Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tényleg nagy a forgalom
Annyit Szürke Barát (MTZ 572) védelmében hogy ha nincs ki megmutassa a dolgokat akkor tényleg nagyon nehéz belevágni DE NEM LEHETETLEN, sajnos hasonló cipőben jártam(járok) én is.Azonban arra nem lehet hivatkozni hogy a nagyfater nem tanította meg. /saját esetem:Szülök semmit se értenek hozzá, anyai nagyszüleim 7 éves koromban már nem voltak, apai nagyszülők meg 300 km-re voltak/ De ez mit sem számít, aki gépet vesz az valahogy oldja meg a "betanulást", számoljon vele hogy a kezdet nehéz lesz.Ha nem a hozzátartozók akkor segít a szomszéd gazda, fórumtárs, valami kisöreg tsz-traktoros, videók. stb...Kitartóan, emelt fővel próbálkozni Szürke!!Kérdezni és tanulni soha nem szégyen! Drukkolok Neked. Annyit még hogy a fórumhozzászólásaidban ha egy picit összeszedettebb lennél, akkor szerintem más lenne a hozzáállás Veled kapcsolatban. Remélem nem voltam nagyon "kioktató"
Válasz #14170. hozzászólásra
Az jó lenne ha van videó,mert sokat tanul az ember!
Az én nagyszüleim is tudtak kaszálni metszeni meg az ekét beállitani meg mindent de sosem mutata meg!
Pedig szeretem volna és igy felteszem és megyek vele!
Most lesz rajta uszó a kitámasztón csinálva!
ha ezen múlik,csinálok én neked beállítási videot! igaz én sem tanultam. szakács a szakmám. nekem se mutatta meg senki, papám is az elméleti részét a konyhában magyarázta el ;)
én nem értek semmihez és akkor mi van!
Nem vagyok bunkó beképzelt ha hibázok akkor elismerem nem ugy mint egyesek!
Igaz a parlamentben is hazudnak és még nekik vizsgájuk is van!
De az embert tudják hülyének nézni!
Nem kell tanítani csak józan paraszt ész kell hozzá ,ami neked nincs pedig aki a kis t-25 traktorhoz be tudja állítani az ekét az mindenhez,mert a kicsi észre vesz minden kicsi csavargatást az orsókon jó fiú
videók meg még sehol! Van egyáltalán földeded vagy csak a panel 10-ről írsz mert ellátsz a közeli határba és ott néha látsz 1-2 gépet mozgolódni?
Azt a sok marhaságot mait meg itt írsz azt innen más fórumozóktól és az indxről ollózod össze és a te saját elfajzott fantazmagóriáddal egészíted ki!
Jobb lenne sokszor csendben maradnál nem hergelnél senkit mert én szó szerint a fejemhez kapok mikor meglátom a nick nevedet egy fórumhozzászólásban, de szerintem nem vagyok egyedül!
Nekem jó az a leták féle kombi,+a tárcsa ami van hisz nem sok földem van és nem fogok egy millás tárcsát vagy 600eft kombit,a kisebb is megteszi csak normálisan kell dolgozni és nem törik szét, nem egy gazdának van leták kombija és még nem tört széjjel tudnék mondani nem 5 hektárja van hanem 50hektár és mégis üti vágja!
Szemi most már tényleg szégyeld magad, amikor a kombis, tárcsás, műtrágyaszórós korszakod volt sorra linkeltük be neked a jobbnál jobb eszközöket, erre Te megvetted a leggyengébbet mindenből.
Ennyit a neked való nem segítésről!
Sziasztok
T25be tudtok nagyon jó motorolajat?
csak mert 2hetente csrélhetném a mostanival kb100-150óránként.
Papíron mennyi üó-n ként kellene cserélni?
keress magadnak, nekem se segitett senki mikor kellet valami,van neted és nézegesd nem érdekel hogy ki mennyiért vesz valamit ,én annyiért láttam papir nélkül pótkocsit meg gépet is de én eladtam mindet jó árban,ugyhogy van dolgom a ház körül és nem a netet bujom!
MTZ-572
Hali Barnus . Szerezzél már nekem azokból a 100-200e -es Papír nélüli T-25 takikból. Lehet több db-is. Még kerítési jattot is adok, db-on ként 50e . Okés.
Válasz #14131. hozzászólásra
Hali. Pár éve cseréltem egy t-25 ben az emelő tengelyt és a karokat,mert a karoknál a bordák szana széjjel voltak kopva,és abban a házban votak perselyek . De igy visszagondolva ,hogy többen is néztétek,lehet,hogy csak az volt már átalakítva,mert ahogyan irtam a karoknál a bordásrészek is már nagyon tropa volt.Lehet ,hogy elötte valamikor felperselyezték a házat.Csak erre tudok gondolni. És akié nagyon lóg, én is ezt csinélnám. Esztergán vagy marógépen ,a tengelytöl 10-15 mm-rel nagyobra bőviteni a furatot és bele a perselyt. Ennyi, és már perselyes is.
Szia Szedd le és ugy vidd be, mert sok fajta van a t-25 a1,és a t-30a70 ha jól irom,és csak ugy tudnak bele adni mert minden más más alkatrész tesznek bele! Kérdezz meg a Habinál ,vagy a Keletagrónál, de ugyis azt mondják hozz be az alkatrész mert van gyártási száma!
Kedves fórumozók!
Először is üdv mindenkinek,én még nem írtam ide sosem de remélem tudtok segíteni!
Van egy t30 a 70-es traktorom,szeretnék benne kuplungtárcsát cserélni de senki nem tudta megmondani a környékünkön, hogy hány bordás a tárcsa agyrésze állítólag többféle is létezik,ez még nem is lenne baj csak ott a bibi,hogy használom a gépet erre a műveletre mindössze max egy napom lenne ezért előre szeretném megrendelni az alkatrészt de infó hiányában nem tudom. Jó lenne ha valaki meg tudná mondani előre is KÖSZÖNÖM !!!
/Balázs/
25322 hozzászólás
Válasz #14176. hozzászólásra
Üdv Néked
Üdvözlet!
Tényleg nagy a forgalom
Annyit Szürke Barát (MTZ 572) védelmében hogy ha nincs ki megmutassa a dolgokat akkor tényleg nagyon nehéz belevágni DE NEM LEHETETLEN, sajnos hasonló cipőben jártam(járok) én is.Azonban arra nem lehet hivatkozni hogy a nagyfater nem tanította meg. /saját esetem:Szülök semmit se értenek hozzá, anyai nagyszüleim 7 éves koromban már nem voltak, apai nagyszülők meg 300 km-re voltak/ De ez mit sem számít, aki gépet vesz az valahogy oldja meg a "betanulást", számoljon vele hogy a kezdet nehéz lesz.Ha nem a hozzátartozók akkor segít a szomszéd gazda, fórumtárs, valami kisöreg tsz-traktoros, videók. stb...Kitartóan, emelt fővel próbálkozni Szürke!!Kérdezni és tanulni soha nem szégyen! Drukkolok Neked. Annyit még hogy a fórumhozzászólásaidban ha egy picit összeszedettebb lennél, akkor szerintem más lenne a hozzáállás Veled kapcsolatban. Remélem nem voltam nagyon "kioktató"
Válasz #14174. hozzászólásra
Látod szürke megint hozza a formáját.
Üdv mindenkinek látom van rendesen forgalom a fórumon öröm olvasni őket.
Válasz #14171. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=0_HAgsUgmsg Nekem ez volt a kisgép után ,de használtam a 820-as mtz után is sokat és eladtam Dini nevű fórumtársatoknak
igy szántok én
http://m.youtube.com/watch?v=goHSnVIxyGU
Válasz #14170. hozzászólásra
Az jó lenne ha van videó,mert sokat tanul az ember!
Az én nagyszüleim is tudtak kaszálni metszeni meg az ekét beállitani meg mindent de sosem mutata meg!
Pedig szeretem volna és igy felteszem és megyek vele!
Most lesz rajta uszó a kitámasztón csinálva!
Válasz #14169. hozzászólásra
ha ezen múlik,csinálok én neked beállítási videot! igaz én sem tanultam. szakács a szakmám. nekem se mutatta meg senki, papám is az elméleti részét a konyhában magyarázta el ;)
Válasz #14167. hozzászólásra
én nem értek semmihez és akkor mi van!
Nem vagyok bunkó beképzelt ha hibázok akkor elismerem nem ugy mint egyesek!
Igaz a parlamentben is hazudnak és még nekik vizsgájuk is van!
De az embert tudják hülyének nézni!
Válasz #14166. hozzászólásra
Nem kell tanítani csak józan paraszt ész kell hozzá ,ami neked nincs pedig aki a kis t-25 traktorhoz be tudja állítani az ekét az mindenhez,mert a kicsi észre vesz minden kicsi csavargatást az orsókon jó fiú
Válasz #14166. hozzászólásra
El is hiszem,ha szóba-festő mázolónak tanulsz!
Válasz #14165. hozzászólásra
Miért hányan tagadják le hogy nem tudják beállitani a munkagépeket!
De én öszinte vagyok!
Sajnos nem tanitják a suliban!
Válasz #14164. hozzászólásra
Eredj már milyen traktoros vagy ,hogy nem tudod beállítani a munkagépet hát csalódtam benned
Válasz #14163. hozzászólásra
oké csak akkor vidizek mikor én dolgozok vele,ha nem jó elbasztam,senki nem mutatja meg hogy kell beállitani az ekét,van itt okos ember,mit hogy kell!
Válasz #14159. hozzászólásra
Várjuk a videókat! de fényképezzed le a családot a traktor előtt meg az eszközöknél is! :)
Válasz #14158. hozzászólásra
Válasz #14141. hozzászólásra
Nem mértem még a tengely, de a tengely nem tűnik kopottnak. De mielőtt belevágnék valamibe is, minden meg lesz mérve persze!
Válasz #14145. hozzászólásra
Üdv. stefi!
Én nagyon gondolkodok rajta, hogy megcsináltassam perselyesre...megérné szerintem, de furcsállom, hogy ezt az orosz így oldotta meg..
Válasz #14158. hozzászólásra
Te tudod majd lesz,mert én fogom csinálni a munkát szárvágózás tárcsa szántás!
Válasz #14157. hozzászólásra
videók meg még sehol! Van egyáltalán földeded vagy csak a panel 10-ről írsz mert ellátsz a közeli határba és ott néha látsz 1-2 gépet mozgolódni?
Azt a sok marhaságot mait meg itt írsz azt innen más fórumozóktól és az indxről ollózod össze és a te saját elfajzott fantazmagóriáddal egészíted ki!
Jobb lenne sokszor csendben maradnál nem hergelnél senkit mert én szó szerint a fejemhez kapok mikor meglátom a nick nevedet egy fórumhozzászólásban, de szerintem nem vagyok egyedül!
Válasz #14156. hozzászólásra
Közös a gép!
Válasz #14152. hozzászólásra Úgy látom elő jött a leták megint, valaki írta már itt a fórumban ,hogy nem is az övé a gép a faterjáé
Válasz #14154. hozzászólásra
Igen ugy mint a redbull szárnyakat ,részegnek meg elsö hajtást!
Válasz #14153. hozzászólásra
...és amikor megkapar bekapcsolja a lámpát, hogy jobban húzzon....
Válasz #14152. hozzászólásra
Nekem jó az a leták féle kombi,+a tárcsa ami van hisz nem sok földem van és nem fogok egy millás tárcsát vagy 600eft kombit,a kisebb is megteszi csak normálisan kell dolgozni és nem törik szét, nem egy gazdának van leták kombija és még nem tört széjjel tudnék mondani nem 5 hektárja van hanem 50hektár és mégis üti vágja!
Válasz #14148. hozzászólásra
Szemi most már tényleg szégyeld magad, amikor a kombis, tárcsás, műtrágyaszórós korszakod volt sorra linkeltük be neked a jobbnál jobb eszközöket, erre Te megvetted a leggyengébbet mindenből.
Ennyit a neked való nem segítésről!
Az enyém is persely nélküli már elég jól kotyog benne a tengely..
Válasz #14147. hozzászólásra
Látom nem csak nekem akadt meg a szemem azon a 100-200 pöngős vételáron!
Sziasztok
T25be tudtok nagyon jó motorolajat?
csak mert 2hetente csrélhetném a mostanival kb100-150óránként.
Papíron mennyi üó-n ként kellene cserélni?
Válasz #14147. hozzászólásra
keress magadnak, nekem se segitett senki mikor kellet valami,van neted és nézegesd nem érdekel hogy ki mennyiért vesz valamit ,én annyiért láttam papir nélkül pótkocsit meg gépet is de én eladtam mindet jó árban,ugyhogy van dolgom a ház körül és nem a netet bujom!
MTZ-572
Hali Barnus . Szerezzél már nekem azokból a 100-200e -es Papír nélüli T-25 takikból. Lehet több db-is. Még kerítési jattot is adok, db-on ként 50e . Okés.
Gerimurnak köszönöm az infót további szép estét Üdv :Balázs
Hali. Pár éve cseréltem egy t-25 ben az emelő tengelyt és a karokat,mert a karoknál a bordák szana széjjel voltak kopva,és abban a házban votak perselyek . De igy visszagondolva ,hogy többen is néztétek,lehet,hogy csak az volt már átalakítva,mert ahogyan irtam a karoknál a bordásrészek is már nagyon tropa volt.Lehet ,hogy elötte valamikor felperselyezték a házat.Csak erre tudok gondolni. És akié nagyon lóg, én is ezt csinélnám. Esztergán vagy marógépen ,a tengelytöl 10-15 mm-rel nagyobra bőviteni a furatot és bele a perselyt. Ennyi, és már perselyes is.
asszem megfejteném a persely kérdést..
MÉG nem az Árpy..
http://tv.gamestar.hu/video/south-park-....ek
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:26:27
Válasz #14133. hozzászólásra
Szia!
Nekem ugyan ilyen traktorom van és az enyémben 15 bordás van.
Ilyen a tartalék:
Válasz #14136. hozzászólásra
Én sem találtam benne perselyt
Szia Árpy!
A tengely vagy a ház kopott jobban?
Válasz #14137. hozzászólásra
Szia.Csepel az a tuti
Válasz #14135. hozzászólásra
Hát nem
Válasz #14136. hozzászólásra
Válasz #14127. hozzászólásra
Finoman szólva "más világ"
KTM...ezért a 3 betüért adott ennyi zsét....én ilyenre faszi vagyok.
Guruljon azt jó napot
Válasz #14132. hozzászólásra
Végülis igazad lehet, mert ha perselyes lett volna, akkor itt a képen a perselynek a tengelyen kellett volna maradnia.
A képet úgy találtam.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/T-25-friss-muszakival-permetezovel/4270139/ Ezse fogja eladni annyiért!
Válasz #14133. hozzászólásra
Szia Szedd le és ugy vidd be, mert sok fajta van a t-25 a1,és a t-30a70 ha jól irom,és csak ugy tudnak bele adni mert minden más más alkatrész tesznek bele! Kérdezz meg a Habinál ,vagy a Keletagrónál, de ugyis azt mondják hozz be az alkatrész mert van gyártási száma!
Kedves fórumozók!
Először is üdv mindenkinek,én még nem írtam ide sosem de remélem tudtok segíteni!
Van egy t30 a 70-es traktorom,szeretnék benne kuplungtárcsát cserélni de senki nem tudta megmondani a környékünkön, hogy hány bordás a tárcsa agyrésze állítólag többféle is létezik,ez még nem is lenne baj csak ott a bibi,hogy használom a gépet erre a műveletre mindössze max egy napom lenne ezért előre szeretném megrendelni az alkatrészt de infó hiányában nem tudom. Jó lenne ha valaki meg tudná mondani előre is KÖSZÖNÖM !!!
/Balázs/
Az alkatrész katalógus szerint ott nincs semmilyen persely.
Üdv.!
Kiszedtem a tengelyt hátul a tömbből.
Azt mondjátok, hogy perselyezve van és azt lehet cseréni ott?
Válasz #14129. hozzászólásra
1,7m volt csak ki volt pótkolva a 82es után 2.3m,de eladtam és vettem egy vontatottat!
Válasz #14125. hozzászólásra
2,3 méteres tárcsa t 25-höz? Milyen motor dübörgött abban a gépben? Nekem a 1.8 méteres fingatja gépet erőst!
Eggyet értek ennyi pénzére egy ócska hátsókereket nem kapni a t16 hoz sem....