Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ár: 410 000 rubelt(7Ft/rubel)(2 870 000Ft)
Traktor T-25 úgy tervezték, hogy a gépesítés a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban, az önkormányzati szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, és a szállítás a különböző áruk pótkocsik és nyerges pótkocsik teherbírása legfeljebb 2 tonna
Család kis energiaigényű készülékek környezetbarát, és megfelelnek a minőségi előírásoknak. Jobb munkakörülményeinek (fokozott láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőzés, fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Az egyszerűség az eszköz, a szolgáltatás, javítási és karbantartási (szinte az összes munkát lehet végezni a területen.) Egyszerűség, hogy milyen minőségű felhasznált üzemanyag és az olajok. Használata az alkatrészek széles körű belföldi vagy importált Ukrajnában gyártott, a FÁK országaiban.
Traktor T-25 gazdaságos, ha a közlekedési és más, alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6. Ajánlott gépesítése a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban és a kommunális szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, a szállítás különféle áruk pótkocsik és félpótkocsik teherbírású legfeljebb 2 tonna
Család kis teljesítményű traktorok környezetbarát, minőségi előírások, a jobb munkakörülmények (kiváló láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőztetés és fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Az egyszerűség az eszköz, a szolgáltatás, javítási és karbantartási (szinte az összes munkát lehet végezni a területen.) Egyszerűség, hogy milyen minőségű felhasznált üzemanyag és az olajok. Használata az alkatrészek széles körű belföldi vagy importált Ukrajnában gyártott, a FÁK országaiban.
Traktor T-25, ha a szállítás költségét és az egyéb alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6.
Válasz #11784. hozzászólásra
Zalában vettem 1 kisöregtől.
Újonnan vette annó egy T-25össel együtt.
Mikor elhoztam a pótot a traktorban kemény 90 üzemóra volt.
Gratulálok hozzá!
Tényleg egy masszív darab, és a T-25 höz kiváló.
Én egy FARMER-03 ast néztem ki magamnak, de sajnos nem eladó.
Saját tömeg:890Kg
Hasnos tömeg:3000Kg
Tengelyre eső tömeg:3350Kg
Vonószemre eső tőmeg:540Kg
A Szentesi Gépipari Vállalat (SZGV) gyártotta de már ezt sem gyártják.Hasonlók, újak vannak, de igen drágák.
Annyit énsem akarok rászánni.De ilyesmiben gondolkodom.Ha valami okosságot tudtok én is szívesen venném.
Mint külsőleg nem rossz, de gondolom ez is csupa műanyag burkolat.. Visszatérhetnének a fém burkolatokhoz. Legalább az is súly lenne! Engem csak a műanyag tántorít nagyon el ezektől az új traktoroktól.
Amúgy középállásba megemelve kíváncsi lennék, hogy hogy áll a hátsó sárvédő ívhez a gép. Mert a T-25-nél a szögletesnél szépen néz ki. (Igaz, hogy már nagyon megszoktam)
Ezek a frissen nevelt hajtások, illetve azóta már vesszők akkor ezekszerint. Nem is annyira a szőlőt néztem, inkább a gép munkáját, de egész egészségesnek tűntek.
Köszönöm szépen. Nagyon jó volt nézni, még 1 órát tudtam volna , komolyan. Nagyon okos kis megoldás, ha jól látom a soraljművelődre volt felerősítve az eke.Egyszerűen príma!Csak így tovább!Kedvet is kaptam a szőlőművelésre ..2-3 hét múlva a letermett vesszőt már ugyis kezdem szépen apránként kiszedni...
Sanyi!
Ha az van a táblán akkor elvileg 30LE. Ha nem állítottátok el.De 18kw -26,5kw -ig állítható az adagolóval!!!!!
De ezt már sokszor tárgyaltuk itt.
Kuplung be lett állítva, végre nem fullad a gép, amikor a jobb oldali kuplungot benyomom.
De a váltási elv az maradt a régi.
Ahogy eddig is csináltam , a bal a sebesség, jobb a TLT, mászófokozat.
De érezhető, hogy precízebb így normálisan beállítva.
Rögtön összerakás után be is fejeztem a szántást, minden a jól működött.
Motor blokk oldalán találtam egy táblát,igaz nem nagyon foglalkoztam vele.Az van rá írva 22,5kw=29,5paci.Akkor most mennyi paci van a gépembe?vagy csak az Oroszok ezt a táblát talált és rakták fel a blokkra?
Válasz #11741. hozzászólásra
Nagyobb lapot már nem bír el,ez a méret pont a határ eset.Az sem mindegy hogy milyen szögben állnak a tárcsasor.Ha minél nagyobb a szög annál jobban a gép észreveszi.De ezt ki kell tapasztalni.
Válasz #11739. hozzászólásra
Ez igaz ha nincs jól be állítva valamelyik tárcsa sor akkor be húzza a gépet a sorba.Én jobbnak tartom a tárcsát gyorsabban haladók, és a gyom nagysága sem számít,hogy mekkora.De nem szoktam méteres gyomot tárcsázni.
Visszanéztem...azt írtad hogy 140 es a tárcsa 45 ös lapokkal, és hogy nem is bírna nagyobbat. Az a helyzet hogy nekem azért kéne legalább egy 150-160cm-es mivel van nagy sortávolságú szőlő is. Nem szívesen mennék egy soron háromszor. A 140 nagyon határeset nálam, igaz nem mindegyik szőlőben, nem lenne átfedés a közepén vagy csak éppen, vagy sokat hagyok a soralj mellett. Hosszabb tárcsa kisebb lapokkal? A lap átmérője mennyire befolyásolja a gép leterhelését? Köszönöm
25336 hozzászólás
kopány csapágyakal együtt???
Traktor T-25
Ár: 410 000 rubelt(7Ft/rubel)(2 870 000Ft)
Traktor T-25 úgy tervezték, hogy a gépesítés a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban, az önkormányzati szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, és a szállítás a különböző áruk pótkocsik és nyerges pótkocsik teherbírása legfeljebb 2 tonna
Család kis energiaigényű készülékek környezetbarát, és megfelelnek a minőségi előírásoknak. Jobb munkakörülményeinek (fokozott láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőzés, fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Traktor T-25 gazdaságos, ha a közlekedési és más, alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6. Ajánlott gépesítése a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban és a kommunális szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, a szállítás különféle áruk pótkocsik és félpótkocsik teherbírású legfeljebb 2 tonna
Család kis teljesítményű traktorok környezetbarát, minőségi előírások, a jobb munkakörülmények (kiváló láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőztetés és fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Traktor T-25, ha a szállítás költségét és az egyéb alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6.
Rosz fordítás de a lényeg ott van.
Válasz #11787. hozzászólásra
Csapágy nélkül a Habinál bruttó 37 173ft.
sziasztok
nem tudjátok menyibe kerül 1 fötengely???
Válasz #11784. hozzászólásra
Zalában vettem 1 kisöregtől.
Újonnan vette annó egy T-25össel együtt.
Mikor elhoztam a pótot a traktorban kemény 90 üzemóra volt.
Válasz #11775. hozzászólásra
Nincsen magyarországi forgalmazója.
Itt találtam:
http://www.agromacholding.ru/technics/2.html
Válasz #11778. hozzászólásra
Ez nagyon fasza kis pótkocsi , a havernak is ilyen van ritka az ilyen jó állapotú.
Kettes váltós eke 25-ös fejekkel eladó...
Gratulálok hozzá!
Tényleg egy masszív darab, és a T-25 höz kiváló.
Én egy FARMER-03 ast néztem ki magamnak, de sajnos nem eladó.
Saját tömeg:890Kg
Hasnos tömeg:3000Kg
Tengelyre eső tömeg:3350Kg
Vonószemre eső tőmeg:540Kg
A Szentesi Gépipari Vállalat (SZGV) gyártotta de már ezt sem gyártják.Hasonlók, újak vannak, de igen drágák.
Annyit énsem akarok rászánni.De ilyesmiben gondolkodom.Ha valami okosságot tudtok én is szívesen venném.
Válasz #11779. hozzászólásra
Nem eladó fiúk.
3 éve 350000 pöngőért vettem,még 100000 költöttem rá,mire műszakija lett.....azóta gurul.
irj egy tel számot felvesszük a kapcsolatot
Válasz #11778. hozzászólásra
Menyire fájdalmas az ára?
Válasz #11777. hozzászólásra
Hali.
PTSZ-2-es Ukrán pótkocsi.
2 tonnás,3 oldalra billent,légfékes.
Korábban T-25-össel húztam,de szerintem a 30-ashoz is bőven megfelelne 1 ilyen.
T-30 hoz keresnék egytengelyes billenős potkocsit.használt és uj is érdekel.ki miet javasolna?válaszokat előre is köszönöm.
Hamisítvány!
Az igazi vlagyi piros színű!
Válasz #11774. hozzászólásra
Szia!
Hol találtad a cuccot? Ki a forgalmazó?
Válasz #11773. hozzászólásra
Igen, ugyanaz a neve. A VTZ-nél a műszaki adatok nem változtak, szinte csak a külső újult meg.
A T 25 adatai:
Válasz #11771. hozzászólásra
Amúgy a neve is T-25 lesz?
Válasz #11771. hozzászólásra
Mint külsőleg nem rossz, de gondolom ez is csupa műanyag burkolat.. Visszatérhetnének a fém burkolatokhoz. Legalább az is súly lenne! Engem csak a műanyag tántorít nagyon el ezektől az új traktoroktól.
Amúgy középállásba megemelve kíváncsi lennék, hogy hogy áll a hátsó sárvédő ívhez a gép. Mert a T-25-nél a szögletesnél szépen néz ki. (Igaz, hogy már nagyon megszoktam)
Egy kis csemege, az új T25-ös.
kösz a segítséget
és még mi baja lehet???
Válasz #11768. hozzászólásra
Több oka is lehet.Elöször kezd az órával.Majd lazisd meg az olaj nyomó csövet,és nézd meg nyom-e olajat.utána többet tudsz.
Sziasztok
olyan gondom lenne hogy elment az olaj nyomás
mi lehet a gond???
olaj van benne
Ezek a frissen nevelt hajtások, illetve azóta már vesszők akkor ezekszerint. Nem is annyira a szőlőt néztem, inkább a gép munkáját, de egész egészségesnek tűntek.
Válasz #11753. hozzászólásra
Ez az a területem ami elfagyott.
Szia sanyi!
Köszönöm szépen. Nagyon jó volt nézni, még 1 órát tudtam volna , komolyan. Nagyon okos kis megoldás, ha jól látom a soraljművelődre volt felerősítve az eke.Egyszerűen príma!Csak így tovább!Kedvet is kaptam a szőlőművelésre ..2-3 hét múlva a letermett vesszőt már ugyis kezdem szépen apránként kiszedni...
Nálad minden okés?
Válasz #11763. hozzászólásra
Gáborász.Nézd meg az e-mailt.
Szia Dávid!
Képen küldöm a T25 gépkönyvének karbantartási utasításból a feltöltési űrtartalmakat.Használd egészséggel!
Válasz #11761. hozzászólásra
Szia!
Ha jól tudom 5 liter kell a hidraulikába.
sziasztok a trakinak a hidrolikájába menyi olaj kell??
takarás
Válasz #11757. hozzászólásra
Vidi nem akar elő jönni.
Én is
Sanyi!
A linkre kattintva: a kiszolgáló nem található feliratot kaptam.Pedig már kíváncsi vagyok
http://http://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&re=11753&tid=93#anchor
http://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&re=11753&tid=93#anchor
takarás
takarásÉs ezzel befejeztem idén a szőlő munkákat.
Köszönöm Sanyi!
Március végéig megálmodom....aztán majd lesz valami.
Válasz #11750. hozzászólásra
Ugyan már, semmi gond!
Régebbi üzletről van szó, így nem kérdezősködtem ez ügyben, bízok bennük, hogy precízek..
Válasz #11748. hozzászólásra
Bocs leírtad
Válasz #11748. hozzászólásra
Szia.Nem akarok kukacoskodni de szegecsnek mekkora a szakító szilárdsága? Azt meg mondták?
Válasz #11747. hozzászólásra
Mint szegecsfajtát nem tudom, szaküzletben csinálták.
7-es helyett 8-as szegecsek lettek belerakva.
6300 ft.
Válasz #11745. hozzászólásra
Milyen szegecsekkel rakták össze? és megkérdezhetem az árát?
Válasz #11744. hozzászólásra
Sanyi!
Ha az van a táblán akkor elvileg 30LE. Ha nem állítottátok el.De 18kw -26,5kw -ig állítható az adagolóval!!!!!
De ezt már sokszor tárgyaltuk itt.
Elkészült a traktor!
Kuplung be lett állítva, végre nem fullad a gép, amikor a jobb oldali kuplungot benyomom.
De a váltási elv az maradt a régi.
Ahogy eddig is csináltam , a bal a sebesség, jobb a TLT, mászófokozat.
De érezhető, hogy precízebb így normálisan beállítva.
Rögtön összerakás után be is fejeztem a szántást, minden a jól működött.
Motor blokk oldalán találtam egy táblát,igaz nem nagyon foglalkoztam vele.Az van rá írva 22,5kw=29,5paci.Akkor most mennyi paci van a gépembe?vagy csak az Oroszok ezt a táblát talált és rakták fel a blokkra?
Válasz #11741. hozzászólásra
Nagyobb lapot már nem bír el,ez a méret pont a határ eset.Az sem mindegy hogy milyen szögben állnak a tárcsasor.Ha minél nagyobb a szög annál jobban a gép észreveszi.De ezt ki kell tapasztalni.
Válasz #11739. hozzászólásra
Ez igaz ha nincs jól be állítva valamelyik tárcsa sor akkor be húzza a gépet a sorba.Én jobbnak tartom a tárcsát gyorsabban haladók, és a gyom nagysága sem számít,hogy mekkora.De nem szoktam méteres gyomot tárcsázni.
Szia Sanyi!
Visszanéztem...azt írtad hogy 140 es a tárcsa 45 ös lapokkal, és hogy nem is bírna nagyobbat. Az a helyzet hogy nekem azért kéne legalább egy 150-160cm-es mivel van nagy sortávolságú szőlő is. Nem szívesen mennék egy soron háromszor. A 140 nagyon határeset nálam, igaz nem mindegyik szőlőben, nem lenne átfedés a közepén vagy csak éppen, vagy sokat hagyok a soralj mellett. Hosszabb tárcsa kisebb lapokkal? A lap átmérője mennyire befolyásolja a gép leterhelését? Köszönöm