Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #12818. hozzászólásra
Szia.Nekem is fel kéne készíteni a gépemet műszakira csak egy kicsit még téli álmot alszok.Pedig novemberben le járt,tavasszal kell a gép.Nem sok mindent kellene csinálni rajta.
Sziasztok!
Valakinek van ehhez hasonló gardán villája? Nagyon szívesen megvenném! A tengely felől gyors záras biztosítású kellene.
Köszönöm!
Mérete:
35x96
Szia megnéztem nekem a fülkén csak az alvázszám, traktor típusa és a gyártmánya van rajta. De nekem megvan a vámkezelő lap, az elő számlája és a műbizonylata ezeken szerepe a gyártási éve. Azt is elfogadják?
Hali. jobban jársz ha a fülke tábláján {ami ugyan olyan mint a motoron van}megnézed. Ha nem találod üss bele egy 1995ös számot,és ezt fogják beírni a forgalmiba. nem kell bizonyítani,a vizsgabiztos tudni fogja mit keres és hol. A fülke jobb elején találod a táblát. ha nincs tábla a fülkén,üsd a motor táblájára óvatosan ne túl mélyre majd ők kikrétázzák maguknak ha kell neki. utána öregítsd le az egész táblát fesd le,vagy picit savazd meg hogy oxidálódjon és minden rendben lesz.
Szia.
Én fújtam egy sav,lúg és olajálló festékkel. Az alapozó ennek a festéknek a saját alapozója, jó mert szórógitt sűrűségű és csiszolható.A rozsdát meg drótkoronggal meg ami nagyon szar volt azt homokszórással tisztítottam meg(komplett tető). A rozsdátlanított felületet meg wuerth rozsdaátalakítóval kezeltem.
Sziasztok!
Ki tudja, hogy a T 25/A Vladimirec traktort meddig gyártották?
És amennyiben 1999. után már nem gyártották, ezt ki igazolja le.
Vagy a gyártás ideje(éve) rajta van a gépen valahol?
FORGALOMBA HELYEZÉSHEZ kéne!
Köszi a választ!
Jók a képek, nem kell aggódni! Nem is a kép minősége a lényeg hanem ami rajta van Szépen alakul!Te fújtad vagy fényező?Milyen festékkel? Nekem csak egy 9000 forintos barkács fújóm van (ilyen praktikeres egyszerű) nemtudom azzal át tudnám-e tolni, mert szépen dolgozik egyébként. Május körül én is szeretném átfújni azért kíváncsiskodok. Alapozva mivel volt?
Nem is gondoltam ,hogy ilyen sok időt és munkát kíván a gép felújítása, már csak a fülkét kell rendbe raknom. De úgy érzem megfogja hálálni! A képek nem a legjobbak.
Szerintetek ha hátra felteszek a meglévő mellé még egy munkalámpát és ugyanarra a kapcsolóra kötöm rá, akkor el fogja bírni őket egy 25 Amperos biztosíték?
Ma megint havat kellett tolni :)
A hidraulika szivattyú és a hajtás csatlakozásánál legyező alakban nyomja az olajat ha terhelés alatt van a rendszer.
Tömítés baja lehet?
Cserélt már valaki ott tömítést?
Sziasztok!
Szerintetek a T25 és a T30 hátsó kis kémlelő ablaka megegyezik? Mert kéne vegyek a egyet és csak t30 hoz találtam, de szerintem ugyan az a kettő!
Válasz #12780. hozzászólásra
Szia.Műszerfalon a 2állású főkapcsoló ,kormányon a 3állású kapcsoló:jobb országúti,közép helyzet jelző,bal tompított.A munkalámpákat külön kapcsolóra van rákötve.
Ma elkezdtük a T25 világítását rendbe tenni, ehhez kérnék segítséget!
A műszerfalon van egy kapcsoló,(2 állású)ez a főkapcsoló?
A kormányon viszont egy 3 állású kapcsoló van. A gondom, hogy mikor bekapcsolom a főkapcsolót a műszerfalon,nem világít a helyzetjelzőm. A 3 állású kapcsoló mire való? Amit elértem az, hogy talán bal állásban, világít minden, jobb állásban meg csak az alsó fényszórók, középen meg semmi. Szóval olyan, mintha nem lenne helyzet jelző funkciója.
Égőket átnéztem, jók.
Összegezve:
1. Vagy világít minden elöl, fent az index mellett, a fényszórók, és hátul! (Kormánykapcsoló bal állás)
2. Elől csak a fényszórók, más nem!(Kormánykapcsoló jobb állás)
3. Semmi nem világít! (Kormány kapcsoló középen)
Ja, és a fényszórókban lévő picike izzók, soha nem világítanak!
Annyi még, hogy a munka lámpákat levettem, de annak egyébként csak külső kapcsolója volt..
Tudtok segíteni? Mi lehet a hiba?
Szia Majsa!
Próbáld meg a T30 vagy a gépköny fórumon is itt az agroinformon.Szintén az oldalon lehet szemezgetni az apróhirdetések között,érdemes körülnézni!Hirdetéseken és fórumon belül is tudsz kulcsszavak alapján keresni illetve szűkiteni,visszanézni a témában korábbi beszélgetést.Remélem sikerrel jársz!
25322 hozzászólás
Válasz #12824. hozzászólásra
Nagyon nincs kedvem szerelni,féket kellene be állítani és kész.
Válasz #12820. hozzászólásra
Szép ára van.
Válasz #12823. hozzászólásra
Az pont elég.
Szia.Nekem is fel kéne készíteni a gépemet műszakira csak egy kicsit még téli álmot alszok.Pedig novemberben le járt,tavasszal kell a gép.Nem sok mindent kellene csinálni rajta.
Válasz #12820. hozzászólásra
Én indiait vettem 105.600/2db 11.2/28.
első forgalomba helyezés lesz?
174.164 Ft 2db 9,5X32 Külső gumi szerelve (orosz)
A héten meg lesz :)
Válasz #12816. hozzászólásra
Több méret létezik a csésze külső átméröjét és a távolságát meg kellene adni
Műszakira készül :)
nekem van egy elfekvöben dopla benyomos.én Mohácsi vagyok.
Sziasztok!
Valakinek van ehhez hasonló gardán villája? Nagyon szívesen megvenném! A tengely felől gyors záras biztosítású kellene.
Köszönöm!
Mérete:
35x96
Sziasztok!
Használ vagy próbált már valaki használni talajlazitós műtrágyaszórót szőlőben a Vlagyival?Esetleg házi megoldások?
Válasz #12787. hozzászólásra
Szia, ha tudod akkor esetleg küld már el a katalógust a psm8808@gmail.com címre is előre is köszönöm
Válasz #12809. hozzászólásra
Ok!Köszi szépen!
Válasz #12811. hozzászólásra
Köszönöm.
Válasz #12810. hozzászólásra
igen az is jó.
Válasz #12809. hozzászólásra
Szia megnéztem nekem a fülkén csak az alvázszám, traktor típusa és a gyártmánya van rajta. De nekem megvan a vámkezelő lap, az elő számlája és a műbizonylata ezeken szerepe a gyártási éve. Azt is elfogadják?
Válasz #12808. hozzászólásra
10es vagy 12es számbeütővel. szerintem az skf szaküzletben vagy piacon találsz készletet énis piacon vettem.
Válasz #12805. hozzászólásra
Szia Szaki!
A fülke tábláján nincsen.
Mivel üssem bele a számot?
Egyébként köszi a választ!!!
Válasz #12806. hozzászólásra
Nemzeti közlekedési hatóság KPM volt régen. Ugyanis először csak náluk helyezheted forgalomba és műszakiztathatod utána bár hol.
Válasz #12803. hozzászólásra
Hol kérdezik ezt én is most akarom forgalomba helyeztetni?
Válasz #12803. hozzászólásra
Hali. jobban jársz ha a fülke tábláján {ami ugyan olyan mint a motoron van}megnézed. Ha nem találod üss bele egy 1995ös számot,és ezt fogják beírni a forgalmiba. nem kell bizonyítani,a vizsgabiztos tudni fogja mit keres és hol. A fülke jobb elején találod a táblát. ha nincs tábla a fülkén,üsd a motor táblájára óvatosan ne túl mélyre majd ők kikrétázzák maguknak ha kell neki. utána öregítsd le az egész táblát fesd le,vagy picit savazd meg hogy oxidálódjon és minden rendben lesz.
Válasz #12802. hozzászólásra
Szia.
Én fújtam egy sav,lúg és olajálló festékkel. Az alapozó ennek a festéknek a saját alapozója, jó mert szórógitt sűrűségű és csiszolható.A rozsdát meg drótkoronggal meg ami nagyon szar volt azt homokszórással tisztítottam meg(komplett tető). A rozsdátlanított felületet meg wuerth rozsdaátalakítóval kezeltem.
Sziasztok!
Ki tudja, hogy a T 25/A Vladimirec traktort meddig gyártották?
És amennyiben 1999. után már nem gyártották, ezt ki igazolja le.
Vagy a gyártás ideje(éve) rajta van a gépen valahol?
FORGALOMBA HELYEZÉSHEZ kéne!
Köszi a választ!
Szia Buco!
Jók a képek, nem kell aggódni! Nem is a kép minősége a lényeg hanem ami rajta van Szépen alakul!Te fújtad vagy fényező?Milyen festékkel? Nekem csak egy 9000 forintos barkács fújóm van (ilyen praktikeres egyszerű) nemtudom azzal át tudnám-e tolni, mert szépen dolgozik egyébként. Május körül én is szeretném átfújni azért kíváncsiskodok. Alapozva mivel volt?
Köszönöm! És további jó munkálatokat!
Válasz #12799. hozzászólásra
Meg érdemli, öröm lesz vele dolgozni.
Válasz #12797. hozzászólásra
Köszönöm.
Elszúrtam a képet bocs.
Sziasztok!
Nem is gondoltam ,hogy ilyen sok időt és munkát kíván a gép felújítása, már csak a fülkét kell rendbe raknom. De úgy érzem megfogja hálálni! A képek nem a legjobbak.
Válasz #12789. hozzászólásra
tökéletes hozzá én is 135ös kaszát használok a vlagyihoz
Eladó 150 cm es kasza , szárzúzó!
Érdeklődni 30-255 51 82
Eladó!
Érdeklődni 30-2555182
Válasz #12792. hozzászólásra
Igen legyen külön kapcsoló,de le írtam a relé bekötését katt.a nevemre és ott meg találod.
Eladó 150 cm széles tárcsa levehető sorhúzóval.120.000 ft os irányáron.
Érdeklődni: 30-2555182
Válasz #12791. hozzászólásra
Szia Sanyi!
Ez nekem már bonyolult! Akkor azt mondod, hogy inkább legyen külön kapcsoló?
Válasz #12790. hozzászólásra
Szia. Minden félképen relézd le mert a kapcsoló szét fog égni.Mert gyárilag nincs relé,én nem találtam.
Sziasztok Kollégák!
Szerintetek ha hátra felteszek a meglévő mellé még egy munkalámpát és ugyanarra a kapcsolóra kötöm rá, akkor el fogja bírni őket egy 25 Amperos biztosíték?
Sziasztok!
Fűkaszát szeretnénk :)
Ezt néztem ki : Wirax Z-069 1.35-ös fűkasza
Szerintetek ?
http://www.wirax.gportal.hu/gindex.php?pg=33641406
Válasz #12787. hozzászólásra
Szia nekem is elküldenéd mert az enyém elveszett a költözködés során. tamas810404@freemail.hu. előre is köszi.
Válasz #12786. hozzászólásra
szia
Ha adol egy email cimet küldök egyet ami be van skenelve.
Sziasztok! Én új vagyok itt, azért írok mert szükségem lenne egy T-25 gépkönyvre, nem tud valaki egy linket küldeni, esetleg elküldeni drótpostán?? :)
Válasz #12784. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=CEkqZ1Mmv-o
A fülkében látszik a légfűtés bejövő csonkjára húztam egy gumi kupakot, így az ablakra megy a meleg levegő, és csökken a zaj
Sziasztok!
Ma megint havat kellett tolni :)
A hidraulika szivattyú és a hajtás csatlakozásánál legyező alakban nyomja az olajat ha terhelés alatt van a rendszer.
Tömítés baja lehet?
Cserélt már valaki ott tömítést?
Sziasztok!
Szerintetek a T25 és a T30 hátsó kis kémlelő ablaka megegyezik? Mert kéne vegyek a egyet és csak t30 hoz találtam, de szerintem ugyan az a kettő!
Válasz #12780. hozzászólásra
Szia.Műszerfalon a 2állású főkapcsoló ,kormányon a 3állású kapcsoló:jobb országúti,közép helyzet jelző,bal tompított.A munkalámpákat külön kapcsolóra van rákötve.
Sziasztok,
Ma elkezdtük a T25 világítását rendbe tenni, ehhez kérnék segítséget!
A műszerfalon van egy kapcsoló,(2 állású)ez a főkapcsoló?
A kormányon viszont egy 3 állású kapcsoló van. A gondom, hogy mikor bekapcsolom a főkapcsolót a műszerfalon,nem világít a helyzetjelzőm. A 3 állású kapcsoló mire való? Amit elértem az, hogy talán bal állásban, világít minden, jobb állásban meg csak az alsó fényszórók, középen meg semmi. Szóval olyan, mintha nem lenne helyzet jelző funkciója.
Égőket átnéztem, jók.
Összegezve:
1. Vagy világít minden elöl, fent az index mellett, a fényszórók, és hátul! (Kormánykapcsoló bal állás)
2. Elől csak a fényszórók, más nem!(Kormánykapcsoló jobb állás)
3. Semmi nem világít! (Kormány kapcsoló középen)
Ja, és a fényszórókban lévő picike izzók, soha nem világítanak!
Annyi még, hogy a munka lámpákat levettem, de annak egyébként csak külső kapcsolója volt..
Tudtok segíteni? Mi lehet a hiba?
Válasz #12778. hozzászólásra
Kössz az ötletet. Sikeres volt.
Szia Majsa!
Van hirdetés..1100 féle dokumentációja van az Illetőnek, említi a T-30 ast is.Sok sikert!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3098510/Gepkonyvek-javitasi-utmutatok-katalogusok-eladoak.html
Szia Majsa!
Próbáld meg a T30 vagy a gépköny fórumon is itt az agroinformon.Szintén az oldalon lehet szemezgetni az apróhirdetések között,érdemes körülnézni!Hirdetéseken és fórumon belül is tudsz kulcsszavak alapján keresni illetve szűkiteni,visszanézni a témában korábbi beszélgetést.Remélem sikerrel jársz!