Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #13483. hozzászólásra
Szevasz! Tök úgy van ahogy írtad. A régit szétszedtem, gondoltam felújítom . Vettem a Habitól egy javítókészletet, de attól nem tudom mitől lesz jóbb ? Kicseréltem a készletben talált kütyüket, de nem értem a vezérszelepek rugókitámasztását. szétszedéskor fel sem tűnt a különbség. felteszek képet remélem meg tudjátok magyarázni. Arra sem emlékszem hogy melyiket honnan szereltem ki. Szétbontás előtt csak a három pontot működtettem, a másikról nem tudom ,hogy jól működött-e.
Válasz #13629. hozzászólásra
Hali!
A szivattyún van jelölve, hogy jobbos vagy balos. A hátulján levő L- betű azt jelenti balos.{left}. A forgásirányra érdemes odafigyelni.
a jeladot kiszedtuk, omot sajnos nem tudjuk hogyan kell merni, de valoszinu hogy azzal van a baj.
Maszek, nyugodtan csinalj egy 4 soros rugokapas kombinatort 2 meterest. a melysegtol mulik hogy mennyire fogja meg a trakit, azt meg a rogtorovel tudod allitani.
most probaljuk a jeladorol lehuztuk a kabelt, es az ora kiugrik ha testhez erintjuk! akkor a jeladoval van a gond? meg egy olyan kerdesem van hogy a valtoba hany liter olaj megy? mert oke hogy nivoig kell felonteni, de 10 liter olajunk van. ha tobb megy bele az cumi :) valaszt elore is koszi
Próbáltad már a jeladóra menő vezetéket levenni róla és testhez érinteni? Mert ekkor a mutatónak teljesen ki kell térni ! Mérjem meg, hogy a jó jeladónak hány ohmosnak kell lennie hideg motornál?
Ki tudod venni a jeladót, nem folyik ki az olaj, vagy csak igen kevéske.
Válasz #13613. hozzászólásra Köszi a választ csak még azt szeretném kérdezni,hogy szerinted jó -e magágy előkészítőnek? És még egy milyen könnyen viszi a traktor?Mert én egy 50-es után szeretnék csinálni egy ilyet.És,ha könnyen viszi akkor egy szélesebbet csinálnák.
szia, igen kimozdul a mutató, ha az áramot ráadom! viszont a test kábel nincsen sehova se kötve. a jeladót kilehet úgy venni vajon hogy az olaj nem folyik ki? előre is köszi a segítséget
Válasz #13608. hozzászólásra
Üdv! Szerinted akkor mossam ki a belsejéből a zsrít?Milyen olaj kell bele és mennyi?Ja és hol kell bele tölteni? Bocsi a sok kérdésért.
Sziasztok! Levettem az oldaláról a deklit a hidraulika átváltóról ,és tele van zsírral.Úgy olvastam másnak olaj van benne. Szerintetek kimossam a zsírt belőle vagy maradhat?
Sziasztok!
Ma eldurrant tárcsázás közben a tömítés a hidralika szivattyú és a fűtésszelepet kiváltó közdarab között. Szerintetek ha nem tömítés teszek oda vissza hanem olaj és hőálló szilikonnal nyomom ki az jó?
Válasz #13597. hozzászólásra Szeva Green Azt szeretném kérdezni az a munka gép milyen munkát végez amit az avatarodon húz a géped?És ezzel dolgozod ellő a vetőgépnek a talajt? És köszi a választ!
25336 hozzászólás
Válasz #13483. hozzászólásra
Szevasz! Tök úgy van ahogy írtad. A régit szétszedtem, gondoltam felújítom . Vettem a Habitól egy javítókészletet, de attól nem tudom mitől lesz jóbb ? Kicseréltem a készletben talált kütyüket, de nem értem a vezérszelepek rugókitámasztását. szétszedéskor fel sem tűnt a különbség. felteszek képet remélem meg tudjátok magyarázni. Arra sem emlékszem hogy melyiket honnan szereltem ki. Szétbontás előtt csak a három pontot működtettem, a másikról nem tudom ,hogy jól működött-e.
okés és nagyából merre van a váltó kar körül vagy fék fele? nem tod pontosan?
okés és nagyából merre van a váltó kar körül vagy fék fele? nem tod pontosan?
Válasz #13637. hozzászólásra
Szerintem bent a fülkében, egy négyszögletes fejű csavart keressél, 20-22-es kulcs kell rá!!
Sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy a váltó olaj beöntő nyilása az hol van?
Válasz #13631. hozzászólásra
Az új szivattyú nem jó, de a régivel meg lett oldva még egyenlőre! Úgyhogy most működik!
Válasz #13634. hozzászólásra
Habitól vettem én is hozzá alkatrészt.
Az szuper lenne! A Habinál vagy máshol keressem?
Válasz #13632. hozzászólásra
Szia.Lehet kapni külön mindent hozzá.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a kuplung nyomszerkezetet csak kompletten lehet cserélni? Nekem eltört a kiemelőkar!Külön az nem kapható?
Válasz #13629. hozzászólásra Mi a helyzet Szabi jó lett?
Válasz #13629. hozzászólásra
Hali!
A szivattyún van jelölve, hogy jobbos vagy balos. A hátulján levő L- betű azt jelenti balos.{left}. A forgásirányra érdemes odafigyelni.
Válasz #13628. hozzászólásra
Akkor megvan a hiba!
Az enyém is balra forgatós és amit megvettem az meg jobbra fogatós.
Válasz #13626. hozzászólásra
Pl: Ez egy balos
Válasz #13626. hozzászólásra Nyomást vissza vetted?Csinálj egy képet a régiről lássam,hogy balos -e vagy jobbos.
Habinál vettem a szivattyút, jobra forgatós ns-10
Sziasztok!
Hadralika szivattyút cseréltem és mikor kipróbáltam átnyomta az olajat a hajtásházba! mitől lehet ez?
Válasz #13623. hozzászólásra
Mi is ezt terveztük a haverommal.
Válasz #13622. hozzászólásra
Szia.Én is jártam így,de nagyon alkatrész még nem volt hozzá,felkellet hegeszteni a villát.
Válasz #13620. hozzászólásra
Üdv! Szétszedtem a hidraulika átváltót és a léptető villa van elkopva.Akkor ezért nem működött rendesen.
Válasz #13619. hozzászólásra Green KÖSZI!!!!!!
Válasz #13613. hozzászólásra
Szia.A traktor maga a test minden fogyasztóhoz csak egy kábel megy.
a jeladot kiszedtuk, omot sajnos nem tudjuk hogyan kell merni, de valoszinu hogy azzal van a baj.
Maszek, nyugodtan csinalj egy 4 soros rugokapas kombinatort 2 meterest. a melysegtol mulik hogy mennyire fogja meg a trakit, azt meg a rogtorovel tudod allitani.
Válasz #13616. hozzászólásra
A könyvem kereken 10 litert ír a váltóba. "Főhajtás háza"
Válasz #13616. hozzászólásra
Nagy valószínűséggel szakadt a jeladó.
Nem tudod megmérni kéziműszerrel testhet képest, hogy hány ohmos ?
most probaljuk a jeladorol lehuztuk a kabelt, es az ora kiugrik ha testhez erintjuk! akkor a jeladoval van a gond? meg egy olyan kerdesem van hogy a valtoba hany liter olaj megy? mert oke hogy nivoig kell felonteni, de 10 liter olajunk van. ha tobb megy bele az cumi :) valaszt elore is koszi
Válasz #13613. hozzászólásra
Próbáltad már a jeladóra menő vezetéket levenni róla és testhez érinteni? Mert ekkor a mutatónak teljesen ki kell térni ! Mérjem meg, hogy a jó jeladónak hány ohmosnak kell lennie hideg motornál?
Ki tudod venni a jeladót, nem folyik ki az olaj, vagy csak igen kevéske.
Válasz #13613. hozzászólásra Köszi a választ csak még azt szeretném kérdezni,hogy szerinted jó -e magágy előkészítőnek? És még egy milyen könnyen viszi a traktor?Mert én egy 50-es után szeretnék csinálni egy ilyet.És,ha könnyen viszi akkor egy szélesebbet csinálnák.
Válasz #13611. hozzászólásra
szia, igen kimozdul a mutató, ha az áramot ráadom! viszont a test kábel nincsen sehova se kötve. a jeladót kilehet úgy venni vajon hogy az olaj nem folyik ki? előre is köszi a segítséget
Nem szép, de remélem segít!
Mi történt a méréssel amiért nem működik? Jeladó, műszer jók? Vigyázni kell ha cserélsz mert kétféle van ebből is.
Válasz #13606. hozzászólásra
Szia.Csak annyit szeretnék kérdezni,amikor az áramtalanítót bekapcsolód akkor az óra mutatója meg mozdul?
Válasz #13609. hozzászólásra
Igen mosd ki 0,3 l hajtómű kell bele,
Válasz #13608. hozzászólásra
Üdv! Szerinted akkor mossam ki a belsejéből a zsrít?Milyen olaj kell bele és mennyi?Ja és hol kell bele tölteni? Bocsi a sok kérdésért.
Válasz #13607. hozzászólásra
Szia.Olaj kell bele nem zsír.
Sziasztok! Levettem az oldaláról a deklit a hidraulika átváltóról ,és tele van zsírral.Úgy olvastam másnak olaj van benne. Szerintetek kimossam a zsírt belőle vagy maradhat?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem valami rajzot küldeni a hőfokmérő bekötéséről? Vagy esetleg fényképeket, mert még mindig nem tudtuk megcsinálni. Előre is köszönöm.
Válasz #13604. hozzászólásra
Az! De egyszer menni kell akkor menni kell! Akkor kell menni amikor szabadnapos vagyok
Válasz #13603. hozzászólásra
Szia.Vasárnapi traktorozás meggondolandó.
Sziasztok!
Ma eldurrant tárcsázás közben a tömítés a hidralika szivattyú és a fűtésszelepet kiváltó közdarab között. Szerintetek ha nem tömítés teszek oda vissza hanem olaj és hőálló szilikonnal nyomom ki az jó?
Válasz #13601. hozzászólásra
Szia Maszek!
Az egy rugós kapás talaj lazító egy csillagos állíthatň rögtörővel. Szép munkát végez, de sajnos nem az enyém, kölcsön szoktam kčrni.
Válasz #13597. hozzászólásra Szeva Green Azt szeretném kérdezni az a munka gép milyen munkát végez amit az avatarodon húz a géped?És ezzel dolgozod ellő a vetőgépnek a talajt? És köszi a választ!
Válasz #13598. hozzászólásra
Köszönöm a Választ!
Sajnos akkor le kell mondjak erről a gépről mert nekem 135 lehet a maximum szélessége a szőlősorba. :S Sajnálom mert tetszenek ezek a kis gépek.
Szia porci86!
Nekem hátul 140cm,elul 145cm
a Vlagyi szélessége.200cm
sorkozokben nincs problémám ha a tovek egyenesek.
Tisztelettel Kiskér.
Válasz #13589. hozzászólásra
szia Dani, igen neked írtam és fényképeztem.
Válasz #13594. hozzászólásra
13590 szólás neked írtam.
Válasz #13594. hozzászólásra
Bocs neked akartam írni
Köszönöm a tanácsokat ,amint lesz rá időm átnézem a redszert.
Válasz #13587. hozzászólásra
Én meg erről írtam múltkor. Igen akkor ragad le ha koszós a rendszer.
Válasz #13584. hozzászólásra
Hogy ha nincs beindítva a gép akkor simán átlehet kapcsolni.