Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.69 FtUSD395.41 FtCHF442.09 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9074. hozzászólásra
Hali! Ilyen képet még én sem láttam.Se a t25-nél se a T30-as nál.De még a T40-esnélsem!Honnét szedték nem tudom!?Lehet hogy, VTZ?
Hali!! Azt hittem kellő képpen ismerem a VLAGYIT.De lehet ,hogy mégsem.A HABI a t-25 -ös oldalán hozza ezt a képet.Nekem nem ugrik be hol van(bár szerintem nincs is) .SZerintetek??? Ha van ,hol van?
Válasz #9072. hozzászólásra
Üdv.Kuplung lenyom,kar hátra húz,kuplung ki enged.Ha még akkor se működik alul a rudazaton kell állítani a TLT tengely mellet található.
Helló sziasztok!Segitséget kérnék a kardán kihajtás használatáról!Mert én ahogy hátra huzom a kart csak úgy nem indul el!Amikor vettük rémlik h még valamit kell csinálni,de inkább kérdezlek titeket akik már rég óta trakiztok!köszi
Válasz #9066. hozzászólásra
Hát igen, és még a többi alkatrészt is át kell vizsgálni,hogy mit kell venni bele nem kicsi pénzbe fog kerülni,mert már ilyenkor amikor szét van szedve,illendő cserélni szimeringet és fékszalagot.
Üdv mindenkinek!Meglett a ismerősömnek a gépén a probléma.Miért nem volt hajtás?Mert a bal hátsó fél tengely tőcsavarjai a sebességváltóházból meglazultak,és ezáltal,széttört a féltengely meg a differenciás zár fogaskereke és a kapcsolószerkezet.A sebességváltóházból a féltengelytartó tőcsavarok menetestől kiszakadtak.
Válasz #9060. hozzászólásra
Hali! Vedd le a kisablakot a hidro szivattyú mögött és meglátod hogy a motortol odáig müködik-e a hajtás,vagy ellenkezőleg.De egyébként szokott a kapcsoló hüvely is szétesni.Mert ugye ez is ott van.Ott kaocsolódik a nyelestengely össze a primér tengellyel ,a hüvelyen keresztül.És ez néha szétesik.
Válasz #9047. hozzászólásra
Én a személyautóba használok 10W40-es olajat.{Renault}A K25-ös trakiba is 15W40-est használtam több éven keresztül gond nélkül.
A motorolajnak 10W-40 ásványi olajat (Hunoil gyártmány) használunk. Szerintem olajra annyira nem igényes, mivel amikor tervezték nem voltak ilyen csúcsminőségű szintetikus termékek mint manapság.
Szívesen! Mi a trakival szerencsére kaptunk könyvet, ha valakinek kell pár oldalt be tudok szkennelni, de az egész könyvet nem vállalom, annyi időm azért nincs feleslegesen
Válasz #9043. hozzászólásra
Helló! Nekem olyan az órám hogy a mutatója hol beáll középre hol azt se tudom hol van.A vezetéken kívül mindent kicseréltem.Szerintem a legmegbízhatóbb a nivója.
Válasz #9041. hozzászólásra
Köszi a rajzot!Sokat segített!Esetleg ha tudnál vagy valaki tudna T30-hoz katalógust az jó lenne.Ti milyen olajat használtok a motorhoz és a válltóhoz, mert itt a környéken 4db T25-ös van,de mindenki mást mond.Kössz!
Köszi a rajzot,de ebből nem sokat látok.Küldöm a cimet:gelencserlaszlo71@citromail.hu Már megrendeltem a cuccot hozzá.Azt mondta az eladó hogy,ezt a hézagolót széthúzáskor vagy összetoláskor szokták eltörni.De nálam nem hiszem hogy,eltörhetett mert a seegergyűrű biztositását meg sem találtuk.
Sziasztok! Nincs valakinek T30-as tengelykapcsolóról robbantott ábrája? Ugyanis a nyelestengely végén van egy belső bordázatú hézagoló alátét, állitólag?!Köszi!
25322 hozzászólás
Válasz #9074. hozzászólásra
Hali! Ilyen képet még én sem láttam.Se a t25-nél se a T30-as nál.De még a T40-esnélsem!Honnét szedték nem tudom!?Lehet hogy, VTZ?
Hali!! Azt hittem kellő képpen ismerem a VLAGYIT.De lehet ,hogy mégsem.A HABI a t-25 -ös oldalán hozza ezt a képet.Nekem nem ugrik be hol van(bár szerintem nincs is) .SZerintetek??? Ha van ,hol van?
Válasz #9072. hozzászólásra
Üdv.Kuplung lenyom,kar hátra húz,kuplung ki enged.Ha még akkor se működik alul a rudazaton kell állítani a TLT tengely mellet található.
Helló sziasztok!Segitséget kérnék a kardán kihajtás használatáról!Mert én ahogy hátra huzom a kart csak úgy nem indul el!Amikor vettük rémlik h még valamit kell csinálni,de inkább kérdezlek titeket akik már rég óta trakiztok!köszi
Válasz #9070. hozzászólásra
Üdv Szerintem a sonka.
Videó még1x:
http://www.youtube.com/watch?v=jgCF8WTTtwc
Szerintetek itt melyik rész szakadt ki neki? (Csak a sonka?)
http://www.youtube.com/watch?v=jgCF8WTTtwc
Válasz #9066. hozzászólásra
Hát igen, és még a többi alkatrészt is át kell vizsgálni,hogy mit kell venni bele nem kicsi pénzbe fog kerülni,mert már ilyenkor amikor szét van szedve,illendő cserélni szimeringet és fékszalagot.
Válasz #9061. hozzászólásra
Erre a hibára is gondolt az ismerős amit írtál.
Válasz #9065. hozzászólásra
a probléma ami keletkezett a trakiban .
Válasz #9064. hozzászólásra
Mire gondolsz ilyenkor?
Válasz #9063. hozzászólásra
hát elég
Üdv mindenkinek!Meglett a ismerősömnek a gépén a probléma.Miért nem volt hajtás?Mert a bal hátsó fél tengely tőcsavarjai a sebességváltóházból meglazultak,és ezáltal,széttört a féltengely meg a differenciás zár fogaskereke és a kapcsolószerkezet.A sebességváltóházból a féltengelytartó tőcsavarok menetestől kiszakadtak.
Válasz #9061. hozzászólásra
Üdv Köszönöm a szerelési tanácsot,de nem én csinálom majd mondom a tulajnak.
Válasz #9060. hozzászólásra
Hali! Vedd le a kisablakot a hidro szivattyú mögött és meglátod hogy a motortol odáig müködik-e a hajtás,vagy ellenkezőleg.De egyébként szokott a kapcsoló hüvely is szétesni.Mert ugye ez is ott van.Ott kaocsolódik a nyelestengely össze a primér tengellyel ,a hüvelyen keresztül.És ez néha szétesik.
Válasz #9056. hozzászólásra
Nem tudom most csinálják, kíváncsi vagyok mi lett vele.
Válasz #9057. hozzászólásra
OK csakegykérdés volt.
Válasz #9051. hozzászólásra
helyesbítek a tank adónak
Nem vagyok dodoma!!!!!!
Válasz #9055. hozzászólásra
megeröltette.
Egyik ismerősömnek elment a hajtás,szántás közben, úgy kellett haza húzni.
Válasz #9052. hozzászólásra
Üdv SAnyi Dodoma és a kép?
Válasz #9052. hozzászólásra
de az nincs bekötve a műszerfalba ugye
Nekem pálcás a mérőm
Válasz #9045. hozzászólásra
Hali! adj külön testet a tanknak és akkor elvileg jó lesz
Válasz #9049. hozzászólásra
Hidegindításnál valóban jobb a 15W-s olaj, főleg ha kopottabb a motor.
Válasz #9047. hozzászólásra
Én a személyautóba használok 10W40-es olajat.{Renault}A K25-ös trakiba is 15W40-est használtam több éven keresztül gond nélkül.
Válasz #9045. hozzászólásra
Valóban az a legmegbízhatóbb! De ha már leveszem a tanksapkát inkább kiemelem addig a szűrőt míg belenézek.
Válasz #9044. hozzászólásra
A motorolajnak 10W-40 ásványi olajat (Hunoil gyártmány) használunk. Szerintem olajra annyira nem igényes, mivel amikor tervezték nem voltak ilyen csúcsminőségű szintetikus termékek mint manapság.
Válasz #9044. hozzászólásra
Szívesen! Mi a trakival szerencsére kaptunk könyvet, ha valakinek kell pár oldalt be tudok szkennelni, de az egész könyvet nem vállalom, annyi időm azért nincs feleslegesen
Helló! Nekem olyan az órám hogy a mutatója hol beáll középre hol azt se tudom hol van.A vezetéken kívül mindent kicseréltem.Szerintem a legmegbízhatóbb a nivója.
Köszi a rajzot!Sokat segített!Esetleg ha tudnál vagy valaki tudna T30-hoz katalógust az jó lenne.Ti milyen olajat használtok a motorhoz és a válltóhoz, mert itt a környéken 4db T25-ös van,de mindenki mást mond.Kössz!
A mai napig bírta az üzemanyag szint mutató
Annyi történt, hogy balra eltűnt a mutató
Még nem néztem meg, de sort kerítek rá mihamarabb!
Köszi a rajzot,de ebből nem sokat látok.Küldöm a cimet:gelencserlaszlo71@citromail.hu Már megrendeltem a cuccot hozzá.Azt mondta az eladó hogy,ezt a hézagolót széthúzáskor vagy összetoláskor szokták eltörni.De nálam nem hiszem hogy,eltörhetett mert a seegergyűrű biztositását meg sem találtuk.
Válasz #9039. hozzászólásra
Szia!
Ha írsz egy email címet akkor nagyobb felbontásban is eltudom küldeni.
Válasz #9039. hozzászólásra
Sziasztok! Nincs valakinek T30-as tengelykapcsolóról robbantott ábrája? Ugyanis a nyelestengely végén van egy belső bordázatú hézagoló alátét, állitólag?!Köszi!
Válasz #9037. hozzászólásra
Akkor igen, de mikor félbetörik ráadásul szilánkosan... Szerintem a gyárban védőitalként vodkát osztottak.
Válasz #9036. hozzászólásra
Jó-jó nem kell győzködnöd elhiszem,de az önvény fülnél ha csak a fűl törik jó begyökölve szépen visszavarázsolható..
Válasz #9035. hozzászólásra
Az öntvény olyan volt mikor a szélvédő pókhálósra törik és azt elég nehéz olyankor meghegeszteni. Egyértelműen öntvényhibás volt.
Válasz #9029. hozzászólásra
Nem is öntvény pálcával hegesztettem..EB-s pálcát használtam...Az öntvény átmelegítettem oxigénnel hegesztés előtt és lassan hamuba hűtöttem..
Válasz #9033. hozzászólásra
A két öntvény cserélve lett, a kerékcsillag ki lett egyengetve.
Válasz #9032. hozzászólásra
hát akkor tuti nem volt ócó
Válasz #9031. hozzászólásra
Vitte magával a napkerékházat is és a kerék csillag se úszta meg.
Válasz #9030. hozzászólásra
Nem emlékszem, de elég drága javítás volt úgy tudom, miután eldobta magát a féltengelyház...
Válasz #9029. hozzászólásra
gondolom egyik sem volt olcsó
Válasz #9026. hozzászólásra
Apám is vett 2 csomag öntvénypálcát majd megvette inkább az új öntvényeket...
Válasz #9023. hozzászólásra
Mire gondolsz?
Válasz #9024. hozzászólásra
Hát ősszintén nem is próbáltam hegeszteni csak arra gondoltam hogy 2nap és dolgozni kell.
Válasz #9025. hozzászólásra
Hogy mit???Elvinném a MÉH telepre....