Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezeknél a T25-ös traktoroknál úgy van meg csinálva,hogy dupla kuplung.Ha nem akarod,hogy a gardán ki kapcsoljon mikor ki nyomod a kuplungod úgy kell be állítani!A gardának a kuplungvilláját csak akkor érje el amikor teljesen ki nyomod.De ne recsegjen sebváltáskor vagy gardán bekapcsoláskor.Nekem ez már sikerült!!!!Ezt próbáld meg!
Válasz #9213. hozzászólásra
Akkor az nem azért tört le !
/Ha müködött a szabadon futó!!/
A hidraulikával is le lehet ám törni.Ha hosszú a kardán és le engeded ütközésig,könnyen letörik.Föleg ismeretlen kardánnal. Jártak már sokan igy./ A jó pap is holtig tanul........... /
sziasztok valaki nem tudja meg lehet a kicsikét ugy csinálni ha le kuplungot akkor se kapcsolja ki kardánt hanem mindig forogjon ha kuplungot be nyomom akkor is- menyen mint az MTZ-nél??
Én úgy tudom hogy a soros adagoló az jobb mint a kör adagoló! Ezért is szoktak MTZ adagolót tenni a vlagyikra! Úgy tudom hogy a soros máshogy van mint a kör adagolós ezért ugyan úgy nem tudod bekötni, de erre majd más válaszol mert ez nem biztos!
Szia!
Köszi a választ! Még egy kérdés soros vagy a kö adagoló között mi a különbség? Honnan tudom hogy milyen van az ennyémen? Vagy mindegy melyiket rakom fel?
Szia! A Habi-nál a kör adagoló 35900Ft+ÁFA a Traktorker-nél van soros adagoló is de annak nem tudom az árát, de az szerintem biztos hogy az KB ilyen 50eFt körül lesz!
Velem volt olyan hogy 10-15-perc után kidobta a sebességet szárzúzáskor. Utána alá néztem és láttam hogy nem akasztottam vissza a helyére az egyik rugót.
Űdv Sanyi01 arra kérlek adj valami tanácsot mi a csodát csináljak ezzel a sebváltoval mit vegyek meg még hogy ne dobja ki a sebességet ez ha igy megy diliházban kőtők ki azolta sem tudunk rájőni mi lehet az oka hogy a reduktort,meg a hátra tolatást nem dobja ki a tőbit meg kapcsolás utánqazonal kidobja az a érdekes,hogy mindég újrakapcsoláskor előszőr a sebváltokart az előremenetben kell behuznom majd a kivánt sebességbe útána meg újra kidobnja kérlek segtsetek mi a turó tőrténik kőszi
Válasz #9196. hozzászólásra
Addig az enyém is indult amíg szét nem kellett húzni a kuplung miatt. Másfél hónapja vettem felújitott motorral.Valószínü amikor tolták össze valamit elb...tak,mert eltörött a nyelestengelyen levő hézagoló a seegergyűrűvel együtt és bedarálta a szimeringhez.
Válasz #9189. hozzászólásra
Helló!Én 15.000-ért vettem egy feújitottat T30-as motorhoz beállitva.Utoljára mikor érdeklődtem 28.000+Áfa volt a traktorkernél.
A Vlagyi gyári generátorában van hővédelmi kapcsoló? A legutóbb mikor dolgoztam vele bekapcsolva hagytam a helyzetjelzőt majd nagyjából fél óra után azt vettem észre hogy elment a töltésem.
Segítség kellen. Kitörött T-30 ason bal első kereke. Honnan tudnék szerezni hozzá ezt a sonka részét. Az öntvényböl van és szét tört 2 be. Vagy van e valami olyan gép aminek illik bele ez a része vagy hogy tudnám ezt meg oldani? kösz
Válasz #9181. hozzászólásra
megmondom öszintén én nemvevövagyok mert énis nemrégvettem ugyanijet és csak ár hasonlitástakartam egyébként irhatsz nyugodtan ideis árat.
Válasz #9177. hozzászólásra
Köszi!De engem az érdekelne hogy a hajtó tengely 1-fordulata alatt mennyit fordul a kimenő tengely?A K25-ösnél ez az arány 1-1.2-höz volt.A gond az volt hogy,kb 3/4gázon kellett üzemeltetni a traktort 540-es kardán fordulat mellett.
Meghajtón 26cm –es ékszíj van, a szalagfűrészen 14-es ékszíj. A meghajtó 3-szór fordul meg, még a gardán 1-szer. A meghajtó valami régi bálázóról van.Mi t25-ösel hajtjuk.
Üdv!
Akárhogy is nézzük biztosan a kuplungod csúszik!
Jobb esetben csak állítani kell rajta vagy a rudazaton vagy a kiemelővillákon.
Rosszabb esetben tárcsacsere!
A legrosszabb a helyzet akkor ha a nyomlapban eltört egy pár rugó így már nincs meg a megfelelő összeszorító erő és megcsúszik.
Szerintem először próbálkozz állítani a rudazaton általában az segít.
25322 hozzászólás
Válasz #9224. hozzászólásra
Hogy könnyen tudj parkolni ha nincs hely a tecsoban.
Ennek az alja biztos nem ül fel a sárban
Ez milyen szerepet tölthet be?
Válasz #9221. hozzászólásra
Azt el is felejtettem, hogy új féltengelyházak is kellenek mert a T-25-ösé nem passzol a váltóhoz.
Vagy akár a "majdnem" ki is maradhat!
Válasz #9220. hozzászólásra
Vagyis majdnem másik traktor ára
Válasz #9211. hozzászólásra
Meg lehet. Csak a kuplungharangot, darázsderekat és a váltót kell hozzá lecserélni.
Válasz #9218. hozzászólásra
Ha t25-ről kell valami akkor írjad meg. hogy miről, azt a rész be szkennelem, és átküldöm ha így tudok segíteni.
Emberek kéne egy gépkönyv tudna nekem ebe valaki segíteni!!! Fontos lenne
Ezeknél a T25-ös traktoroknál úgy van meg csinálva,hogy dupla kuplung.Ha nem akarod,hogy a gardán ki kapcsoljon mikor ki nyomod a kuplungod úgy kell be állítani!A gardának a kuplungvilláját csak akkor érje el amikor teljesen ki nyomod.De ne recsegjen sebváltáskor vagy gardán bekapcsoláskor.Nekem ez már sikerült!!!!Ezt próbáld meg!
Válasz #9212. hozzászólásra
Néha nekem is jólesne ha működne..
Válasz #9214. hozzászólásra
Válasz #9213. hozzászólásra
Akkor az nem azért tört le !
/Ha müködött a szabadon futó!!/
A hidraulikával is le lehet ám törni.Ha hosszú a kardán és le engeded ütközésig,könnyen letörik.Föleg ismeretlen kardánnal. Jártak már sokan igy./ A jó pap is holtig tanul........... /
Mert egyszer kölcsön kértem egy zúzot és hiába szabadonfutos volt le tekerte a csonkot !!!
Válasz #9211. hozzászólásra
de minek müködik akkor ?
Válasz #9209. hozzászólásra
Mindent meg lehet csinálni..
Válasz #9209. hozzászólásra
az mtznél külön tengejröl kapja a meghajtást de mért akarod jo az ugy miabajodvele.
sziasztok valaki nem tudja meg lehet a kicsikét ugy csinálni ha le kuplungot akkor se kapcsolja ki kardánt hanem mindig forogjon ha kuplungot be nyomom akkor is- menyen mint az MTZ-nél??
A szürke a kör a piros a soros!
Válasz #9206. hozzászólásra
Én úgy tudom hogy a soros adagoló az jobb mint a kör adagoló! Ezért is szoktak MTZ adagolót tenni a vlagyikra! Úgy tudom hogy a soros máshogy van mint a kör adagolós ezért ugyan úgy nem tudod bekötni, de erre majd más válaszol mert ez nem biztos!
Válasz #9201. hozzászólásra
Szia!
Köszi a választ! Még egy kérdés soros vagy a kö adagoló között mi a különbség? Honnan tudom hogy milyen van az ennyémen? Vagy mindegy melyiket rakom fel?
Válasz #9203. hozzászólásra
2011.07.22. irtam le. NEM sokkal feljebb a kép is ott van a reteszelőröl, /zöldel bekarikázva.
Válasz #9203. hozzászólásra
Olvas vissza minden le van irva ,egy párszor!!!!! Vagy katt a nevemre ,ott is megtalálod a választ....
Hali
nem tudod hogy miért van olyan amikor szántok kidobja sebeségböl
elöre is köszi
Hali
nem tudod hogy miért van olyan amikor szántok kidobja sebeségböl
elöre is köszi
Szia! A Habi-nál a kör adagoló 35900Ft+ÁFA a Traktorker-nél van soros adagoló is de annak nem tudom az árát, de az szerintem biztos hogy az KB ilyen 50eFt körül lesz!
Válasz #9198. hozzászólásra
Géza!
A képeket nem kaptam meg! Az irányváltónál lehet gond a hézagolással!
Velem volt olyan hogy 10-15-perc után kidobta a sebességet szárzúzáskor. Utána alá néztem és láttam hogy nem akasztottam vissza a helyére az egyik rugót.
Űdv Sanyi01 arra kérlek adj valami tanácsot mi a csodát csináljak ezzel a sebváltoval mit vegyek meg még hogy ne dobja ki a sebességet ez ha igy megy diliházban kőtők ki azolta sem tudunk rájőni mi lehet az oka hogy a reduktort,meg a hátra tolatást nem dobja ki a tőbit meg kapcsolás utánqazonal kidobja az a érdekes,hogy mindég újrakapcsoláskor előszőr a sebváltokart az előremenetben kell behuznom majd a kivánt sebességbe útána meg újra kidobnja kérlek segtsetek mi a turó tőrténik kőszi
Válasz #9196. hozzászólásra
Addig az enyém is indult amíg szét nem kellett húzni a kuplung miatt. Másfél hónapja vettem felújitott motorral.Valószínü amikor tolták össze valamit elb...tak,mert eltörött a nyelestengelyen levő hézagoló a seegergyűrűvel együtt és bedarálta a szimeringhez.
Válasz #9195. hozzászólásra
Ha át sikerül átfordítania az 5+ éves akksinak a motort akkor nálam is rögtön pöffen télen.
Válasz #9194. hozzászólásra
Én láttam t25-öst MTZ adagolóval.Télen pöccre indult pár pöffenés után füstmentesen járt,ment mint a doxa!
Válasz #9193. hozzászólásra
MTZ indítását még csak Youtube-on láttam, de ahhoz képest a Vlagyi orra előtt ha csak elhúzom az indító kulcsot már indul is.
Én szívem szerint MTZ adagolót tennék rá csak kicsit húzós az ára.{újonnan 56rugó,de láttam drágábban is.}
Habi-nál nézd meg.
Helló!Én 15.000-ért vettem egy feújitottat T30-as motorhoz beállitva.Utoljára mikor érdeklődtem 28.000+Áfa volt a traktorkernél.
A Vlagyi gyári generátorában van hővédelmi kapcsoló? A legutóbb mikor dolgoztam vele bekapcsolva hagytam a helyzetjelzőt majd nagyjából fél óra után azt vettem észre hogy elment a töltésem.
Sziasztok!
T25-höz adagolot hol lehet venni és mennyi?? köszi
Válasz #9187. hozzászólásra
Üdv! VTZ-hez keress alkatrészt. A 3 hengeres motort és a fülkét leszámítva szinte ugyanaz.
Segítség kellen. Kitörött T-30 ason bal első kereke. Honnan tudnék szerezni hozzá ezt a sonka részét. Az öntvényböl van és szét tört 2 be. Vagy van e valami olyan gép aminek illik bele ez a része vagy hogy tudnám ezt meg oldani? kösz
Üdv mindenkinek.Keresek t16m.traktort.friss müszakival.
Köszönöm.
Halli emberek tudna valaki egy gép könyvet amit le lehet tölteni (ingyenesen)T25-ös trakihoz!!!
Válasz #9183. hozzászólásra
igen én 8 levelest vetem hagyatékbol joálapotban 100-e ért.
Válasz #9182. hozzászólásra
170-re tartom de ebből úgyis alkudnak kb 140-150 körül lehet kapni kisebb tárcsát amit én akarok venni. szerinted reális az ár?
Válasz #9181. hozzászólásra
megmondom öszintén én nemvevövagyok mert énis nemrégvettem ugyanijet és csak ár hasonlitástakartam egyébként irhatsz nyugodtan ideis árat.
Válasz #9180. hozzászólásra
Dobj egy mailt vagy csörrents meg . Úgy tudom hogy ide árat nem írhatok.
Válasz #9178. hozzászólásra
ára?
Válasz #9177. hozzászólásra
Köszi!De engem az érdekelne hogy a hajtó tengely 1-fordulata alatt mennyit fordul a kimenő tengely?A K25-ösnél ez az arány 1-1.2-höz volt.A gond az volt hogy,kb 3/4gázon kellett üzemeltetni a traktort 540-es kardán fordulat mellett.
Sziasztok Eladnám vagy elcserélném 140-es tárcsámat elől hátul 480-as csipkés lapokkal. sajnos nekem nem jó nagyon nehéz.
Válasz #9170. hozzászólásra
Szia!
Meghajtón 26cm –es ékszíj van, a szalagfűrészen 14-es ékszíj. A meghajtó 3-szór fordul meg, még a gardán 1-szer. A meghajtó valami régi bálázóról van.Mi t25-ösel hajtjuk.
Válasz #9172. hozzászólásra
Üdv!
Akárhogy is nézzük biztosan a kuplungod csúszik!
Jobb esetben csak állítani kell rajta vagy a rudazaton vagy a kiemelővillákon.
Rosszabb esetben tárcsacsere!
A legrosszabb a helyzet akkor ha a nyomlapban eltört egy pár rugó így már nincs meg a megfelelő összeszorító erő és megcsúszik.
Szerintem először próbálkozz állítani a rudazaton általában az segít.