Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szóval neked van 1 unhz-d és t-25-el dolgozol vele.
Kérdésem az lenne nem erölködik a gép vele mikor terheled a szivatyut és ha leveném a kanalat róla milyen magasra tud emelni ,és 1, 5 q big-bag zsákot biztos,hogy fel tudok vele emeltetni.
Kedves Kollea
T25 kistraktor unhzs 500-as fordulaton eltudja haltani. Emeléskor,nagyobb teher esetén a motor fordulatszáma kicsit ingadozik.Javaslom a vonolap rogzítéset, hogy a markoló rudjának ne legyen nagy mozgása A gardánra egy hat bordás hüvelyt rá rakni majd egy hat bordás tengejt egeszteni záltal könnyebb a szivatju hajtását felhejezn.
Hali.
Olyan kérdésem lenne hogy tud e valaki nyomaték számokat adni a hengerfej lehúzásához egy t-25 géphez.
És hogy a torok izzítás hogy működik ezeken a masinákon,vagyis honnan kap anyagot a fáklya,és hogy ezt mi szabályozza?
Egy felújítás alatt lévő gépről lenne szó aminek évek óta nem volt szerető gondoskodó gazdája így a hengerfej kifújása miatt is úgy döntöttünk hogy kap 2db újat mert nem láttam értelmét a tömítések alárakásának mert úgyis ki fog fújni egy hét múlva,és nem beszélve a szelepek beverődéséről se.
A kormány művet is szét kaptam nagy hirtelen mert a kis csiga kerék el van kopva és mikor a rudazatot levettem elég csúnya hangot hallatott.
Ha a testület is úgy akarja, kapok pénzt a Vlagyira
2 db munkalámpa, motor-váltó-vezérlőtömb tömítőkészlet.
tömítő paszta,gyors csatlakozók, sárga forgólámpa,gömbcsuklók,gömbcsukló felújítókészlet, 155A/ó akkumulátor, 2db 9,5/32 külső gumi
Gumikon kívül minden van a HABI-nál.
Sebváltó olaj leengedőt megtaláltam ugyanazon az oldalon van egy nagy csavar, gondolom az a nívó? De e hol öntsem bele az olajat? (nem találom)
Porlasztó beállítási értéket tud valaki írni? 170?
Áprilisban viszem műszakira a kis egy tengelyes kocsinkat.(csak festeni kell)
Lenne egy kérdésem, levettem a kipufogó csonkot és látom ,hogy a 2-es hengernél körbe kb. 3mm vastagan kormos a másik meg tiszta. Szelep beállítási probléma lehet vagy csak a sok tili-toli munkátol kormolódott el és ha majd meghajtom akkor kiég?
Válasz #12498. hozzászólásra
Köszi Szabi a remek kis videót. És még hogy láttad, hagy el maga mögött álló füvet, esetleg a kerék nyomot nem hagyja hosszabbra? Nekem viszonylag jó minőségű fű nyírás kell, azért kérdezgetek. Arra is gondoltam hogy a két kerék (híd) közé, vagy az elejére teszem, esetleg egy három késes fűnyíró adapterbe is gondolkodok.
Sziasztok. Fűnyírással kapcsolatba kinek milyen adapterrel van tapasztalata? ( vízszintes tengelyű, függőleges tengelyű, három fűnyíró késes adapter) maximum szélesség,gyorsaság, szép munka, ilyesmikkel kapcsolatosan.
Válasz #12489. hozzászólásra Tudnám még javasolni MOL ULTRANS EP 460-at.EZ prémium ipari hajtómű olaj. A C- olajtól valamivel higabb és nagyobb hőmérsékleten is jől tapad
Válasz #12480. hozzászólásra Szia stefi69! Ennek a témának mostanra én is utána jártam és be kell vallanom nagy igazságod van.A kapák valóban eredetiek és a külső, belső festés is az.A hajtása zajtalan, csendes és ráadásul szép munkát csinál.Az alján a koptató lemez is eredeti, azt hiszem nem volt agyon hajtva.A mostani ára vételi helytől függően:330.000-350.000+Áfa.
Köszi!!
Én nekem is kultivátorom van, de vettem hozzá gruber késeket. Az előző trakim csak a kultit vitte de ezzel már az ősszel kipróbáltam a gruber késekkel és az is jól dolgozott. Nekem a gép 7 kapás de a két szélső levehető a szélesége 7 kapánál 210cm 5-nél meg 160cm. Gruberként 5 késsel húztam. Mivel ezzel a trakival még nem nagyon dolgoztam, nem tudom mik a pontos mélységei milyen szélesen lesz jó húznom, de biztos birni fogja ha a másik hociboci gépem vitte. Ja házi készítésű de nagyon masziv prvn kapaszárak vannak rajta meg 80x80 vastagfalú zártszelvény a váza majd teszek kel róla képeket.
Idézőjelbe mindent amit a gép és az eszközeim elbírnak, de főleg szőlő kultizást, zúzózást, venyige kihúzás, szántás kiskertekben és azok kombinátorozása, oszlop kihúzás. Próbálkozom.
Gerimur.
Hali. Én nem mondanám biztosra,hogy az a talajmaró ,sokat dolgozott, mert vannak ilyen kapák . Azért ilyen formára csinálják őket,hogy könnyen menyen bele a földbe. Kisebb az ellenállás.De megtudni ,hogy mennyit ment,mert a belseje ha tényleg elkoptatta az egyenes kapákat ilyen ívesre akkor az már réges régen nem az eredeti festése van belül. És az élezésen is meglátni,mert senki nem tudja olyan párhuzamosan letörni az élét mint a gyárban.Szerintem nagyon megkíméltnek néz ki.De ezt a helyszínen meglátni.És 150-ért olyan marot adnak ami a 70-es években készült,és 5-6x már felbujtatták.Egy ekkora új maró 400e ft.
Szia Bucó!
Én is kiváncsiskodnék ha lehet.Sorközt mivel tervezed művelni?Nekem kultivátor van,de néztem a neten grubert meg kombinátort is(videot),és mintha könnyebben és gyorsabban vitte volna a Vlagyi mint ahogy én éreztem a kultivátorral.Nyilván a mélység se mindegy de valahogy akkor se érzem a kultivátort a legjobbnak.Esetleg a sorközművelőd fajtájáról és paramétereiről tudsz infót adni?Kösz
25322 hozzászólás
Helló claasgranatos!
Nekem irtad amit irtál.
Válasz #12524. hozzászólásra Nem vitatkozok még se!!!!Az én könyvem meg így írja.De meg győztél.
Válasz #12520. hozzászólásra
Vlagyis könyvből néztem .
1,5g leveszi a motor 1500 fordulaton dolgozik nagytehernél ügyelni kell ne hogy el düljön
06208001527
110-el lehúzom és nem kell vitatkoznotok,mit szóltok?
Válasz #12518. hozzászólásra Én ezen vitatkoznék.Nekem van egy t16-os könyvem,mert a motor egyezik!Abba ez van írva: 110-130Nm (11-13kg)
Válasz #12518. hozzászólásra
Köszi ennyi bőven elég.
nekünk is van valamilyen könyvünk de nincs benne semmi ilyesmi.
Válasz #12514. hozzászólásra
Szia dárk!
Ezt találtam :
Hengerek és hengerfejek rögzítő anyái : 100-110 (10-11)
Helló gjoni!
Szóval neked van 1 unhz-d és t-25-el dolgozol vele.
Kérdésem az lenne nem erölködik a gép vele mikor terheled a szivatyut és ha leveném a kanalat róla milyen magasra tud emelni ,és 1, 5 q big-bag zsákot biztos,hogy fel tudok vele emeltetni.
Válaszodat elöre is köszönöm.
kisruci.
Kedves Kollea
T25 kistraktor unhzs 500-as fordulaton eltudja haltani. Emeléskor,nagyobb teher esetén a motor fordulatszáma kicsit ingadozik.Javaslom a vonolap rogzítéset, hogy a markoló rudjának ne legyen nagy mozgása A gardánra egy hat bordás hüvelyt rá rakni majd egy hat bordás tengejt egeszteni záltal könnyebb a szivatju hajtását felhejezn.
Hali.
Olyan kérdésem lenne hogy tud e valaki nyomaték számokat adni a hengerfej lehúzásához egy t-25 géphez.
És hogy a torok izzítás hogy működik ezeken a masinákon,vagyis honnan kap anyagot a fáklya,és hogy ezt mi szabályozza?
Egy felújítás alatt lévő gépről lenne szó aminek évek óta nem volt szerető gondoskodó gazdája így a hengerfej kifújása miatt is úgy döntöttünk hogy kap 2db újat mert nem láttam értelmét a tömítések alárakásának mert úgyis ki fog fújni egy hét múlva,és nem beszélve a szelepek beverődéséről se.
A kormány művet is szét kaptam nagy hirtelen mert a kis csiga kerék el van kopva és mikor a rudazatot levettem elég csúnya hangot hallatott.
ÖregDömperes!
Falutokban van állítólag valaki aki árul Vlagyira nagykerékre gumit.
Ha tudnád az elérhetőségét, meg köszönném.
Sziasztok!
Ha a testület is úgy akarja, kapok pénzt a Vlagyira
2 db munkalámpa, motor-váltó-vezérlőtömb tömítőkészlet.
tömítő paszta,gyors csatlakozók, sárga forgólámpa,gömbcsuklók,gömbcsukló felújítókészlet, 155A/ó akkumulátor, 2db 9,5/32 külső gumi
Gumikon kívül minden van a HABI-nál.
Sebváltó olaj leengedőt megtaláltam ugyanazon az oldalon van egy nagy csavar, gondolom az a nívó? De e hol öntsem bele az olajat? (nem találom)
Porlasztó beállítási értéket tud valaki írni? 170?
Áprilisban viszem műszakira a kis egy tengelyes kocsinkat.(csak festeni kell)
Válasz #12506. hozzászólásra
Jó munkát!
Nagyon jó lesz.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, levettem a kipufogó csonkot és látom ,hogy a 2-es hengernél körbe kb. 3mm vastagan kormos a másik meg tiszta. Szelep beállítási probléma lehet vagy csak a sok tili-toli munkátol kormolódott el és ha majd meghajtom akkor kiég?
Válasz #12508. hozzászólásra
Nincs mit jó munkát vele
Üdv Gjoni! Jól mutat a traktorra fölszerelve az eke.Mégegyszer köszi.
Válasz #12505. hozzászólásra
Helló T 25 trakival természetesen
Sziasztok.
Már bakon a kicsike!
Mosás után festés előkészítése.
Hello gjoni.
Mtz-vel hajtotad vagy t 25-el.
Válasz #12501. hozzászólásra
Mért ne bírná hajtani,sokszor húzgáltam vele egész nap hajtotta
Válasz #12502. hozzászólásra
Hogyne lenne Turbós a Youtubon nézd meg!
sziasztok! Azt akarom kérdezni,hogy szerintetek megoldható e egy turbo felszerelése a kis Vlagyira??? és hogy esetleg valakinek nincs e rajtaű??
Jó estét mindenkinek!
Valaki használt-e már a trakihoz UNHZ 500-as vagy UNHZ 750-es rakodo gépet.
Kérdésem birja-e a traktor hajtani.
Köszönöm.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kardánt érdemes venni? Szártépőhöz és permetezőhöz kellene egyenlőre. Később talán talajmaróhoz.
Köszi
Válasz #12498. hozzászólásra
Köszi Szabi a remek kis videót. És még hogy láttad, hagy el maga mögött álló füvet, esetleg a kerék nyomot nem hagyja hosszabbra? Nekem viszonylag jó minőségű fű nyírás kell, azért kérdezgetek. Arra is gondoltam hogy a két kerék (híd) közé, vagy az elejére teszem, esetleg egy három késes fűnyíró adapterbe is gondolkodok.
Válasz #12497. hozzászólásra
Szia! Nekem ilyen kis függőleges tengelyű 1.25m -es van!
http://www.youtube.com/watch?v=6LD_XLrz0a8&list=UUq7dSDtHZzYgOicZsI-x8YA&index=4
Ebből elbírja a szeléssebet is!
Sziasztok. Fűnyírással kapcsolatba kinek milyen adapterrel van tapasztalata? ( vízszintes tengelyű, függőleges tengelyű, három fűnyíró késes adapter) maximum szélesség,gyorsaság, szép munka, ilyesmikkel kapcsolatosan.
Válasz #12494. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #12491. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #12489. hozzászólásra Tudnám még javasolni MOL ULTRANS EP 460-at.EZ prémium ipari hajtómű olaj. A C- olajtól valamivel higabb és nagyobb hőmérsékleten is jől tapad
Hátránya: a beszerzése kicsit körülményes!
Válasz #12480. hozzászólásra Szia stefi69! Ennek a témának mostanra én is utána jártam és be kell vallanom nagy igazságod van.A kapák valóban eredetiek és a külső, belső festés is az.A hajtása zajtalan, csendes és ráadásul szép munkát csinál.Az alján a koptató lemez is eredeti, azt hiszem nem volt agyon hajtva.A mostani ára vételi helytől függően:330.000-350.000+Áfa.
Köszi!!
Válasz #12490. hozzászólásra
Köszönöm! Akkor érdemes. Ennek örülök, mert keveset fogyaszt...
Válasz #12489. hozzászólásra
Üdv!
Én Agip Rotra 85W90-es olajat használok ebbe is...
Válasz #12488. hozzászólásra
Üdv!
Nekem 1,45m széles olasz talajmaró van utána....
Sziasztok!
A mai modern olajak közül mit javasoltok a Vlagyi váltóba?
A hátsó kerekek lehajtásába?
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy a T25-ös milyen széles talajmarót tud maga után elviselni? Érdemes ebben gondolkozni?
Köszönöm.
Válasz #12486. hozzászólásra
Majd a permetezésről lenne majd egy-két kérdésem, de most megy mert altatni kell a gyereket meg holnap kelni kell vár a traki!
Válasz #12485. hozzászólásra
De azért a permetelésről nem akarlak le beszélni.
Válasz #12483. hozzászólásra
Pedig most akarok permetezőt venni(1000l lochman).
Tetszett nagyon a kiállítás csak rövid egy nap az egészre.
Válasz #12478. hozzászólásra
Szia Gáborász.
Én nekem is kultivátorom van, de vettem hozzá gruber késeket. Az előző trakim csak a kultit vitte de ezzel már az ősszel kipróbáltam a gruber késekkel és az is jól dolgozott. Nekem a gép 7 kapás de a két szélső levehető a szélesége 7 kapánál 210cm 5-nél meg 160cm. Gruberként 5 késsel húztam. Mivel ezzel a trakival még nem nagyon dolgoztam, nem tudom mik a pontos mélységei milyen szélesen lesz jó húznom, de biztos birni fogja ha a másik hociboci gépem vitte. Ja házi készítésű de nagyon masziv prvn kapaszárak vannak rajta meg 80x80 vastagfalú zártszelvény a váza majd teszek kel róla képeket.
Válasz #12481. hozzászólásra
Milyen volt a kiállítás?Mert én is kaptam sms.
Válasz #12481. hozzászólásra
Csak szőlő permetelést ne csináld.Minden más munka jöhet.Én benne voltam jó darabig,ha nem akartam akkor kellet csinálni.
Válasz #12475. hozzászólásra
Szia Sanyi.
Idézőjelbe mindent amit a gép és az eszközeim elbírnak, de főleg szőlő kultizást, zúzózást, venyige kihúzás, szántás kiskertekben és azok kombinátorozása, oszlop kihúzás. Próbálkozom.
Válasz #12437. hozzászólásra
Gerimur.
Hali. Én nem mondanám biztosra,hogy az a talajmaró ,sokat dolgozott, mert vannak ilyen kapák . Azért ilyen formára csinálják őket,hogy könnyen menyen bele a földbe. Kisebb az ellenállás.De megtudni ,hogy mennyit ment,mert a belseje ha tényleg elkoptatta az egyenes kapákat ilyen ívesre akkor az már réges régen nem az eredeti festése van belül. És az élezésen is meglátni,mert senki nem tudja olyan párhuzamosan letörni az élét mint a gyárban.Szerintem nagyon megkíméltnek néz ki.De ezt a helyszínen meglátni.És 150-ért olyan marot adnak ami a 70-es években készült,és 5-6x már felbujtatták.Egy ekkora új maró 400e ft.
Válasz #12437. hozzászólásra
Szia, jó hozzá ,én t 25-tel használom,ára max 150-160 ezer.
Szia Bucó!
Én is kiváncsiskodnék ha lehet.Sorközt mivel tervezed művelni?Nekem kultivátor van,de néztem a neten grubert meg kombinátort is(videot),és mintha könnyebben és gyorsabban vitte volna a Vlagyi mint ahogy én éreztem a kultivátorral.Nyilván a mélység se mindegy de valahogy akkor se érzem a kultivátort a legjobbnak.Esetleg a sorközművelőd fajtájáról és paramétereiről tudsz infót adni?Kösz
Válasz #12473. hozzászólásra Hali! Az én gépemnek 150 a teljes szélessége. Így nem takarja el a kerék nyomot.