Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Képet majd dobok fel, de én simán csak felraktam rá 2 db barkácsboltban vett ajtózsanért ránézésre, ami elég erősnek tűnt.
Felfúrtam rá, úgy ahogy a gyári képen láttad, még az előtt hogy kivettem volna az ablakpanelből a rögzítő csavarokat.
Aztán csak simán tettem rá alulra kettő db kitámasztót, amit 4 mm-s keresztmetszetű gömbvasból hajtottam. Nyáron nyitva volt, télen meg becsuktam
Megvettem rá a gázrugókat is, de még nem tettem fel. Azt meg kb. hasonlóra kell megcsinálni, mint a gyári kivitelen.
Válasz #18192. hozzászólásra
Üdv!
Amit Gerimur kolléga órát használ nem rég vettem és olyan 10000ft volt.Legjobb lenne az óra.De ha nagyon nincs akkor tegyél egy tuskót a húzó rész alá és vedd vissza a nyomást addig tekerd be amíg egy normális alapjáraton meg nem emeli magát.Régen még nem volt órám én így csináltam.
Ez nem megoldható, mert a T25-ösön kompresszor van meghajtatva arról az ékszíj tárcsáról. Ezért gondoltam szervósra. Tudsz-e azzal kapcsolatban valamit ajánlani? Köszi
Arra gondoltam, hogy beállítanám a nyomáshatároló szelepet a minimumra, hogy tuti ne sérüljön semmi, és úgy használva addig álligatnám feljebb, amíg kényelmesen használhatóvá válik a hidraulkia.. (pl felakasztott ekével, meg valami plusz tömeggel) így nem kellene mérni. vélemény?
Hol van ez a szelep? hogy kell állítani? tudsz valami fotót hozzá, vagy leírást?
Hali,
És egy ilyen mérőóra drága dolog? nem igazán van ilyen szaki a környéken aki belőné nekem. Ha nem állítok semmit rajta, csak felteszem rá az MTZ tömböt ahogy van, lehet belőle gond ? (nem teljesen értem a működését..)
Válasz #18176 44claasgarantos hozzászólásra
Azért szeretnék rá MTZ tömböt, mert később homlokrakodó lenne rajta, és 3-as tömbbel egyszerűbb megoldani.
klíma, és a sorvezető (még ha csak szarakodásból is írtad) voltaképpen kivitelezhető.
az automata már cselesebb :D
nemtudom mi gondod van amúgy, a kenyérszervó nem túl vidám dolog. több mint 3 évtizedet megúsztam úgy hogy nem sportoltam. és nem egy trakifülkében akarnám elkezdeni az edzést :D
úgyhogy szerintem nem rossz ötlet orbitosra megcsinálni.
orbitossal jobban jársz.
gyakorlatilag kéne egy mtz kormánykocka, egy munkahenger, meg a szivattyúnak egy tartály, és a szivattyút megkén hajtani a motorról feltehetőleg ékszíjjal.
sehogy csak egy olajlehúzód lesz rajt.egyik fórum társ is 4 gyűrűssel rakta össze és nem jött be neki, meg hát én is inkább azt használnám és használom is ahol 2db olajlehúzó gyűrű van.
25322 hozzászólás
úgy akartam írni mtz 50
és a csavaroktol is eférnek a súlyok? és melyik mtz é súly jó hozzá 50?
Csinálni szeretnék egy kombinátort a traki után tud valaki segíteni ebben pl.méretek , kapák stb.. köszí
Válasz #18220. hozzászólásra
Feltudod tenni és nagyon hasznos, főleg szántáskor
Ha a felnid kifordítva van akkor a súlyokat is fordítva kell feltenni.
Nekem így van:
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 05:37:53
Válasz #18220. hozzászólásra
fel, és jót is tesz neki.
Válasz #18187. hozzászólásra
Ha jól látom,komplett motor,önindító,generátor?
Mibe kerül??
egy kérdés az mtz hátsó kerék súlyokat feltudom rakni a vlagyi hátsó kerekeire?
de azt a perselyt felesleges kicserélni ha csak a szimering kinem baszta
Válasz #18217. hozzászólásra
nem is tudom pontosan mire gondoltál pontosan, de próbáltad már a csapágyboltban? perselyt meg esztergályossal vagy habinál
nyelestengely végénlévő csapágyat hol tudom beszerezni előtte van egy persely az is kellene + szimering
Válasz #18215. hozzászólásra
Képet majd dobok fel, de én simán csak felraktam rá 2 db barkácsboltban vett ajtózsanért ránézésre, ami elég erősnek tűnt.
Felfúrtam rá, úgy ahogy a gyári képen láttad, még az előtt hogy kivettem volna az ablakpanelből a rögzítő csavarokat.
Aztán csak simán tettem rá alulra kettő db kitámasztót, amit 4 mm-s keresztmetszetű gömbvasból hajtottam. Nyáron nyitva volt, télen meg becsuktam
Megvettem rá a gázrugókat is, de még nem tettem fel. Azt meg kb. hasonlóra kell megcsinálni, mint a gyári kivitelen.
köszi a képeket ha valaki még tudna felrakni hogy csinálta meg a hátsó ablakot nyílóra azt meg köszöném
ha jolemlékszem a szerkezet felé
Sziasztok!A T 25 kuplungtárcsa vastagabbik részének merre kel nézni.
Válasz #18211. hozzászólásra
Válasz #18208. hozzászólásra Sajnos nem tökéletesek a fényviszonyok lóg az esö lába.
Válasz #18208. hozzászólásra
Szia Nézd meg a képeimet. Ja és katt a nevemre
Válasz #18208. hozzászólásraHolnap csinálok fotót róla az enyém gyárilag nyitható..
valaki csináljon már nekem képet hogyan oldotta meg hogy a hátsó ablak nyiljon mert nekem gyárilag nem nyitható és megszeretném csinálni nyithatóra
Válasz #18206. hozzászólásra
100 körűl ,de hívd fel, én is annyiért adtam el
menyi lenne az eke ára?
Válasz #18203. hozzászólásra
Én meg tudok hozzá való lengyel ekét eladót Tel szám . 06 70 2335813 érdemes megvenni első tulajos
Válasz #18200. hozzászólásra
Ezt a képet véletlen találtam.
Az a csap egy útváltó szelep.
Szevasztok!
Van egy eladó talajmaróm, a vlagyihoz pont jó én is ahhoz használtam ha valakit esetleg érdekel!
http://olx.hu/hirdetes/bolgar-talajmaro-ID3aCfH.html
Válasz #18177. hozzászólásra
Úgy mint én.
Másnap dühömben szétszedtem.
Délután hoztam 5.gyűrűs dugót.
Válasz #18199. hozzászólásra
ha mtz tömböt vesz bele mindenképpen utánna kell állítani, mert az mtz nagyobb nyomáson műxik mint a kis t-25 ös.
Válasz #18193. hozzászólásra
Az a csap mire való???
nyomást csak akkor állíts ha új a vezértömb ha bontott akkor még jó lesz az
Válasz #18183. hozzászólásra
Nem kellene gúnyolódni!
Válasz #18181. hozzászólásra
Szia.stefi69 kérdezd ő tudja a pontos választ.
Válasz #18186. hozzászólásra
Szia Nem nehéz ki cserélni,de pénz az akkor derül ki amikor szét van húzva.
Üdv!
Amit Gerimur kolléga órát használ nem rég vettem és olyan 10000ft volt.Legjobb lenne az óra.De ha nagyon nincs akkor tegyél egy tuskót a húzó rész alá és vedd vissza a nyomást addig tekerd be amíg egy normális alapjáraton meg nem emeli magát.Régen még nem volt órám én így csináltam.
Válasz #18182. hozzászólásra
Ez nem megoldható, mert a T25-ösön kompresszor van meghajtatva arról az ékszíj tárcsáról. Ezért gondoltam szervósra. Tudsz-e azzal kapcsolatban valamit ajánlani? Köszi
A nyomáshatárolót itt kell állítani:
Nekem ilyen órám van hozzá:
Válasz #18173. hozzászólásra
Szia megint,
Arra gondoltam, hogy beállítanám a nyomáshatároló szelepet a minimumra, hogy tuti ne sérüljön semmi, és úgy használva addig álligatnám feljebb, amíg kényelmesen használhatóvá válik a hidraulkia.. (pl felakasztott ekével, meg valami plusz tömeggel) így nem kellene mérni. vélemény?
Hol van ez a szelep? hogy kell állítani? tudsz valami fotót hozzá, vagy leírást?
köszi!
Válasz #18173. hozzászólásra
Hali,
És egy ilyen mérőóra drága dolog? nem igazán van ilyen szaki a környéken aki belőné nekem. Ha nem állítok semmit rajta, csak felteszem rá az MTZ tömböt ahogy van, lehet belőle gond ? (nem teljesen értem a működését..)
Válasz #18176 44claasgarantos hozzászólásra
Azért szeretnék rá MTZ tömböt, mert később homlokrakodó lenne rajta, és 3-as tömbbel egyszerűbb megoldani.
válaszokat köszönöm!
Válasz #18180. hozzászólásra
így néz ki?
Válasz #18188. hozzászólásra
Üdv. ati26!
A 18075-ös hozzászólásban találsz PDF-ben javítási kézikönyvet!
t25-höz javítási kézikönyve vagy gépkönyve van valakinek
Eladó...a ládájából még ki sem volt véve
Érdeklődöm hogy kuplugcserét végzett-e már valaki? Nehéz kicserélni? Pénzben mibekerül?
Válasz #18184. hozzászólásra
ahogy az orosz őszerakta az szerinte tők jo a tőbimeg tőb hiba lehetőség
Válasz #18183. hozzászólásra
klíma, és a sorvezető (még ha csak szarakodásból is írtad) voltaképpen kivitelezhető.
az automata már cselesebb :D
nemtudom mi gondod van amúgy, a kenyérszervó nem túl vidám dolog. több mint 3 évtizedet megúsztam úgy hogy nem sportoltam. és nem egy trakifülkében akarnám elkezdeni az edzést :D
úgyhogy szerintem nem rossz ötlet orbitosra megcsinálni.
Válasz #18182. hozzászólásra
hogy lehet a t25 ős váltoját automatára átalakitani meg klimásra muholdas sorvezetőt robotpilotát
Válasz #18181. hozzászólásra
orbitossal jobban jársz.
gyakorlatilag kéne egy mtz kormánykocka, egy munkahenger, meg a szivattyúnak egy tartály, és a szivattyút megkén hajtani a motorról feltehetőleg ékszíjjal.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogyan lehet megoldani, hogy a T25-ös traktoromat átalakítsam szervo kormányosra? Köszi a tippeket előre is.
Válasz #18179. hozzászólásra
egy krom egy fekete egy olejlezuzó egy olalehuzó áteresztö igy volt összerakva nekem
de a sorrend ugyanaz
sehogy csak egy olajlehúzód lesz rajt.egyik fórum társ is 4 gyűrűssel rakta össze és nem jött be neki, meg hát én is inkább azt használnám és használom is ahol 2db olajlehúzó gyűrű van.