Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #12901. hozzászólásra Hali! Amit küldtél kardán villát a tűgörgős csapágyház külső átmérőjén kívül semmi nem passzol.Szélesebb a villa,nagyobb a kereszt és a csapágyház a villán simán átesik,még az új is. Ez a villa nekem nem jó.Egy gyors rögtönzött rajzon ábrázolom az én villám és keresztem főbb méreteit:
Ma reggel én is feladattam a csomagot ha,valamit elrontottunk kérlek írd meg.
Ha nem kell a villa küld vissza.A postaköltséget én állom.
Köszi!
http://https://supergumi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=60
Ha valakinek hátsó vagy első gumi kell!
Figyelemetekbe ajánlom ezt a linket.
Korrekt áron, korrekt hozzáálással, korrekt minőségben.
A tulajdonos készségesen áll, mindenki kívánságra.
A cím NAGYTARCSA a régi 3 as mellett.
A megközelítése nagyon jó.
Közel van BPest hez, kelet felől kistarcsa irányában.
Én itt vásároltam a két hátsó gumit.
Árban az új gumi szerintem az országban a legjobb.
Néztem több helyen is de ez veri az összeset.
Van orosz, kínai, indiai...
Ha nem sürgős akkor beszéljétek meg a tulajjal.
Szia T ROB!
Van a falumban néhány T 25 tulaj rajtam kívül, egyiket meg tudom kérdezni hátha van neki elfekvőben 2 gumi.Pestig fel is tudom vinni ha van, egyébként a Mátrában lenne.Nekem is megvan a 2régi "ballonos" gumi még az előző tulajtól, de azt én is tartalékolom.Sose tudni mikor kell,sokan vannak ezzel így,ezért valószínűleg nem lesz könnyű használtat találni.Azért megkérdezem aztán írok.
Ha féket csinálod, és érzel ambíciót nem készítenél pár képet, hogy mit, miért? Én azt sem tudom, hogy az állító csavart merre tekerjem. Külön-külön kell próbálgatni gondolom. Csak a szalagot szokás cserélni?
Válasz #12887. hozzászólásra
jól látod vágva van . az íve az saját így adta ki az anyag csak egy kicsit fel hegesztettem elke fémmel. a lúdláb meg simán bírja mondjuk fel van hegesztve nem csavarozva. holnap 4 után ha hívsz szívesen meg mérem amire kíváncsi vagy.
Szaki!
Kérdésem lenne...
A kés gondolom, vágva vagyon.
Az ívelését milyen gépről, lested el, vagy saját ihletésű?
Az alsó fejrészt látom hogy egy egyszerű kapafejjel oldottad meg. Kovácsoltattad ,vagy ala natúr anyagában bírja a ráható erőt, aza alsó vékonyabb ívben?... és nem hajlik ki?
Méretet tudnál írni, vagy ha nem probléma, visszahívlak mert, az elméleti műszaki méretezés, szép a számítógép AUT-CAD programban, de az élet mindíg felűlírja.
Válasz #12870. hozzászólásra Hali!
A munka beosztásom miatt én is csak holnap tudom feladni. Már elvan készítve csak délelőttös műszakban
későn érek haza.
Csak a mi traktorunkról tudok írni, nem egyformák :)
Nekünk a kormányon van a 3 állású, középen üres, jobbra-balra tompított-reflektor.
A műszerfalon van jobb oldalt 2 kapcsoló, 1 a munkalámpa, a másik a helyzetjelző, de ha azt lekapcsolom akkor a kormányon lévő 3 állásút nem működik.
Ma elkezdtük a T25 világítását rendbe tenni, ehhez kérnék segítséget!
A kormányon van egy 3 állású kapcsoló. A gondom, hogy mikor bekapcsolom a főkapcsolót a műszerfalon,nem világít a helyzetjelzőm. Létezhet, hogy a 3állású kapcsoló tönkrement? Volt már vkinek ilyen?
Köszi!
Meg hoztam a gumikat :)
Le szereltem a hidraulika szivattyút, délután megnézem hol engedhet.
Pár kép :
a fogaskerék melletti dekni alatt mi van? Szivároghat olaj?
Szia Szaki!
Tudnál feltenni fotót az altalajlazítódról?
Nemrég gondolkodom én is ezen.Nagy részt már a fejemben összeállt de még azon gondolkodom hogy két ill háromkéses legyen, mennyit bír a gép?
Számolgatom a vonóerőt,gépsúlyt, az anyag vastagságot, stb...
A hátsó kerékre mindenképpen szükséglessz plussz terhelésre.Az első hídra pedig gyári 8 db ra.
Felénk köves közép-kötött talaj van, és a kis köpcöst nem akarom kifektetni. Szerintem bírnifogja, bár nem lehet vele rohanni. Kérlek bővebben írj a véleményedre kíváncsi vagyok.
25322 hozzászólás
Üdv T ROB!
Annak a T25 tulajnak akit ismerek is és megtudtam kérdezni tőle, nincs fölös gumija sajnos. Remélem azért sikerrel jársz!
Vezérlőtömb szétszerelésében tudtok segíteni?
Mire figyeljünk oda, mit kell átmosni?
Köszönöm!
Ma délelőtti munka eredménye :)
A karoknál folyt az olaj, és a 6 darab csavarral rögzített dekninek a tetején is enged.
Felújító készletet vettem.
Válasz #12901. hozzászólásra Hali! Amit küldtél kardán villát a tűgörgős csapágyház külső átmérőjén kívül semmi nem passzol.Szélesebb a villa,nagyobb a kereszt és a csapágyház a villán simán átesik,még az új is. Ez a villa nekem nem jó.Egy gyors rögtönzött rajzon ábrázolom az én villám és keresztem főbb méreteit:
Ma reggel én is feladattam a csomagot ha,valamit elrontottunk kérlek írd meg.
Ha nem kell a villa küld vissza.A postaköltséget én állom.
Köszi!
Hát, valahogy így találta ki az Orosz mérnök.
Válasz #12913. hozzászólásra
Köszi Gáborász.
Válasz #12912. hozzászólásra
Oké előre is köszönöm.
http://aprod.hu/hirdetes/gumiabroncsok-mezogazdasagi-IDPHzN.htmlhttp://aprod.hu/hirdetes/gumiabroncsok-mezogazdasagi-IDPHzN.html
Hátha ez segít.
MG abroncs 12,4-24 Armour R-1/6pr traktor TT 1db
32 847 Ft
MG abroncs 12,4-24 Armour R-1/8pr TT32 grn
59 200 Ft
MG abroncs 12,4-28 Armour R-1/8pr TT18 grn
62 000 Ft
MG abroncs 12,4-28 L-guard R-1/10pr TT, (CSAK KÖPENY)
1db
54 500 Ft
MG abroncs 12,4-R-28 JaF-394/8pr 122/A6 TT 11 grn
80 500 Ft
http://https://supergumi.com/
A link nem müködött így a honlapjuk.
Az árlistát megtaláljátok itt is.
Sok sikert.
http://https://supergumi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=60
Ha valakinek hátsó vagy első gumi kell!
Figyelemetekbe ajánlom ezt a linket.
Korrekt áron, korrekt hozzáálással, korrekt minőségben.
A tulajdonos készségesen áll, mindenki kívánságra.
A cím NAGYTARCSA a régi 3 as mellett.
A megközelítése nagyon jó.
Közel van BPest hez, kelet felől kistarcsa irányában.
Én itt vásároltam a két hátsó gumit.
Árban az új gumi szerintem az országban a legjobb.
Néztem több helyen is de ez veri az összeset.
Van orosz, kínai, indiai...
Ha nem sürgős akkor beszéljétek meg a tulajjal.
Venni lehet egy gumitömböt, vagy jó nagy gumibakot, így elviszel esztergálni, oszt megvan.
Mi az utánfutónkba gumirugózású, és olyan fajta volt(IFA gyártmányú, 4q-ás) , hogy már nem kapható, így ezért esztergáltattunk, és azóta megvan.
Válasz #12878. hozzászólásra
köszönöm!
Szia T ROB!
Van a falumban néhány T 25 tulaj rajtam kívül, egyiket meg tudom kérdezni hátha van neki elfekvőben 2 gumi.Pestig fel is tudom vinni ha van, egyébként a Mátrában lenne.Nekem is megvan a 2régi "ballonos" gumi még az előző tulajtól, de azt én is tartalékolom.Sose tudni mikor kell,sokan vannak ezzel így,ezért valószínűleg nem lesz könnyű használtat találni.Azért megkérdezem aztán írok.
Válasz #12910. hozzászólásra
Szia Bucó, holnap rakok fel róla képet.
Köszi Pakesz.
Szia T.Rob.
Neked mi van beleírva a motorháztetődbe gyárilag,mert az enyém üres és most matricát szeretnék csináltatni rá.
Válasz #12908. hozzászólásra
Szia!
Sajnos csak ezek a gumik vannak nekünk is, és maradnak tartaléknak.
A gumis is át vette volna.
Érdeklődtem használt iránt, de nem volt a környéken gumisoknál. Azért kellett újat venni.
Szia Pakesz. Érdeklődnék a leszedett gumik iránt. Keresek kopott gumikat.
Válasz #12904. hozzászólásra
Szia,
Ha féket csinálod, és érzel ambíciót nem készítenél pár képet, hogy mit, miért? Én azt sem tudom, hogy az állító csavart merre tekerjem. Külön-külön kell próbálgatni gondolom. Csak a szalagot szokás cserélni?
Köszi: Balázs
Az enyémbe meg 60.amper órás.nagyon jó tekeri.
áttételes öninditóval.
Válasz #12900. hozzászólásra
Ukrán gumik, 9,5X32.
Számlára kellett vennem!
Szereléssel 174.000Ft a vége.
Jászberényben vettem.
Válasz #12899. hozzászólásra
Szia!
Féket ma még nem csináltam.
Lehet a jövőhéten leveszem a fülkét a vezértömb, fék javítás könnyebb lenne.
Válasz #12902. hozzászólásra
Köszönöm!
Olaj folyhat belőle ha nem jó a tömítés?
Válasz #12897. hozzászólásra
A dekli egy tengelykapcsolót takar ami a nyelestengelyt köti össze a sebességváltóval. De nem mindegyik T-25-ötösön van ilyen dekli!
Reggel fellesz adva,üdv,Szeki.
szuper a gumi,hol vetted ? ár? kössz.
Válasz #12897. hozzászólásra
Szia.Fékkel mi a helyzet
Válasz #12894. hozzászólásra
Ott vegyél ha gond van vele nem kell messzire menni.
A hidraulika szivattyú mögött lévő dekni mit takar?
Válasz #12891. hozzászólásra
110ah van az enyémbe!
Válasz #12894. hozzászólásra
Habi-nál vette.
Válasz #12893. hozzászólásra
Köszönöm a gyors reagálást,hol érdemes venni ???
a habinál van egyet találtam,árban esetleg olcsóbb helyet tudtok e??
100-as van benne.
Szia!
155 A/ó vettem bele a múlthéten.
Sziasztok! Akkumulátort szeretnék venni a T-25-ömhöz ,mekkora ah kell hozzá?? kell valami speciális akksi???
Válasz #12888. hozzászólásra
Köszönöm élni fogok vele.
Hívlak.
Válasz #12874. hozzászólásra
Köszi az infót!
Válasz #12887. hozzászólásra
jól látod vágva van . az íve az saját így adta ki az anyag csak egy kicsit fel hegesztettem elke fémmel. a lúdláb meg simán bírja mondjuk fel van hegesztve nem csavarozva. holnap 4 után ha hívsz szívesen meg mérem amire kíváncsi vagy.
Válasz #12885. hozzászólásra
Szaki!
Kérdésem lenne...
A kés gondolom, vágva vagyon.
Az ívelését milyen gépről, lested el, vagy saját ihletésű?
Az alsó fejrészt látom hogy egy egyszerű kapafejjel oldottad meg. Kovácsoltattad ,vagy ala natúr anyagában bírja a ráható erőt, aza alsó vékonyabb ívben?... és nem hajlik ki?
Méretet tudnál írni, vagy ha nem probléma, visszahívlak mert, az elméleti műszaki méretezés, szép a számítógép AUT-CAD programban, de az élet mindíg felűlírja.
Válasz #12870. hozzászólásra Hali!
A munka beosztásom miatt én is csak holnap tudom feladni. Már elvan készítve csak délelőttös műszakban
későn érek haza.
Válasz #12880. hozzászólásra
íme a lazítóm.Nem egy szép jószág de bazi jó.
Ahová tudtam tettem papír tömítést (vágtam) pasztával.
a fűtést nem innen használjuk, ezért nem kell a csap, mindig nyitva van.
Válasz #12882. hozzászólásra
Szia!
Csak a mi traktorunkról tudok írni, nem egyformák :)
Nekünk a kormányon van a 3 állású, középen üres, jobbra-balra tompított-reflektor.
A műszerfalon van jobb oldalt 2 kapcsoló, 1 a munkalámpa, a másik a helyzetjelző, de ha azt lekapcsolom akkor a kormányon lévő 3 állásút nem működik.
Sziasztok,
Ma elkezdtük a T25 világítását rendbe tenni, ehhez kérnék segítséget!
A kormányon van egy 3 állású kapcsoló. A gondom, hogy mikor bekapcsolom a főkapcsolót a műszerfalon,nem világít a helyzetjelzőm. Létezhet, hogy a 3állású kapcsoló tönkrement? Volt már vkinek ilyen?
Köszi!
Sziasztok!
Meg hoztam a gumikat :)
Le szereltem a hidraulika szivattyút, délután megnézem hol engedhet.
Pár kép :
a fogaskerék melletti dekni alatt mi van? Szivároghat olaj?
Szia Szaki!
Tudnál feltenni fotót az altalajlazítódról?
Nemrég gondolkodom én is ezen.Nagy részt már a fejemben összeállt de még azon gondolkodom hogy két ill háromkéses legyen, mennyit bír a gép?
Számolgatom a vonóerőt,gépsúlyt, az anyag vastagságot, stb...
A hátsó kerékre mindenképpen szükséglessz plussz terhelésre.Az első hídra pedig gyári 8 db ra.
Felénk köves közép-kötött talaj van, és a kis köpcöst nem akarom kifektetni. Szerintem bírnifogja, bár nem lehet vele rohanni. Kérlek bővebben írj a véleményedre kíváncsi vagyok.
Válasz #12876. hozzászólásra
Válasz #12877. hozzászólásra
M8 csavar
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg hogy mekkora az adagoló leeresztő, és nívó csavarjának átmérője ?
Nem nagyon van közelemben a gép, de alátétet szeretnék venni a csavarokhoz mert kicsit engedi a betöltött olajat.
Köszi: Márk