Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #14886 hozzászól Az egyik 9,5-ös gumi már nagyon kopott,és a felnik se mostaniak.Töröm a fejem,hogy venni kellene 11,2x28 as kereket felnistől,csak nem tudom lehet e kapni?
Válasz #14885. hozzászólásra
Igen az a méret meg amit a képen van.Hát lehetne egy kicsit nagyobb az átmérő mert gyorsabb lenne.Gyárilag ilyen mérettel van, nincs gondom vele.
Válasz #14883. hozzászólásra
Szia! Szerintem is.Még van egy kevés munka, utána bele szeretnék nézni a váltóba,és kicserélni ami elkopott fogaskerék és stb.......
Válasz #14881. hozzászólásra
Üdv! Nálam csak teszt volt,amúgy 9,5x32-es kerék van alatta.De a régi gazdája szerintem igen csak használta.A lehajtások jók, csak a váltót nyírta ki szerintem,mikor nagyot fog kidobja a sebességet.
Üdvözlet Fórumtársak! Szerintetek érdemes ekkora kerékkel használni a traktort,vagy kárt teszek benne?Annyi van vele,hogy gyorsabb,stabilabb de úgy veszem észre mint ha gyengébb lenne.
Válasz #14869. hozzászólásra
Szia Szaki04!
Az az 1450-es fordulat nem sok egy kicsit?
Én még egyik T25, T30-as könyvébe sem olvastam ilyen fordulatot.
Max:2200ford/perc.
Persze ettől függetlenül előfordulhat.
Ma érdeklődtem T25 tulajoktól hőfok ügyben és mindenki azt mondta hogy 80°C fölé nem nagyon megy nekik.
Nekem nyáron 30 fokos melegben megy el 80°C-ig.
A motor tökéletesen,füstmentesen jár,erő van bent,szerintem tök felesleges piszkálgatnom hogy jobban melegedjen.
Válasz #14869. hozzászólásra Nem az adagoló miatt.Gerimur is jobb,ha utána néz annak a hőfoknak!!Mert azt nem hiszem el,hogy az olaj nem megy 65 foknál.Neked meg az a hőmérséklet pont jó!!!!!!
jó jó csak azt mondják az okosok hogy az adagoló miatt melegebb a társainál. Mivel nekem gyári soros adagoló van rajta,a fordulatom pedig 2450.( ez gyári be szabályozás) Én már a 95nek is nagyon örülök mert 30perc szántás alatt 120ban volt a mutató.
Igen, nem ártott már egy mélyebb művelés annak a kiskertnek. Tavasszal vettem új vasakat a régi IH 720-as ekefejre és szerettem volna kipróbálni milyen vele szántani. Az első 3 barázda ráment a beállításokra de utána már ment elég szépen.
Válasz #14851. hozzászólásra
Köszi az infót Maszek Zs. a töltést be állítottam és minden ok. max 95fokig megy fel az olaj. az olajnyomással már minden rendben. köszi még egyszer.
Válasz #14844. hozzászólásra
Üdv mindenkinek
Szaki04 Először is állítsd be a pontos töltést.Remélhetőleg meg szűnik a melegedés,és lehet,hogy az olaj nyomás is,ha nem akkor az olaj nyomás állítót szét kell szedni kitakarítani.Egyenlőre ennyi mert,ha nem szűnik meg semmi akkor szét kell szedni újra.Mert nem jól raktatok össze
valamit vagy bent hagytatok-e bent valamit???
Válasz #14845. hozzászólásra
Szia!
Az ékszíj mérete:9.5x1300 de, rá lehet tenni egy picivel szélesebbet is.
{10x1300; 11x1300}.
Az MTZ önindítót úgy tudom rá lehet tenni bár ebben nem vagyok biztos.
Az áttételes az jó rá. {jobs,magneton}.
Hellosztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi az ideális akkumulátor, vagyis hány amperórás, ami a minimum és jól indítja a T-25-öst? Jelenleg 180 ah-s van benne, de úgynézki meghalt. Előre is ksözönöm a választ.
Sziasztok.Érdeklődnék hogy meg tudja-e valaki mondani a hűtőventillátor ékszíjj méretét,mert szeretnék venni egy tartalékot. Ami fent van nem látszik rajta.ill.az MTZ indítómotor jó-e a T25-re.(a forgás iránya,felfogatása,stb.)
Azt megköszönném ha utána néznél. ez a melegedés jobban aggaszt,mert a csapágyakat megnéztem újra és minden rendben. remélem az olajnyomás be fog állni. bár az egyik szaki azt mondja hogy a vezérmű tengelynél is el mehet az olajnyomás mint a ZETOROKNÁL 6511 6011 stb.
Válasz #14842. hozzászólásra Nem az elő gyújtáson kell állítani!!Hanem pontosan be kell állítani!!!Ez az olaj nyomás probléma meg szerintem valami
nem úgy van össze rakva ahogy kell!!Este utána nézek pontosan.Ha gondolod?
25336 hozzászólás
Válasz #14887. hozzászólásra
Szia! Igen.Miért kérdezed?
Válasz #14888. hozzászólásra
Ez a méret pont jó lenne még
Válasz #14886 hozzászól Az egyik 9,5-ös gumi már nagyon kopott,és a felnik se mostaniak.Töröm a fejem,hogy venni kellene 11,2x28 as kereket felnistől,csak nem tudom lehet e kapni?
Válasz #14862. hozzászólásra
Szia Árpy!
Én ezzel vettem, szerintem ez még a gyári talán Prostor a mérete tényleg 12,4 R28
Szia Dini.
A gép Kerecsendről származik ha nem vagyok kíváncsi?
Igen az a méret meg amit a képen van.Hát lehetne egy kicsit nagyobb az átmérő mert gyorsabb lenne.Gyárilag ilyen mérettel van, nincs gondom vele.
Neked a traktorodon hányas kerék van,mert olvastam,hogy valakinek11,2x28. Az jó?
Szia! Szerintem is.Még van egy kevés munka, utána bele szeretnék nézni a váltóba,és kicserélni ami elkopott fogaskerék és stb.......
Válasz #14882. hozzászólásra
Szia.Akkor a váltó Én csak gondoltam valamit,mert ekkora gumi biztos hogy tönkre vág valamit a gépen.
Válasz #14881. hozzászólásra
Üdv! Nálam csak teszt volt,amúgy 9,5x32-es kerék van alatta.De a régi gazdája szerintem igen csak használta.A lehajtások jók, csak a váltót nyírta ki szerintem,mikor nagyot fog kidobja a sebességet.
Válasz #14880. hozzászólásra
Lehajtásoknak annyi.
Üdvözlet Fórumtársak! Szerintetek érdemes ekkora kerékkel használni a traktort,vagy kárt teszek benne?Annyi van vele,hogy gyorsabb,stabilabb de úgy veszem észre mint ha gyengébb lenne.
Válasz #14878. hozzászólásra
Szia. szerintem nem sok mert semmi problémám már 7 éve vele.
Válasz #14869. hozzászólásra
Szia Szaki04!
Az az 1450-es fordulat nem sok egy kicsit?
Én még egyik T25, T30-as könyvébe sem olvastam ilyen fordulatot.
Max:2200ford/perc.
Persze ettől függetlenül előfordulhat.
Nálam nyáron max 65-ig
Ma érdeklődtem T25 tulajoktól hőfok ügyben és mindenki azt mondta hogy 80°C fölé nem nagyon megy nekik.
Nekem nyáron 30 fokos melegben megy el 80°C-ig.
A motor tökéletesen,füstmentesen jár,erő van bent,szerintem tök felesleges piszkálgatnom hogy jobban melegedjen.
90 fok szerintem is sok.
sem vtz-m, sem t-25 ösöm nem melegszik ennyire fel, akármit is csináljak velük. Leszámítva ha retkesek a hűtőlamellák.
Sziasztok!
A nyári hőségben max. fordulaton kaszával, nem ment fel 70 fok főlé.
Válasz #14872. hozzászólásra
Én is szántottam a hétvégéken és hiába a jó idő, megy a gép 4-5 órát folyamatosan és 60-70 között megáll a hőfok!
Válasz #14871. hozzászólásra
Csak gondolj bele nincs olaj hűtő mi hűtené az olajat,mitől maradna 50 fokos????
Válasz #14870. hozzászólásra
Az adagolóhoz nem értek,csak azt tudom amit nekem mondtak. Úgy látom Maszek ZS ebben a témában penge vagy.
Válasz #14869. hozzászólásra Nem az adagoló miatt.Gerimur is jobb,ha utána néz annak a hőfoknak!!Mert azt nem hiszem el,hogy az olaj nem megy 65 foknál.Neked meg az a hőmérséklet pont jó!!!!!!
Válasz #14860. hozzászólásra
jó jó csak azt mondják az okosok hogy az adagoló miatt melegebb a társainál. Mivel nekem gyári soros adagoló van rajta,a fordulatom pedig 2450.( ez gyári be szabályozás) Én már a 95nek is nagyon örülök mert 30perc szántás alatt 120ban volt a mutató.
Válasz #14867. hozzászólásra
A gépszörny lemaradt.
Válasz #14856. hozzászólásra
Ez a hantos. Igaz már vagy 15 éve nem volt talajművelve.
Az pedig a gépszörny.
Válasz #14860. hozzászólásra
Most nekem is alig ment 60 közelébe, pedig nyáron a legkisebb munkától is már 80-nál áll a mutató.
Válasz #14861. hozzászólásra
Igen, nem ártott már egy mélyebb művelés annak a kiskertnek. Tavasszal vettem új vasakat a régi IH 720-as ekefejre és szerettem volna kipróbálni milyen vele szántani. Az első 3 barázda ráment a beállításokra de utána már ment elég szépen.
Szerintem ezeknél a motoroknál is fenn áll hogy amikor "bejáratós" akkor ez is ugyan úgy melegszik mint például a simson kismotorok.
Válasz #14854. hozzászólásra Nincs mit csak szólj!!!És persze az se utolsó szempont,hogy a gép jó legyen
Válasz #14812. hozzászólásra
Üdv. gyusza7!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen márkájú a hátsó gumid? Ha jól látom ez 12.4-es?
Válasz #14855. hozzászólásra
Szuper!
Ez már tuti forgatás! A hantok nem számítanak, majd tavaszra rendbe jön. Mélyszántást igényeltek talán?
Az enyém ilyen időben szántásba sem ment föl 65-70°C foknál feljebb pedig, bent van a szűkítő is.
Válasz #14858. hozzászólásra
upsz a szöveg lemaradt :)
ezt sikerült összehozni ma délután
Válasz #14854. hozzászólásra
95 fok nem sok egy kicsit
Válasz #14855. hozzászólásra
Jó hantos.
Nah ennek már jó a dőlésszöge.
Ez pedig a végeredmény.
Válasz #14851. hozzászólásra
Köszi az infót Maszek Zs. a töltést be állítottam és minden ok. max 95fokig megy fel az olaj. az olajnyomással már minden rendben. köszi még egyszer.
Köszi Gerimur!
Válasz #14827. hozzászólásra
Erre küld 19ludwig92@citromail.hu.
Válasz #14844. hozzászólásra
Üdv mindenkinek
Szaki04 Először is állítsd be a pontos töltést.Remélhetőleg meg szűnik a melegedés,és lehet,hogy az olaj nyomás is,ha nem akkor az olaj nyomás állítót szét kell szedni kitakarítani.Egyenlőre ennyi mert,ha nem szűnik meg semmi akkor szét kell szedni újra.Mert nem jól raktatok össze
valamit vagy bent hagytatok-e bent valamit???
Válasz #14846. hozzászólásra
100-as
hülye egy kérdés, de biztosan van benne elég olaj ?
Válasz #14846. hozzászólásra
Szia!
Nekem 155Ah /870A-os van bent.
Télen is rendesen hajt.
Válasz #14845. hozzászólásra
Szia!
Az ékszíj mérete:9.5x1300 de, rá lehet tenni egy picivel szélesebbet is.
{10x1300; 11x1300}.
Az MTZ önindítót úgy tudom rá lehet tenni bár ebben nem vagyok biztos.
Az áttételes az jó rá. {jobs,magneton}.
Hellosztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi az ideális akkumulátor, vagyis hány amperórás, ami a minimum és jól indítja a T-25-öst? Jelenleg 180 ah-s van benne, de úgynézki meghalt. Előre is ksözönöm a választ.
Sziasztok.Érdeklődnék hogy meg tudja-e valaki mondani a hűtőventillátor ékszíjj méretét,mert szeretnék venni egy tartalékot. Ami fent van nem látszik rajta.ill.az MTZ indítómotor jó-e a T25-re.(a forgás iránya,felfogatása,stb.)
Válasz #14843. hozzászólásra
Azt megköszönném ha utána néznél. ez a melegedés jobban aggaszt,mert a csapágyakat megnéztem újra és minden rendben. remélem az olajnyomás be fog állni. bár az egyik szaki azt mondja hogy a vezérmű tengelynél is el mehet az olajnyomás mint a ZETOROKNÁL 6511 6011 stb.
Válasz #14842. hozzászólásra Nem az elő gyújtáson kell állítani!!Hanem pontosan be kell állítani!!!Ez az olaj nyomás probléma meg szerintem valami
nem úgy van össze rakva ahogy kell!!Este utána nézek pontosan.Ha gondolod?
Válasz #14840. hozzászólásra
Szia. az előgyújtásból már már vettem vissza,és nem változott semmi. megpróbálok keresni valakit aki ránéz az adagolóra.