Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
sziasztok. lékeztek a problémámra. még1x átnézettem az adagolot kutya baja meg lett dugova gyürüzve hengerezve stb ugyan ugy dadog na ki akar felém járni földobok egy 10 est aki meegtalálja a baját.
de.. nem kéne kidobálnia minden sebességet akkor ?
(csak kérdem, tényleg nemtudom hirtelen, nincsen előttem a váltó belseje, meg a rajzot se túrtam elő)
Az hogy a gömb kicsit meg van kopva,nem jelenti azt,hogy nem kellene neki működnie.Fordítsd úgy a kart,hogy a kopás ellenkező irányba álljon. Ha új kart veszel az 90% rosszabb lesz mint ez. Már jártam úgy nagyon méret pontatlanok!
Azért nem kell egyből kicsontozni a váltót!!! Próbáld meg "benyomott "kuplungnál valami pajszerrel, vésővel-vel ,vissza állítani üres állásba.Hogy mind egy vonalba álljanak.Ha nem bírod a fedélen keresztül,akkor vedd le oldalt a rudazatot takaró deknit,és üsd vissza kalapáccsal.És elvileg jónak kellene lennie.Ha akkor sem jó,akkor fel veszed a fülkéből a váltó fedelét és megnézed,hogy mi a probléma.
Nálam az a baj, hogy sebességbe van, csak egy és hatot tudok kapcsolni, felezni és palántázót nem tudok, mert a kart nem tudom feltolni, mivel a képen is látod a kis u alakú nem tudom mi a neve becsúszik az üres járati helyre. Nem tudom letudtam e írni érthetően.
Válasz #18231. hozzászólásra Néha elöfordul hogy a váltokarral nemrakja az ember rendessen se terepbe se országutiba vagyis üresben van aztán azt hiszi hogy valami nagybajvan és aztán rakhatod bármej sebességbe de a traki nemmozdul .....
Üdv! A váltó kar fogja egy hernyó csavar ami nem engedi körbe forogni.Azt nézd meg.Mi azt meg csináltuk és úgy jó lett.nem biztos,hogy nálad is az a baj csak egy ötlet.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy járt e már valaki úgy, hogy a váltó úgy ugrik szét, hogy nem lehet sebességbe rakni? Szerintetek mi lehet a baj? A váltókar golyója lehet szétkopva, (látszik rajta egy kicsi kopás)? Vagy nagyobb a baj és a váltóban lehet a gond? Pár képet csináltam is. Előre is köszönöm a válaszokat.
Képet majd dobok fel, de én simán csak felraktam rá 2 db barkácsboltban vett ajtózsanért ránézésre, ami elég erősnek tűnt.
Felfúrtam rá, úgy ahogy a gyári képen láttad, még az előtt hogy kivettem volna az ablakpanelből a rögzítő csavarokat.
Aztán csak simán tettem rá alulra kettő db kitámasztót, amit 4 mm-s keresztmetszetű gömbvasból hajtottam. Nyáron nyitva volt, télen meg becsuktam
Megvettem rá a gázrugókat is, de még nem tettem fel. Azt meg kb. hasonlóra kell megcsinálni, mint a gyári kivitelen.
Válasz #18192. hozzászólásra
Üdv!
Amit Gerimur kolléga órát használ nem rég vettem és olyan 10000ft volt.Legjobb lenne az óra.De ha nagyon nincs akkor tegyél egy tuskót a húzó rész alá és vedd vissza a nyomást addig tekerd be amíg egy normális alapjáraton meg nem emeli magát.Régen még nem volt órám én így csináltam.
Ez nem megoldható, mert a T25-ösön kompresszor van meghajtatva arról az ékszíj tárcsáról. Ezért gondoltam szervósra. Tudsz-e azzal kapcsolatban valamit ajánlani? Köszi
Arra gondoltam, hogy beállítanám a nyomáshatároló szelepet a minimumra, hogy tuti ne sérüljön semmi, és úgy használva addig álligatnám feljebb, amíg kényelmesen használhatóvá válik a hidraulkia.. (pl felakasztott ekével, meg valami plusz tömeggel) így nem kellene mérni. vélemény?
Hol van ez a szelep? hogy kell állítani? tudsz valami fotót hozzá, vagy leírást?
25336 hozzászólás
sziasztok. lékeztek a problémámra. még1x átnézettem az adagolot kutya baja meg lett dugova gyürüzve hengerezve stb ugyan ugy dadog na ki akar felém járni földobok egy 10 est aki meegtalálja a baját.
Válasz #18238. hozzászólásra
de.. nem kéne kidobálnia minden sebességet akkor ?
(csak kérdem, tényleg nemtudom hirtelen, nincsen előttem a váltó belseje, meg a rajzot se túrtam elő)
Válasz #18231. hozzászólásra
Hol van az a hernyó csavar? Mert én még nem találkoztam vele sosem A kart a rugó nyomja fel a házba, a fészekbe,ha a rugót kiveszem kiesik a kar.
Válasz #18236. hozzászólásra Helyes valoszinüleg a reteszelö lessz a ludas vagy annak rugoja.
Válasz #18230. hozzászólásra
Az hogy a gömb kicsit meg van kopva,nem jelenti azt,hogy nem kellene neki működnie.Fordítsd úgy a kart,hogy a kopás ellenkező irányba álljon. Ha új kart veszel az 90% rosszabb lesz mint ez. Már jártam úgy nagyon méret pontatlanok!
Válasz #18234. hozzászólásra
Azért nem kell egyből kicsontozni a váltót!!! Próbáld meg "benyomott "kuplungnál valami pajszerrel, vésővel-vel ,vissza állítani üres állásba.Hogy mind egy vonalba álljanak.Ha nem bírod a fedélen keresztül,akkor vedd le oldalt a rudazatot takaró deknit,és üsd vissza kalapáccsal.És elvileg jónak kellene lennie.Ha akkor sem jó,akkor fel veszed a fülkéből a váltó fedelét és megnézed,hogy mi a probléma.
Válasz #18234. hozzászólásra
hát..
szerintem keress valaki hozzáértőbbet és húzzátok szét.
sebességet nem dobálja ki amúgy ?
Válasz #18232. hozzászólásra
Nálam az a baj, hogy sebességbe van, csak egy és hatot tudok kapcsolni, felezni és palántázót nem tudok, mert a kart nem tudom feltolni, mivel a képen is látod a kis u alakú nem tudom mi a neve becsúszik az üres járati helyre. Nem tudom letudtam e írni érthetően.
Válasz #18229. hozzászólásra
köszi
Válasz #18231. hozzászólásra Néha elöfordul hogy a váltokarral nemrakja az ember rendessen se terepbe se országutiba vagyis üresben van aztán azt hiszi hogy valami nagybajvan és aztán rakhatod bármej sebességbe de a traki nemmozdul .....
Válasz #18230. hozzászólásra
Üdv! A váltó kar fogja egy hernyó csavar ami nem engedi körbe forogni.Azt nézd meg.Mi azt meg csináltuk és úgy jó lett.nem biztos,hogy nálad is az a baj csak egy ötlet.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy járt e már valaki úgy, hogy a váltó úgy ugrik szét, hogy nem lehet sebességbe rakni? Szerintetek mi lehet a baj? A váltókar golyója lehet szétkopva, (látszik rajta egy kicsi kopás)? Vagy nagyobb a baj és a váltóban lehet a gond? Pár képet csináltam is. Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz #18228. hozzászólásra
2 mm
A kinyomócsapágy és kiemelő karok közti hézag mennyi lehet
úgy akartam írni mtz 50
és a csavaroktol is eférnek a súlyok? és melyik mtz é súly jó hozzá 50?
Csinálni szeretnék egy kombinátort a traki után tud valaki segíteni ebben pl.méretek , kapák stb.. köszí
Válasz #18220. hozzászólásra
Feltudod tenni és nagyon hasznos, főleg szántáskor
Ha a felnid kifordítva van akkor a súlyokat is fordítva kell feltenni.
Nekem így van:
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 05:37:53
Válasz #18220. hozzászólásra
fel, és jót is tesz neki.
Válasz #18187. hozzászólásra
Ha jól látom,komplett motor,önindító,generátor?
Mibe kerül??
egy kérdés az mtz hátsó kerék súlyokat feltudom rakni a vlagyi hátsó kerekeire?
de azt a perselyt felesleges kicserélni ha csak a szimering kinem baszta
Válasz #18217. hozzászólásra
nem is tudom pontosan mire gondoltál pontosan, de próbáltad már a csapágyboltban? perselyt meg esztergályossal vagy habinál
nyelestengely végénlévő csapágyat hol tudom beszerezni előtte van egy persely az is kellene + szimering
Válasz #18215. hozzászólásra
Képet majd dobok fel, de én simán csak felraktam rá 2 db barkácsboltban vett ajtózsanért ránézésre, ami elég erősnek tűnt.
Felfúrtam rá, úgy ahogy a gyári képen láttad, még az előtt hogy kivettem volna az ablakpanelből a rögzítő csavarokat.
Aztán csak simán tettem rá alulra kettő db kitámasztót, amit 4 mm-s keresztmetszetű gömbvasból hajtottam. Nyáron nyitva volt, télen meg becsuktam
Megvettem rá a gázrugókat is, de még nem tettem fel. Azt meg kb. hasonlóra kell megcsinálni, mint a gyári kivitelen.
köszi a képeket ha valaki még tudna felrakni hogy csinálta meg a hátsó ablakot nyílóra azt meg köszöném
ha jolemlékszem a szerkezet felé
Sziasztok!A T 25 kuplungtárcsa vastagabbik részének merre kel nézni.
Válasz #18211. hozzászólásra
Válasz #18208. hozzászólásra Sajnos nem tökéletesek a fényviszonyok lóg az esö lába.
Válasz #18208. hozzászólásra
Szia Nézd meg a képeimet. Ja és katt a nevemre
Válasz #18208. hozzászólásraHolnap csinálok fotót róla az enyém gyárilag nyitható..
valaki csináljon már nekem képet hogyan oldotta meg hogy a hátsó ablak nyiljon mert nekem gyárilag nem nyitható és megszeretném csinálni nyithatóra
Válasz #18206. hozzászólásra
100 körűl ,de hívd fel, én is annyiért adtam el
menyi lenne az eke ára?
Válasz #18203. hozzászólásra
Én meg tudok hozzá való lengyel ekét eladót Tel szám . 06 70 2335813 érdemes megvenni első tulajos
Válasz #18200. hozzászólásra
Ezt a képet véletlen találtam.
Az a csap egy útváltó szelep.
Szevasztok!
Van egy eladó talajmaróm, a vlagyihoz pont jó én is ahhoz használtam ha valakit esetleg érdekel!
http://olx.hu/hirdetes/bolgar-talajmaro-ID3aCfH.html
Válasz #18177. hozzászólásra
Úgy mint én.
Másnap dühömben szétszedtem.
Délután hoztam 5.gyűrűs dugót.
Válasz #18199. hozzászólásra
ha mtz tömböt vesz bele mindenképpen utánna kell állítani, mert az mtz nagyobb nyomáson műxik mint a kis t-25 ös.
Válasz #18193. hozzászólásra
Az a csap mire való???
nyomást csak akkor állíts ha új a vezértömb ha bontott akkor még jó lesz az
Válasz #18183. hozzászólásra
Nem kellene gúnyolódni!
Válasz #18181. hozzászólásra
Szia.stefi69 kérdezd ő tudja a pontos választ.
Válasz #18186. hozzászólásra
Szia Nem nehéz ki cserélni,de pénz az akkor derül ki amikor szét van húzva.
Üdv!
Amit Gerimur kolléga órát használ nem rég vettem és olyan 10000ft volt.Legjobb lenne az óra.De ha nagyon nincs akkor tegyél egy tuskót a húzó rész alá és vedd vissza a nyomást addig tekerd be amíg egy normális alapjáraton meg nem emeli magát.Régen még nem volt órám én így csináltam.
Válasz #18182. hozzászólásra
Ez nem megoldható, mert a T25-ösön kompresszor van meghajtatva arról az ékszíj tárcsáról. Ezért gondoltam szervósra. Tudsz-e azzal kapcsolatban valamit ajánlani? Köszi
A nyomáshatárolót itt kell állítani:
Nekem ilyen órám van hozzá:
Válasz #18173. hozzászólásra
Szia megint,
Arra gondoltam, hogy beállítanám a nyomáshatároló szelepet a minimumra, hogy tuti ne sérüljön semmi, és úgy használva addig álligatnám feljebb, amíg kényelmesen használhatóvá válik a hidraulkia.. (pl felakasztott ekével, meg valami plusz tömeggel) így nem kellene mérni. vélemény?
Hol van ez a szelep? hogy kell állítani? tudsz valami fotót hozzá, vagy leírást?
köszi!