Hirdetés
Fórum
- Agrártámogatások kifizetése új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Körbálázót, de milyet? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Disznóvágás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
198 hozzászólás
Válasz #97. hozzászólásra
Lehetséges, hogy vezérlőtömb probléma miatt leresztéskor nem dobja vissza a kart meg ezért szakította le a hátulját. Nekem nem volt ilyen problémám. Nekem tökéletesen működött. Neked van uszóhelyzet?
Üdv! Épp most jöttem be ,feltöltöttem olajal a régit leengedtem volt raht vagy 3 liter.Énis csak 5 litert töltötem ré mert elfelejtettem hozni de igy is dolgozik ! Hanem lefelé nem áll (t ) le és a sokadik probálkozásra kinyomta a munkahenger gumigyürüjét (visszatérö ?)azt az ujjnyit ! Amikor összefelé dolgozott a végén szépenn kidobta (uresbe ) Nem lehet hogy emiatt szakadt le a felkfogatás ? Hiba vezérlö tömb ? Hogyan tovább ?
Válasz #95. hozzászólásra
Hogy állsz a T-25-el?
Majd utánna nézek ,bár itt somogyországban nincsenek igazán (KGST )piacok !
Ceréld le a hidraulika olajat is 7,5 liter kell bele.
Beszélj az ukránokkal hozzanak neked kamaz dizel motorolajat. Mifelénk 1400-1500Ft/5l
Válasz #92. hozzászólásra
Most hallom tőled először.
Arra gondoltam hogy olcsobb (volt) a gázolaj és helyette töltöték bele .
Válasz #90. hozzászólásra
Bocsánat a motorba 7l olaj kell.
a levegőszürő olajteknőjébe 0,8l
éa az adagolóházába 0,1l
Válasz #89. hozzászólásra
még soha nem hallottam hogy a gázolaj sűrűbb lenne és megszünteti az olyafolyást.
Válasz #87. hozzászólásra
Ezta kérdést nem értem.
A hidraulikára gondoltam !
Hallotam olyat hogy ha nagyon folyt darusnak a hidraulikélya állitolag gázolajal töltötte fel .
Válasz #85. hozzászólásra
A motor olajteknőjénél leengeded az olajat, ott lefolyik az összes. A centrifugál szűrőt szed szét és tisztisd meg. Azt hiszem 6l olaj jár bele.
A nivó nem éri el az olajat ! kiváncsi vagyok hogy dolgozik-e a szivattyu a maradék (kevéske ) olajat leengedjem rendszeről hogy jön le ? Utánna áttmossam a rendszert ? mivel ?
Mint irtam a habinál legjobb az ára ! beszéltem ukránokkal várom a visszajelzésüket .Nem sürgös vontatni tudok .Az az igazság hogy 72 ezret is sokallom.
kaptál már a t-25-höz alkatrészt?
Interusz még nem a többit igen a kettő közül a habié a 72 ezer
Válasz #80. hozzászólásra
Itt már kérdezted az alkatrészt:
www.interusz.hu
www.habi.hu
www.keletagro.hu
Pécset kaptam eddig a legjobb ajánlatot, 72 ezer a hidraulika rendszerház (korpusz) amim kiszakadt .
Ilyen ekét húztam vele:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/48885/elad%F3.html
Hali!
Nekem is vot t-25-ösöm.
Egyszer tulterheltem egy betömődött tárcsával és leszakadt a hidralika munkahengerem nekem is.
Már akkor is (1995) egy százas körül volt a hátulja, de szerencsére kicserélték gariba.
A kuplungja nembirta tul soká. A felújított tk.tárcsa viszont nagyon király volt.
Egy nyelestengely cserém is volt rajta.
A kormányművet is javítani kellet.
De nagyon szerettem.
Gázolajat csak néha kellet önteni bele:)
Válasz #76. hozzászólásra
A plussz súly az neheziti a kormányzást viszont nagyobb függesztett gépet tudsz rárakni, meg jobban fog a talajon.
Válasz #75. hozzászólásra
Nekem is főleg tolatáskor nehéz,meg a jobb oldali kerék hajlamos néha megszorulni pedig le van kezelve rendesen.Meg nekem +súly is van az orrán az is számít egy kicsit.
Válasz #71. hozzászólásra
Az enyém nem volt orbitos, gyári kormányzású volt és nagyon könnyű volt a kormánya, csak tolatásnál volt egy picit nehéz.
Válasz #70. hozzászólásra
Homok 15ak-ás. Orosz 2-es ekét, 180cm széles román függesztett oldalazó erdőtárcsát, amit átalakítottunk vontatottra, rz-1,5-ös szártépőt. 3 tonnás egytengelyes pótot. 4m széles könnyű boronát. 3 soros sorközművelőt. 350l-es műtrágyaszórót. Megy egyszer spc-4 soros vetőgépet húztam vele bírta.
saját szivattyujárol ,furcsa az biztos mert menet közben nem nagyon szabad kapkodni a kormányal nagyon könnyü szerintem nem kacsázik csak ha mozgatod
kötött talaj van 10 ha nem egy nagy szám gép de jobb mint fizettni a 12000ft/ha müvelési költséget ha ki jön enyiböl
Válasz #69. hozzászólásra
Annyit nagyon megér,ha jól működik.Nem kacsázik az úton?Külön szivattyúról működik vagy a sajátjáról?
Válasz #66. hozzászólásra
Nálatok milyen a talaj?Milyen munkára használtad?
Én épen mostanába csináltattam, az alkatrész használt munkahenger +orbit (targonca) 25000 ft + 15000ft beépitési munkadij szerintem ennyit megér akinek van t-25 at tudja milyen a kormányzása most meg szinte egy újjal.
Válasz #65. hozzászólásra
Igen.Engem érdekelne.T25.höz mennyiből lehetne kihozni?Hol lehetne beszerezni a szükséges alkatrészeket?
Válasz #64. hozzászólásra
Arra is elég.
Válasz #63. hozzászólásra
Arra bőven elég.
hello valaki kérdezet a szervóról ,hogy mennyibe van a trakiba.
Nekem meg 5ha gaz ellen ! kaszálás széártépés tárcsázás .
Válasz #62. hozzászólásra
Kicsivel több mint 1ha saját részre,de jó kötött a talaj.
Válasz #55. hozzászólásra
Jó kis traktor a T-25-ös nekem 7évig volt ilyen és 3200üzemórát raktam bele igaz vadi újon vettem. A motornak semmi baja nem volt vagyis egyszer főtengely szimeringet cseréltek rajta de még garanciába. Gyárihibás volt a szimering. Meg hátsóféltengelyt cseréltünk rajta 3éves korába a fogaskerekek kihegyeződtek. Anyaghiba miatt sima reszelő vitte. Fogyasztása könnyű munkáknál nagyon jó de szántásnál tárcsázásnál majdnem ugyanannyit eszik mint egy mtz kb 20l/ha szántás 12l/ha. Vagyis nekem ennyit evett.
Hány hektár földterületre fogod használni?
900 as fordulaton fürészel ?
Milyen áttételű hajtás van a szallagfürészen ? 1:2 az még kevés szerintem 1:2,5 ami az én számitásom szerint jó lenne vagy max 1:3 hoz .
Válasz #55. hozzászólásra
Nekem már volt 6040 és 5600 ü.ó.-ás T-25-ös traktorom bontatlan motorral. Mindkettő egygazdás volt igaz csak szallagfűrészt hajtott.
Válasz #54. hozzászólásra
Motorolajat is rakhatsz bele, főleg nyáron jó. Ha szar a szívattyú 3500ft-ért lehet újat venni, nem érdemes mókolni. Légtelenítení nemigazán kell de ha nem megy a rendszer akkor vedd le azt a csővet ami a fűtéstól jön vissza a vezérműtömb aljába, az a három anyát csavard le és ved le az a csőcsonkot, az alatt van egy szelep az néha az állás miat leragad.
Válasz #56. hozzászólásra
Én idáig olyan rosszat azért nem hallottam róla.Nekem egy kicsit hiányzik a szervó.Valakinek van esetleg ötlete,hogy lehetne a legegyszerűbben rakni rá?És mennyiből lehetne kihozni?g
Énis kettő hete vettem most tapogatozóm !Szomszéd faluban van egy egygazdás 1979 ben vette egyszer gyűrüzte a világért nem adná el ! De találkoztam alkatrész kereskedővel ő azt állitotta hogy egy kalap szar! Nemtudon nekem szinpatikus jószágnak tűnik így az elején .
Válasz #49. hozzászólásra
Üdv mindenkinek!Nekem is van egy T25-ös,nem túl rég óta.Érdeklődenék mire számíthatok hosszabb távon?Hány üzemórát bír ki a motorja megbontás nélkül kb?És aváltó?A féket nagyon rossz szerelni?Az enyém egy kicsit csikorog,egyébként fog.Majd ha egy kicsit jobb idő lesz megnézném milyen állapotban van.Minden jó tanácsot szivesen fogadok. Üdv:gary
Üdv ! A kapcsoló villa nem a megfelelő pozicioban volt rőgzítrve ,feloldottam összezártam rögzítettem és szuper ! Majd a hidraulikát feltöltöm olajal és megnézem hogy dolgozik-e olaj tényleg motorolaj kell bele ? Ha a szivattyú nem jó újat vagy érdemes jakefálni .A munkahengeren van a légtelenítő? Van sorrend? A sok állástól leragadhat valami ?
Talán ma sorra kerül .
Na hogy állsz a t-25-el?
Köszöntem a z infót lassan minden műszaki problémám megoldódik !
Ha az adagolónál csöpög a gázolaj akkor a gépi tápszívattyú ereszt vagy az adagolóelem.
A munkahengernél a középső kart kell felfelé fordítani úgy, hogy kihúzod a tengelyt, ha csak a szélsőket állítod akkor a középső kar még feszűl. A féket inkább próbáld meg beállítani mert cserélni nagyon szopós munka.