Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Beró! Hali a héten olvastam az apróhirdetések között
tárcsát, a T-trakik után .Azt hiszem 2x8 leveles ,a lapok nagyságát nem tudom ,ára 40-e ,jó állapotunak nézet ki,
Én is agyaltam ,hogy megérné üzletre is.Talajmarót is árult,és ekét./lehet ,hogy még egy hete sincs,hogy láttam.Keress vissza!!!
Szia Árpy!
Jó gondolat a megerősités!Ahogy visszajön az öntvényhegesztötől visszaszerelem,és utána én is készítek megerősitést.Ahogy láthattad a fórumon rajtam kivűl 2en is jelezték hogy volt ilyen gondjuk,sajnos előfordul a vlagyiknál,pedig az orosz gépekre nem jellemző hogy kispórolják belőlük az anyagot.
Üdv mindenkinek.
Ismét a segítséget szeretnék kérni. Most vettem a T25öst és ismerkedek vele ezért érdeklődök, Ti pedig már régóta ismeritek ezt a típust ahogy olvasom a hozzászólásokból.
Hidraulikával kapcsolatba szeretném kérdezni, hogy mennyi olaj kell a rendszerbe, illetve a hidraulika olaj helyett motor olajjal helyettesíthető, akkor milyen típusúval, vagy a motor olajas megoldáshoz esetleg új karmantyúk kellenek?! Tehát minden infó érdekelne.
Érdeklődöm hogy hidegindításhoz a szívótorokba van egy izzító gyertya,ami az én gépembe ki van kötve,és nincs a fülkébe izzítás ellenőrző izzószál sem!Ez a T 25.ösnél gyárilag hogy lehetett? Az indító kulcsos kapcsolórol kap az izzószál is áramot?Semilyen visszajelzője nincs az izzításnak?
Köszi előre is a választ!
Sziasztok!Olvastam hogy bekerült a motorolajba a gázolaj!
Azt sikerült kideríteni hogy a hengerfej volt a rossz,vagy más úton került a motorolajba gázolaj???
Üdv. Gáborász!
Sanyi munkahenger tartó letöréséből kiindulva én is csináltam egy alátámasztást a munkahenger tartó fülnek, a baj megelőzésére.
Én sokat használom a hashúzót, tehát így tudtam megoldani:
Egyszerű megoldás, így néz ki a nyomásmérő műszer, amely áll egy hidraulika gyorscsatlakozóból, egy tetszőleges csatlakozóelemekkel (ki milyen elemekből tudja összeállítani nálam M18-as) ellátott hidraulika csőből és egy 400 bar méréshatárú nyomásmérő órából:
Nekünk észre lehet venni ha meleg az olaj, de a hidraulika karnak van egy pontja ha azt jól eltalálom, és ott tartom alapjáraton billent.
Ha egy picit túlhúzom egyből visszaenged.
Hidraulika olaj van benne. A vásárlás óta nem néztük a szűrőt csak az olajszintet.
Szia.
Csak hátra billent. :)
Csorscsati jo,nyomást mivel lehetne megmérni?
Nagyon gyengén emel szinte felét le kell kézzel rakni :( !
Hidraulika olaj volt cserélve +szürö is hátul ezért ara nem gondolok ,hogy koszos lenne és a szállitási menyíség kevés lenne ! Valahol nem lehet emelni a nyomáson ? Nem vagyok benne biztos de miota melegebb van talán azota szarakodik, de ezt csak lehet bebeszélem magamnak.Vagy vegyek egy szivatyút egyböl ? Kell valami különleges dolgot bontani a cseréhez,vagy csak ki kell huzni a házbol?
Nyomást mérd meg a gyorscsatlakozónál...(erről jut eszembe:átenged, amikor a pk. hidraulika gyorscsatlakozót csatlakoztatod a géphez?)
Balga kérdés, de azért ezt sem árt kizárni a pótkocsin a billentéssel átellenes oldalon ki vannak szedve a rögzítőcsapok?
Válasz #10712. hozzászólásra Helló! A traktorod árát gyorsan változtatod.{sürgős az eladása?}Felénk keresik csak egy picit messze vagy.{Somogy és Zala megye}
Hello Mindenki!
Ismét kérdés nem bir emelni a potkocsi ,mi okozhatja a gondot?
Olaj van benne (hidraulika) lehet nyomást állítani valahol ?
Vagy szivattyú csere egyböl?
Láttam már olyat, hogy az adagolóból befolyt a gázolaj a forgattyúsházba, felhígítva a motorolajat... közel 20 litert engedtünk le... igen nagy hanyagság. A tulaj nézegette az olajszintet...az tűnt fel neki, hogy szaporodik és a végén nyomta kifelé...
Válasz #10711. hozzászólásra
Nem marad lenn,csak ha a 43 bakancsodat rajta tartod.
arra azért figyelj,hogy finoman kis terhelésnél lépj rá,mert külömben kárt teszel benne.
Azt szeretném kérdezni hogy a T25 traktoron rátaposok a difizárra kirúgja magát rögtön.
Próbáltam több fokozatban is, de nem marad lent a difizár.
Hogyan kellene bekapcsolni?
Vagy nem működik ezen a gépen?
Nekem az emelőkarok is be vannak állítva "úszóra", hogy azok is tudjanak külön külön mozogni fel le.
Meg így egyszerűbb az eszköz felakasztása a gépre.
Ismét a segítségeteket kérném. Az ékszíjtárcsa mellett van egy cső és ott erősen fehéren füstölni kezdett majd az vettem észre hogy telekapta a motorolajat gázolajjal annyira hogy ki is bukta a nívónál. A segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv.! Kell lennie úszónak, próbáld csak meg teljesen lehúzni a karokat! Akkor a karoknak úgy kell maradniuk.
Így már majdnem, hogy aggatni fog a lábadnak, ami a kormány mellett van.
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha tárcsáztok a függöleges tartokat hogy oldotátok meg hogy legyen uszó mert ugye a gyári karokon nincs uszó és kell e mindeketönek uszoban lenni?
Gondoltam a gyári mellé hegesztek ugyan olyan laposvasat és azt alakitom ki uszosra!
Üdvözlet! Szeretném a segítségeteket kérni a T25/A traktorral kapcsolatban: fülke-tető közötti gumitömítés érdekelne. Hol vehetnék? Akinek van átvenném Tőle.
Köszönettel: Papp Ferenc 30/215-64-69
Sziasztok !
Segítsetek, hogy a t25 váltójába mennyi és milyen hajtómű olaj kell 80-90es jó lesz az lenne itthon vagy kell vennem másikat? A szintjelző csavart, ami a fórumon is fent van mikor kitekertem bőven felette lehetett a szint, mivel sok olaj folyt ki??!! Adjatok légyszíves tájékoztatást.
bébé0 köszi az infókat nagyon hasznos volt!!!
üdv.
Ma azt mondta az adagolós,hogy ezekre nem jellemzö,hogy szaladgál az adagoló.Ö inkább porlasztót mondta,hogy ott a hiba.Szerinte szorul.kiszedtem hengerfejestöl,mert valahol picit ki is fúj.Valami javaslatot tudtok mondani?Előre is köszönöm.
Mint mindig most is kisegítettél!Beszéltem ma egy profi öntvényhegesztővel, 20.000ből megcsinálja, meg a hashúzónál csinálok majd egy megerősítést, de ettől függetlenül lehet veszek egy komplett hátsót, megnézem holnap hogy mennyibe kerül, aztán majd határozok hogy mi legyen.
Az lenne a kérdésem hogy tapasztaltatok vagy hallottatok-e olyat, hogy hátul ahol a hidraulika munkahenger alsó kapaszkodó füle van,ott kiszakad az öntvényből a fül?Állítólag "típushiba" ez a vlagyiknál 10ből 3nál megtörténik. Volt már valakinél, ha igen akkor mit tett?Öntvényhegesztőhöz elvitte, vagy netán teljesen új hátsó?
25336 hozzászólás
Válasz #10736. hozzászólásra
1.60 széles 175 E FT. 46 OS LAPOKKAL T 25 NEk böven elég. egyedi méret is megoldhato
Válasz #10732. hozzászólásra
Keress vissza!!!
Beró! Hali a héten olvastam az apróhirdetések között
tárcsát, a T-trakik után .Azt hiszem 2x8 leveles ,a lapok nagyságát nem tudom ,ára 40-e ,jó állapotunak nézet ki,
Én is agyaltam ,hogy megérné üzletre is.Talajmarót is árult,és ekét./lehet ,hogy még egy hete sincs,hogy láttam.
Válasz #10736. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120715171214_uj_tarcsa_005.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120715171403_uj_tarcsa_006.jpg)
Ez volt 295000 Ft lap átmérő 56 öntvény távtartó , 35 mm-s tengely.És ebből van kicsi is a T25 után! Vadkert Agro gyártja!!
Válasz #10733. hozzászólásra
Amit a motorba öntesz motor olajat,nyugodtan öntheted a hidraulikában is.
Válasz #10734. hozzászólásra
Milyen széles? Mekkora lapok vannak rajta? Kb milyen nehéz?
Ára? Persze csak ha publikus!
Szia Árpy!
Jó gondolat a megerősités!Ahogy visszajön az öntvényhegesztötől visszaszerelem,és utána én is készítek megerősitést.Ahogy láthattad a fórumon rajtam kivűl 2en is jelezték hogy volt ilyen gondjuk,sajnos előfordul a vlagyiknál,pedig az orosz gépekre nem jellemző hogy kispórolják belőlük az anyagot.
Válasz #10732. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120715133448_P1010535.JPG)
Tárcsa T 25 höz érd,703736221
Üdv mindenkinek.
Ismét a segítséget szeretnék kérni. Most vettem a T25öst és ismerkedek vele ezért érdeklődök, Ti pedig már régóta ismeritek ezt a típust ahogy olvasom a hozzászólásokból.
Hidraulikával kapcsolatba szeretném kérdezni, hogy mennyi olaj kell a rendszerbe, illetve a hidraulika olaj helyett motor olajjal helyettesíthető, akkor milyen típusúval, vagy a motor olajas megoldáshoz esetleg új karmantyúk kellenek?! Tehát minden infó érdekelne.
üdv.:
Sziasztok!
Nem tudtok eladó tárcsát T25 után?
Jó lenne valami megkimélt olcsó! :-):-):-):-):-):-)
Érdeklődöm hogy hidegindításhoz a szívótorokba van egy izzító gyertya,ami az én gépembe ki van kötve,és nincs a fülkébe izzítás ellenőrző izzószál sem!Ez a T 25.ösnél gyárilag hogy lehetett? Az indító kulcsos kapcsolórol kap az izzószál is áramot?Semilyen visszajelzője nincs az izzításnak?
Köszi előre is a választ!
Válasz #10714. hozzászólásra
Sziasztok!Olvastam hogy bekerült a motorolajba a gázolaj!
Azt sikerült kideríteni hogy a hengerfej volt a rossz,vagy más úton került a motorolajba gázolaj???
Válasz #10728. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ügyes és logikus megoldás !
Köszi a képet !
Tegnap délben megint nem emelt a hidraulika(reggel meg igen és dupla súlyt ),csak kell egy szivattyú rá ?! Vagy tegyek bele egy kis sűrűbb olajat?
Válasz #10710. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120715081347_IMG_3082.JPG)
Üdv. László!
Én egyszerűen a csavarokkal játszadozok:
Válasz #10693. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120715081120_IMG_3081.JPG)
Üdv. Gáborász!
Sanyi munkahenger tartó letöréséből kiindulva én is csináltam egy alátámasztást a munkahenger tartó fülnek, a baj megelőzésére.
Én sokat használom a hashúzót, tehát így tudtam megoldani:
Válasz #10719. hozzászólásra
Szia.
Milyen gépet veszel?
Válasz #10724. hozzászólásra
Köszönöm a képet !
Menyinek kell egyébként lenni a nyomásnak?
De maga a szállitási teljesitményt is jo lenne mérni nem?(liter/perc)
Válasz #10720. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120714121826_image001.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120714121859_image009.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120714121916_image010.jpg)
Egyszerű megoldás, így néz ki a nyomásmérő műszer, amely áll egy hidraulika gyorscsatlakozóból, egy tetszőleges csatlakozóelemekkel (ki milyen elemekből tudja összeállítani nálam M18-as) ellátott hidraulika csőből és egy 400 bar méréshatárú nyomásmérő órából:
Válasz #10721. hozzászólásra
Nekünk észre lehet venni ha meleg az olaj, de a hidraulika karnak van egy pontja ha azt jól eltalálom, és ott tartom alapjáraton billent.
Ha egy picit túlhúzom egyből visszaenged.
Hidraulika olaj van benne. A vásárlás óta nem néztük a szűrőt csak az olajszintet.
Válasz #10721. hozzászólásra
Van jelentősége hideg vagy meleg olaj közt.főleg,ha a szivattyú kopott.
Most meg vittem vele 1,5m3 sodert gond nélkül borított ?!
Nem értem ,lehet hideg az olaj?
Válasz #10718. hozzászólásra
Szia.
Csak hátra billent. :)
Csorscsati jo,nyomást mivel lehetne megmérni?
Nagyon gyengén emel szinte felét le kell kézzel rakni :( !
Hidraulika olaj volt cserélve +szürö is hátul ezért ara nem gondolok ,hogy koszos lenne és a szállitási menyíség kevés lenne ! Valahol nem lehet emelni a nyomáson ? Nem vagyok benne biztos de miota melegebb van talán azota szarakodik, de ezt csak lehet bebeszélem magamnak.Vagy vegyek egy szivatyút egyböl ? Kell valami különleges dolgot bontani a cseréhez,vagy csak ki kell huzni a házbol?
Válasz #10717. hozzászólásra
Szia.
Sajnálom eladni,de kell az új géphez az ára.
Válasz #10716. hozzászólásra
Nyomást mérd meg a gyorscsatlakozónál...(erről jut eszembe:átenged, amikor a pk. hidraulika gyorscsatlakozót csatlakoztatod a géphez?)
Balga kérdés, de azért ezt sem árt kizárni a pótkocsin a billentéssel átellenes oldalon ki vannak szedve a rögzítőcsapok?
Válasz #10712. hozzászólásra Helló! A traktorod árát gyorsan változtatod.{sürgős az eladása?}Felénk keresik csak egy picit messze vagy.{Somogy és Zala megye}
Hello Mindenki!
Ismét kérdés nem bir emelni a potkocsi ,mi okozhatja a gondot?
Olaj van benne (hidraulika) lehet nyomást állítani valahol ?
Vagy szivattyú csere egyböl?
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ezt nem gondoltam :)
Válasz #10707. hozzászólásra
Láttam már olyat, hogy az adagolóból befolyt a gázolaj a forgattyúsházba, felhígítva a motorolajat... közel 20 litert engedtünk le... igen nagy hanyagság. A tulaj nézegette az olajszintet...az tűnt fel neki, hogy szaporodik és a végén nyomta kifelé...
Folyamatosan nyomni kell.ha elengeded kikapcsol.Igy kell neki lennie.
Nem marad lenn,csak ha a 43 bakancsodat rajta tartod.
arra azért figyelj,hogy finoman kis terhelésnél lépj rá,mert külömben kárt teszel benne.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a T25 traktoron rátaposok a difizárra kirúgja magát rögtön.
Próbáltam több fokozatban is, de nem marad lent a difizár.
Hogyan kellene bekapcsolni?
Vagy nem működik ezen a gépen?
Válasz #10709. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Köszönöm Árpy !
Esetleg egy kép rola,hogy van megoldva?
Válasz #10708. hozzászólásra
Nekem az emelőkarok is be vannak állítva "úszóra", hogy azok is tudjanak külön külön mozogni fel le.
Meg így egyszerűbb az eszköz felakasztása a gépre.
Válasz #10706. hozzászólásra
Köszönöm gábor !
Ezt akartam hallani ! :)
Akkor nem is muszály a hátul a két függöleges karokat megcsinálni uszora ?????
Sziasztok Urak !
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Ismét a segítségeteket kérném. Az ékszíjtárcsa mellett van egy cső és ott erősen fehéren füstölni kezdett majd az vettem észre hogy telekapta a motorolajat gázolajjal annyira hogy ki is bukta a nívónál. A segítségeteket előre is köszönöm !
Uszó állásnak az a lényege hogy a géptöl függetlenül követi a talajt az eszköz pl tárcsa
Köszönöm a válaszokat !
Ebböl akkor az következik ,hogy a tárcsa igy követni fogja a föld felszinét?
Válasz #10701. hozzászólásra
Üdv.! Kell lennie úszónak, próbáld csak meg teljesen lehúzni a karokat! Akkor a karoknak úgy kell maradniuk.
Így már majdnem, hogy aggatni fog a lábadnak, ami a kormány mellett van.
Válasz #10702. hozzászólásra
Van úszó állása a hidraulikának, a kart teljesen lehúzva, rögzített pozícióba.
Mivel nem régen van t 25-öt,ugye jol tudom sajna nincs hidraulika uszo ???
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha tárcsáztok a függöleges tartokat hogy oldotátok meg hogy legyen uszó mert ugye a gyári karokon nincs uszó és kell e mindeketönek uszoban lenni?
Gondoltam a gyári mellé hegesztek ugyan olyan laposvasat és azt alakitom ki uszosra!
Üdvözlet! Szeretném a segítségeteket kérni a T25/A traktorral kapcsolatban: fülke-tető közötti gumitömítés érdekelne. Hol vehetnék? Akinek van átvenném Tőle.
Köszönettel: Papp Ferenc 30/215-64-69
Válasz #10698. hozzászólásra
![6](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194732_image006.jpg)
![7](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194758_image007.jpg)
![8](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194818_image008.jpg)
még néhány kép...
Annak idején nekem is leszakadt a munkahenger bekötés az öntvényről... A képek szerint oldottam meg. Eddig tökéletesen működik közel tizennégy éve.![1](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194330_image001.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194359_image002.jpg)
![3](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194501_image003.jpg)
![4](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194531_image004.jpg)
![5](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120711194602_image005.jpg)
Válasz #10696. hozzászólásra
Kezd 10 literrel... a 80w90-es hajtóműolaj jó bele.
Sziasztok !
Segítsetek, hogy a t25 váltójába mennyi és milyen hajtómű olaj kell 80-90es jó lesz az lenne itthon vagy kell vennem másikat? A szintjelző csavart, ami a fórumon is fent van mikor kitekertem bőven felette lehetett a szint, mivel sok olaj folyt ki??!! Adjatok légyszíves tájékoztatást.
bébé0 köszi az infókat nagyon hasznos volt!!!
üdv.
Ma azt mondta az adagolós,hogy ezekre nem jellemzö,hogy szaladgál az adagoló.Ö inkább porlasztót mondta,hogy ott a hiba.Szerinte szorul.kiszedtem hengerfejestöl,mert valahol picit ki is fúj.Valami javaslatot tudtok mondani?Előre is köszönöm.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Szia Sanyi!
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
előbb elfelejtettem, pedig ezzel akartam kezdeni: nagyon jó megoldás amit csináltál!!
Szia Sanyi!!
Mint mindig most is kisegítettél!Beszéltem ma egy profi öntvényhegesztővel, 20.000ből megcsinálja, meg a hashúzónál csinálok majd egy megerősítést, de ettől függetlenül lehet veszek egy komplett hátsót, megnézem holnap hogy mennyibe kerül, aztán majd határozok hogy mi legyen.
Válasz #10691. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120710224346_Kep_006.jpg)
Szia Csináld meg így és nem lesz gond,mert nekem már letört és nem 2ft az alkatrész.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tapasztaltatok vagy hallottatok-e olyat, hogy hátul ahol a hidraulika munkahenger alsó kapaszkodó füle van,ott kiszakad az öntvényből a fül?Állítólag "típushiba" ez a vlagyiknál 10ből 3nál megtörténik. Volt már valakinél, ha igen akkor mit tett?Öntvényhegesztőhöz elvitte, vagy netán teljesen új hátsó?
Köszönöm a válaszokat