Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD395.57 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Váratlanul befogott a fék és egy kis galibát okozott.De,ez se mostani csak megvártam a végét.{idő hiány}
A hajtás leszerelése után egy "marok" rozsda,ferodorport szedtünk ki belőle és a tengely is már rozsdás volt amin a féktárcsa nem tudott mozogni.Ráadásol a féltengely vége is le volt törve a seger gyűrű biztosításnál a sonka felől.
Legyezőkorongal kellett megtisztítani a fékszerkezetet hogy,könnyen mozogjon a házban.
Az esztergályos felszabályozza a szerkezetet és új féktárcsákat kap.
elvileg csak egy vázkeret kellene, meg rá a két kapás tengely. csavaros a féltengely illesztés, felteszem hogy el is bírná, nehéz sem volna éppen összehozni.
nem sasoltam meg, azt nemtudom hogy hagyna e ki középen vagy sem (keret végett)
de arra jó volna ha valakinek kell kölcsön akkor ezt vihetné a f@szba :D
Szia!
Szerintem elèg lenne neki a 2m kombi is ès a dupla rögtörő.Sajnos nem egy erögèp a T25!Nekem 18 kapa van az 1,8m rau kombinàtoromon ès nagyon elèg neki ja ès terep 3 hasznàlom.
Ati88 volt feléd egy kérdésem hogy szerinted egy 2m vagy egy 220 as kombinátort elevine a t25 három sor rugos kapával meg dupla pőrgővel de természetesen ilyen könnyű vázal
Ha, szétszedek valamit akkor általában cserélni szoktam a cuccokat,régit,használtat nem szoktam vissza rakni.Kiválogatom mi jó,mi nem.
Itt már csináltak többen Zsiguli hátsó hidból talajmaróhoz hasonló szerkezetet de, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Nyomóelem csere. Ha a friss olaj nem javított rajta. Általában kb:500-1000-ig szokott ilyenkor ingadozni a fordulat.De találkoztam már olyannal is ami lement 200,majd fel 1200-ig.
ez, kérlek szépen egy jó hozzáállás.
aztán levan a gond X évre megint :D
ha erre mindenki rászokna a használtgép piac is jobb volna...
persze ha anyukámnak lenne @ a akkor apukámnak hívnám :(
--
nemtudom , fura szerkezetnek tűnik. oldal lehajtásos miskulancia az enyém, ez a variáció nekem furának hat.
közben had kérdezzek, mekkora áttétel van benne ?
zargattak talajmaró ügyben, de sajátom nemigen adom kölcsön.
csinálni kéne, a szerkezeted adott némi ötletet. Lehet hogy valami aro vagy hasonló első difijéből megtudnám mókolni, feltéve ha stimmel valamelyest az áttétel.
sanszos hogy a regulátor szórakozik.
adagolós hamar megcsinálja.
alternatíva az 50 es mtz soros adagolója rá, erősebb is vele meg még kevesebbet eszik.
stabilabban tartja a fordulatot is.
Köszönöm Wendelke!
Ezt én is megtaláltam, sőt tőlűk rendeltem hozzá a kapákat is.De, ha már szét van döntve mindenből újat kap.{csapágyak,szimmering,karmantyúk,gumigyűrűk}A többi része hibátlan.Csak tengely és rögzítőszár kell mert, azok tönkrementek.Csapágyakat meg a többi "cullangot" megtudom oldani.
Pár kép róla:
Miért nem néz ki bizalomgerjesztőnek?
Nekem semmi gondom vele és középen sem hagy el semmit.Nagyon jó talajt csinál.
Most kitörött az ékpálya de, ennek a törésnek egy része nem friss.Már meg volt repedve.A száron elment a menet és kilazult a bal kapasor.
Sziasztok!
A T25-ösömön ingadozik az alapjárat.
Adagolóban friss olaj,levegőszúró tisztítva,friss olajjal feltöltve.
Valakinek esetleg van valami tippje mi okozhatja még a problémát?
25322 hozzászólás
Válasz #18523. hozzászólásra
legjobb / лучший
https://www.youtube.com/watch?v=Frl8glK0Tpo
/remélem müködik a link/
hogyan kell beszerelni
Válasz #18524. hozzászólásra
Igen de az a fórum halott!
Válasz #18521. hozzászólásra
elég rossz neked, de ez inkább t30 kategória nem
Váratlanul befogott a fék és egy kis galibát okozott.De,ez se mostani csak megvártam a végét.{idő hiány}
A hajtás leszerelése után egy "marok" rozsda,ferodorport szedtünk ki belőle és a tengely is már rozsdás volt amin a féktárcsa nem tudott mozogni.Ráadásol a féltengely vége is le volt törve a seger gyűrű biztosításnál a sonka felől.
Legyezőkorongal kellett megtisztítani a fékszerkezetet hogy,könnyen mozogjon a házban.
Az esztergályos felszabályozza a szerkezetet és új féktárcsákat kap.
Szép estét!
Tegnap és mai délutáni munkánk a talajmaró után:
Válasz #18512. hozzászólásra
Milyen kár, vajon van?
hogyan te csinálsz ott?tracrortracror
http://www.youtube.com/watch?v=mlk_Wyvv2A0
házi kúp ellen tölgy tűzifa
http://www.youtube.com/watch?v=YJE6dE53BWs
Dolgozzunk bálázó PRF 110 traktor T-25
.
http://www.youtube.com/watch?v=clHhcmCdOT0
Köszönjük a szavakat, Myrrdin
Nem tudok hozzá fotókat. mit kell tenni?
Meg akartam mutatni egy képet a traktortracrortracrortracrortracrortracror
Válasz #18509. hozzászólásra
привет!
попробуйте видео url
minden t25 kollégát szívesen látunk /T25 коллеги все приветствовать здесь
majd aki jobban tud oroszul mint a google fordító majd segít
Válasz #18509. hozzászólásra
hogyan kell hozzá fotókat és videókat?
Válasz #18505. hozzászólásra
Válasz #18505. hozzászólásra
Válasz #18503. hozzászólásra
http://www.youtube.com/my_videos?o=U
Válasz #18501. hozzászólásra
http://www.youtube.com/my_videos?o=U
Válasz #18501. hozzászólásra
hello to all a fórum tagjai. Oroszországban élek
Az alábbi fotó - én traktor
Sziasztok. Köszönöm mindenkinek a hozzászolásokat,segítségeket megtaláltam a szüröt és megprobálom elhárítani a hibákat.
Válasz #18491. hozzászólásra
najó hát a zsiga az karcsú is ehhez nagyon, és bonyolult volna kivitelezni.
ARO vagy UAZ első difijével szemezgetek.
mint ez
elvileg csak egy vázkeret kellene, meg rá a két kapás tengely. csavaros a féltengely illesztés, felteszem hogy el is bírná, nehéz sem volna éppen összehozni.
nem sasoltam meg, azt nemtudom hogy hagyna e ki középen vagy sem (keret végett)
de arra jó volna ha valakinek kell kölcsön akkor ezt vihetné a f@szba :D
köszi a választ
Válasz #18496. hozzászólásra
Szia!
Szerintem elèg lenne neki a 2m kombi is ès a dupla rögtörő.Sajnos nem egy erögèp a T25!Nekem 18 kapa van az 1,8m rau kombinàtoromon ès nagyon elèg neki ja ès terep 3 hasznàlom.
Ati88 volt feléd egy kérdésem hogy szerinted egy 2m vagy egy 220 as kombinátort elevine a t25 három sor rugos kapával meg dupla pőrgővel de természetesen ilyen könnyű vázal
Válasz #18482. hozzászólásra a t16 os topikban leirtam nézd vissza de lehet hogy ide is irtammár a lehetséges hibát..
Válasz #18492. hozzászólásra
Sehogy!
Inkább vegyél,egy használtat ha, kell újítsd fel. Hidd el jobban jársz.
Válasz #18477. hozzászólásra
Szia!
Az igért méretek,ha valamit elmértem elnézést kérek de, sietnem kellett. Később javítom ha, szükséges.
talajmarót csinálnék hagy fogjak hozzá????
Válasz #18486. hozzászólásra
Ha, szétszedek valamit akkor általában cserélni szoktam a cuccokat,régit,használtat nem szoktam vissza rakni.Kiválogatom mi jó,mi nem.
Itt már csináltak többen Zsiguli hátsó hidból talajmaróhoz hasonló szerkezetet de, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Válasz #18488. hozzászólásra
Igen, jól számoltad
Válasz #18484. hozzászólásra
Igazán nincs mit, , gondoltam, hogy te is megtalálod.
Majd azért írd meg, ha kész lesz, hogy mennyi volt az annyi. Én mondjuk nem szeretném az enyémet így látni, de az infó mindig hasznos.
Válasz #18486. hozzászólásra
Ha jól számoltam a fogakat, akkor 32:11, gyakorlatilag 3:1-hez lassít.
Válasz #18482. hozzászólásra
Nyomóelem csere. Ha a friss olaj nem javított rajta. Általában kb:500-1000-ig szokott ilyenkor ingadozni a fordulat.De találkoztam már olyannal is ami lement 200,majd fel 1200-ig.
Válasz #18484. hozzászólásra
ez, kérlek szépen egy jó hozzáállás.
aztán levan a gond X évre megint :D
ha erre mindenki rászokna a használtgép piac is jobb volna...
persze ha anyukámnak lenne @ a akkor apukámnak hívnám :(
--
nemtudom , fura szerkezetnek tűnik. oldal lehajtásos miskulancia az enyém, ez a variáció nekem furának hat.
közben had kérdezzek, mekkora áttétel van benne ?
zargattak talajmaró ügyben, de sajátom nemigen adom kölcsön.
csinálni kéne, a szerkezeted adott némi ötletet. Lehet hogy valami aro vagy hasonló első difijéből megtudnám mókolni, feltéve ha stimmel valamelyest az áttétel.
Válasz #18482. hozzászólásra
sanszos hogy a regulátor szórakozik.
adagolós hamar megcsinálja.
alternatíva az 50 es mtz soros adagolója rá, erősebb is vele meg még kevesebbet eszik.
stabilabban tartja a fordulatot is.
Válasz #18480. hozzászólásra
Köszönöm Wendelke!
Ezt én is megtaláltam, sőt tőlűk rendeltem hozzá a kapákat is.De, ha már szét van döntve mindenből újat kap.{csapágyak,szimmering,karmantyúk,gumigyűrűk}A többi része hibátlan.Csak tengely és rögzítőszár kell mert, azok tönkrementek.Csapágyakat meg a többi "cullangot" megtudom oldani.
Pár kép róla:
Válasz #18479. hozzászólásra
Miért nem néz ki bizalomgerjesztőnek?
Nekem semmi gondom vele és középen sem hagy el semmit.Nagyon jó talajt csinál.
Most kitörött az ékpálya de, ennek a törésnek egy része nem friss.Már meg volt repedve.A száron elment a menet és kilazult a bal kapasor.
Sziasztok!
A T25-ösömön ingadozik az alapjárat.
Adagolóban friss olaj,levegőszúró tisztítva,friss olajjal feltöltve.
Valakinek esetleg van valami tippje mi okozhatja még a problémát?
Válasz #18480. hozzászólásra
Ez lesz az, ahogy elnézem:http://agroman.hu/termekek/731
Válasz #18476. hozzászólásra
Szia Gerimur!
Ez igen kellemetlen, az AGRO-MAN-nál úgy néztem, hogy van. Telóról,most nem tudok linkelni. Ők hivatalos forgalmazói az Akpil-nak.
Sok szerencsét, majd írjál a fejleményekről.
ez a talajmaró igazából nem néz ki bizalomgerjesztőnek szerintem :(
nekem fest csak úgy, vagy tényleg kihagy középen egy darabot a hajtás alatt ?
ha nagyon drága az alkatrész lehet megnéznék egy bolgár talajmarót helyette....
Válasz #18477. hozzászólásra
Holnap ha nem késő.