Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #12534. hozzászólásra
Köszi Szabi, én is ugyanerre az adapter fajtára jutottam, már csak az a kérdés ha elém rakom akkor a meghajtás a kérdés, ha mögém ? akkor a letaposás.
Szia!
Hát a keréknyomon hagy meg magasabb füvet, meg a gép teljes szélességét sem viszi el!
Ha jó minőségű fűnyírást akarsz akkor szerintem valami nagy fordulatú többkéses fűkaszában gondolkozz!
44claasnak:tudom ,hogy a targonca torony sulyos és nehéz+az alma sulya kb 8 q.
Ezért inkább megprobálnám az unhz 5000-ast vagy 750-est.
Nem tudom a sulyukat milyen nehezzek.
Szóval neked van 1 unhz-d és t-25-el dolgozol vele.
Kérdésem az lenne nem erölködik a gép vele mikor terheled a szivatyut és ha leveném a kanalat róla milyen magasra tud emelni ,és 1, 5 q big-bag zsákot biztos,hogy fel tudok vele emeltetni.
Kedves Kollea
T25 kistraktor unhzs 500-as fordulaton eltudja haltani. Emeléskor,nagyobb teher esetén a motor fordulatszáma kicsit ingadozik.Javaslom a vonolap rogzítéset, hogy a markoló rudjának ne legyen nagy mozgása A gardánra egy hat bordás hüvelyt rá rakni majd egy hat bordás tengejt egeszteni záltal könnyebb a szivatju hajtását felhejezn.
Hali.
Olyan kérdésem lenne hogy tud e valaki nyomaték számokat adni a hengerfej lehúzásához egy t-25 géphez.
És hogy a torok izzítás hogy működik ezeken a masinákon,vagyis honnan kap anyagot a fáklya,és hogy ezt mi szabályozza?
Egy felújítás alatt lévő gépről lenne szó aminek évek óta nem volt szerető gondoskodó gazdája így a hengerfej kifújása miatt is úgy döntöttünk hogy kap 2db újat mert nem láttam értelmét a tömítések alárakásának mert úgyis ki fog fújni egy hét múlva,és nem beszélve a szelepek beverődéséről se.
A kormány művet is szét kaptam nagy hirtelen mert a kis csiga kerék el van kopva és mikor a rudazatot levettem elég csúnya hangot hallatott.
Ha a testület is úgy akarja, kapok pénzt a Vlagyira
2 db munkalámpa, motor-váltó-vezérlőtömb tömítőkészlet.
tömítő paszta,gyors csatlakozók, sárga forgólámpa,gömbcsuklók,gömbcsukló felújítókészlet, 155A/ó akkumulátor, 2db 9,5/32 külső gumi
Gumikon kívül minden van a HABI-nál.
Sebváltó olaj leengedőt megtaláltam ugyanazon az oldalon van egy nagy csavar, gondolom az a nívó? De e hol öntsem bele az olajat? (nem találom)
Porlasztó beállítási értéket tud valaki írni? 170?
Áprilisban viszem műszakira a kis egy tengelyes kocsinkat.(csak festeni kell)
Lenne egy kérdésem, levettem a kipufogó csonkot és látom ,hogy a 2-es hengernél körbe kb. 3mm vastagan kormos a másik meg tiszta. Szelep beállítási probléma lehet vagy csak a sok tili-toli munkátol kormolódott el és ha majd meghajtom akkor kiég?
Válasz #12498. hozzászólásra
Köszi Szabi a remek kis videót. És még hogy láttad, hagy el maga mögött álló füvet, esetleg a kerék nyomot nem hagyja hosszabbra? Nekem viszonylag jó minőségű fű nyírás kell, azért kérdezgetek. Arra is gondoltam hogy a két kerék (híd) közé, vagy az elejére teszem, esetleg egy három késes fűnyíró adapterbe is gondolkodok.
Sziasztok. Fűnyírással kapcsolatba kinek milyen adapterrel van tapasztalata? ( vízszintes tengelyű, függőleges tengelyű, három fűnyíró késes adapter) maximum szélesség,gyorsaság, szép munka, ilyesmikkel kapcsolatosan.
Válasz #12489. hozzászólásra Tudnám még javasolni MOL ULTRANS EP 460-at.EZ prémium ipari hajtómű olaj. A C- olajtól valamivel higabb és nagyobb hőmérsékleten is jől tapad
Válasz #12480. hozzászólásra Szia stefi69! Ennek a témának mostanra én is utána jártam és be kell vallanom nagy igazságod van.A kapák valóban eredetiek és a külső, belső festés is az.A hajtása zajtalan, csendes és ráadásul szép munkát csinál.Az alján a koptató lemez is eredeti, azt hiszem nem volt agyon hajtva.A mostani ára vételi helytől függően:330.000-350.000+Áfa.
Köszi!!
25336 hozzászólás
Válasz #12536. hozzászólásra
Ha van rákötve cső az megmutatja, nem? Olyan lehet mint az aró! Van benne valami üvegszál,és a hő hatására nyit!
Válasz #12536. hozzászólásra
A kormány alatt van egy kézi pumpa, a könyv szerint. Ha egyre gondolunk.
Érdekelne, 28" ballonosabb kopott gumi, párezres ajánlatért. Ha valakinek útba van otthon egy pár.
Válasz #12534. hozzászólásra
Köszi Szabi, én is ugyanerre az adapter fajtára jutottam, már csak az a kérdés ha elém rakom akkor a meghajtás a kérdés, ha mögém ? akkor a letaposás.
Még mindig rejtély számomra a torok izzító a t-25 ön.
Honnan kapja az anyagot és mi szabályozza hogy ne szívja csak indításkor?
Sziasztok.
Akinek a hátsó ablaka nyitható az mit csinált a szigeteléssel?
Válasz #12499. hozzászólásra
Szia!
Hát a keréknyomon hagy meg magasabb füvet, meg a gép teljes szélességét sem viszi el!
Ha jó minőségű fűnyírást akarsz akkor szerintem valami nagy fordulatú többkéses fűkaszában gondolkozz!
44claasnak:tudom ,hogy a targonca torony sulyos és nehéz+az alma sulya kb 8 q.
Ezért inkább megprobálnám az unhz 5000-ast vagy 750-est.
Nem tudom a sulyukat milyen nehezzek.
Válasz #12531. hozzászólásra
44 claasnak: milyen targonca toronyrol irsz én az unhz-ról érdeklödtem.
kisrucinak 5g almát takgonca toronnyal mobilaban lehet mozsgatni az 5g +a targonca torony súlya együtt sokk félő leszakad ahidralika rendszer
Válasz #12523. hozzászólásra
Mi ez amit akartál irni nem értem.
Válasz #12522. hozzászólásra
Szia.0,5m karon 0,20-0,22kN
Válasz #12527. hozzászólásra
Helló.
Én 5 q almárol beszélek,hogy fel birja-e emelni
igen
Helló claasgranatos!
Nekem irtad amit irtál.
Válasz #12524. hozzászólásra Nem vitatkozok még se!!!!Az én könyvem meg így írja.De meg győztél.
Válasz #12520. hozzászólásra
Vlagyis könyvből néztem .
1,5g leveszi a motor 1500 fordulaton dolgozik nagytehernél ügyelni kell ne hogy el düljön
06208001527
110-el lehúzom és nem kell vitatkoznotok,mit szóltok?
Válasz #12518. hozzászólásra Én ezen vitatkoznék.Nekem van egy t16-os könyvem,mert a motor egyezik!Abba ez van írva: 110-130Nm (11-13kg)
Válasz #12518. hozzászólásra
Köszi ennyi bőven elég.
nekünk is van valamilyen könyvünk de nincs benne semmi ilyesmi.
Válasz #12514. hozzászólásra
Szia dárk!
Ezt találtam :
Hengerek és hengerfejek rögzítő anyái : 100-110 (10-11)
Helló gjoni!
Szóval neked van 1 unhz-d és t-25-el dolgozol vele.
Kérdésem az lenne nem erölködik a gép vele mikor terheled a szivatyut és ha leveném a kanalat róla milyen magasra tud emelni ,és 1, 5 q big-bag zsákot biztos,hogy fel tudok vele emeltetni.
Válaszodat elöre is köszönöm.
kisruci.
Kedves Kollea
T25 kistraktor unhzs 500-as fordulaton eltudja haltani. Emeléskor,nagyobb teher esetén a motor fordulatszáma kicsit ingadozik.Javaslom a vonolap rogzítéset, hogy a markoló rudjának ne legyen nagy mozgása A gardánra egy hat bordás hüvelyt rá rakni majd egy hat bordás tengejt egeszteni záltal könnyebb a szivatju hajtását felhejezn.
Hali.
Olyan kérdésem lenne hogy tud e valaki nyomaték számokat adni a hengerfej lehúzásához egy t-25 géphez.
És hogy a torok izzítás hogy működik ezeken a masinákon,vagyis honnan kap anyagot a fáklya,és hogy ezt mi szabályozza?
Egy felújítás alatt lévő gépről lenne szó aminek évek óta nem volt szerető gondoskodó gazdája így a hengerfej kifújása miatt is úgy döntöttünk hogy kap 2db újat mert nem láttam értelmét a tömítések alárakásának mert úgyis ki fog fújni egy hét múlva,és nem beszélve a szelepek beverődéséről se.
A kormány művet is szét kaptam nagy hirtelen mert a kis csiga kerék el van kopva és mikor a rudazatot levettem elég csúnya hangot hallatott.
ÖregDömperes!
Falutokban van állítólag valaki aki árul Vlagyira nagykerékre gumit.
Ha tudnád az elérhetőségét, meg köszönném.
Sziasztok!
Ha a testület is úgy akarja, kapok pénzt a Vlagyira
2 db munkalámpa, motor-váltó-vezérlőtömb tömítőkészlet.
tömítő paszta,gyors csatlakozók, sárga forgólámpa,gömbcsuklók,gömbcsukló felújítókészlet, 155A/ó akkumulátor, 2db 9,5/32 külső gumi
Gumikon kívül minden van a HABI-nál.
Sebváltó olaj leengedőt megtaláltam ugyanazon az oldalon van egy nagy csavar, gondolom az a nívó? De e hol öntsem bele az olajat? (nem találom)
Porlasztó beállítási értéket tud valaki írni? 170?
Áprilisban viszem műszakira a kis egy tengelyes kocsinkat.(csak festeni kell)
Válasz #12506. hozzászólásra
Jó munkát!
Nagyon jó lesz.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, levettem a kipufogó csonkot és látom ,hogy a 2-es hengernél körbe kb. 3mm vastagan kormos a másik meg tiszta. Szelep beállítási probléma lehet vagy csak a sok tili-toli munkátol kormolódott el és ha majd meghajtom akkor kiég?
Válasz #12508. hozzászólásra
Nincs mit jó munkát vele
Üdv Gjoni! Jól mutat a traktorra fölszerelve az eke.Mégegyszer köszi.
Válasz #12505. hozzászólásra
Helló T 25 trakival természetesen
Sziasztok.
Már bakon a kicsike!
Mosás után festés előkészítése.
Hello gjoni.
Mtz-vel hajtotad vagy t 25-el.
Válasz #12501. hozzászólásra
Mért ne bírná hajtani,sokszor húzgáltam vele egész nap hajtotta
Válasz #12502. hozzászólásra
Hogyne lenne Turbós a Youtubon nézd meg!
sziasztok! Azt akarom kérdezni,hogy szerintetek megoldható e egy turbo felszerelése a kis Vlagyira??? és hogy esetleg valakinek nincs e rajtaű??
Jó estét mindenkinek!
Valaki használt-e már a trakihoz UNHZ 500-as vagy UNHZ 750-es rakodo gépet.
Kérdésem birja-e a traktor hajtani.
Köszönöm.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kardánt érdemes venni? Szártépőhöz és permetezőhöz kellene egyenlőre. Később talán talajmaróhoz.
Köszi
Válasz #12498. hozzászólásra
Köszi Szabi a remek kis videót. És még hogy láttad, hagy el maga mögött álló füvet, esetleg a kerék nyomot nem hagyja hosszabbra? Nekem viszonylag jó minőségű fű nyírás kell, azért kérdezgetek. Arra is gondoltam hogy a két kerék (híd) közé, vagy az elejére teszem, esetleg egy három késes fűnyíró adapterbe is gondolkodok.
Válasz #12497. hozzászólásra
Szia! Nekem ilyen kis függőleges tengelyű 1.25m -es van!
http://www.youtube.com/watch?v=6LD_XLrz0a8&list=UUq7dSDtHZzYgOicZsI-x8YA&index=4
Ebből elbírja a szeléssebet is!
Sziasztok. Fűnyírással kapcsolatba kinek milyen adapterrel van tapasztalata? ( vízszintes tengelyű, függőleges tengelyű, három fűnyíró késes adapter) maximum szélesség,gyorsaság, szép munka, ilyesmikkel kapcsolatosan.
Válasz #12494. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #12491. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #12489. hozzászólásra Tudnám még javasolni MOL ULTRANS EP 460-at.EZ prémium ipari hajtómű olaj. A C- olajtól valamivel higabb és nagyobb hőmérsékleten is jől tapad
Hátránya: a beszerzése kicsit körülményes!
Válasz #12480. hozzászólásra Szia stefi69! Ennek a témának mostanra én is utána jártam és be kell vallanom nagy igazságod van.A kapák valóban eredetiek és a külső, belső festés is az.A hajtása zajtalan, csendes és ráadásul szép munkát csinál.Az alján a koptató lemez is eredeti, azt hiszem nem volt agyon hajtva.A mostani ára vételi helytől függően:330.000-350.000+Áfa.
Köszi!!
Válasz #12490. hozzászólásra
Köszönöm! Akkor érdemes. Ennek örülök, mert keveset fogyaszt...
Válasz #12489. hozzászólásra
Üdv!
Én Agip Rotra 85W90-es olajat használok ebbe is...