Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sanyi01 a fűtésről a képeket a galériámba megtalálod.
Az én számítógépemen az usb nem jó,a másik meg nem enged ide képet feltölteni.freemailben elküldtem magamnak,végül így sikerült a hadművelet.
T-25 GÉPKÖNYVEK:1db Műszaki leirás és üzemeltetési utasitás . 1db Alkatrész katalogus, alkatrész cikkszámos. Eredeti Orosz,(nem fénymásolat) nagyon megkiméltek eladó.
10000ft/2db.
a szárzúzóra gondoltam amit feltettem a képeim közé.
oda sikerült feltölteni,a fórumba meg nem.
a másik számítógépről rakok fel a képeimhez a fűtésről holnap.
Nem az avatárom helyére akartam rakni képet.
Úgy akartam feltenni ahogy az árpy például.
ide a szöveg közé ahova írok.
lehet h az volt a gáz h az én gépem be volt lépve ide.és nem jelentkezem ki.
közben meg a faterék gépéről akartam képet küldeni mert az enyémnem nem jó az usb.
szal nem tudom.lehet h csak holnap reggel próbálom újra,onnan.most megpróbálok az én gépemről régi képet feltenni.
Lenne lehetőségem most a vlagyival egy pár napos munkára! Szőlővenyigét kéne összetolni trágyavillával egy kivágott szőlőben, mert újra akarják telepíteni! Tudomásom szerint 22ha! Szerintetek milyen árban lehet ezt megcsinálni? Vagy esetleg órabérben csináljam és ha igen akkor kb menyi az órabér?
1 cd-n van mind a 3 könyv.
T-25 alkatrészkatalógus
T-25 Műszaki leírás eredeti
T-25 Vlagyimirec gépkönyve (új köny)
Ez az,amit 2500 és 5000 ft ért hirdetnek.
Én kinyomtattam mind. :)
kb 500 oldal az egész.
Szkennelve vannak a könyvek.
Tel: 30-5089943
Akit érdekel elküldöm postán a cd-t.
1500 ft ért!
Kedves Lajos!Ha szétveszem a reteszelőt a kuplungtól egy bizonyos pontban lehet kapcsolni le vettem a sebváltó fedelét és a kuplung tárcsa felől jőn be egy tengely mejre csatlakozik job- meg bal oldalt egy egy tányér fogaskerék a menetirány bal oldalinál érezni egy kis kotyanást meg egy 0,8mm lemez alátét el van szakadva nem tudom ez mennyireirányadó nagyon kőszőnőm a tőrelmedet meg a segitségedet kérlek ha van-skype cimed jelentkez be az enyém balintgeza58 maradok tisztelettel
Nem hiszem el!
Ha képet tudnál feltenni, esetleg a címemre küldeni, segítek!
Valószínűleg a kuplungpedál nem jön fel teljesen. A reteszelőszerkezet nem engedi. A terepváltót határozottan, akár kétszer is kapcsold a megfelelő állásba! Lehet, a kar megkopott kicsit. Lefelé nyomva kapcsold!A pedál koppanjon a lemeznél!
Űdvőzlők mindenkit,segitségre lene szűkségem úgy látom az én problémám még nem oldodott meg a t-25 ma bedobta a tőrűlkőzőt azt hittem minden megoldodott de újra vacakol a sebváltom.kivéve a reduktort,meg a hátrafele valo tolatást megint dob ki minden sebességet bármely fokozat is legyen Betolom modjuk a 2-es be elindul majd hallok valami kerrenést a váltoból és kkidobja a hang után de az elore meg a hátra tolatásnál az eőre fokozatba kel betolnom majd amilyen sebességet választok és aztán ujra kerreg aztán megint........?????????
Holnap után tudok felrakni közelebbi képet a fűtésről.
Lemezzel körbeburkoltuk a hengert,átfúrtuk a kabint elvezettük az ablakhoz és a kabinba a meleg levegőt,egy pillangószelep segítségével lehet állítani.
Te is raktál egy "gyűjtőt" a levegő útjába?
Tudnál róla fotót készíteni ide?
Nekem is beválik a fűtésem, bár annyi problémám van, hogyha leveszem a ventilátor mögül a szűkítőt, akkor jobban keveredik a hidegebb levegővel a motor hője.
Addig tökéletes, amíg nem megy át olyan sok levegő a bordákon, így fantasztikus meleg levegőt fúj be a ventilátor a fülkébe.
Mert én csak a gégecsövet rakom a bordákhoz. Ezért is gondolkodok azon, hogy csinálok én is egy gyűjtőt a blokkhoz, mint Koppány vezér vagy pl. Jasi.
Pumpáld a tápszivattyút és ha könnyen tudod pumpálni akkor levegős akkor valamiért nem tarja meg a nyomást az adagoló! a nehezebben tudod pumpálni akkor megvan a nyomásod nincs levegő a rendszerben! Tavaly télen nekem is ilyen gondom volt de azóta nem csinálta!
Üdv! Eredetileg a régi T-25-ösről szerettem volna átrakni a 71mm-es ékszíjtárcsát de annak nem passzolt a tengelyátmérője. Ezért egy Fiesta generátorról tettem át a 63mm-es tárcsát. Kicsit fütyülős hangja lett, de mivel nem csúszóérintkezős ezért szerintem bírnia kell a generátornak. Főleg hogy a Fiesta motorja 4500-ig tud kipörögni.
Azt hogy lehet ellenőrizni hogy elengedi e a nyomást? Mert ki lett takarítva a gázolaj szűrő, viszont utána a kézi szivattyúval addig nyomtam amíg csak bírtam, viszont ha beindul utána már lelégteleníti magát teljesen nem de?
Az nem lehet hogy az adagolod elengedi a nyomást? És azért indult utána mert a sok indítózástól már felkapta a gázolajat! Legközelebb ilyenkor próbáld meg a tápszivattyút pumpálni és utána próbáld megint!
Szelephézag be lett állítva, azzal nincs gond, dekompresszort használom indításkor, az izzítógyertyát pedig leellenörzöm. De az a furcsa hogy tegnap kb 20 percig rásütött a nap és azonnal beindult. Nem lehet hogy az önindítóval lehet baj mert az eléggé felmelegedett vagy csak a sok indítástól volt???
25322 hozzászólás
Válasz #8521. hozzászólásra
Látom a kipufogó csonk hőjét is benyomja a fülkébe, ami nagyon jó!
Eladó ha valakit érdekel 1 m es talajmaró.
30-255 51 82
Válasz #8521. hozzászólásra
A fűtésed nagyon jól meg van csinálva.Még a kipufogó is be van burkolva.
Talajmarót,húzólapot szeretnék venni T-25 höz!
Tud valaki segíteni?
Esetleg tapasztalat a méretekkel kapcsolatban?
Sanyi01 a fűtésről a képeket a galériámba megtalálod.
Az én számítógépemen az usb nem jó,a másik meg nem enged ide képet feltölteni.freemailben elküldtem magamnak,végül így sikerült a hadművelet.
A kép lemaradt az elöbb.
T-25 GÉPKÖNYVEK:1db Műszaki leirás és üzemeltetési utasitás . 1db Alkatrész katalogus, alkatrész cikkszámos. Eredeti Orosz,(nem fénymásolat) nagyon megkiméltek eladó.
10000ft/2db.
Válasz #8512. hozzászólásra
Neked sehogy. Az Ő gépén az Éva nevű alkönyvtárban van a fénykép elmentve.
Válasz #8508. hozzászólásra
Valamikor a GYIK be le volt írva.
http://www.agroinform.com/gyik/?page=2
a szárzúzóra gondoltam amit feltettem a képeim közé.
oda sikerült feltölteni,a fórumba meg nem.
a másik számítógépről rakok fel a képeimhez a fűtésről holnap.
Ezt apukám csinálta.
Nem az avatárom helyére akartam rakni képet.
Úgy akartam feltenni ahogy az árpy például.
ide a szöveg közé ahova írok.
lehet h az volt a gáz h az én gépem be volt lépve ide.és nem jelentkezem ki.
közben meg a faterék gépéről akartam képet küldeni mert az enyémnem nem jó az usb.
szal nem tudom.lehet h csak holnap reggel próbálom újra,onnan.most megpróbálok az én gépemről régi képet feltenni.
Mi van veled Szaki 04
Válasz #8511. hozzászólásra
Ezt hogy lehet meg keresni?
C:\Documents and Settings\Éva\Asztal\füttés\PB120066.JPG
Feltöltöttem,de nem látom sehol a képeket.
Megpróbálok a galériába tenni.
Válasz #8508. hozzászólásra
Tallózás és feltöltés
hogyan kell a szöveg mellé képet beilleszteni?
küldeném a fűtést
most valahova tettem fel.
Válasz #8505. hozzászólásra
Mert a 80EL gépnek 6000/óra most néztem meg az árakat.
Válasz #8505. hozzászólásra
Szerintem 2000/óra
Lenne lehetőségem most a vlagyival egy pár napos munkára! Szőlővenyigét kéne összetolni trágyavillával egy kivágott szőlőben, mert újra akarják telepíteni! Tudomásom szerint 22ha! Szerintetek milyen árban lehet ezt megcsinálni? Vagy esetleg órabérben csináljam és ha igen akkor kb menyi az órabér?
Válasz #8499. hozzászólásra
Szerintem holnap hívlak és megbeszéljük! nekem tuti hogy kell!
Majd hívlak.
Válasz #8451. hozzászólásra
Jó lett az alá támasztásod egyszerűen megcsináltad.
Engem érdekelne a cd!
Z.Roli! MÉg mindig várom a fűtésedről a képeket!
Viszont közben csináltam egy "gyűjtőt" a levegő útjába, bízva abban, hogy ez jobban összefogja a meleg levegőt.
Válasz #8492. hozzászólásra
1 cd-n van mind a 3 könyv.
T-25 alkatrészkatalógus
T-25 Műszaki leírás eredeti
T-25 Vlagyimirec gépkönyve (új köny)
Ez az,amit 2500 és 5000 ft ért hirdetnek.
Én kinyomtattam mind. :)
kb 500 oldal az egész.
Szkennelve vannak a könyvek.
Tel: 30-5089943
Akit érdekel elküldöm postán a cd-t.
1500 ft ért!
Válasz #8491. hozzászólásra
Z Roli milyen modon kaphatnám meg a CD-t a műszakival érdeelne kérek informáciot kősz
Kedves Lajos!Ha szétveszem a reteszelőt a kuplungtól egy bizonyos pontban lehet kapcsolni le vettem a sebváltó fedelét és a kuplung tárcsa felől jőn be egy tengely mejre csatlakozik job- meg bal oldalt egy egy tányér fogaskerék a menetirány bal oldalinál érezni egy kis kotyanást meg egy 0,8mm lemez alátét el van szakadva nem tudom ez mennyireirányadó nagyon kőszőnőm a tőrelmedet meg a segitségedet kérlek ha van-skype cimed jelentkez be az enyém balintgeza58 maradok tisztelettel
Válasz #8490. hozzászólásra
Nem hiszem el!
Ha képet tudnál feltenni, esetleg a címemre küldeni, segítek!
Valószínűleg a kuplungpedál nem jön fel teljesen. A reteszelőszerkezet nem engedi. A terepváltót határozottan, akár kétszer is kapcsold a megfelelő állásba! Lehet, a kar megkopott kicsit. Lefelé nyomva kapcsold!A pedál koppanjon a lemeznél!
Válasz #8494. hozzászólásra
Az lesz az! De azt hiszem hogy megvárom a tavaszt a vásárlással! Kibírja még ez a telet! De kösz az infót!
Válasz #8493. hozzászólásra
12,4-28 ez az?
ha ez akkor 51 papír
Nem tudja valaki hogy most milyen árban van a vlagyihoz 1 hátsógumi?
Válasz #8491. hozzászólásra
engem érdekelne a dolog! Postán utánvéttel elküldöd? És ez a 3 egyben 1500 vagy külön külön?
T-25 gépkönyv,műszaki leírás,alkatrész katalógus cd-n.
Kinyomtatható J-peg formátumban eladó 1500-ft.
Űdvőzlők mindenkit,segitségre lene szűkségem úgy látom az én problémám még nem oldodott meg a t-25 ma bedobta a tőrűlkőzőt azt hittem minden megoldodott de újra vacakol a sebváltom.kivéve a reduktort,meg a hátrafele valo tolatást megint dob ki minden sebességet bármely fokozat is legyen Betolom modjuk a 2-es be elindul majd hallok valami kerrenést a váltoból és kkidobja a hang után de az elore meg a hátra tolatásnál az eőre fokozatba kel betolnom majd amilyen sebességet választok és aztán ujra kerreg aztán megint........?????????
Válasz #8487. hozzászólásra
Holnap után tudok felrakni közelebbi képet a fűtésről.
Lemezzel körbeburkoltuk a hengert,átfúrtuk a kabint elvezettük az ablakhoz és a kabinba a meleg levegőt,egy pillangószelep segítségével lehet állítani.
Válasz #8486. hozzászólásra
igyekeztem!
Válasz #8483. hozzászólásra
Te is raktál egy "gyűjtőt" a levegő útjába?
Tudnál róla fotót készíteni ide?
Nekem is beválik a fűtésem, bár annyi problémám van, hogyha leveszem a ventilátor mögül a szűkítőt, akkor jobban keveredik a hidegebb levegővel a motor hője.
Addig tökéletes, amíg nem megy át olyan sok levegő a bordákon, így fantasztikus meleg levegőt fúj be a ventilátor a fülkébe.
Mert én csak a gégecsövet rakom a bordákhoz. Ezért is gondolkodok azon, hogy csinálok én is egy gyűjtőt a blokkhoz, mint Koppány vezér vagy pl. Jasi.
Válasz #8485. hozzászólásra
Te ez nagyon jól ment.
Egy kis csemege tegnapról!
Video
Válasz #8478. hozzászólásra
Pumpáld a tápszivattyút és ha könnyen tudod pumpálni akkor levegős akkor valamiért nem tarja meg a nyomást az adagoló! a nehezebben tudod pumpálni akkor megvan a nyomásod nincs levegő a rendszerben! Tavaly télen nekem is ilyen gondom volt de azóta nem csinálta!
Megcsináltuk a fűtést a trakiba.
Motorhő a fülkébe,és pólóban lehet dolgozni.
Sziasztok!
T-25 höz szeretnék talajmarót venni.
Van valakinek eladó?
Jól jönne egy két tapasztalat a mérettel márkával kapcsolatban.
Válasz #8480. hozzászólásra
Üdv! Eredetileg a régi T-25-ösről szerettem volna átrakni a 71mm-es ékszíjtárcsát de annak nem passzolt a tengelyátmérője. Ezért egy Fiesta generátorról tettem át a 63mm-es tárcsát. Kicsit fütyülős hangja lett, de mivel nem csúszóérintkezős ezért szerintem bírnia kell a generátornak. Főleg hogy a Fiesta motorja 4500-ig tud kipörögni.
Válasz #8479. hozzászólásra
Üdv. Alex!
Mennyivel kisebbre cserélted le? Amúgy nem rossz ötlet, főleg ilyen kora esti világítós időben!
Üdv!
Tegnap lecseréltem a Vlagyi generátorán az ékszíjtárcsát kisebbre. Azóta alapjáraton is van rendesen töltés, nem kell érte pörgetnem a motort.
Válasz #8477. hozzászólásra
Azt hogy lehet ellenőrizni hogy elengedi e a nyomást? Mert ki lett takarítva a gázolaj szűrő, viszont utána a kézi szivattyúval addig nyomtam amíg csak bírtam, viszont ha beindul utána már lelégteleníti magát teljesen nem de?
Válasz #8476. hozzászólásra
Az nem lehet hogy az adagolod elengedi a nyomást? És azért indult utána mert a sok indítózástól már felkapta a gázolajat! Legközelebb ilyenkor próbáld meg a tápszivattyút pumpálni és utána próbáld megint!
Válasz #8467. hozzászólásra
Szelephézag be lett állítva, azzal nincs gond, dekompresszort használom indításkor, az izzítógyertyát pedig leellenörzöm. De az a furcsa hogy tegnap kb 20 percig rásütött a nap és azonnal beindult. Nem lehet hogy az önindítóval lehet baj mert az eléggé felmelegedett vagy csak a sok indítástól volt???