Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR410.85 FtUSD391.7 FtCHF442.28 FtGBP492.61 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Amikor feltöltöd a képet, utána nem rakja be az írt szöveghez azonnal.
Mikor feltöltötted, utána mutatja alul a feltöltött képet piciben és mellette van egy olyan, hogy "link1" ha minden igaz.
Arra katt és már be is illesztette a hozzászólásba!
Az olajcsere a váltóban oké,bár a felöntési helyek ill. az ellenörző nyílás kicsit másképp van mint mondtátok de attol megoldódott !
Hátra van még a hátsó lehajtás +a hidraulika olaj!
És sikerült az adagolóba is lecserélni az olajat !
Párkép róla !
Katt rá a nevemre és ha mész lefelé, lesz egy kép, amin láthatod a szűkítő elhelyezkedését!
2 fül van meghajtva rajta gyárilag, amit ráhúzól a ventilátor peremére.
Sziasztok!
Nekem nincs szűkítőm a hűtőventillátornál.
A hőfok nem is áll jó helyen.
A ventillátor elé szoktam rakni egy ponyvaszerüséget.
Csinálnék szűkítőt csak nem tudom milyen a gyári.Láttam most fent 2 képet.De nem tudom h hova kell tenni azt a tárcsát.
Tudtok segíteni?
Esetleg képekkel.
köszi
Válasz #9658. hozzászólásra
Szerintem ne te gyakorolj az adagoló,vagy töltés beállításával,inkább valami hozzá értőnek kellene,de van ,hogy még annak sem megy simán.
Hellosztok!Multkor érdeklöttem t25 adagolo beállitásával kapcsolatba,hogy gyenge volt a motor.Ma beállitottam az ékszijtárcsán lévő jelre és ellégé kopogos hangja lett!! A ékszijtárcsán van egy jel meg pár centivel arréb 3 jel van melyikre kellene állitani??Köszönöm elörre is!
Neked igen,de ha mindenért fizetni kell.Lehet hogy a felhegesztés sem megy simán,az esztergálás is lehet probléma,ha mindent a szerelő intéz nem annyiból jön ki mint neked.És akkor még nem új,csak felújitott.Láttam én már olyat, hogy olyan szorosra csinálta az esztergályos,hogy alig lehetett tekerni a kormányt.Sokszor a leves többe kerül mint a HÚS.
Válasz #9653. hozzászólásra Én nem azt mondtam,hogy nem jó hanem azt nem a legjobb.Szerintem jobb ha a géphez viszonyitva van állítva a vonó úgy mint az MTZ -nél.
Válasz #9607. hozzászólásra Az X megoldás szerintem sem a legjobb.Én most szereltem fel MTZ vonót függesztővel,kereszttengellyel eggyütt.Szerintem ha visszamentek Atti212{2011-09-02, 12:56}-os hozzászólásához az a legmegfelelőbb.Én így csinálom meg csak egy kis módosítással.Ha kész lesz teszek föl képeket.
Válasz #9643. hozzászólásra
Hali! A megkopott tengelyre nem tudsz esztergálni perselyt,csak ha előtte felhegeszted,utána esztergán felszabályozni,és majd ezután a perselyt.De az új könyöktengely 5-6e; a persely meg 0,8-1e ft . Nem biztos hogy megéri fel hegeszteni stb.
Válasz #9595. hozzászólásra Hali!Ahidraulika tartály és a szivattyú között lévő tömlőt a szivattyú felőli oldalon megbontod így a tartályból kifolyik az olaj.Utána a szivattyúról leveszed az olajhűtő tömlőjét is,hogy abból is follyon ki az olaj.A felöntő a világítás dugalja mellett van mögötte a nívó pálca.Ezzel szemben a másik oldalon van a szűrőház,egy vastag fémcső megy az oldalához, azt is érdemes kitisztítani.Egy kicsit sz..r helyen vannak,de meglehet oldani.Üdv!
A jobb oldalt igy megoldodna a hosz irány miatt bal oldalt meg also perselyt kicserélném .Azt rendelni érdemes vagy meg lehet esztergáltatni is ?Esetleg alsonak méret?
Válasz #9625. hozzászólásra
Van szint jelző. A könyök tengelyt én úgy csináltam meg,vettem perselyt a tengelyeket fel hegesztetem és a perselyhez esztergáltattam.Mert a tengely kész vagyon.
25322 hozzászólás
Válasz #9674. hozzászólásra
Megprobálom!
STEFI69!
A vonószerkezetednél az alsó kazánlemez egy szintben van a vonólappal? Csak a felső lemez néz picit felfelé?
Valahogy így?
Válasz #9673. hozzászólásra
Amikor feltöltöd a képet, utána nem rakja be az írt szöveghez azonnal.
Mikor feltöltötted, utána mutatja alul a feltöltött képet piciben és mellette van egy olyan, hogy "link1" ha minden igaz.
Arra katt és már be is illesztette a hozzászólásba!
Képek nem akarnak menni , tul nagyok lennének?
Válasz #9671. hozzászólásra
Lehajtásra gondoltam !
Hátul mért van az a rengeteg leeresztő ill. szintjelző elöl hátul felül mindenütt ???
Az olajcsere a váltóban oké,bár a felöntési helyek ill. az ellenörző nyílás kicsit másképp van mint mondtátok de attol megoldódott !
Hátra van még a hátsó lehajtás +a hidraulika olaj!
És sikerült az adagolóba is lecserélni az olajat !
Párkép róla !
Válasz #9667. hozzászólásra
Katt rá a nevemre és ha mész lefelé, lesz egy kép, amin láthatod a szűkítő elhelyezkedését!
2 fül van meghajtva rajta gyárilag, amit ráhúzól a ventilátor peremére.
Sziasztok!
Nekem nincs szűkítőm a hűtőventillátornál.
A hőfok nem is áll jó helyen.
A ventillátor elé szoktam rakni egy ponyvaszerüséget.
Csinálnék szűkítőt csak nem tudom milyen a gyári.Láttam most fent 2 képet.De nem tudom h hova kell tenni azt a tárcsát.
Tudtok segíteni?
Esetleg képekkel.
köszi
Stefi69!
A vonólapodnál a vonószerkezet vonócsapjánál a furatok 25-ös furatok?
Hellosztok!Adagolo előtöltés beállitásához kérnék segitséget fontos lenne kopog és gyenge is!!Köszönöm!!
Köszi fiuk !
Megyek olajat cserélni !
Link lemaradt!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2248076/Kombinator.html#
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a kombinátorról? Elbírja a 2,1m-es kombit?(hegyre fel - hegyről le mert akadnak dombocskák felénk)
hello!uj az adagolo meg a porlasztocsucsok is ujjak méghozzá öt jukassat vettem bele!esetleg tudsz ajánlani aki ért hozzá?
Válasz #9659. hozzászólásra
Vadkerti vagy?
Válasz #9658. hozzászólásra
Szerintem ne te gyakorolj az adagoló,vagy töltés beállításával,inkább valami hozzá értőnek kellene,de van ,hogy még annak sem megy simán.
Hellosztok!Multkor érdeklöttem t25 adagolo beállitásával kapcsolatba,hogy gyenge volt a motor.Ma beállitottam az ékszijtárcsán lévő jelre és ellégé kopogos hangja lett!! A ékszijtárcsán van egy jel meg pár centivel arréb 3 jel van melyikre kellene állitani??Köszönöm elörre is!
Válasz #9656. hozzászólásra
Én csak egy tippet adtam hogy lehet feljavítani.
Válasz #9655. hozzászólásra
Neked igen,de ha mindenért fizetni kell.Lehet hogy a felhegesztés sem megy simán,az esztergálás is lehet probléma,ha mindent a szerelő intéz nem annyiból jön ki mint neked.És akkor még nem új,csak felújitott.Láttam én már olyat, hogy olyan szorosra csinálta az esztergályos,hogy alig lehetett tekerni a kormányt.Sokszor a leves többe kerül mint a HÚS.
Válasz #9648. hozzászólásra
Szerintem meg éri fel hegeszteni mert kevesebb mint a feléből meg lett a két tengely csinálva.
Válasz #9653. hozzászólásra Én nem azt mondtam,hogy nem jó hanem azt nem a legjobb.Szerintem jobb ha a géphez viszonyitva van állítva a vonó úgy mint az MTZ -nél.
Válasz #9649. hozzászólásra
Mert miért nem jó? Az elmúlt 15-20 évben olyan sok gondot okozott? Vagy csak ránézésre nem szimpi.
Válasz #9650. hozzászólásra Külön leeresztője nincs.Én csak kimostam, de legközelebb csere lesz.Külön lehet venni bele szűrőt.
AZ enyém ilyen gúzsláncok nélkül:
Válasz #9646. hozzászólásra
köszönöm !
Ha jol értem akkor a hidraulikának nincs is külön leeresztöje? És ahidro szüröbe kell betét vagy csak simán pucolni?
Válasz #9607. hozzászólásra Az X megoldás szerintem sem a legjobb.Én most szereltem fel MTZ vonót függesztővel,kereszttengellyel eggyütt.Szerintem ha visszamentek Atti212{2011-09-02, 12:56}-os hozzászólásához az a legmegfelelőbb.Én így csinálom meg csak egy kis módosítással.Ha kész lesz teszek föl képeket.
Válasz #9643. hozzászólásra
Hali! A megkopott tengelyre nem tudsz esztergálni perselyt,csak ha előtte felhegeszted,utána esztergán felszabályozni,és majd ezután a perselyt.De az új könyöktengely 5-6e; a persely meg 0,8-1e ft . Nem biztos hogy megéri fel hegeszteni stb.
Válasz #9595. hozzászólásra Bocsi!Elfelejtettem Kb:7liter hidraulika olaj megy bele.
Válasz #9595. hozzászólásra Hali!Ahidraulika tartály és a szivattyú között lévő tömlőt a szivattyú felőli oldalon megbontod így a tartályból kifolyik az olaj.Utána a szivattyúról leveszed az olajhűtő tömlőjét is,hogy abból is follyon ki az olaj.A felöntő a világítás dugalja mellett van mögötte a nívó pálca.Ezzel szemben a másik oldalon van a szűrőház,egy vastag fémcső megy az oldalához, azt is érdemes kitisztítani.Egy kicsit sz..r helyen vannak,de meglehet oldani.Üdv!
Válasz #9644. hozzászólásra
Nekem a jobbos nyílik kicsit nehezen !
Az ajtó nektek is nehezen záródik és az alsó pántnál el van törve?
Válasz #9640. hozzászólásra
Természetesen a külsö átmárö adott (gyári méret) a belsöt meg a tengely megkopása adja majd !
Válasz #9639. hozzászólásra
Nincs mit
Ha van kérdés gépügyben természetesen irok és kérdezek vagy ha akadok valamiben.!
Válasz #9637. hozzászólásra
Ez attól függ hogy tengely mennyire van meg kopva.És az új persely mennyire fog kotyogni.
Válasz #9638. hozzászólásra
Köszönöm azért !
Válasz #9637. hozzászólásra
Nem tudok méretet írni.
A jobb oldalt igy megoldodna a hosz irány miatt bal oldalt meg also perselyt kicserélném .Azt rendelni érdemes vagy meg lehet esztergáltatni is ?Esetleg alsonak méret?
Válasz #9635. hozzászólásra
Azt nem tudok.
Hézagolo méretet nem tudsz véletlenül?
Külsö belsö átmérö?
Válasz #9632. hozzászólásra
Nincs anya alatta.
Válasz #9632. hozzászólásra
Igen az iránytó kar tart mindent.
Akkor felül ezek szerint és az irányito kar tartja felül vagy van anya alatta ?
Válasz #9630. hozzászólásra
igen
Vagy felül ?
Válasz #9627. hozzászólásra
Gondolom a hoszirányu játokot az hézagolni kell? Alul?
Válasz #9623. hozzászólásra
Én is csak tavasz és ősz akkor kocsizok
Válasz #9625. hozzászólásra
Van szint jelző. A könyök tengelyt én úgy csináltam meg,vettem perselyt a tengelyeket fel hegesztetem és a perselyhez esztergáltattam.Mert a tengely kész vagyon.