Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz a2457 #18687. hozzászólásáraKöszönöm. Megmondom őszintén hogy nem tudom, utoljára egy szakival cseréltük közösen, akkor nem cserélte ki(gondolom még jó volt) aztán most már megadta magát...de akkor hétfő megyek és veszek is egyet. Viszont olaj nem sok volt benne. Ha szétszedem az alján a műanyag tégelybe van egy vonal. Odáig kellene lenni az olajnak?
Válasz Attikaa #18686. hozzászólásáralehet ilyet kapni bele, időnként cserélni is szokás.
akkor kapja fel az olajat ha túlsok volt a szűrőben eleve.
persze egy idő után az olaj természetes párolgása miatt is beolajosodik a szűrőnek ez a része.
valami párszáz forint darabja, szoktam cserélni olajcserekor.
filóztam rajta hogy kicserélem papírszűrősre, de arra jutottam hogy az olajgőz nem fog ártani neki. úgyhogy marad ahogy van :D
Most cseréltem olajat valamint takarítottam a szűrőket. Az normális hogy a levegőszűrőben lévő szivacs tiszta olaj és a közepén kívül teljesen szét van málva? Megette volna az olaj? Lehet bele ilyen külön kapni?
Sziasztok! Valaki tudna küldeni egy gépkönyvet az attika1987@freemail.hu e-mail címre? Vagy belinkelni ahonnan letudom tölteni? Újra kellett telepíteni a gépet és nem mentette le a jóbarátom ezt a mappát
Válasz czferi #18676. hozzászólásáraőtliteres kana aljakifurva furatba gázolaly cső másikvége a tápszivatuhoz ha igy mén lehet keresni atőmitetlenséget
Válasz czferi #18676. hozzászólásáraeh, szenvedni is lehet, de megmondom akkor a amit én tennék a helyedben.
előre szólok én nem a "valahogy összehozzuk" megoldások híve vagyok.
veszel rá egy mtz adagolót, mtz szűrőpoharakkal. Meg tutira megnézed hogy a búvárcsőnél nem szív e levegőt.
adagolós faszályosan belövi rá az mtz adagolót, és jobb lesz mint újkorában.
a szűrőpoharak a t-25/30/vtz trakikon katasztrófálisak.
össze lehet azt is rakni de képpes falsot szívni, aztán amilyen kevés anyag kell ennek a gépnek egy pici levegő is durván érezhető :(
a szerelőt meg kérd meg hogy csináljon magának kistestvért. munkadíjat ha normális elengedi s csak alkatrész árban maradtok mert semmit sem ért amit csinált.
addig ment a gép ameddig volt a szűrőben üzemanyag.
Válasz czferi #18676. hozzászólásáraegyszer kell megcsinálni és akkor örök élet +1nap de ennél a gépnél mindig ez a hiba, ez a tüzelőanyag ellátó rendszer kész katasztrófa nem is írok már majd egy hozzáértő kolléga ír valamit . adagoló adagoló kell keresni egy normális embert aki ért ehhez ja és nem árt ha jó adagolós
Válasz czferi #18676 hozzászóláhozzászólá Olvass vissza!volt itt Ilyen! Nix gàzolaj,vagy van,csak levegőt kap a tank ès a tàpszivattyù között valahol. Milyen szaki nyúltak le a pènzed? A tüneteid alapjàn,odasem basztt,csak bontott...
Sziasztok!
Ma a szerelötöl elhoztam a trakit szelep hézagot állitot és porlasztó alsót cserélt. Amiért elvittem dadogás, rangatás és terhelés alatt nem vette a fordulatot. 20perc után vissza kellett húzni az istenek nem akart menni. Utánna az adagolót szedtük le és adagolós fogja megnézni.
Szerintetek mi lehet a gépessel????
Válasz czferi #18662. hozzászólására Ha eddig jó volt és a takarítás után jelentkezett a probléma akkor valószínú hogy, tömitetlenség, valahol levegősödik.Nézd át mégegyszer.
Válasz csikkon #18661. hozzászólásáraezt pontosabban is leírhatnád mert már nem a gyári helyen van a dugaljzat és még hova van beütve? emlékeim szerint a váltóházba is beleütötték
Válasz czferi #18662. hozzászólásáraSzia!
Csak egy ötlet..a finomszűrőnél lesz a bibi..Elösször is nézd meg, hogy a vissza vezető csavaron van-e lyuk..az enyémen nem volt..ergo nem tudta teljesen légteleníteni a rendszer magát..
Másodszor, nézd meg, hogy a szűrő hogyan illeszkedik az öntvényhez.. nekem a szűrőben lévő gumibetétben kb:9mm volt a lyuk, ahogy felhúzattam a csavarral úgy össze is szorult..
Esztergáltattam bele egy betétet és így már tökkkkéletes.. megszűnt minden bibi..Lehet, hogy neked is valami ilyen a gond..engem nagyon meg sz....atott
Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne a csapathoz! Hengerhüvelyt és hengerfejet cserélek a T-30on és szeretném tudni,hogy mekkor nyomatékkal kell meghúzni a tőcsavarokat? Előre is köszi!
Válasz czferi #18662. hozzászólásáraha ezer százalék hogy tényleg minden rendbe az üzemanyag ellátás felől, akkor adagoló.
terhelés nélkül hogyan pörög fel?
hirtelen gázadásra hogyan válaszol ?
porlasztók tuti jók ?
Válasz laposag #18657. hozzászólásáraszia az az állapot ától függ.. mekkora én most adtam el egyet reggel meghirdetem délben elvitték vetem helyette másikat
Sziasztok! Nem biztos hogy ide illik,de megkérdezem. Van egy talajmaróm eladó. T25-ös és 50-es mtz után használtuk gyümölcsösbe. Régi gép(GGZ). Teljesen jól működik. Mennyit kérhetnék érte kb? Mennyit ér?
Válasz czferi #18653. hozzászólásáraDugulás van a rendszerben. Vedd ki a tankból a búvárcsövet,és nézd át /fújd / az egész rendszert,közcsavarokat is ! És ha már itt tartasz,takarítsd ki a tankot is!!!
Sziasztok! A minap T-25 csak ugy magátol elkezdett bedadogni és megállt. majd szűrő és vadi új tápszivattyú csere után beindult és 5 perc múlva megint megállt.Innentől kezdve még a kézi tápszivattyúval sem lehet felpupálni nem kap üzemanyagot se az új se a régi tápszivattyúval.
Szerintetek mi lehet a gond???????
Válasz kamus #18643. hozzászólásárapontosabban hol csepeg? ha csövek végénél a csavaroknál szivárog akkor lágyítsd ki a réz gyűrűket és húzd vissza ha meg kézi tápszivattyúnál akkor csavard szét és cserélj gumigyűrűt
Válasz Myrrdin #18641. hozzászólásáraAmi engem illet, a rohadt tápszívattyúm csepeg. A trakira rá lett szerelve egy MTZ adagoló, de sajna a tápszívattyú csepeg. Lehet venni, pár e HUF-ért, de azt mondják a minősége annak sem valami jó. Mit tehetnék vele?
Válasz Myrrdin #18641. hozzászólására:D naná.
Vlagyi az nem mtz, nem kell túl sűrűn piszkálni, elég egyszer rtendesen, aztán utánna már csak olajcserekor kell esetleg ezt-azt.
s nem csillivilli nyugati gép hogy folyton valami hibakódot dobáljon a semmire.
25336 hozzászólás
hátsó gumit keresek
Válasz Attikaa #18685. hozzászólásáraSzia.
Kattints a nevemre. Akkor látod a hozzászólásaimat. Azok között találsz gépkönyv linket.
csaó
Válasz Attikaa #18688. hozzászólásáraazthiszem igen -hacsak nem a vtz ével keverem-.mondjuk valami jelölésnek kell lennie.
Válasz a2457 #18687. hozzászólásáraKöszönöm. Megmondom őszintén hogy nem tudom, utoljára egy szakival cseréltük közösen, akkor nem cserélte ki(gondolom még jó volt) aztán most már megadta magát...de akkor hétfő megyek és veszek is egyet. Viszont olaj nem sok volt benne. Ha szétszedem az alján a műanyag tégelybe van egy vonal. Odáig kellene lenni az olajnak?
Válasz Attikaa #18686. hozzászólásáralehet ilyet kapni bele, időnként cserélni is szokás.
akkor kapja fel az olajat ha túlsok volt a szűrőben eleve.
persze egy idő után az olaj természetes párolgása miatt is beolajosodik a szűrőnek ez a része.
valami párszáz forint darabja, szoktam cserélni olajcserekor.
filóztam rajta hogy kicserélem papírszűrősre, de arra jutottam hogy az olajgőz nem fog ártani neki. úgyhogy marad ahogy van :D
Most cseréltem olajat valamint takarítottam a szűrőket. Az normális hogy a levegőszűrőben lévő szivacs tiszta olaj és a közepén kívül teljesen szét van málva? Megette volna az olaj? Lehet bele ilyen külön kapni?
Sziasztok! Valaki tudna küldeni egy gépkönyvet az attika1987@freemail.hu e-mail címre? Vagy belinkelni ahonnan letudom tölteni? Újra kellett telepíteni a gépet és nem mentette le a jóbarátom ezt a mappát![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
ez az
múltkor mi is ezt csináltuk ![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Válasz 44claasgarantos #18683. hozzászólására
Válasz czferi #18676. hozzászólásáraőtliteres kana aljakifurva furatba gázolaly cső másikvége a tápszivatuhoz ha igy mén lehet keresni atőmitetlenséget
Válasz a2457 #18679. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!!!!
Majd jelzek mi lett a trakival :)
Válasz Márk_ #18680. hozzászólásáraNincsen benne titok, Fejérmegyében ténykedem.
Állok rendelkezésedre ha tudok valamiben segíteni.
Válasz a2457 #18679. hozzászólásáraa2457!
Te az ország mely részén ténykedsz?
Privátban dobnál egy elérhetőséget?
Válasz czferi #18676. hozzászólásáraeh, szenvedni is lehet, de megmondom akkor a amit én tennék a helyedben.
előre szólok én nem a "valahogy összehozzuk" megoldások híve vagyok.
veszel rá egy mtz adagolót, mtz szűrőpoharakkal. Meg tutira megnézed hogy a búvárcsőnél nem szív e levegőt.
adagolós faszályosan belövi rá az mtz adagolót, és jobb lesz mint újkorában.
a szűrőpoharak a t-25/30/vtz trakikon katasztrófálisak.
össze lehet azt is rakni de képpes falsot szívni, aztán amilyen kevés anyag kell ennek a gépnek egy pici levegő is durván érezhető :(
a szerelőt meg kérd meg hogy csináljon magának kistestvért. munkadíjat ha normális elengedi s csak alkatrész árban maradtok mert semmit sem ért amit csinált.
addig ment a gép ameddig volt a szűrőben üzemanyag.
Válasz czferi #18676. hozzászólásáraegyszer kell megcsinálni és akkor örök élet +1nap
de ennél a gépnél mindig ez a hiba
, ez a tüzelőanyag ellátó rendszer kész katasztrófa
nem is írok már![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
majd egy hozzáértő kolléga ír valamit
. adagoló adagoló kell keresni egy normális embert aki ért ehhez ja és nem árt ha jó adagolós ![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz czferi #18676 hozzászóláhozzászólá Olvass vissza!volt itt Ilyen! Nix gàzolaj,vagy van,csak levegőt kap a tank ès a tàpszivattyù között valahol. Milyen szaki nyúltak le a pènzed? A tüneteid alapjàn,odasem basztt,csak bontott...
Sziasztok!
Ma a szerelötöl elhoztam a trakit szelep hézagot állitot és porlasztó alsót cserélt. Amiért elvittem dadogás, rangatás és terhelés alatt nem vette a fordulatot. 20perc után vissza kellett húzni az istenek nem akart menni. Utánna az adagolót szedtük le és adagolós fogja megnézni.
Szerintetek mi lehet a gépessel????
Válasz laposag #18657. hozzászólásáraSzia! Érdekelne ,merre található?
Válasz balazscsik #18665. hozzászólására 20Nm bőven elég!
Válasz czferi #18662. hozzászólására Ha eddig jó volt és a takarítás után jelentkezett a probléma akkor valószínú hogy, tömitetlenség, valahol levegősödik.Nézd át mégegyszer.
Válasz Myrrdin #18671. hozzászólására Hidraulika tömb tetején van.{sík felület}.
Ha volt már cserélve akkor nincs bent.Bele kell ütni.
Válasz csikkon #18661. hozzászólásáraezt pontosabban is leírhatnád mert már nem a gyári helyen van a dugaljzat
és még hova van beütve? emlékeim szerint a váltóházba is beleütötték![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz a2457 #18668. hozzászólásáraEgyet értek.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz czferi #18662. hozzászólásáraSzia!![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Csak egy ötlet..a finomszűrőnél lesz a bibi..Elösször is nézd meg, hogy a vissza vezető csavaron van-e lyuk..az enyémen nem volt..ergo nem tudta teljesen légteleníteni a rendszer magát..
Másodszor, nézd meg, hogy a szűrő hogyan illeszkedik az öntvényhez.. nekem a szűrőben lévő gumibetétben kb:9mm volt a lyuk, ahogy felhúzattam a csavarral úgy össze is szorult..
Esztergáltattam bele egy betétet és így már tökkkkéletes.. megszűnt minden bibi..Lehet, hogy neked is valami ilyen a gond..engem nagyon meg sz....atott
Válasz ÖregDömperes #18666. hozzászólásáraelvileg 190 től 210 ig bármi lehet nyugodtan.
220 sem hiszem hogy gondot okozna.
Válasz balazscsik #18665. hozzászólásáraLinkeltem már ide szerelési útmutatót. Mentsd le, biztosan jó lesz valamire.
csaó
Válasz balazscsik #18665. hozzászólásáraKönyv szerint 22-vel.Én ezt sokallottam.20-ra húztam meg.Semmi baja nincs.Még nem húztam utána sem.
Válasz dárk #12585. hozzászólásárat25 a hengerfej csavarokat mennyi Nm-rel kell meghúzni??![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Sziasztok!![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Nagyon fontos kérdésem lenne a csapathoz! Hengerhüvelyt és hengerfejet cserélek a T-30on és szeretném tudni,hogy mekkor nyomatékkal kell meghúzni a tőcsavarokat? Előre is köszi!
Válasz czferi #18662. hozzászólásáraha ezer százalék hogy tényleg minden rendbe az üzemanyag ellátás felől, akkor adagoló.
terhelés nélkül hogyan pörög fel?
hirtelen gázadásra hogyan válaszol ?
porlasztók tuti jók ?
Sziasztok!
Minden kitakaritva szűrök kicserélve Gázolaj lecserélve és terhelés alatt nem birja fel venni a fordulatot szerintetek mi lehet vele????
Válasz Myrrdin #18660. hozzászólásárahátul van az alvázszám, a dugaljzat felfogo laposvas alatt
Sokan kérdezték már de menjünk biztosra
a t25-nél hol lehet megtalálni az alvázszámot? mennyi helyre van beütve? ![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz laposag #18657. hozzászólásáraszia az az állapot ától függ.. mekkora én most adtam el egyet reggel meghirdetem délben elvitték vetem helyette másikat
kérni kérhetsz csak nembiztos meg agyák
kb 100.000ft mifelénk enyiért menek
Sziasztok! Nem biztos hogy ide illik,de megkérdezem. Van egy talajmaróm eladó. T25-ös és 50-es mtz után használtuk gyümölcsösbe. Régi gép(GGZ). Teljesen jól működik. Mennyit kérhetnék érte kb? Mennyit ér?
Válasz Myrrdin #18655. hozzászólására![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz czferi #18653. hozzászólásáramielőtt még bármit megbontasz előtte tankold meg![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
már volt ilyen ![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
true story
Válasz czferi #18653. hozzászólásáraDugulás van a rendszerben. Vedd ki a tankból a búvárcsövet,és nézd át /fújd / az egész rendszert,közcsavarokat is ! És ha már itt tartasz,takarítsd ki a tankot is!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Sziasztok! A minap T-25 csak ugy magátol elkezdett bedadogni és megállt. majd szűrő és vadi új tápszivattyú csere után beindult és 5 perc múlva megint megállt.Innentől kezdve még a kézi tápszivattyúval sem lehet felpupálni nem kap üzemanyagot se az új se a régi tápszivattyúval.
Szerintetek mi lehet a gond???????
Válasz fiatal24 #18651. hozzászólásárafogsz egy csavarhúzót és "kipattintod" a szimeringet
A szimering csere műveleti sorrendjét
is szeretném megkérdezni.
Válasz dávidka234567 #18649. hozzászólására:)
ezen jót nevettem, köszönöm :D
ki
Üdv.
Kérdezni szeretném,hogy a kardánkihajtásnál a szimeringet ki lehet cserélni a tömb levétele nélkül?
Válasz Myrrdin #18645. hozzászólásáraSzia,
Ha jól látom, akkor a kézinél... Megpróbálkozom a gumigyűrűcserével! Talán ma veszek is!
Köszi!
kár érte![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Arpy #18644. hozzászólására
Válasz kamus #18643. hozzászólásárapontosabban hol csepeg? ha csövek végénél a csavaroknál szivárog akkor lágyítsd ki a réz gyűrűket és húzd vissza ha meg kézi tápszivattyúnál akkor csavard szét és cserélj gumigyűrűt
Ajjaj..![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
T-25 baleset helyszínelés
Válasz Myrrdin #18641. hozzászólásáraAmi engem illet, a rohadt tápszívattyúm csepeg. A trakira rá lett szerelve egy MTZ adagoló, de sajna a tápszívattyú csepeg. Lehet venni, pár e HUF-ért, de azt mondják a minősége annak sem valami jó. Mit tehetnék vele?
Válasz Myrrdin #18641. hozzászólására:D naná.
Vlagyi az nem mtz, nem kell túl sűrűn piszkálni, elég egyszer rtendesen, aztán utánna már csak olajcserekor kell esetleg ezt-azt.
s nem csillivilli nyugati gép hogy folyton valami hibakódot dobáljon a semmire.