Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.56 FtUSD390.93 FtCHF443.85 FtGBP498.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen, jó olajnak tűnik mivel most csak ez van
Nagyon el van borulva az ég, így nem nyúlok ma hozzá, mert lehet hogy havazik és kell a gép.
Inkább öntök hozzá egy kis olajat.
Válasz #12222. hozzászólásra Mert arra az értékre volt beállítva. Nekem 96-os T30/A70 van 22.5KW és 2000ford/perc a fordulat. Pontosabban leírás szerint 2000+-30.
Válasz #12219. hozzászólásra Üdv! amit bele akartok önteni Rimula 15W-40 olajat az Shell minőség.Nálunk is van, még MTZ-be is öntöttek belőle.Nem volt vele semmi probléma.
Valószínű centrifugál, mert leállítás után mindig zúgott a szűrő, most nem. Két nívó közé esett az olaj szint, és nagyon fekete az olaj, meg sem cseppen a nívón.
A traktort meg használják.
Járattuk melegedett utána néztem meg a szintet.
Hát nem tudom néz meg a motoron mi van!
18.4kw-25 lovas
22.5kw-30 lovas
26.5kw-36 lovas!
Nekem 18.4kw volt beirva és 22.5 kw-30 lovas volt a motoron ráirva igy nézz meg!
mostani MTZ ben meg 40kw
a 82esben ami 60 nak kéne lenni
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy t25-öt.
Azt kérdezném,hogy a forgalmiában,és a törzskönyvében is az szerepel,hogy a teljesítménye 33kw.Létezik ez,vagy elírták.Egyébként a gép 94-esévjáratú.
Válasz #12210. hozzászólásra
Nekem még az állandó löketű adagoló van a motoron,a méretét nem tudom a tömítésnek,de a katalógusból megadom a cikk számát
47 5331 5774.
Köszönöm!
Az a baj hogy tömítés nincs, az egész gépet átfestették jó vastagon.
Esetleg tudnád a gumitömítés méretét?
Hátha találok a faluban ha mégis gond lenne.
(pontosan hol van ez a tömítés)
Válasz #12208. hozzászólásra
üdv!
Ha Ügyesen leszeded a szűrő sapkát,akkor talán nem szakad el a gumi tömítés,de mielőtt nekifogsz,szerezz be egy tömítést,-jó ha van....
Elérkezett az eső olajcserénk a motorban, nagyon fekete már.
SHELL Rimula 15W-40 olajunk van.
Tanácsoltátok hogy szűrőt is tisztítsak.
Kérdésem ha megbontom a szűrőt tömítésünk nincs, vissza lehet rakni mindent a régivel?
Hello! Adrian vagyok. Lenne egy olyan kérdésem, most szeretnék T25-öst venni ami csak potkocsit huzót, igaz 5000 üóra van benne a váltoban a csapágyház kikopott nemtudom melyik lehet illetve hogy lehet javitani. Mennyit érhet igy a traktor? Válaszokat elöre is köszönöm e-mail: p.adrian88@citromail.hu
Válasz #12199. hozzászólásra
Szia Koppány. A lengőkéses szárzúzónál arra gondolsz hogy a kalapács helyett inkább késeket kéne belerakni, vagy a függőleges tengelyűre gondolsz.
Válasz #12197. hozzászólásra
Fűnyírásra jobb lenne a lengőkéses zúzó,gyorsabban lehet vele haladni,és szebb a munkája.
Én a gyümölcsösben lemetszett ágakat is ezzel zúzom.
1,6m-1,7m széles kalapácsosból sok lenne a Vlagyinak.
A videó szerint könnyen viszi a 150cm-est, valószinű elbírná a 160-180cm is, vagy az már sok lenne a traktornak? Ja és vágás szempontból az hogy kalapács vagy L-alakú kések vannak rajta, mibe különbözik? mert a kalapácsoknak elég borsos az áruk.
nekem is ez a fajta fütés mod van vtz be ,ami a képen látható,csak nekem az olaj szürövel együtt a baj csak az hogy az ojaj nem akarodzik fel melegedni még 50 ven fokra sem meg takarással sem tehát igy meleget sem lehet csinálni a fülkében..
Üdv. Nándi!
Még nem kerestem, de ha megtalálom a képeket, persze, rakok fel, de..
Őszintén szólva semmit érő volt.. bár egy próbát megért a tapasztalatért!
Akkor lenne értelme az olajnyomás szabályzótól bevinni az olajat, ha a vissza vezető ág közvetlenül a motorblokkba menne vissza és nem a léghűtés olajhűtő csöveibe!
Mert így nem igazán melegszik fel az olaj.
A VTZ-ken is úgy van megoldva (meg az újabb T30-asokon), hogy van egy csap, ami lehetővé teszi, hogy az olaj a fülkébe menjen, majd közvetlenül a motorblokkba térjen vissza.:
Pl. egy kép:
Válasz #12183. hozzászólásra
Szia NÁNDI!
Van az olajos fűttés a T 25-re de nem ajánlom ha végígnézed a fórumot találsz képet is róla.Bontóba kellene körülnézni teherautókba használt WEBASTO vagy EBENSPEKER kabinfúttésre használt kályhát javasolnék!Fogyasztásuk 1-2 deci gázolaj óránként,termosztáttal szabályozhatók.
Vannak szivargyujtós olcsó kínai ventilátorok is ami a hajszárító 12.V-os változata,Ha szerencséd van 1 szezont kibírnak aztán dobhatod el!
Nekem is van a t-30-asom.Szeretnék bele fűtést.
Van valakinek ötlete?
A hűtőlevegő befúvásos módszert már ismerem.
Tud valaki valami gyári megoldást?
Ha jól láttam az alkatrész katalógusban van ilyen csak nem találok sehol.
Köszi.
Sziasztok. Van egy TALEX 165-ÖS dobkaszám,amit elcserélnék egy vízszintes tengelyű szárzúzóra. Fű nyíráshoz kellene. Ha tudna segíteni valaki, hogy T-25 után mekkora zúzót érdemes rakni,/fű nyíráshoz/
25322 hozzászólás
Üdv. Tudd valaki küldeni szétszedett váltoról képet?
Nekünk ilyen traki volt 91es 1800üzemóra volt benne tipust váltottunk!2 eke2m kombi mind elkelt még lesz egy tengellyes pótkocsi 2t!
Válasz #12221. hozzászólásra
Szia!
Igen, jó olajnak tűnik mivel most csak ez van
Nagyon el van borulva az ég, így nem nyúlok ma hozzá, mert lehet hogy havazik és kell a gép.
Inkább öntök hozzá egy kis olajat.
Válasz #12222. hozzászólásra Mert arra az értékre volt beállítva. Nekem 96-os T30/A70 van 22.5KW és 2000ford/perc a fordulat. Pontosabban leírás szerint 2000+-30.
Válasz #12218. hozzászólásra
Hát szerintem meg nem a könyv irja,mert nekem gyári 91es traki volt 22.5kw de az adagoló csak 1800 fordult
!
Válasz #12219. hozzászólásra Üdv! amit bele akartok önteni Rimula 15W-40 olajat az Shell minőség.Nálunk is van, még MTZ-be is öntöttek belőle.Nem volt vele semmi probléma.
Válasz #12216. hozzászólásra
Hacsak nem T-45A-ról van szó, mert kinézetre ugyanaz, mint a T30A80, de 3 hengeres, de ez ritka mint a fehér holló.
Persze biztos T-25-ről van szó, csak valami elírás, vagy elnézés van a dologban. De KW-ot kellene írniuk, nem lóerőt a papírba is.
Válasz #12217. hozzászólásra
Jó reggelt!
Valószínű centrifugál, mert leállítás után mindig zúgott a szűrő, most nem. Két nívó közé esett az olaj szint, és nagyon fekete az olaj, meg sem cseppen a nívón.
A traktort meg használják.
Járattuk melegedett utána néztem meg a szintet.
Válasz #12214. hozzászólásra Hali! Szerintem a forgalmidat elírták.Az adagoló beállításától és a fordulattól függ a lóerő.
Fordulat a gépkönyv leírása szerint:
18.4KW=1800 ford/perc
22.5KW=2000 ford/perc
26.5KW=2200 ford/perc
Válasz #12210. hozzászólásra Hali! Ha centrifugál szűrőd van akkor a gumigyűrű mérete:114x3-as.
Válasz #12214. hozzászólásra
Ha benne van az elsö hajtás de kétlem elirták 33kw-44 lovas lenne
de a T-30as amiben benne van az eleje az csak 26.5kw-36lovas 2 hengeres!
Hát nem tudom néz meg a motoron mi van!
18.4kw-25 lovas
22.5kw-30 lovas
26.5kw-36 lovas!
Nekem 18.4kw volt beirva és 22.5 kw-30 lovas volt a motoron ráirva igy nézz meg!
mostani MTZ ben meg 40kw
a 82esben ami 60 nak kéne lenni
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy t25-öt.
Azt kérdezném,hogy a forgalmiában,és a törzskönyvében is az szerepel,hogy a teljesítménye 33kw.Létezik ez,vagy elírták.Egyébként a gép 94-esévjáratú.
Apámnak is volt egy T-25ös 91es kiadásu 20 évig kiszolgált 1800üzemóra volt benne és eladtuk!
Válasz #12211. hozzászólásra
Köszönöm, utána nézek
Válasz #12210. hozzászólásra
Nekem még az állandó löketű adagoló van a motoron,a méretét nem tudom a tömítésnek,de a katalógusból megadom a cikk számát
47 5331 5774.
Válasz #12209. hozzászólásra
Köszönöm!
Az a baj hogy tömítés nincs, az egész gépet átfestették jó vastagon.
Esetleg tudnád a gumitömítés méretét?
Hátha találok a faluban ha mégis gond lenne.
(pontosan hol van ez a tömítés)
Válasz #12208. hozzászólásra
üdv!
Ha Ügyesen leszeded a szűrő sapkát,akkor talán nem szakad el a gumi tömítés,de mielőtt nekifogsz,szerezz be egy tömítést,-jó ha van....
Sziasztok!
Elérkezett az eső olajcserénk a motorban, nagyon fekete már.
SHELL Rimula 15W-40 olajunk van.
Tanácsoltátok hogy szűrőt is tisztítsak.
Kérdésem ha megbontom a szűrőt tömítésünk nincs, vissza lehet rakni mindent a régivel?
(esetleg mire figyeljek)
Köszönöm!
Sziasztok. Kinek van tapasztalata kombinátorral kapcsolatban? Milyen bír el könnyedén a Vlagyi? 1,8-2 méter? Meddig mehetek felfelé?
Hello! Adrian vagyok. Lenne egy olyan kérdésem, most szeretnék T25-öst venni ami csak potkocsit huzót, igaz 5000 üóra van benne a váltoban a csapágyház kikopott nemtudom melyik lehet illetve hogy lehet javitani. Mennyit érhet igy a traktor? Válaszokat elöre is köszönöm e-mail: p.adrian88@citromail.hu
Válasz #12204. hozzászólásra
Nekem meg eke van hozzá eladó akciósan 100000ft!!!
Szép estét legények.A jófogás.hu eladó 2db.hátso kerék.Szolnokon.külsö 90.százalékos és kettö felni.110000ft
0620-3212564
Válasz #12201. hozzászólásra
Ige,késcserére gondolok.
A kalapács tépi a "zöldet" a kések meg vágják.
Kevesebb ló is elég a késes zúzóhoz.
Ilyesmire gondoltam 160cm be.
Válasz #12199. hozzászólásra
Szia Koppány. A lengőkéses szárzúzónál arra gondolsz hogy a kalapács helyett inkább késeket kéne belerakni, vagy a függőleges tengelyűre gondolsz.
Válasz #12198. hozzászólásra
Szia veszelka. A kaszának 150E FT az ára. Ha megnéznéd hívj 06 30 433 2547
Válasz #12197. hozzászólásra
Fűnyírásra jobb lenne a lengőkéses zúzó,gyorsabban lehet vele haladni,és szebb a munkája.
Én a gyümölcsösben lemetszett ágakat is ezzel zúzom.
1,6m-1,7m széles kalapácsosból sok lenne a Vlagyinak.
Válasz #12182. hozzászólásra
Üdv T.Rob!
Mit kérnél a fűkaszáért?
Válasz #12196. hozzászólásra
A videó szerint könnyen viszi a 150cm-est, valószinű elbírná a 160-180cm is, vagy az már sok lenne a traktornak? Ja és vágás szempontból az hogy kalapács vagy L-alakú kések vannak rajta, mibe különbözik? mert a kalapácsoknak elég borsos az áruk.
Válasz #12195. hozzászólásra
Az enyém ezt a 1,5 méteres kalapácsos zúzót cincálta.
Sziasztok. Tudna valaki infót adni, hogy T-25 mekkora vízszintes tengelyű szárzúzót bír el? fű nyírásra kéne.
Válasz #12191. hozzászólásra
Persze.
Ne akaszd vissza addig.
kis vs érdekesség t30 al
http://www.youtube.com/watch?v=y1p8z3SwybQ
http://www.youtube.com/watch?v=y1p8z3SwybQ
Bocs.Adagoló elem cserénél.
Üdv.Érdeklődnék,hogy köradagolóban komplett adagolócserénél be kell e lövetni padon az adagolót újra?
Üdv.MTZ 622 Tudtok valamit róla?
nekem is ez a fajta fütés mod van vtz be ,ami a képen látható,csak nekem az olaj szürövel együtt a baj csak az hogy az ojaj nem akarodzik fel melegedni még 50 ven fokra sem meg takarással sem tehát igy meleget sem lehet csinálni a fülkében..
Válasz #12184. hozzászólásra
Üdv. Nándi!
Még nem kerestem, de ha megtalálom a képeket, persze, rakok fel, de..
Őszintén szólva semmit érő volt.. bár egy próbát megért a tapasztalatért!
Akkor lenne értelme az olajnyomás szabályzótól bevinni az olajat, ha a vissza vezető ág közvetlenül a motorblokkba menne vissza és nem a léghűtés olajhűtő csöveibe!
Mert így nem igazán melegszik fel az olaj.
A VTZ-ken is úgy van megoldva (meg az újabb T30-asokon), hogy van egy csap, ami lehetővé teszi, hogy az olaj a fülkébe menjen, majd közvetlenül a motorblokkba térjen vissza.:
Pl. egy kép:
Nekem ülés fűtés van benne, és bőven elég.
Válasz #12183. hozzászólásra
Szia NÁNDI!
Van az olajos fűttés a T 25-re de nem ajánlom ha végígnézed a fórumot találsz képet is róla.Bontóba kellene körülnézni teherautókba használt WEBASTO vagy EBENSPEKER kabinfúttésre használt kályhát javasolnék!Fogyasztásuk 1-2 deci gázolaj óránként,termosztáttal szabályozhatók.
Vannak szivargyujtós olcsó kínai ventilátorok is ami a hajszárító 12.V-os változata,Ha szerencséd van 1 szezont kibírnak aztán dobhatod el!
Válasz #-75 hozzászólásra
Szia Árpy!
Megosztanád velem, hogy miként, és hova csatlakoztattad az előre menő, és a visszatérő olajat a fűtőradiátorhoz?
Tudnál küldeni képeket?
Köszi.
Sziasztok!
Nekem is van a t-30-asom.Szeretnék bele fűtést.
Van valakinek ötlete?
A hűtőlevegő befúvásos módszert már ismerem.
Tud valaki valami gyári megoldást?
Ha jól láttam az alkatrész katalógusban van ilyen csak nem találok sehol.
Köszi.
Sziasztok. Van egy TALEX 165-ÖS dobkaszám,amit elcserélnék egy vízszintes tengelyű szárzúzóra. Fű nyíráshoz kellene. Ha tudna segíteni valaki, hogy T-25 után mekkora zúzót érdemes rakni,/fű nyíráshoz/
Szia jasi! Küldtem levelet az email címedre.1-2 hasznos dolog van benne alkatrész ügyben!
Válasz #12178. hozzászólásra
Repül a repül a........PTSZ-2
Válasz #12177. hozzászólásra
Ami a Roburok után volt kis pótkocsi az príma neki.
Válasz #12177. hozzászólásra
Persze ,hogy nem bírja soká! PTSZ 2t a neki való
sziasztok az MBP 3,5 nagy a kis gép után??? vagy simán el fogja vinni??