Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. T30-as traktor jobb hátsó lehajtásából(T25-é ugyan ilyen) a tengely mellől folyik az olaj. A traktor ezen részét még sose szedtem szét. Gondolom egy szimmering lehet ott, ami megsérült. Tudnátok erről bővebb információt, esetleg rajzot adni, hogy hogy néz ki ott a tengely csapágyazása, milyen sorszámú szimmering és csapágy található ott?
Köszönöm a válaszokat!
Nem idevágó kérdés ugyan, de mpm10-es rotához keresek vas járókereket és ekét, amit elméletileg gyártottak hozzá.Valakinek esetleg volna eladó, vagy netán tudtok valami boltot ahol kapni ilyen rota kiegészítőket?Találtam hirdetést ugyan, de ott horror árakon mennek.
Köszi a segítséget!
Válasz #10461. hozzászólásra
Szia.A régi helyére raktam új lámpát.4 lábú relével csináltam meg,Nagares 12V-40A relét használtam.Mert melegedik a kapcsoló,raktam fel egy külön táblát és a pozitív áramot a másik tábláról adtam neki.
Érdemes lenne kisebbet valamenyível? Illetve jó lenne tudni a gyári méretet! Vagy a boltban kapható ilyen fúvóka ? Gondolom attol ugyanolyan szépen forogna? !
Sziasztok T 25. kedvelők!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hátra 2 db 55.W-os halogén lámpát előre meg 1. szintén 55W.-os keresőlámpát szeretnék bekötni!
Ki kötött már be ilyet?
Milyen relé kellene hozzá?
Külön vigyem az aksiról az áramot,vagy van a bizosítéktáblán ilyen hely???
Köszö előre is!
Üdv. Pakesz!
Az ülésre feltétlenül találj ki valamit, mert amennyire csak lehet azért fontos a kényelem a vlagyiban! Elronthatja az "élményt" a kényelmetlenség.
A csövet napközben megkerestem, köszönöm!
Az ülés alatt van egy fekete valami:) akkor az volt a gumi hajdanán.
Hát az nem valami jó, ki kell találnom valami más megoldást.
Üdv. Pakesz!
Óvatos legyél a csavar húzogatással a teknőnél, mert gyorsan meg tud szakadni a menet! Ha tutira onnét a tömítés mellől jön az olaj, akkor szerintem érdemes lenne felrakni újra a teknőt a megfelelő tömítő anyagokkal ellátva.
De persze előtte azért a csavarokat nézd meg, ahogy írtad.
Cső Sógi!
Vlagyik mennek..Bár kicsit copattak az elmúlt pár hétben..De Problémákat kijavítottam..Az egyik az sokáig copatott..Adagoló gyanus volt..Le is szedtem vittem adagolóshoz.Aszondta adagolós ez az adagoló tökéletesen működik.Oké mondom,hittem neki..Aztán merültem jobban bele a motorba..szelepfészek csiszolás,kompressziómérés,porlasztúcsúcs cser..majd eztán is rosszalkodott a technika..Fölhajtottam az ingújjamat és szédszedtem az adagolót mert én már nem hiszek senkinek..És ott volt a hiba.
De még nem beszéltem az adagolóssal..Úgygondoltam személyesen hívatom meg magamat egy kávéra.
A másiknál a hidrolika szopatott.De azt is megoldottam..
Most az öregebbiken van még egy kis kánya,de majd egy esős nappalon megjavítom..A helyzet az hogy nem akart forogni a centrifugálszűrőm és én megfúrtam kicsit a fúvókákat nagyobbra..Most forog 20ezret percenként csak az olajnyomásom gyengült le ..A szelepen meg már nem tudok állítani.
Más..Krumpli ára megy lefelé mint állat,és elég car megint mindennek az ára... Ismétlődik a tavalyi év..Nem lesz ez így jó.
A hónaljvakaró :)
Nem.
Ma ajtókitámasztót, porral oltó tartót szereltünk rá.
Nálunk még nem ment 1üzemó. az olajteknő felfogató csavarokon szinte mindegyiken olajcsepp van.
Holnap utána húzok a csavaroknak.
Ha időm engedi kiviszem kicsit kocsizni.
Szia Pakesz!
Nem baj hogy nem vállalja, úgyis magam fogom csinálni az enyémet,csak gyűjtőm az információt hogy ki mivel csinálta, és milyen körülmények között. Már megvan milyen festékkel fogom csinálni,van otthon egy 'félprofi' festékszórom is,tényleg csak kiváncsiskodtam.Azért köszönöm a segitséget!
Jó reggelt!
Alex!
Van valami technika a sebesség fokozatba tételének?
Gondolok az irányváltó elsőnek, majd a sebesség fokozat, vagy fordítva?
Ha tolatni akarok az irányváltót kidobja néha.
Vagy még nekem kell gyakorolni :)
(a kuplung pedál mintha kicsit be lenne esve, ma megnézem pontosan)
Az eladó festette át. Az albumomban látni a az eredeti színét.
Telefonszámot tudok adni, biztos elmondja hogyan csinálták. /MTZ traktorok/
T25 felvásárlással, felújítással,eladással foglalkozik a cég. Abádszalókon és Jászberényben.
Nagyon szép lett a traktor, lenne is a fényezéssel kapcsolatban kérdésem. Mennyibe került(pénzben és időben), illetve hogy szakember fényezte-e műhelyben, vagy esetleg házilag készült? Augusztus körül magam is szeretném az enyémet átfújni (piros kasztni, fehér lenne az orra és a felnik), csak megvárom míg lemegy az utolsó permetezés is.
Hát hiába..JD színvonalú a vlagyi is.
Sejtette Iván,és Igor hogy visznek belőle az Amcsik is ezért csináltak ebből a verziósból is..
No de nézd meg a lentebbi képen azt a tuning dekompresszort..Le sem kell hajolni az indításhoz..Kényelmesen hátradőlve lehet indítani..Hát hiába--Nyugati kényelem..
Szia gagoma!
Ha tudsz jó lakatost hamar készíthet olyat ami a szőlőbe megfelel!Csak hajtómű kérdése de azt látok a bazárba meg itt az agrafórumon is néha!Kést késszen is lehet venni de egy jó kovács kidobott trabant-vartburg laprugóból készít!Ez az OLCSÓ megoldás!A dobkaszák,alternálókaszák oldalra kinyúlnak.Neked a gép hátamögött kaszáló lenne jó a sorok miatt!
25322 hozzászólás
Válasz #10475. hozzászólásra
Szia Nekem egy 3,5hl Axiál permetezőm van.
Sziasztok!
T25-re max mekkora függesztett permetezőt lehet rakni?
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. T30-as traktor jobb hátsó lehajtásából(T25-é ugyan ilyen) a tengely mellől folyik az olaj. A traktor ezen részét még sose szedtem szét. Gondolom egy szimmering lehet ott, ami megsérült. Tudnátok erről bővebb információt, esetleg rajzot adni, hogy hogy néz ki ott a tengely csapágyazása, milyen sorszámú szimmering és csapágy található ott?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nem idevágó kérdés ugyan, de mpm10-es rotához keresek vas járókereket és ekét, amit elméletileg gyártottak hozzá.Valakinek esetleg volna eladó, vagy netán tudtok valami boltot ahol kapni ilyen rota kiegészítőket?Találtam hirdetést ugyan, de ott horror árakon mennek.
Köszi a segítséget!
Válasz #10471. hozzászólásra
Köszönöm!
Valami kezelési, karbantartási könyvet, leírást kell keresnem hozzá :)
Válasz #10470. hozzászólásra
Inkább a munka nagyobb mint az anyag.Az egész elejit ki kell szedni.
Válasz #10469. hozzászólásra
Szia sanyi74!
Akkor csere?
Nagy munka kicserélni?
Az anyag sokba kerül hozzá?
Bocs a sok hülye kérdésért, de ez az első traktorunk.
Válasz #10467. hozzászólásra
Szia.Pontos illesztés nem kotyoghat.
Válasz #10466. hozzászólásra
Ok.Rendben.
Sziasztok fórumozók!
A királycsap mennyit "kottyanhat",mikor érdemes hozzányúlni?
6-ik fokozatban néha beráz a kormány, és a királycsapon néztem picit mozdul.
Válasz #10464. hozzászólásra
Szia sanyi74!
Köszi számokat!
Remélem össze jön a szerelés bár a héten már nem lesz rá időm!
Köszi mégegyszer!
Válasz #10463. hozzászólásra
Azt akartam írni hogy már nem melegedik a kapcsoló.
30-as láb pozitív,86 test,85 kapcsoló a 30-al összekötve,87 lámpák.
Szia.A régi helyére raktam új lámpát.4 lábú relével csináltam meg,Nagares 12V-40A relét használtam.Mert melegedik a kapcsoló,raktam fel egy külön táblát és a pozitív áramot a másik tábláról adtam neki.
Válasz #10460. hozzászólásra
Érdemes lenne kisebbet valamenyível? Illetve jó lenne tudni a gyári méretet! Vagy a boltban kapható ilyen fúvóka ? Gondolom attol ugyanolyan szépen forogna? !
Sziasztok T 25. kedvelők!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hátra 2 db 55.W-os halogén lámpát előre meg 1. szintén 55W.-os keresőlámpát szeretnék bekötni!
Ki kötött már be ilyet?
Milyen relé kellene hozzá?
Külön vigyem az aksiról az áramot,vagy van a bizosítéktáblán ilyen hely???
Köszö előre is!
Üdv:KEGE
Válasz #10457. hozzászólásra
Szia.
Igen sokat..Kb 1et..
Válasz #10458. hozzászólásra
Béla66
Köszönöm a tippet!
Válasz #10456. hozzászólásra
Helló Pakesz!
Ha tudsz szerezni IFA üléstalpat, azzal egész elfogadható az utazási komfort.
Üdv.
Szia.
Sokat eset az olajnyomásod hogy megbővítetted a fúvókákat a centrifugál szüröben ???
Tud valaki gyári fúvóka méretet ???
Válasz #10455. hozzászólásra
Üdv. Árpy!
A mostaninál egy kis bálás szalma is jobb
Válasz #10451. hozzászólásra
Üdv. Pakesz!
Az ülésre feltétlenül találj ki valamit, mert amennyire csak lehet azért fontos a kényelem a vlagyiban! Elronthatja az "élményt" a kényelmetlenség.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2560816/T25-Traktor-875-uzemoraval-kifogastalan-allapotban-5-ev-muszakival-elado.html
Válasz #10452. hozzászólásra
Szia Márk_!
A csövet napközben megkerestem, köszönöm!
Az ülés alatt van egy fekete valami:) akkor az volt a gumi hajdanán.
Hát az nem valami jó, ki kell találnom valami más megoldást.
Válasz #10451. hozzászólásra
Üdv!
Láttál egy fekete gumibakot az ülés alatt? Na az a rúgózás.
A karter cső a motor előtt van, nyíl egyenesen lefelé mutat.
T.:Márk
Sziasztok!
Ma 2 ü.ó. dolgoztam a géppel.
Valami rugózása volt eredetileg az ülésnek? Ebben nincs semmi, elég is volt mára :)
Válasz #10449. hozzászólásra
Jó reggelt!
Karter gáz elvezetése van a vlagyinak?
Válasz #10447. hozzászólásra
Üdv. Pakesz!
Óvatos legyél a csavar húzogatással a teknőnél, mert gyorsan meg tud szakadni a menet! Ha tutira onnét a tömítés mellől jön az olaj, akkor szerintem érdemes lenne felrakni újra a teknőt a megfelelő tömítő anyagokkal ellátva.
De persze előtte azért a csavarokat nézd meg, ahogy írtad.
Válasz #10444. hozzászólásra
Cső Sógi!
Vlagyik mennek..Bár kicsit copattak az elmúlt pár hétben..De Problémákat kijavítottam..Az egyik az sokáig copatott..Adagoló gyanus volt..Le is szedtem vittem adagolóshoz.Aszondta adagolós ez az adagoló tökéletesen működik.Oké mondom,hittem neki..Aztán merültem jobban bele a motorba..szelepfészek csiszolás,kompressziómérés,porlasztúcsúcs cser..majd eztán is rosszalkodott a technika..Fölhajtottam az ingújjamat és szédszedtem az adagolót mert én már nem hiszek senkinek..És ott volt a hiba.
De még nem beszéltem az adagolóssal..Úgygondoltam személyesen hívatom meg magamat egy kávéra.
A másiknál a hidrolika szopatott.De azt is megoldottam..
Most az öregebbiken van még egy kis kánya,de majd egy esős nappalon megjavítom..A helyzet az hogy nem akart forogni a centrifugálszűrőm és én megfúrtam kicsit a fúvókákat nagyobbra..Most forog 20ezret percenként csak az olajnyomásom gyengült le ..A szelepen meg már nem tudok állítani.
Más..Krumpli ára megy lefelé mint állat,és elég car megint mindennek az ára... Ismétlődik a tavalyi év..Nem lesz ez így jó.
Válasz #10446. hozzászólásra
Szia!
A hónaljvakaró :)
Nem.
Ma ajtókitámasztót, porral oltó tartót szereltünk rá.
Nálunk még nem ment 1üzemó. az olajteknő felfogató csavarokon szinte mindegyiken olajcsepp van.
Holnap utána húzok a csavaroknak.
Ha időm engedi kiviszem kicsit kocsizni.
Válasz #10445. hozzászólásra
Szia.Meg lett csinálva a kar?
Válasz #10443. hozzászólásra
gogoman még annyit tudok hogy egy javító műhelyben festették.
Válasz #10434. hozzászólásra
Szeva Sógi.
Bakker fel sem tűnt eme hosszú hónaljvakarásra is alkalmas dekó rudzat.
Állat!
Mi a pálya felétek?
Szia Pakesz!
Nem baj hogy nem vállalja, úgyis magam fogom csinálni az enyémet,csak gyűjtőm az információt hogy ki mivel csinálta, és milyen körülmények között. Már megvan milyen festékkel fogom csinálni,van otthon egy 'félprofi' festékszórom is,tényleg csak kiváncsiskodtam.Azért köszönöm a segitséget!
gagoman!
Felhívtam, nem vállal festést.
Válasz #10432. hozzászólásra
Jó reggelt!
Alex!
Van valami technika a sebesség fokozatba tételének?
Gondolok az irányváltó elsőnek, majd a sebesség fokozat, vagy fordítva?
Ha tolatni akarok az irányváltót kidobja néha.
Vagy még nekem kell gyakorolni :)
(a kuplung pedál mintha kicsit be lenne esve, ma megnézem pontosan)
Nem tetszik a kocsi ráfutófékes húzója.
Mármint hogy nem fordul körbe, vagyis fix.
Válasz #10437. hozzászólásra
Szia gagoman!
Az eladó festette át. Az albumomban látni a az eredeti színét.
Telefonszámot tudok adni, biztos elmondja hogyan csinálták. /MTZ traktorok/
T25 felvásárlással, felújítással,eladással foglalkozik a cég. Abádszalókon és Jászberényben.
Válasz #10436. hozzászólásra
Szia!
De zavaró az a kar :)
Holnap ha lehet rövidítünk rajta.
70 éven felüli volt a gép gazdája, valószínű neki lett meg hosszabítva.
Szia Pakesz!
Nagyon szép lett a traktor, lenne is a fényezéssel kapcsolatban kérdésem. Mennyibe került(pénzben és időben), illetve hogy szakember fényezte-e műhelyben, vagy esetleg házilag készült? Augusztus körül magam is szeretném az enyémet átfújni (piros kasztni, fehér lenne az orra és a felnik), csak megvárom míg lemegy az utolsó permetezés is.
Köszi a választ, és HAJRÁ, jó lesz a gép!
Válasz #10431. hozzászólásra
Szia Pakesz.Nem zavar a ki be szállásnál a hosszú kar?
Nagyon köszönöm!
Ma próbálgattuk a Vlagyit, elég furi még :)
A világítás fékek rendben vannak.
Albumomba töltöttem fel pár képet :)
Válasz #10433. hozzászólásra
Hát hiába..JD színvonalú a vlagyi is.
Sejtette Iván,és Igor hogy visznek belőle az Amcsik is ezért csináltak ebből a verziósból is..
No de nézd meg a lentebbi képen azt a tuning dekompresszort..Le sem kell hajolni az indításhoz..Kényelmesen hátradőlve lehet indítani..Hát hiába--Nyugati kényelem..
Ne flancoskodj Ombre.
Mi ez az angol felirat,csak nem Ámerikába készült?
Nem fért fel a hajóra?
Válasz #10431. hozzászólásra
Üdv!
Válasz #10430. hozzászólásra
Hátha sikerül végre :)
Bocsi :)
Itt a kép is.
Sziasztok!
Valaki mondja meg hogy pontosan hogy vannak a fokozatok.
Köszönöm!
Válasz #10423. hozzászólásra
Szia gagoma!
Ha tudsz jó lakatost hamar készíthet olyat ami a szőlőbe megfelel!Csak hajtómű kérdése de azt látok a bazárba meg itt az agrafórumon is néha!Kést késszen is lehet venni de egy jó kovács kidobott trabant-vartburg laprugóból készít!Ez az OLCSÓ megoldás!A dobkaszák,alternálókaszák oldalra kinyúlnak.Neked a gép hátamögött kaszáló lenne jó a sorok miatt!
Válasz #10424. hozzászólásra
Szia gagoman.Árakat nem tudok mert nem vagyok benne annyira,felénk a legtöbb szőlőt támogatásra telepítenek.