Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Fék ügyben szeretnék segitséget kérni!Biztos van köztetek olyan aki már cserélt otthon magának a trakiján féket!Nekem az a problémám h a jobb hátsó fékem nem fog egyáltalán!Nagy munka azt szét szedni?Ilyenkor érdemes már mind 2 oldalt meg javitani?És erről az oldalról hallok erössen koppanó hangot is de mindig egy bizonyos pontban amikor át fordul a kerék,azt nem tudom mi lehet!?Lehet hozzá valami köze?Elöre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Ma lettem boldog tulaja egy t 25-nek.
Le szeretném szervizelni...olajcsere motorban meg hajtásokban.
Tudna valaki feltöltési menyíségekröl infot adni?
Illetve olajat ajánlani?
Válasz köszönöm?
Mit jelent neked az olcso.Mert nekem 2.hónap múlva lessz egy eladó.üzemképes.de javitani való mindig akad egy gépen.nem otthon vagyok igy nem tudok képet föltenni.üdv.
Ma berágtam és elmentem a HABIHOZ és megvettem az adagólot! Üllőn 60 ezret mondtak, én 45 megkaptam ( habinál) Ennyiért megérte egy kicsit pesten szívni!
Köszi a sok infót!
Lenne még egy kérdésem mennyibe különbözik a t-25 t-16-os tol.Lehet,hogy be invesztálok egy t-16-ra.Valami üzemképtelenre.És addig javítgatnám míg el nem indul.Mármint a 11-éves fiamat érdekli a szerelő szakma és egy kis rutint szerezne mire fel nő.De,ha valaki tudna egy t-16ost olcsón kis üzem hibával érdekelne. és még annyit,hogy lehet-e még alkatrészt kapni(venni)?
Válasz #9217. hozzászólásra
Amit Te leírtál azt el kell találni!De,egy idő után elfog állítódni a kopás miatt, és elkell találni hogy a pedált mennyire kell benyomni.Szerencse kérdése!?
Válasz #9209. hozzászólásra
Helló! Alex-nak igaza van.Cserélj le a motor után majdnem mindent vagy alakitsd át dupla kuplungossá. Nem olcsó mulatság!!!
Ezeknél a T25-ös traktoroknál úgy van meg csinálva,hogy dupla kuplung.Ha nem akarod,hogy a gardán ki kapcsoljon mikor ki nyomod a kuplungod úgy kell be állítani!A gardának a kuplungvilláját csak akkor érje el amikor teljesen ki nyomod.De ne recsegjen sebváltáskor vagy gardán bekapcsoláskor.Nekem ez már sikerült!!!!Ezt próbáld meg!
Válasz #9213. hozzászólásra
Akkor az nem azért tört le !
/Ha müködött a szabadon futó!!/
A hidraulikával is le lehet ám törni.Ha hosszú a kardán és le engeded ütközésig,könnyen letörik.Föleg ismeretlen kardánnal. Jártak már sokan igy./ A jó pap is holtig tanul........... /
sziasztok valaki nem tudja meg lehet a kicsikét ugy csinálni ha le kuplungot akkor se kapcsolja ki kardánt hanem mindig forogjon ha kuplungot be nyomom akkor is- menyen mint az MTZ-nél??
Én úgy tudom hogy a soros adagoló az jobb mint a kör adagoló! Ezért is szoktak MTZ adagolót tenni a vlagyikra! Úgy tudom hogy a soros máshogy van mint a kör adagolós ezért ugyan úgy nem tudod bekötni, de erre majd más válaszol mert ez nem biztos!
Szia!
Köszi a választ! Még egy kérdés soros vagy a kö adagoló között mi a különbség? Honnan tudom hogy milyen van az ennyémen? Vagy mindegy melyiket rakom fel?
Szia! A Habi-nál a kör adagoló 35900Ft+ÁFA a Traktorker-nél van soros adagoló is de annak nem tudom az árát, de az szerintem biztos hogy az KB ilyen 50eFt körül lesz!
Velem volt olyan hogy 10-15-perc után kidobta a sebességet szárzúzáskor. Utána alá néztem és láttam hogy nem akasztottam vissza a helyére az egyik rugót.
Űdv Sanyi01 arra kérlek adj valami tanácsot mi a csodát csináljak ezzel a sebváltoval mit vegyek meg még hogy ne dobja ki a sebességet ez ha igy megy diliházban kőtők ki azolta sem tudunk rájőni mi lehet az oka hogy a reduktort,meg a hátra tolatást nem dobja ki a tőbit meg kapcsolás utánqazonal kidobja az a érdekes,hogy mindég újrakapcsoláskor előszőr a sebváltokart az előremenetben kell behuznom majd a kivánt sebességbe útána meg újra kidobnja kérlek segtsetek mi a turó tőrténik kőszi
Válasz #9196. hozzászólásra
Addig az enyém is indult amíg szét nem kellett húzni a kuplung miatt. Másfél hónapja vettem felújitott motorral.Valószínü amikor tolták össze valamit elb...tak,mert eltörött a nyelestengelyen levő hézagoló a seegergyűrűvel együtt és bedarálta a szimeringhez.
Válasz #9189. hozzászólásra
Helló!Én 15.000-ért vettem egy feújitottat T30-as motorhoz beállitva.Utoljára mikor érdeklődtem 28.000+Áfa volt a traktorkernél.
A Vlagyi gyári generátorában van hővédelmi kapcsoló? A legutóbb mikor dolgoztam vele bekapcsolva hagytam a helyzetjelzőt majd nagyjából fél óra után azt vettem észre hogy elment a töltésem.
25336 hozzászólás
Sziasztok!
Fék ügyben szeretnék segitséget kérni!Biztos van köztetek olyan aki már cserélt otthon magának a trakiján féket!Nekem az a problémám h a jobb hátsó fékem nem fog egyáltalán!Nagy munka azt szét szedni?Ilyenkor érdemes már mind 2 oldalt meg javitani?És erről az oldalról hallok erössen koppanó hangot is de mindig egy bizonyos pontban amikor át fordul a kerék,azt nem tudom mi lehet!?Lehet hozzá valami köze?Elöre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Ma lettem boldog tulaja egy t 25-nek.
Le szeretném szervizelni...olajcsere motorban meg hajtásokban.
Tudna valaki feltöltési menyíségekröl infot adni?
Illetve olajat ajánlani?
Válasz köszönöm?
Válasz #9235. hozzászólásra
Mi a baja az adagolónak ?
Mit jelent neked az olcso.Mert nekem 2.hónap múlva lessz egy eladó.üzemképes.de javitani való mindig akad egy gépen.nem otthon vagyok igy nem tudok képet föltenni.üdv.
Sziasztok!
Ma berágtam és elmentem a HABIHOZ és megvettem az adagólot! Üllőn 60 ezret mondtak, én 45 megkaptam ( habinál) Ennyiért megérte egy kicsit pesten szívni!
Köszi a sok infót!
Válasz #9232. hozzászólásra
Hali! Elkészült a géped ?
Válasz #9232. hozzászólásra
elfogadhato ár
Válasz #9229. hozzászólásra
Hali! T25-ös adagoló a HABI-nál D21-es 43.313Ft.+postaköltség.
Lenne még egy kérdésem mennyibe különbözik a t-25 t-16-os tol.Lehet,hogy be invesztálok egy t-16-ra.Valami üzemképtelenre.És addig javítgatnám míg el nem indul.Mármint a 11-éves fiamat érdekli a szerelő szakma és egy kis rutint szerezne mire fel nő.De,ha valaki tudna egy t-16ost olcsón kis üzem hibával érdekelne. és még annyit,hogy lehet-e még alkatrészt kapni(venni)?
Köszi Béla66 egy haverom vett egyet és neki kellene.Ha valamit észre vesz rajta akkor meg tudná nézni,hogy-hogy is néz ki belülről.
Sziasztok!
körös adagoló 59000ft! Ez egy kicsit sok nem?
Válasz #9217. hozzászólásra
Amit Te leírtál azt el kell találni!De,egy idő után elfog állítódni a kopás miatt, és elkell találni hogy a pedált mennyire kell benyomni.Szerencse kérdése!?
Helló! Alex-nak igaza van.Cserélj le a motor után majdnem mindent vagy alakitsd át dupla kuplungossá. Nem olcsó mulatság!!!
Válasz #9224. hozzászólásra
hidas permetező
Válasz #9224. hozzászólásra
Hogy könnyen tudj parkolni ha nincs hely a tecsoban.
Ennek az alja biztos nem ül fel a sárban
Ez milyen szerepet tölthet be?
Válasz #9221. hozzászólásra
Azt el is felejtettem, hogy új féltengelyházak is kellenek mert a T-25-ösé nem passzol a váltóhoz.
Vagy akár a "majdnem" ki is maradhat!
Válasz #9220. hozzászólásra
Vagyis majdnem másik traktor ára
Válasz #9211. hozzászólásra
Meg lehet. Csak a kuplungharangot, darázsderekat és a váltót kell hozzá lecserélni.
Válasz #9218. hozzászólásra
Ha t25-ről kell valami akkor írjad meg. hogy miről, azt a rész be szkennelem, és átküldöm ha így tudok segíteni.
Emberek kéne egy gépkönyv tudna nekem ebe valaki segíteni!!! Fontos lenne
Ezeknél a T25-ös traktoroknál úgy van meg csinálva,hogy dupla kuplung.Ha nem akarod,hogy a gardán ki kapcsoljon mikor ki nyomod a kuplungod úgy kell be állítani!A gardának a kuplungvilláját csak akkor érje el amikor teljesen ki nyomod.De ne recsegjen sebváltáskor vagy gardán bekapcsoláskor.Nekem ez már sikerült!!!!Ezt próbáld meg!
Válasz #9212. hozzászólásra
Néha nekem is jólesne ha működne..
Válasz #9214. hozzászólásra
Válasz #9213. hozzászólásra
Akkor az nem azért tört le !
/Ha müködött a szabadon futó!!/
A hidraulikával is le lehet ám törni.Ha hosszú a kardán és le engeded ütközésig,könnyen letörik.Föleg ismeretlen kardánnal. Jártak már sokan igy./ A jó pap is holtig tanul........... /
Mert egyszer kölcsön kértem egy zúzot és hiába szabadonfutos volt le tekerte a csonkot !!!
Válasz #9211. hozzászólásra
de minek müködik akkor ?
Mindent meg lehet csinálni..
az mtznél külön tengejröl kapja a meghajtást de mért akarod jo az ugy miabajodvele.
sziasztok valaki nem tudja meg lehet a kicsikét ugy csinálni ha le kuplungot akkor se kapcsolja ki kardánt hanem mindig forogjon ha kuplungot be nyomom akkor is- menyen mint az MTZ-nél??
A szürke a kör a piros a soros!
Válasz #9206. hozzászólásra
Én úgy tudom hogy a soros adagoló az jobb mint a kör adagoló! Ezért is szoktak MTZ adagolót tenni a vlagyikra! Úgy tudom hogy a soros máshogy van mint a kör adagolós ezért ugyan úgy nem tudod bekötni, de erre majd más válaszol mert ez nem biztos!
Válasz #9201. hozzászólásra
Szia!
Köszi a választ! Még egy kérdés soros vagy a kö adagoló között mi a különbség? Honnan tudom hogy milyen van az ennyémen? Vagy mindegy melyiket rakom fel?
Válasz #9203. hozzászólásra
2011.07.22. irtam le. NEM sokkal feljebb a kép is ott van a reteszelőröl, /zöldel bekarikázva.
Válasz #9203. hozzászólásra
Olvas vissza minden le van irva ,egy párszor!!!!! Vagy katt a nevemre ,ott is megtalálod a választ....
Hali
nem tudod hogy miért van olyan amikor szántok kidobja sebeségböl
elöre is köszi
Hali
nem tudod hogy miért van olyan amikor szántok kidobja sebeségböl
elöre is köszi
Szia! A Habi-nál a kör adagoló 35900Ft+ÁFA a Traktorker-nél van soros adagoló is de annak nem tudom az árát, de az szerintem biztos hogy az KB ilyen 50eFt körül lesz!
Válasz #9198. hozzászólásra
Géza!
A képeket nem kaptam meg! Az irányváltónál lehet gond a hézagolással!
Velem volt olyan hogy 10-15-perc után kidobta a sebességet szárzúzáskor. Utána alá néztem és láttam hogy nem akasztottam vissza a helyére az egyik rugót.
Űdv Sanyi01 arra kérlek adj valami tanácsot mi a csodát csináljak ezzel a sebváltoval mit vegyek meg még hogy ne dobja ki a sebességet ez ha igy megy diliházban kőtők ki azolta sem tudunk rájőni mi lehet az oka hogy a reduktort,meg a hátra tolatást nem dobja ki a tőbit meg kapcsolás utánqazonal kidobja az a érdekes,hogy mindég újrakapcsoláskor előszőr a sebváltokart az előremenetben kell behuznom majd a kivánt sebességbe útána meg újra kidobnja kérlek segtsetek mi a turó tőrténik kőszi
Válasz #9196. hozzászólásra
Addig az enyém is indult amíg szét nem kellett húzni a kuplung miatt. Másfél hónapja vettem felújitott motorral.Valószínü amikor tolták össze valamit elb...tak,mert eltörött a nyelestengelyen levő hézagoló a seegergyűrűvel együtt és bedarálta a szimeringhez.
Válasz #9195. hozzászólásra
Ha át sikerül átfordítania az 5+ éves akksinak a motort akkor nálam is rögtön pöffen télen.
Válasz #9194. hozzászólásra
Én láttam t25-öst MTZ adagolóval.Télen pöccre indult pár pöffenés után füstmentesen járt,ment mint a doxa!
Válasz #9193. hozzászólásra
MTZ indítását még csak Youtube-on láttam, de ahhoz képest a Vlagyi orra előtt ha csak elhúzom az indító kulcsot már indul is.
Én szívem szerint MTZ adagolót tennék rá csak kicsit húzós az ára.{újonnan 56rugó,de láttam drágábban is.}
Habi-nál nézd meg.
Helló!Én 15.000-ért vettem egy feújitottat T30-as motorhoz beállitva.Utoljára mikor érdeklődtem 28.000+Áfa volt a traktorkernél.
A Vlagyi gyári generátorában van hővédelmi kapcsoló? A legutóbb mikor dolgoztam vele bekapcsolva hagytam a helyzetjelzőt majd nagyjából fél óra után azt vettem észre hogy elment a töltésem.