosította az olajat. meg van ez
Prütyi sztem vegyél hozzá felújítót akár mindkettőt nem drága, szereld le, végülis 4 csavar fogja, meg a csövek, illetve hidraulika olajat le kell engedni. Érdemes valami dombra felállni a traki elejével, mert a szivattyút ha leveszed, akkor folyik ki a váltó olaj.
Válasz #2359. hozzászólásra Az enyémen ns10-es van és ha jól néztem jobbos. Google fordítóba be írtam hogy jobb és amit ki irt kb az van rá írva a szivattyúra amit ki irt.
Válasz #2353. hozzászólásra Lehet,hogy igazad van a bordák számával nem vitatkozom.De ha az avatarján levő traktora kell az meg szerintem még 4 bordás mert még nem is szervós.A felújító készlettel kapcsolatba meg:ma feladtam postán a mintát és ha odaér meg nézi a srác tud-e csinálni és menyiért.Utána ki próbálom,hogy milyen és ha jó akkor merem csak ajánlani!
Nézd meg, hogy a trakidon 4 vagy 6 bordás a szivattyú tengelye. A régebbi T-16oson 4 bordás, enyémen 6. Egyszer lebontottam egy régiről a szivattyút mikor vacakolt az enyém, aztán szerelhettem vissza mert nem pászolt :)
Viszont aztán vettem kemény 350 vagy 650 Ftért (nem emlékszem) felújító szettet, és tökéletes lett.
Más. Nem tudja valaki, hogy a T-16os plató billentő munkahenger párba hogy kellene kérni felújító készletet?
Az egyik elhagyta magát és maga alá csinál a gép Meg akartam mérni, hogy milyen vastag a szára, hogy legalább valamit tudjak mondani a boltban, de elfelejtettem mikor a gépnél mászkáltam :)
7189 hozzászólás
Mekkora teljesítményű akkumulátor kellene ebbe a traktorra? a könyv szerint 2db 6V-os 150Ah akksi kell bele akkor eegendő lenne bele 1db 12V-os 155Ah akkumulátor?
Válasz #2385. hozzászólásra
Majd ha kész lesz lefotózgatom, de az ágdarálón kívül nincs hozzá másom. Baronálni fogtam be a gépet tavaly, ehhez csináltunk hozzá egy hátsó húzót, de ott nincs semmi hidraulika.
nemrossz kis gép ez,én még csak földet szállitottam vele de faszául vitte mindenhol...
Válasz #2383. hozzászólásra
Írtam a privát emailcímedre
Üdv.: Andor
Válasz #2384. hozzászólásra Csinálhatnál képet a munka gépeidről hátha érdekelne valakit!Mert én szeretnék több munka gépet csinálni hozzá.
Válasz #2381. hozzászólásra
Néha én is meglepődök rajta mit meg lehet vele járni. Keresztapám portáján odaálltam a sóderdomb mellé, két marha mély nyom vezetett oda ami járhatónak tűnt. Befelé bement oké, az elvárható volt tőle. Markolóval megbuggyantották a platót sóderral, ami belefér alapon púposan. Lestek, mert gyakorlatilag várható volt, hogy a t-16 annyi sóderral ki nem jön, aztán mégjobban lestek mikor kiálltam gond nélkül. Bepöffentettem a gépet és kitolattam vele a malajból mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga meg se kapart. Difizárat én még sose nyomtam neki.
Mikor fent van a gallydaráló az elején kicsit tápászabb a lelkem, mert lemegy a súly a hátuljáról :)
nekem van mennyit adná érte?
Válasz #2376. hozzászólásra
Üdv mindenkinek!
T16 M traktorhoz keresek hátsó, baloldali féltengely tokot, más néven fékházat.
Üdv: Andor
Én meg tökig érő sárból huztam ki egy 82-es mtz behuzás céljából de a sárban csak kapart a kicsi ha felengedtük a kuplungot az mtz-én de mikor kihúztam a köves útra ott benyomtam neki a 3. fokozatot úgy vitte az mtz-ét mint a szart először elbasztuk mert terepbe volt az mtz és úgy nem volt akkora sebesség hogy megforduljon az mtz motorja igy azon satuztak a hátsó kerekek és még úgyis sikerült két métert húzni.Aztán a pótkocsit is megrakva kukoricával a t-16-ossal kellet a helyére húzni mert az mtz leállt és már nem fértünk oda a 16-ossal újra behúzni de a pótkocsit is könnyedén a helyére húzta.Kibaszott sokat tud ez a kis gép.
Ma traki próba volt.Erdö,sár,víz,fa hozás.Homokról.Után futóval.Minden tökéletes volt.
nemtugya valaki hogy a traktorkernél mennyi egy kormány kerék?{:ban:
t16m@freemail.hu
Válasz #2376. hozzászólásra
írj egy e-mail címet
vagy valami t16m alkatrészre nem cseréled vagy valami másra vagy mennyit kérnél érte pézbe?
azt megtudnám köszöni és menyi ért?
Válasz #2373. hozzászólásra
szerintem a hidraulika tömbben tudok segíteni.
meg kéne nekem ilyen hidraulika eloszto tömb nemtud nekem valaki olcson szerezni?
azt akarom kérdezni fülkét nemtud nekem valaki kompletet szerezni valaki?mert az enyémnek az a baja hogy a bejárat felöl össze van csukva
Válasz #2369. hozzászólásra
Olvastam persze csak én nem szoktam néha hozzá szólni a dolgokhoz.
Válasz #2368. hozzászólásra
Nekem 2 hátsó felnire mondták a 120000FT os árat ha még veszek rá két gumit mennyit fog érni a traki, szegény faternek ez hogy érné meg ,
van 2 donor de a felnik mind szarok
Válasz #2368. hozzászólásra prütyi olvastad?Jó az 50-es szivattyú.Olvas vissza. Bocs az első rossz válaszért!!
Válasz #2366. hozzászólásra
Szevasz én beszéltem velük de horror árat kérnének az ajtóért egy balos ajtó ha jól emlékszek 56000+áfa jobb ajtóról meg árajánlatot kértek de még választ nem adtak.
Válasz #2366. hozzászólásra Szerintem jó helyre regisztráltál itt mindenre választ kapsz.De néha tehetnél fel képet.A traktor-ker KFT-nél minden van és szerintem korrekt áron!Csak a munka henger javító készlettel várjál.Mert azt most próbáljuk olcsóbbat szerezni.
épen most újitom tejesen újá átol cettig a gépet váltot lehajtásokat motrot minden le is festem és lenne egy kérdésem nem e tud nekem valak vezetőfelöli oldalra ajtot?meg még azt akarom megkérdezni hogy merre van hozzá alkatrész ? mert aztudom hogy traktor kernél van
üdv nektek Nagy Dávid vagyok Kocsról ma regisztráltam nekem is van egy tm-16 os traktorom
Most tárgyaltuk ki a szivattyú témát és nem jól mondtam nem jobbos hanem balos kell.tehát így jó az 50-es szivattyú:http://webaruhaz.habi.hu/termekek/1837/szervoszivattyu_mtz_50_4b.html
vagy mégsem?
Válasz #2361. hozzászólásra
Vagy balos? Igazából gőzöm nincs mit jelent azt hittem forgásirány, de szerintem ezek azok amik szóba jöhetnek:
MTZ 50 4 borda
MTZ 80 6 borda
Enyém a 6bordás, én ezt a javító készletet vettem hozzá:
javító klt
És jó lett. Előtte habosította az olajat.
meg van ez
Prütyi sztem vegyél hozzá felújítót akár mindkettőt nem drága, szereld le, végülis 4 csavar fogja, meg a csövek, illetve hidraulika olajat le kell engedni. Érdemes valami dombra felállni a traki elejével, mert a szivattyút ha leveszed, akkor folyik ki a váltó olaj.
Válasz #2360. hozzászólásra
Régi is meg új is jobbos ns-10 csak az egyik 4 bordás másik meg 6.
Már ha jól emlékszem. Tavaly szereltem.
Válasz #2359. hozzászólásra Az enyémen ns10-es van és ha jól néztem jobbos. Google fordítóba be írtam hogy jobb és amit ki irt kb az van rá írva a szivattyúra amit ki irt.
Válasz #2358. hozzászólásra
Mindkettőröl
Válasz #2357. hozzászólásra Melyikről a szivattyúról vagy a munkahengerről?
Válasz #2356. hozzászólásra
Az enyém öreg csata ló igy lehet hogy csak 4 bordás.Várom a felújitó készletről az infókat.
Válasz #2353. hozzászólásra Lehet,hogy igazad van a bordák számával nem vitatkozom.De ha az avatarján levő traktora kell az meg szerintem még 4 bordás mert még nem is szervós.A felújító készlettel kapcsolatba meg:ma feladtam postán a mintát és ha odaér meg nézi a srác tud-e csinálni és menyiért.Utána ki próbálom,hogy milyen és ha jó akkor merem csak ajánlani!
Válasz #2345. hozzászólásra
Bocsi akkor nem írok, tovább olvastam!!
Válasz #2342. hozzászólásra
Ezekért mit kérsz?? Privátba írhatok????
Válasz #2346. hozzászólásra
Ha lesznek fejlemények, és olcsóbban, akkor engem érdekelne egy pár ilyen!
Válasz #2347. hozzászólásra
Nézd meg, hogy a trakidon 4 vagy 6 bordás a szivattyú tengelye. A régebbi T-16oson 4 bordás, enyémen 6. Egyszer lebontottam egy régiről a szivattyút mikor vacakolt az enyém, aztán szerelhettem vissza mert nem pászolt :)
Viszont aztán vettem kemény 350 vagy 650 Ftért (nem emlékszem) felújító szettet, és tökéletes lett.
Válasz #2350. hozzászólásra Vagy!!http://webaruhaz.habi.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=11741
Válasz #2347. hozzászólásra Ez a jó ha minden igaz
http://webaruhaz.habi.hu/termekek/1884/szervoszivattyu_t_25_4b.html
Válasz #2348. hozzászólásra De ha jó emlék ugrott be akkor jobbos
Válasz #2347. hozzászólásra NS10-es legyen.Mondjuk azt nem tudom,hogy balos vagy jobbos.De valamilyen formába biztos jelezve van!
mtz-82 kormányszivattyú jó a t-16-osra?
Válasz #2343. hozzászólásra Traktor-ker KFT ott lehet venni 2000ft darabja!De most küldtem el egy mintát lehet,hogy tudok csináltatni olcsón.
Válasz #2343. hozzászólásra
Nem eladók.2010.karácsonyán vettem.Azóta letakarva várják sorsukat.
Válasz #2343. hozzászólásra
Ha bemész hidraulikáshoz ahol gyártanak karmantyukat csak ott tudsz csináltatni, gyári készlet nincs. Én is ugy gyártattam már
Válasz #2342. hozzászólásra
Ezek a gumik eladók?
Más. Nem tudja valaki, hogy a T-16os plató billentő munkahenger párba hogy kellene kérni felújító készletet?
Az egyik elhagyta magát és maga alá csinál a gép Meg akartam mérni, hogy milyen vastag a szára, hogy legalább valamit tudjak mondani a boltban, de elfelejtettem mikor a gépnél mászkáltam :)
Válasz #2341. hozzászólásra
Természetesen.
Válasz #2340. hozzászólásra
Én meg a Nagykunság déli részén :)
Ha egyszer úgy adódik ráérős jókedvem elmotorozhatok megnézni az új váltód hogyanlétét? :)
Válasz #2338. hozzászólásra
Jászságban.