Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.56 FtUSD390.93 FtCHF443.85 FtGBP498.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #12325. hozzászólásra
Mű szóró megéri. A pót meg mire kell?ha nem kell papír hozzá akkor 150-250e .Papiros 350-800e. Ha ilyen kevés területed van akkor nam kell újszerű ,és 160cm-re felmagasított pót.Mer azok a 700-800e-k.
94es! de nem adom el,nem az dönt hogy mennyi van benne hanem az hogy dolgozzon,és mindek adjam el ha találok egy embert én meg vegyem meg a rosz trakit és megint huzzam szét és egyebek,jó van nekem jó azt a pár holdat megmunkálja és kész akinek nem jó vegyen jobbat!
Amugy ha benne vagy,Mennxit ér egy 6.5t pót?
800-900eft? mert akarnék venni?
és szerinted milyen Tölcséres mütrágyaszórót 500literes 70eft megér uj?!
Azt elhiszem,hogy lehet alkudni ,mert az eladási ára 1,5 M.
tudom jól,benne vagyok a témában. Nálad 220.üó Mert a gépben tuti nem annyi van! Hányas 93-95?
Azt tudom olyan mint 562 vagy 572 azis elsö hajtás
mtzben van egy pár motor
D-240 80lovas
D-242 62 lovsa
D-244 57 lovas
D-50 50 lovas
D-60 60 lovsa
D-55 55lovas
D-243 az 80lovas
D-241 72 lovas Export Svád Német!
És még lehetne sorolgatni az ujabb motorokat D-245-
Értem ,csak az kevés a 1.8m kombihoz mert ott kell 30 vagy több lóerö,de nem arra gondoltam hanem a függesztö orsón amire a munkagépen van ugy mint a mtz,biztos lehet venni,miénk is 30 lovas volt de 2m tombi nem birt menni a 82es szántásba a t-25ös
ezen csak 2 rugó +1 sor rögtörö de jól dolgozott!
de az a haverom megcsinálja és nem kerül sokba,de ez rajtatok áll egy olyan 100-200körül gondolom,és uj nem használt,ami szét hajtottak
Tudom, van úszó fokozat is, természetesen úgy állítanám be. Ha megtárcsázom a szántást akkor nagyon kiszárad. Tavasszal szeretném valamivel lezárni a talajt, aztán egy kombi és mehet a kuki. Én 1.8 méteresben gondolkoztam 3 sor+2 sor rögtörő. Egyébként 30 LE a traki
Ha az enyém 2.8m 350kg
akkor egy 1.6-1.8m az olyan 150-200kg és az már sulyban is elég 25 lovas 600kg bir a hidrolika
miérnk 82 lovas kb 2000-3000kg bir és a hidrolika szivattyu is nagyobb,meg minden,ja és legyen a hidrorika függöorsón uszo helyzet mint az mtz ne csak fix mert ugy jobb munkagéppel dolgozni!
oké
szivesen és ezen nincs fa és lehet alkudni,csak azt dönd el hogy 1.6-vagy 1.8m mert a kerékszéllesség gondolom 150-160cm és elég a 25ösek elötte tárcsázz meg a szátnást és kicsit megsimitod és már nem ölöd meg a trakit! 3sor rugós +2 sor rögtörös az kell 25ösnek mert ha nem ugy nem ér semmit!
Figyel ha kell tudok adni egy telószámot aki csinál leták féle kombit amilyet szeretnél és olcsón és olyan amilyet szheretnél pálcást kicsi nagy rögtörö 1.6-1.8m kombit!
FEKETE MIKLÓS FÁBIÁNHÁZA KOSSUTH UT 105 (Fö ut)
06-70-577-50-62 de nem 240eft fogja csinálni hanem olcsóbban és mond nem Bene Gábor ajánlotta!
Szia! Én is Szabolcsból vagyok(korábbi hozzászólásoknál olvatam hogy te is). Sima pálcásat szeretnék, van ismerős akivel tudnánk utána csinálni rögtörőt is, de gondolkodtam a gyáriban is. Gjoni rögtörője tetszett nekem. A trakihoz közelebbi lenne egy kicsit nagyon, és a 2. rögtörő pedig kisebb hogy gyorsabban pörögjön. Én így terveztem
Válasz #12307. hozzászólásra Hali!Az egyik munkatársam hozott kettő téglalap alakut hátra, valószínű azokat fogom felszerelni,csak kell hozzá hajtanom egy tartót hogy,egyenesen álljon.Ahhoz legalább tudok venni külön búrát.Látom nem felejtetted el. Köszönöm!
Szia.
Sikerült vennem lámpaburákat előre meg hátra is, de egyik sem tökéletesen olyan mint az eredeti.
Az elsőnél nem pont középen van elválasztva a helyzetjelző meg az irány jelző szinei ,és a terelő lemez sincs középen benne.
A hátsónál meg a kiemelő pereme körben kisebb, ezért beleér a fényterelő lemezekbe. De mind fel lehet tenni csak némi módosításra van szükség.
Válasz #12304. hozzászólásra Én úgy szeretném megcsinálni hogy, az IFA rugózásra felszerelni egy ehhez hasonló ülést.Még én sem tudom milyen lenne de, ahogy néztem sokkal jobb mint ami most bent van.Ez olyan mintha bakon ülnék.
Válasz #12302. hozzászólásra Hali! Ez az ülés nálunk a Habi-nál 18.500+Áfa a karfás változat 34.000+Áfa. Az enyémbe is hasonló van de,ha belemegyek egy kisebb gödörbe főleg ha egymás után vannak pattogok benne.
A háttámlánál lehet állítani a rugó erőt.
Ati te milyen megyéböl vagy? és milyet szeretnél duplarugós vagy sima rugós?
rögtörö gyárit vagy pálcást?
biztos van gyári olyan db 10-15eft azt nem tudom be van csapágyazva! Kállósemjén Habi KELET-AGRó AGROROLL96 és még lehetne sorolni!
Sziasztok tudnátok feltenni 1.6m kombinátort képeit mert egy ember csinálni akar ATIKAA akár milyen jó 1.8m -2m is kép ? Köszönöm 3 sor kapa 2 sor rögtörös elfelezve LETÁK,és egyém kombi!
Én úgy döntöttem megpróbálom IFA ülés rugózását,csak kell rá szerelni egy másik ülést,mert nem nagyon fér el.Talán jobb lesz mint az eredeti! Egy ilyenre:
Válasz #12289. hozzászólásra Hali!Vedd le a lépcső mögött levő kis ablakot és nézd meg a kinyomókarok és a kinyomócsapágy között a hézagot.Ha nem egyformák akkor feszülhet. 2.5-3mm kell lenni mindegyik karnál.A kuplungpedál holtjátéka 25-50mm.
Átlagos testalkatom van.
A kollégám 120Kg. magas ember.
Az ülés neki van hátratolva hogy beférjen a csepp teste
Na már most ha én dolgozom csak az ülés eleje jut nekem :)
Valamit ki kell találni.
lehet majd üléscsere egyszer.
Köszönöm a sok tippet
Ma 12 órát toltam a havat aszfaltos útnak nevezett bombatölcsérekben
terep 3 ban, nehogy felálljak az ülésben.
hidraulika olaj nem sok lehet benne, de még a kis tolólapot mozgatja.
(ha lent van a lap a jobboldali kart teljesen hátrahúzva hagyom)
Érdeklődnék az ősszel szántásnál (terep1) kétszer megcsúszott a kuplungom difi nélkül, difivel még soha. Lehet, hogy nem is a kuplungom van lekopva hanem valami más lehet a hiba forrása? Ja mindössze 370üo van benne, de előtte viszont sokat állt a gép (pár év). Ha 6 -ba van alig akar elindulni ha olyan kedve van .
Előre is kösz.
Válasz #12270. hozzászólásra
Hello Adavid!
Kezdem az elején,nekem a T-25-ön mtz függesztő karok vannak,és a vonópadra csavaroztam fel egy ifa húzót,és a traktor 3.pont konzoljához is hozzá rögzítettem.
Meglehet oldani,csak kemény anyag kell hozzá.
Üdv:Veszelka
Ha csak a karoknál kell a tömítéseket cserélni az bő háromnegyed óra alatt meg van.
Anya,karok,retesz,6db 8-as csavar,porvédő gumi,tömítés,csészék,gumigyűrű ki.A belsö csészét hosszú csőrü fogóval könnyen ki lehet venni.Ha alu csészék vannak bent és még jók akkor vissza lehet tenni őket.Össze rakás fordított sorrendbe.
Hát pakesz figyelj te tudod
fél óra alatt kilehet szedni
én kiszedném beviszed valami meleg helyre ott leülsz és nyugodtan tudod csinálni nincs utba semmi
25322 hozzászólás
Válasz #12325. hozzászólásra
Mű szóró megéri. A pót meg mire kell?ha nem kell papír hozzá akkor 150-250e .Papiros 350-800e. Ha ilyen kevés területed van akkor nam kell újszerű ,és 160cm-re felmagasított pót.Mer azok a 700-800e-k.
Válasz #12324. hozzászólásra
94es! de nem adom el,nem az dönt hogy mennyi van benne hanem az hogy dolgozzon,és mindek adjam el ha találok egy embert én meg vegyem meg a rosz trakit és megint huzzam szét és egyebek,jó van nekem jó azt a pár holdat megmunkálja és kész akinek nem jó vegyen jobbat!
Amugy ha benne vagy,Mennxit ér egy 6.5t pót?
800-900eft? mert akarnék venni?
és szerinted milyen Tölcséres mütrágyaszórót 500literes 70eft megér uj?!
Válasz #12323. hozzászólásra
Azt elhiszem,hogy lehet alkudni ,mert az eladási ára 1,5 M.
tudom jól,benne vagyok a témában. Nálad 220.üó Mert a gépben tuti nem annyi van! Hányas 93-95?
Válasz #12322. hozzászólásra
De 2.5 milla, ebben benne van az alkatrész vizmelegitö fagyálló és egyébb alkatrész nálam van 2 éve 214 üzemóra! ebböl lehet alkudni!
Válasz #12321. hozzászólásra
Barnust nem adod el?
Válasz #12320. hozzászólásra
Azt tudom olyan mint 562 vagy 572 azis elsö hajtás
mtzben van egy pár motor
D-240 80lovas
D-242 62 lovsa
D-244 57 lovas
D-50 50 lovas
D-60 60 lovsa
D-55 55lovas
D-243 az 80lovas
D-241 72 lovas Export Svád Német!
És még lehetne sorolgatni az ujabb motorokat D-245-
Válasz #12319. hozzászólásra
A 82 az csak a tipus száma, mint az 550 v első kerekes 552 stb.A 2-es az mindég az első hajtást jelzi.
Válasz #12317. hozzászólásra
legyen 80
de lehet hogy 75-77lovas mert egy kicsit levesz az elsö hajtás miatt!
Válasz #12315. hozzászólásra
Nekem ilyen traki volt! csak nem volt benne a szervó kormány 91es!
Válasz #12314. hozzászólásra
A Barnusra mondod ,hogy 82 le ott a képen ?
Mert az 80 le -s !!!!
Válasz #12315. hozzászólásra
Értem ,csak az kevés a 1.8m kombihoz mert ott kell 30 vagy több lóerö,de nem arra gondoltam hanem a függesztö orsón amire a munkagépen van ugy mint a mtz,biztos lehet venni,miénk is 30 lovas volt de 2m tombi nem birt menni a 82es szántásba a t-25ös
ezen csak 2 rugó +1 sor rögtörö de jól dolgozott!
de az a haverom megcsinálja és nem kerül sokba,de ez rajtatok áll egy olyan 100-200körül gondolom,és uj nem használt,ami szét hajtottak
Válasz #12314. hozzászólásra
Tudom, van úszó fokozat is, természetesen úgy állítanám be. Ha megtárcsázom a szántást akkor nagyon kiszárad. Tavasszal szeretném valamivel lezárni a talajt, aztán egy kombi és mehet a kuki. Én 1.8 méteresben gondolkoztam 3 sor+2 sor rögtörő. Egyébként 30 LE a traki
Válasz #12313. hozzászólásra
Ha az enyém 2.8m 350kg
akkor egy 1.6-1.8m az olyan 150-200kg és az már sulyban is elég 25 lovas 600kg bir a hidrolika
miérnk 82 lovas kb 2000-3000kg bir és a hidrolika szivattyu is nagyobb,meg minden,ja és legyen a hidrorika függöorsón uszo helyzet mint az mtz ne csak fix mert ugy jobb munkagéppel dolgozni!
Válasz #12312. hozzászólásra
oké
szivesen és ezen nincs fa és lehet alkudni,csak azt dönd el hogy 1.6-vagy 1.8m mert a kerékszéllesség gondolom 150-160cm és elég a 25ösek elötte tárcsázz meg a szátnást és kicsit megsimitod és már nem ölöd meg a trakit! 3sor rugós +2 sor rögtörös az kell 25ösnek mert ha nem ugy nem ér semmit!
Válasz #12311. hozzászólásra
Köszönöm, mindenképp fel fogom hívni
Válasz #12310. hozzászólásra
Figyel ha kell tudok adni egy telószámot aki csinál leták féle kombit amilyet szeretnél és olcsón és olyan amilyet szheretnél pálcást kicsi nagy rögtörö 1.6-1.8m kombit!
FEKETE MIKLÓS FÁBIÁNHÁZA KOSSUTH UT 105 (Fö ut)
06-70-577-50-62 de nem 240eft fogja csinálni hanem olcsóbban és mond nem Bene Gábor ajánlotta!
Válasz #12298. hozzászólásra
Szia! Én is Szabolcsból vagyok(korábbi hozzászólásoknál olvatam hogy te is). Sima pálcásat szeretnék, van ismerős akivel tudnánk utána csinálni rögtörőt is, de gondolkodtam a gyáriban is. Gjoni rögtörője tetszett nekem. A trakihoz közelebbi lenne egy kicsit nagyon, és a 2. rögtörő pedig kisebb hogy gyorsabban pörögjön. Én így terveztem
Jó reggelt!
Van T25 tulaj Jász-Nagykun-Szolnok megyéből?
(csak kíváncsiságból)
Válasz #12307. hozzászólásra Hali!Az egyik munkatársam hozott kettő téglalap alakut hátra, valószínű azokat fogom felszerelni,csak kell hozzá hajtanom egy tartót hogy,egyenesen álljon.Ahhoz legalább tudok venni külön búrát.Látom nem felejtetted el. Köszönöm!
Válasz #12293. hozzászólásra
Szia.
Sikerült vennem lámpaburákat előre meg hátra is, de egyik sem tökéletesen olyan mint az eredeti.
Az elsőnél nem pont középen van elválasztva a helyzetjelző meg az irány jelző szinei ,és a terelő lemez sincs középen benne.
A hátsónál meg a kiemelő pereme körben kisebb, ezért beleér a fényterelő lemezekbe. De mind fel lehet tenni csak némi módosításra van szükség.
Tisztelt Kollegák,
T-25-höz alkatrészkatalógus szereklési útmutató van valakinek? (elektronikus formában)
Válasz #12304. hozzászólásra Én úgy szeretném megcsinálni hogy, az IFA rugózásra felszerelni egy ehhez hasonló ülést.Még én sem tudom milyen lenne de, ahogy néztem sokkal jobb mint ami most bent van.Ez olyan mintha bakon ülnék.
Válasz #12303. hozzászólásra
Nekem sem pontosan ez van, az enyém is kicsit más! Amúgy én is a HABI-nál vettem! De szerintem ez az ülés kényelmesebb mint az IFA ülés volt!
Válasz #12302. hozzászólásra Hali! Ez az ülés nálunk a Habi-nál 18.500+Áfa a karfás változat 34.000+Áfa. Az enyémbe is hasonló van de,ha belemegyek egy kisebb gödörbe főleg ha egymás után vannak pattogok benne.
A háttámlánál lehet állítani a rugó erőt.
Válasz #12301. hozzászólásra
Szerintem ilyen 20-25eFt körül lehet! Karfás változat meg olyan 30eFt körül vagy kicsit drágább!
Válasz #12300. hozzászólásra
Hy! mibe fáj most egy ilyen fotel?? én is cserére ítéltem az enyémet
Válasz #12294. hozzászólásra
Hali!
Nekem ilyen ülés volt a trakiban, most a nyáron szedtem ki belőle és került bele egy ilyen a helyére!
Szia.Én is valami ilyesmire gondoltam.
Válasz #12296. hozzászólásra
Ati te milyen megyéböl vagy? és milyet szeretnél duplarugós vagy sima rugós?
rögtörö gyárit vagy pálcást?
biztos van gyári olyan db 10-15eft azt nem tudom be van csapágyazva! Kállósemjén Habi KELET-AGRó AGROROLL96 és még lehetne sorolni!
Sziasztok tudnátok feltenni 1.6m kombinátort képeit mert egy ember csinálni akar ATIKAA akár milyen jó 1.8m -2m is kép ? Köszönöm 3 sor kapa 2 sor rögtörös elfelezve LETÁK,és egyém kombi!
Sziasztok!
Ti milyen kombinátort húztok a géppel? Esetleg tudna valaki feltölteni képet róla?
Én úgy döntöttem megpróbálom IFA ülés rugózását,csak kell rá szerelni egy másik ülést,mert nem nagyon fér el.Talán jobb lesz mint az eredeti! Egy ilyenre:
Válasz #12289. hozzászólásra Hali!Vedd le a lépcső mögött levő kis ablakot és nézd meg a kinyomókarok és a kinyomócsapágy között a hézagot.Ha nem egyformák akkor feszülhet. 2.5-3mm kell lenni mindegyik karnál.A kuplungpedál holtjátéka 25-50mm.
Átlagos testalkatom van.
A kollégám 120Kg. magas ember.
Az ülés neki van hátratolva hogy beférjen a csepp teste
Na már most ha én dolgozom csak az ülés eleje jut nekem :)
Valamit ki kell találni.
lehet majd üléscsere egyszer.
Válasz #12290. hozzászólásra
Már gondoltam arra hogy az ülés rugózását meg kellene csinálni,mert én szenvedek benne.
Válasz #12288. hozzászólásra
sanyi74 ebben aludni???
A RÁBA 250-emben jókat aludtam éjszakás műszakban
T25 csak a kocsin ajánlott az alvás :)
Köszönöm a válaszokat, megnézem a villákat, de remélem csak ez lesz a baja, nincs kedvem széthúzni.
Válasz #12287. hozzászólásra
Legalább nem alszol el benne.
Míg el nem olvad :)
De az eredeti ülése fenomenális!
Válasz #12283. hozzászólásra
Legalább toltad a havat,nincsen kátyú.
Válasz #12282. hozzászólásra
Szia!
A mi gépünk 10 évet állt.
Ezeket tapasztaltuk mi is, de kezdenek kimaradni a tünetek.
Hello! Lehet valamely kiemelővilla elállítodott,akkor is megcsúszik a kuplung!
Köszönöm a sok tippet
Ma 12 órát toltam a havat aszfaltos útnak nevezett bombatölcsérekben
terep 3 ban, nehogy felálljak az ülésben.
hidraulika olaj nem sok lehet benne, de még a kis tolólapot mozgatja.
(ha lent van a lap a jobboldali kart teljesen hátrahúzva hagyom)
Üdvözlet mindenkinek!
Érdeklődnék az ősszel szántásnál (terep1) kétszer megcsúszott a kuplungom difi nélkül, difivel még soha. Lehet, hogy nem is a kuplungom van lekopva hanem valami más lehet a hiba forrása? Ja mindössze 370üo van benne, de előtte viszont sokat állt a gép (pár év). Ha 6 -ba van alig akar elindulni ha olyan kedve van .
Előre is kösz.
Szia.adavid Szaki04-nek a gépén láttam ilyen vonó fejet.
Hello Adavid!
Kezdem az elején,nekem a T-25-ön mtz függesztő karok vannak,és a vonópadra csavaroztam fel egy ifa húzót,és a traktor 3.pont konzoljához is hozzá rögzítettem.
Meglehet oldani,csak kemény anyag kell hozzá.
Üdv:Veszelka
Hát ha csak a karoknál kell akkor persze meglehet csinálni ugy hogy nem szedi ki a tömböt
Ha csak a karoknál kell a tömítéseket cserélni az bő háromnegyed óra alatt meg van.
Anya,karok,retesz,6db 8-as csavar,porvédő gumi,tömítés,csészék,gumigyűrű ki.A belsö csészét hosszú csőrü fogóval könnyen ki lehet venni.Ha alu csészék vannak bent és még jók akkor vissza lehet tenni őket.Össze rakás fordított sorrendbe.
Hát pakesz figyelj te tudod
fél óra alatt kilehet szedni
én kiszedném beviszed valami meleg helyre ott leülsz és nyugodtan tudod csinálni nincs utba semmi