Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem csak a szétpörgetés teszi ám tönkre.. de ezt szerintem te is tudod. hanem a hidegjárat, amikor pl télen is használta a srác, és nem volt kellőképp előmelegítve a motor hanem padlózta már hidegen na ez teszi igazán tönkre a motort
Szeritem az első tulaj is így közlekedett vele mert azt mondták pótkocsizásra használták csak a gépet, 452 üzemóránál mikor megvettük már rendesen füstölt a motorja. Ezzel szemben egyik ismerősöm T-25-ösét 3 év állás után mikor beindítottuk füst nélkül járt még hidegen is.
végül is nem kellett volna hengereket cserélni, de amikor elkeztük a hengerfejet rendbe rakni (uj porlasztó, uj szelepek becsisz... stb ) akkor úgy voltam vele hogy had kapjon 2 uj hengerszettet mert nem nagy összeg. aztán az adagolója is jól el volt tekergetve mert okádta a feketét, azt is belőttük, most jó a kisgép kivéve a kinyomócsapágyat
Akkor igencsak bele kellett nyúlni. Nekünk igazából arra kellett volna hogy a 2ből egy jót összerakhassunk. Nekem azt írta a csávó akkoriban a tiédről, hogy motorikusan nagyon jó. ezek szerint mégsem?
A T30 igazából nagyon levolt/van élve, de teszi a dolgát egyelőre. Motorgenerál lesz a közeljövőben mert hosszú munka után alig van olajnyomás.
kérlek szépen cseréltem váltó fogaskerekeket.. de már nem tudom pontosan hogy mennyit.. azt hiszem 4dbot, aztán volt az irányváltó fogaskerekeinek a perselyezése, ezután kapott két uj henger szettet, aztán még egy hengert mert az egyik elrepedt, de most meg úgy néz ki hogy valszinű hogy kinyomócsapágyas a gép de ezt majd már csak jövőre csinálom. ja igen és vár rá a festés még. én az mtz-t vettem vas árban mert az de nagyon le volt harcolva
Igazából sok apró gond hibája van, főleg az olajfolyásokkal van gond. A vétel után használható állapotba lett hozva, a festéssel várunk hátha lesz donor amiből javíthatjuk.
Mi volt a váltójával végül is? Megérte megvenni? Mi megijedtünk hogy nagy baja van.
A miénkkel a legnagyobb baj az volt, hogy a váltó alatti lehajtás háza el volt törve, így kikötötték az első hajtást. Meg ketté tépték mtz-vel, eltört a darázsderék meg a csőváz, ezt nem tól esztétikusan javították meg. Repedt volt az egyik hengerfej is. Igazából eléggé le volt élve
Sajnos nem még. Tavaly elszalasztottunk egy váltóhibásat (a rendszám DVD-vel kezdődött ha valaki ráismer írhatna róla )
Egy jó állapotút ajánlottak 2 millió Ft-ért, azt kihagytuk
Egyébkét a miénket is vasárban vettük, azért reménykedem hogy sikerül kifogni egy másikat. Sose lehet tudni :)
Az IKARUS E95 akku láda ajtó kitámasztó gázrugója felrakható én is azzal oldottam meg, kb. fele ár mint amit a boltosok mondtak rá. Ha érdekei tudok segíteni.
Béla
A legegyszerűbb ha két laposvasat összeszorítasz és átfurkálod őket szimmetrikusan. Utána olyan szögbe tudod beállítani az ablakot amit a gázrugóval nem tudnál. Az avataromon is látszanak a szürke támasztók.
Válasz #8885. hozzászólásra
A váltót nem szedtük szét.Amikor mondtam a szerelőnek milyen szimmeringek vannak bent azt hitte kinai vagyok.A könyvében nem is szerepelnek ilyen méretüek:csőtengelyé-55x80x10 a nyelesé-25x37x7+gumigyürü.Ezek voltak bent és ilyenek passzolnak bele.T25-nél van tűgörgős csapágy is,ennél nincs.Az a gond hogy,itt a környéken ninncs ilyen traktor.Üdv!
Hozzám is jött egyszer megnézni egy erdélyi ember,az se hagyott előleget de megalkudtunk aztán pacsi rá,meg ne is áruljam tovább mert tuti.Dehát azóta is jön.Remélem neked nagyobb szerencséd lessz vele.
25322 hozzászólás
Válasz #8923. hozzászólásra
nem csak a szétpörgetés teszi ám tönkre.. de ezt szerintem te is tudod. hanem a hidegjárat, amikor pl télen is használta a srác, és nem volt kellőképp előmelegítve a motor hanem padlózta már hidegen na ez teszi igazán tönkre a motort
Válasz #8922. hozzászólásra
én is ezen az állásponton vagyok, ha csinálni kell valamit akkor az normális legyen. Mondjuk szerelni nem szeretek, azt meghagyom az idősnek
Válasz #8919. hozzászólásra
Szeritem az első tulaj is így közlekedett vele mert azt mondták pótkocsizásra használták csak a gépet, 452 üzemóránál mikor megvettük már rendesen füstölt a motorja. Ezzel szemben egyik ismerősöm T-25-ösét 3 év állás után mikor beindítottuk füst nélkül járt még hidegen is.
Válasz #8921. hozzászólásra
hát szerintem nem. megmondom őszintén , szeretem ha rendbe van a gép és ha egyszer szétszedem valahol,akkor nem csinálok fél munkát lehetőleg...
Válasz #8917. hozzászólásra
Akkor nem is volt olyan rossz vétel
Válasz #8916. hozzászólásra
A miénk adagoló cserekor 1800as fordulatra lett állítva.
Válasz #8918. hozzászólásra
jó végül is ha pótkocsizok én is letolom taposólemezig a pedált
Válasz #8916. hozzászólásra
elég az 1800.. a m unkagépek is ehez a fordulattartományhoz vannak gyártva...
Válasz #8915. hozzászólásra
végül is nem kellett volna hengereket cserélni, de amikor elkeztük a hengerfejet rendbe rakni (uj porlasztó, uj szelepek becsisz... stb ) akkor úgy voltam vele hogy had kapjon 2 uj hengerszettet mert nem nagy összeg. aztán az adagolója is jól el volt tekergetve mert okádta a feketét, azt is belőttük, most jó a kisgép kivéve a kinyomócsapágyat
Válasz #8915. hozzászólásra
Sajnos egyesek azt hiszik ezekről a gépekről, hogy mivel 2200-at tud pörögni, ezért bírja is. De sajnos ez nem így van.
Válasz #8911. hozzászólásra
Akkor igencsak bele kellett nyúlni. Nekünk igazából arra kellett volna hogy a 2ből egy jót összerakhassunk. Nekem azt írta a csávó akkoriban a tiédről, hogy motorikusan nagyon jó. ezek szerint mégsem?
A T30 igazából nagyon levolt/van élve, de teszi a dolgát egyelőre. Motorgenerál lesz a közeljövőben mert hosszú munka után alig van olajnyomás.
Válasz #8913. hozzászólásra
Ne kiabáld el!
Válasz #8912. hozzászólásra
nekem nincs olajfolyás a 30ason, csak egy pici a hidralika csőnél és ennyi. ...egyenlőre
Válasz #8910. hozzászólásra
Kisebb olajfolyás ezeknél természetes. Kivéve szimeringeknél, hidraulika tömbnél és hidraulika csöveknél. Egyéb illesztéseknél szokott szivárogni.
Válasz #8909. hozzászólásra
kérlek szépen cseréltem váltó fogaskerekeket.. de már nem tudom pontosan hogy mennyit.. azt hiszem 4dbot, aztán volt az irányváltó fogaskerekeinek a perselyezése, ezután kapott két uj henger szettet, aztán még egy hengert mert az egyik elrepedt, de most meg úgy néz ki hogy valszinű hogy kinyomócsapágyas a gép de ezt majd már csak jövőre csinálom. ja igen és vár rá a festés még. én az mtz-t vettem vas árban mert az de nagyon le volt harcolva
Válasz #8909. hozzászólásra
Igazából sok apró gond hibája van, főleg az olajfolyásokkal van gond. A vétel után használható állapotba lett hozva, a festéssel várunk hátha lesz donor amiből javíthatjuk.
Válasz #8904. hozzászólásra
Mi volt a váltójával végül is? Megérte megvenni? Mi megijedtünk hogy nagy baja van.
A miénkkel a legnagyobb baj az volt, hogy a váltó alatti lehajtás háza el volt törve, így kikötötték az első hajtást. Meg ketté tépték mtz-vel, eltört a darázsderék meg a csőváz, ezt nem tól esztétikusan javították meg. Repedt volt az egyik hengerfej is. Igazából eléggé le volt élve
Válasz #8907. hozzászólásra
na és a tiéddel milyen gondok voltak? mert ha vas árba vetted akkor nemigen volt tökéletes a gép
Válasz #8905. hozzászólásra
nem megy ez a kép beillesztés
de róla van szó
Válasz #8905. hozzászólásra
nem megy ez a kép beillesztés
de róla van szó
Válasz #8903. hozzászólásra
Válasz #8901. hozzászólásra
fölismered?
Válasz #8902. hozzászólásra
Róla van szó?
Válasz #8901. hozzászólásra
alsónémediből van... na és mondod hogy a tiédet vas árba vetted, akkor volt vele melód igaz? mit kellett helyrehozni rajta?
Válasz #8900. hozzászólásra
Lehetséges
Annak bordós színe volt, nem az világos piros
Válasz #8899. hozzászólásra
hát ami nekem van az is váltóhibásan került ide.. lehet egyről beszélünk? de már több mind 1 éve megvan, azóta sok mindenen esett át
Válasz #8898. hozzászólásra
Sajnos nem még. Tavaly elszalasztottunk egy váltóhibásat (a rendszám DVD-vel kezdődött ha valaki ráismer írhatna róla )
Egy jó állapotút ajánlottak 2 millió Ft-ért, azt kihagytuk
Egyébkét a miénket is vasárban vettük, azért reménykedem hogy sikerül kifogni egy másikat. Sose lehet tudni :)
Válasz #8897. hozzászólásra
Hali. na és neked sikreült már valami üzemképtelen 30 beszerezni? látom a hirdetésben h keresel
Válasz #8896. hozzászólásra
Nálunk a faluban 5 darab T30ról tudok
Népszerű gép
Válasz #8888. hozzászólásra
Sajnos elég ritka a T-30-as. Itt is csak 1-ről tudok az enyémen kívül a környéken.
Válasz #8887. hozzászólásra
Szerelőhöz vitted
Válasz #8892. hozzászólásra
Azért ez nem semmi 270km lábon elismerésem!450-es teleszkóp van 1800ft/db orosz ezt raktam bele.
A jó fogás.hun eladó fel újított t.25.motor.85.ezer-
Válasz #8873. hozzászólásra
Az IKARUS E95 akku láda ajtó kitámasztó gázrugója felrakható én is azzal oldottam meg, kb. fele ár mint amit a boltosok mondtak rá. Ha érdekei tudok segíteni.
Béla
Válasz #8887. hozzászólásra
A két kuplungtárcsa között van különbség vagy egyforma mindkető?
Válasz #8873. hozzászólásra
A legegyszerűbb ha két laposvasat összeszorítasz és átfurkálod őket szimmetrikusan. Utána olyan szögbe tudod beállítani az ablakot amit a gázrugóval nem tudnál. Az avataromon is látszanak a szürke támasztók.
Válasz #8888. hozzászólásra
Hát ezért van különbség a T25 és T30-as kuplung szerkezet közt.
Válasz #8885. hozzászólásra
A váltót nem szedtük szét.Amikor mondtam a szerelőnek milyen szimmeringek vannak bent azt hitte kinai vagyok.A könyvében nem is szerepelnek ilyen méretüek:csőtengelyé-55x80x10 a nyelesé-25x37x7+gumigyürü.Ezek voltak bent és ilyenek passzolnak bele.T25-nél van tűgörgős csapágy is,ennél nincs.Az a gond hogy,itt a környéken ninncs ilyen traktor.Üdv!
Válasz #8823. hozzászólásra
A többi kép:Ha nem elég még küldök.
Válasz #8883. hozzászólásra
köszi a képeket jól szétkaptátok a gépet
Válasz #8883. hozzászólásra
Hát ezt szétszedtétekDe még a váltott is
Válasz #8882. hozzászólásra
Akkor nem tudom mi a különbség.
Hozzám is jött egyszer megnézni egy erdélyi ember,az se hagyott előleget de megalkudtunk aztán pacsi rá,meg ne is áruljam tovább mert tuti.Dehát azóta is jön.Remélem neked nagyobb szerencséd lessz vele.
Válasz #8823. hozzászólásra
Küldöm a képeket!
Válasz #8881. hozzászólásra
Írtam már..63mas..
Válasz #8880. hozzászólásra
Milyen évjárat a tied?
Válasz #8878. hozzászólásra
Oda ahova neked a 3060..De a Te táblád fordítottam le..
Válasz #8875. hozzászólásra
Szia!
Van egy eladó üres motorblokkunk, ha érdekel. Új, még nem volt használva.
Válasz #8876. hozzászólásra
Neked hova van írva a 3400kg?
Válasz #8875. hozzászólásra
48450+áfa az üres motorblokk...kiskunhalason
De jan 1-el bizti 5 rugóval drágább lesz
Válasz #8857. hozzászólásra
A 3060kg nem a megengedett legnagyobb össztömeg???Csak mert beírtam a fordítóba és valami ilyesmit dobott ki..