Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR410.85 FtUSD391.7 FtCHF442.28 FtGBP492.61 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a jeladot kiszedtuk, omot sajnos nem tudjuk hogyan kell merni, de valoszinu hogy azzal van a baj.
Maszek, nyugodtan csinalj egy 4 soros rugokapas kombinatort 2 meterest. a melysegtol mulik hogy mennyire fogja meg a trakit, azt meg a rogtorovel tudod allitani.
most probaljuk a jeladorol lehuztuk a kabelt, es az ora kiugrik ha testhez erintjuk! akkor a jeladoval van a gond? meg egy olyan kerdesem van hogy a valtoba hany liter olaj megy? mert oke hogy nivoig kell felonteni, de 10 liter olajunk van. ha tobb megy bele az cumi :) valaszt elore is koszi
Próbáltad már a jeladóra menő vezetéket levenni róla és testhez érinteni? Mert ekkor a mutatónak teljesen ki kell térni ! Mérjem meg, hogy a jó jeladónak hány ohmosnak kell lennie hideg motornál?
Ki tudod venni a jeladót, nem folyik ki az olaj, vagy csak igen kevéske.
Válasz #13613. hozzászólásra Köszi a választ csak még azt szeretném kérdezni,hogy szerinted jó -e magágy előkészítőnek? És még egy milyen könnyen viszi a traktor?Mert én egy 50-es után szeretnék csinálni egy ilyet.És,ha könnyen viszi akkor egy szélesebbet csinálnák.
szia, igen kimozdul a mutató, ha az áramot ráadom! viszont a test kábel nincsen sehova se kötve. a jeladót kilehet úgy venni vajon hogy az olaj nem folyik ki? előre is köszi a segítséget
Válasz #13608. hozzászólásra
Üdv! Szerinted akkor mossam ki a belsejéből a zsrít?Milyen olaj kell bele és mennyi?Ja és hol kell bele tölteni? Bocsi a sok kérdésért.
Sziasztok! Levettem az oldaláról a deklit a hidraulika átváltóról ,és tele van zsírral.Úgy olvastam másnak olaj van benne. Szerintetek kimossam a zsírt belőle vagy maradhat?
Sziasztok!
Ma eldurrant tárcsázás közben a tömítés a hidralika szivattyú és a fűtésszelepet kiváltó közdarab között. Szerintetek ha nem tömítés teszek oda vissza hanem olaj és hőálló szilikonnal nyomom ki az jó?
Válasz #13597. hozzászólásra Szeva Green Azt szeretném kérdezni az a munka gép milyen munkát végez amit az avatarodon húz a géped?És ezzel dolgozod ellő a vetőgépnek a talajt? És köszi a választ!
Válasz #13584. hozzászólásra
Üdv! Ha fölhúzom a gombot kicsit lehet mozdítani,csak nem teljesen.Járó motornál sercegő ,súrlódó hangot ad amikor próbálom átváltani.
Akkor kettő dolgot próbálj meg, az egyik az első, hogy ellenőrzöd az olaj szintet, mert lehet kevés benne az olaj és azért nem emel. Ha az rendben van akkor a karoknál van egy dugattyú, azt szedd ki, mert le tud tapadni. Erről tettem is fel képet hogyan tudod kiszedni. A dúgó ház tetejét lefogó csavart tekerd bele a dugóban lévő menetbe és akkor könnyen kitudod húzni.
Értem! Hát sajnos az nekem még lehet hogy sok volna! Mert traktort vennék de még nem tudom milyet válasszak. Sajnos anyagilag korlátozottak a lehetőségeim. Ezért gondoltam ilyen gépre mert elég erősnek és masszívnak néz ki.
Jó napot!
Érdeklődnék hogy ezeket a T-25-ös traktorok nyomtávolságát mennyire lehet maximum lecsökkenteni? Nekem gumi széltől gumi szélig maximum 130-135cm volna a megfelelő szőlős használatra. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
Segítséget szeretnék kérni? A hidraulika szivattyú idáig kivolt kapcsolva,ma próbáltam visszakapcsolni mert szántani kellett volna mennem, és sehogy sem lehet.Mi lehet a probléma szerintetek?Előre is köszönöm a választ.
Szia parragi!
A kolléga feltett képei jók,és a megoldás is jó.Ami nálam máskép van:a szervó munkahengeren van otkozo,
csak egy hidr.szivattyú van/az eredeti/,hidr.olajra sincs kulon tartály.Az eredeti kormányrúdba van beépítve
a szervó.De kellett új hidr.elosztó,mivel az eredeti
nem bírta a sorbakapcsolást /szivárgott belole az olaj/.
Sorbakapcsolás:tartály,hidr.szivattyú,hidr.elosztó,
/innen csovek a hidr.hengerre illetve a kulso hidr.csatlakozókra/,szervó kormány/innen csovek a szervó
munkahengerre/,tartály.Képeket a hétvévén megpóbálok feltenni ha a srácok hazajonnek.Telefonon szivesen adok
információt/+421903741165/.Tisztelettel Kiskér.
25322 hozzászólás
Válasz #13626. hozzászólásra Nyomást vissza vetted?Csinálj egy képet a régiről lássam,hogy balos -e vagy jobbos.
Habinál vettem a szivattyút, jobra forgatós ns-10
Sziasztok!
Hadralika szivattyút cseréltem és mikor kipróbáltam átnyomta az olajat a hajtásházba! mitől lehet ez?
Válasz #13623. hozzászólásra
Mi is ezt terveztük a haverommal.
Válasz #13622. hozzászólásra
Szia.Én is jártam így,de nagyon alkatrész még nem volt hozzá,felkellet hegeszteni a villát.
Válasz #13620. hozzászólásra
Üdv! Szétszedtem a hidraulika átváltót és a léptető villa van elkopva.Akkor ezért nem működött rendesen.
Válasz #13619. hozzászólásra Green KÖSZI!!!!!!
Válasz #13613. hozzászólásra
Szia.A traktor maga a test minden fogyasztóhoz csak egy kábel megy.
a jeladot kiszedtuk, omot sajnos nem tudjuk hogyan kell merni, de valoszinu hogy azzal van a baj.
Maszek, nyugodtan csinalj egy 4 soros rugokapas kombinatort 2 meterest. a melysegtol mulik hogy mennyire fogja meg a trakit, azt meg a rogtorovel tudod allitani.
Válasz #13616. hozzászólásra
A könyvem kereken 10 litert ír a váltóba. "Főhajtás háza"
Válasz #13616. hozzászólásra
Nagy valószínűséggel szakadt a jeladó.
Nem tudod megmérni kéziműszerrel testhet képest, hogy hány ohmos ?
most probaljuk a jeladorol lehuztuk a kabelt, es az ora kiugrik ha testhez erintjuk! akkor a jeladoval van a gond? meg egy olyan kerdesem van hogy a valtoba hany liter olaj megy? mert oke hogy nivoig kell felonteni, de 10 liter olajunk van. ha tobb megy bele az cumi :) valaszt elore is koszi
Válasz #13613. hozzászólásra
Próbáltad már a jeladóra menő vezetéket levenni róla és testhez érinteni? Mert ekkor a mutatónak teljesen ki kell térni ! Mérjem meg, hogy a jó jeladónak hány ohmosnak kell lennie hideg motornál?
Ki tudod venni a jeladót, nem folyik ki az olaj, vagy csak igen kevéske.
Válasz #13613. hozzászólásra Köszi a választ csak még azt szeretném kérdezni,hogy szerinted jó -e magágy előkészítőnek? És még egy milyen könnyen viszi a traktor?Mert én egy 50-es után szeretnék csinálni egy ilyet.És,ha könnyen viszi akkor egy szélesebbet csinálnák.
Válasz #13611. hozzászólásra
szia, igen kimozdul a mutató, ha az áramot ráadom! viszont a test kábel nincsen sehova se kötve. a jeladót kilehet úgy venni vajon hogy az olaj nem folyik ki? előre is köszi a segítséget
Nem szép, de remélem segít!
Mi történt a méréssel amiért nem működik? Jeladó, műszer jók? Vigyázni kell ha cserélsz mert kétféle van ebből is.
Válasz #13606. hozzászólásra
Szia.Csak annyit szeretnék kérdezni,amikor az áramtalanítót bekapcsolód akkor az óra mutatója meg mozdul?
Válasz #13609. hozzászólásra
Igen mosd ki 0,3 l hajtómű kell bele,
Válasz #13608. hozzászólásra
Üdv! Szerinted akkor mossam ki a belsejéből a zsrít?Milyen olaj kell bele és mennyi?Ja és hol kell bele tölteni? Bocsi a sok kérdésért.
Válasz #13607. hozzászólásra
Szia.Olaj kell bele nem zsír.
Sziasztok! Levettem az oldaláról a deklit a hidraulika átváltóról ,és tele van zsírral.Úgy olvastam másnak olaj van benne. Szerintetek kimossam a zsírt belőle vagy maradhat?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem valami rajzot küldeni a hőfokmérő bekötéséről? Vagy esetleg fényképeket, mert még mindig nem tudtuk megcsinálni. Előre is köszönöm.
Válasz #13604. hozzászólásra
Az! De egyszer menni kell akkor menni kell! Akkor kell menni amikor szabadnapos vagyok
Válasz #13603. hozzászólásra
Szia.Vasárnapi traktorozás meggondolandó.
Sziasztok!
Ma eldurrant tárcsázás közben a tömítés a hidralika szivattyú és a fűtésszelepet kiváltó közdarab között. Szerintetek ha nem tömítés teszek oda vissza hanem olaj és hőálló szilikonnal nyomom ki az jó?
Válasz #13601. hozzászólásra
Szia Maszek!
Az egy rugós kapás talaj lazító egy csillagos állíthatň rögtörővel. Szép munkát végez, de sajnos nem az enyém, kölcsön szoktam kčrni.
Válasz #13597. hozzászólásra Szeva Green Azt szeretném kérdezni az a munka gép milyen munkát végez amit az avatarodon húz a géped?És ezzel dolgozod ellő a vetőgépnek a talajt? És köszi a választ!
Válasz #13598. hozzászólásra
Köszönöm a Választ!
Sajnos akkor le kell mondjak erről a gépről mert nekem 135 lehet a maximum szélessége a szőlősorba. :S Sajnálom mert tetszenek ezek a kis gépek.
Szia porci86!
Nekem hátul 140cm,elul 145cm
a Vlagyi szélessége.200cm
sorkozokben nincs problémám ha a tovek egyenesek.
Tisztelettel Kiskér.
Válasz #13589. hozzászólásra
szia Dani, igen neked írtam és fényképeztem.
Válasz #13594. hozzászólásra
13590 szólás neked írtam.
Válasz #13594. hozzászólásra
Bocs neked akartam írni
Köszönöm a tanácsokat ,amint lesz rá időm átnézem a redszert.
Válasz #13587. hozzászólásra
Én meg erről írtam múltkor. Igen akkor ragad le ha koszós a rendszer.
Hogy ha nincs beindítva a gép akkor simán átlehet kapcsolni.
Válasz #13587. hozzászólásra
Igen ez típus hiba ,időközönként nekem is leragadt így szedtem ki én is!
Szia.A kapcsoló szerkezet oldalán van egy fedél azt szed le többet fogsz látni hogy miért nem akar kapcsolni.
Üdv Green! Amit írtál az én hidraulika kar átváltásával lévő kérdésekkel kapcsolatban van?
Üdv! Ha fölhúzom a gombot kicsit lehet mozdítani,csak nem teljesen.Járó motornál sercegő ,súrlódó hangot ad amikor próbálom átváltani.
Szia!
Akkor kettő dolgot próbálj meg, az egyik az első, hogy ellenőrzöd az olaj szintet, mert lehet kevés benne az olaj és azért nem emel. Ha az rendben van akkor a karoknál van egy dugattyú, azt szedd ki, mert le tud tapadni. Erről tettem is fel képet hogyan tudod kiszedni. A dúgó ház tetejét lefogó csavart tekerd bele a dugóban lévő menetbe és akkor könnyen kitudod húzni.
Üdv.: green
Válasz #13585. hozzászólásra
azt kéne megtudni sorközművelő kerékkel milyen széles lenne.
Válasz #13583. hozzászólásra
Értem! Hát sajnos az nekem még lehet hogy sok volna! Mert traktort vennék de még nem tudom milyet válasszak. Sajnos anyagilag korlátozottak a lehetőségeim. Ezért gondoltam ilyen gépre mert elég erősnek és masszívnak néz ki.
Válasz #13581. hozzászólásra
megse mozdul, a kar van beragadva, hangot se ad, stb.. kicsit jobban írd körbe.
Válasz #13582. hozzászólásra
Szia!
A gépkönyvében hátsó kerék közepét mérve : 1200-1480 van.
De majd a tapasztaltabbak kiigazítanak. :)
Jó napot!
Érdeklődnék hogy ezeket a T-25-ös traktorok nyomtávolságát mennyire lehet maximum lecsökkenteni? Nekem gumi széltől gumi szélig maximum 130-135cm volna a megfelelő szőlős használatra. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
Válasz #13580. hozzászólásra
Igen a gombot fölhúztam ,álló és járó motornál is próbáltuk és nem sikerült.
Válasz #13579. hozzászólásra
álló vagy járó motornál próbáltad?
a kar tetején levő rugós biztosító szirsz@rt felhúztad?
Segítséget szeretnék kérni? A hidraulika szivattyú idáig kivolt kapcsolva,ma próbáltam visszakapcsolni mert szántani kellett volna mennem, és sehogy sem lehet.Mi lehet a probléma szerintetek?Előre is köszönöm a választ.
Szia parragi!
A kolléga feltett képei jók,és a megoldás is jó.Ami nálam máskép van:a szervó munkahengeren van otkozo,
csak egy hidr.szivattyú van/az eredeti/,hidr.olajra sincs kulon tartály.Az eredeti kormányrúdba van beépítve
a szervó.De kellett új hidr.elosztó,mivel az eredeti
nem bírta a sorbakapcsolást /szivárgott belole az olaj/.
Sorbakapcsolás:tartály,hidr.szivattyú,hidr.elosztó,
/innen csovek a hidr.hengerre illetve a kulso hidr.csatlakozókra/,szervó kormány/innen csovek a szervó
munkahengerre/,tartály.Képeket a hétvévén megpóbálok feltenni ha a srácok hazajonnek.Telefonon szivesen adok
információt/+421903741165/.Tisztelettel Kiskér.