Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.94 FtUSD394.48 FtCHF446.43 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #8372. hozzászólásra
Hali:nincs a családban, vagy komádnak szgk+futó,könnyedén elviszi,30.000ft ért tudsz menni 1000-km-rt, a méh-telepen kap érte 20000-et , egy lakatos 1500ft/ó ,a 2-db tömlő közel 10000,a munka henger,vas, számolj. 40-ért megkapod. A jó dolog sosem a szomszédban van.
Szerintem is nagyon jó!
Kisebb javitásokkal, egy kis festék és szuper lenne!
Csak az a baj hogy az ország másik felén van!
Kb ennyi lenne ha haza akanám hozatni!
De hátha valakinek megtetszik és megveszi" ez itt a reklám helye"!
De lehet hogy a hétvégén berágok és elmegyek arra kirándulni!
Ez a tolólap nagyon strapabírónak néz ki, szerintem ennyit megérne!
Amit linkeltem, az ehhez képest nagyon tákolmány.
Ha közel van hozzád, érdemes lenne megnézned!
Kedves Lajos és Stefui azthiszem megtaláltam a beálitását a reteszelőnek ki huztam az őszes tengelyt meg a golyokat is ki szedtem az oldal lyukakon keresztűl néztem azt a pontot amikor a kuplungot benyomva láttam azta pontot mikor be engedi a reteszelő tengely a golyok alatt futó tengelyeket ezeket sorban beraktam utána a sebváltó fogaskerekeket űresben hagytam a motortól kézel hajtva ékszijon keresztűl szabadon futnak holnap talán sikerűl rácsavarozni a fedőt kősz a segitséget a rajzokat megkaptam nagyon kőszőnőm
Jó a bolygóműves önindító! Csak arra is figyelni kell, hogy be ne ázzon! Van egy kis gumidarab, ami mellett könnyen befolyhat a víz! Ott bekenik tömítőmasszával.
Csatlakozom Alexhez! Ha eredeti akkor 100 Ah felettit vegyél! Annyit még mondanék hogy nekem 110Ah aksival felújított önindítóval tavaly télen nem mindig akart elindulni!
Szevasz!
Ha eredeti önindító van benne akkor 100 Ah körülit célszerű venni bele. Áttételes önindítóhoz tudtommal kisebb is elég. Bár indítottam már 6 éves 69 Ah-s akksival is egyik nyáron.
Válasz #8331. hozzászólásra
az ára ennek az alkatrésznek 1-forint ne ijedj meg mert talán egyszer én is megszorulok és ami nagyon őrőmőmrre szolgál a Forum minden részrtvevője nagyon segitő kész meg érne FORUMOSOK EGY TALÁLKOZO MEGSZERVEZÉSÉT GONDOLJÁTOK MEG!!!!!
Válasz #8347. hozzászólásra
Hali:szerintem ugy jónak kellene lenni,de a reteszelő zárt állapotban legyen.Ha a reteszelő és a kuplung szét van kötve ,akkor kézzel oda tudod forditani a reteszelő tengelyét ,hogy zárjon,és ne dobja ki a sebességet ,mielött levágod ezt probáld ki.
azt nem tudom mi lenne ha a kűlsőt levágnám és ősszeraknámacsavaral rőgziteném majd a z általam heggesztet bűtykőt 6-orára meg a kűlsőt amit a kuplunhoz kellqaz orsoval rőgzitenem 12-orára ujra heggeszteném mit szolsz
Laia kősz a rajzokat most már tisztában látok remélem tul leszűnk igaz mostnem tudok szerelni mert havazik és hideg van holnap remélem ujra kezdhetem kőszőnőm mindenkinek a segitséget
azt hiszem elurtam a reteszelő tengely bűtyőg felheggesztését kel egy új tengely mert a bűtykőtnem jo pozicioban raktam nagyon kőszőnőm hogy segitetek rendesek vagytok jó érzés tudni hogy számithatok rátok
Üdv.!
Szeretnék én is egy ötlettel szolgálni, én az idén csináltam rá ezt a fűtés rendszeremet:
-Fűtőventilátort szereltem be a fülke és a hengerek közé.
A csövet a padlónál hoztam be a fülkébe.
Ilyen hűvös időben, szerintem ma fel is szerelem, holnap élesben ki is tudom próbálni, hogy működik-e.
Pár kép:
Szia!
Szépen megcsináltad a fűtést!
Szeretném én is,nagy segítség a két képed.
De nem tudok rájönni,hogy a hengernél az a fekete milyen anyag,és hogy mihez bütykölted oda.
És még az is érdekelne hogy a henger és a fekete cucc között mekkora távolság van?És nyáron hogy zárod le?
Szia!
De nem tudok rájönni,hogy a hengernél az a fekete milyen anyag,és hogy mihez bütykölted oda.
És még az is érdekelne hogy a henger és a fekete cucc között mekkora távolság van?És nyáron hogy zárod le?
Kedves Laia nagyon kőszőnőm a segitséget engem csak az zavar,hogy a rajzon láthato reteszelő belső és kűlső részek a beszerelési álapotot mutatja-e vagy csupán szemléltetés nagyon kőszőnőm a segitségedet kérlek válaszolj a kérdésemre
Stefikém ahogy irtad szét választottam a reteszelőt a kuplungtól és a reteszelő kart hátrafele tóltam mindadig mig meg akadt.Utána beinditottam a motrot és kapcsoltam mindensebeség lejtőre megy de hágora dobja ki kivétel a reduktor meg a hátrafele tolatás azt nem tudom hogy a reteszelő tengely végére mikor heggesztettem visza azt a 8-as hoz hasonlo bűtykőt a kűlsőpárjával melyet egy csavar rőgzit eredetileg milyen a pozicioja van vagy az a tengely mely a golyok alatt vanés az a kar melyet az a bűtyőg tól jol van-e berakva kőszőnőm a segitségedet maradok tisztelettel GÉZA
Stefikém ahogy irtad szét választottam a reteszelőt a kuplungtól és a reteszelő kart hátrafele tóltam mindadig mig meg akadt.Utána beinditottam a motrot és kapcsoltam mindensebeség lejtőre megy de hágora dobja ki kivétel a reduktor meg a hátrafele tolatás azt nem tudom hogy a reteszelő tengely végére mikor heggesztettem visza azt a 8-as hoz hasonlo bűtykőt a kűlsőpárjával melyet egy csavar rőgzit eredetileg milyen a pozicioja van vagy az a tengely mely a golyok alatt vanés az a kar melyet az a bűtyőg tól jol van-e berakva kőszőnőm a segitségedet maradok tisztelettel GÉZA
Köszönöm!
Próbáltam küldeni egy e-mail-t, de alighanem nem ment el!
Az enyém: czeiterr@freemail.hu!
Ha nem jó, akkor majd lebeszéljük itt a dolgot, de mindenképp érdekel a dolog, ha meg tudjuk oldani!
Minden jót!
Az e-mail cimem. gezabalint58@ freemail.hu a tőbit megirom milyen modon tudom még elkűldeni a eresett alatrész őrűlő hogy tudo segiteni Tisztelettel Géza
Válasz #8327. hozzászólásra
PROBÁLD meg szétkötni azt a kart amit régen mondtam ,hogy huzd össze,/vedd ki a stiftett/ mi lessz a különbség ,probálgasd.
az a bűtyőg ami le tőrőtt tolja azt a tengelyt ami a reteszelő golyok alatt van kivűl meg ősze van kőtve a kuplung karral amit emlékszel ősze huzattam másfél menetet ezen vajon lehet-e állitani setfikém????
25322 hozzászólás
Válasz #8372. hozzászólásra
Hali:nincs a családban, vagy komádnak szgk+futó,könnyedén elviszi,30.000ft ért tudsz menni 1000-km-rt, a méh-telepen kap érte 20000-et , egy lakatos 1500ft/ó ,a 2-db tömlő közel 10000,a munka henger,vas, számolj. 40-ért megkapod. A jó dolog sosem a szomszédban van.
Válasz #8371. hozzászólásra
Amit te mutatál ott még a felfugesztést is alakitgatni kell! Vagy rosszul látom?
Amit te mutatál ott még a felfugesztést is alakitgatni kell! Vagy rosszul látom?
Szerintem is nagyon jó!
Kisebb javitásokkal, egy kis festék és szuper lenne!
Csak az a baj hogy az ország másik felén van!
Kb ennyi lenne ha haza akanám hozatni!
De hátha valakinek megtetszik és megveszi" ez itt a reklám helye"!
De lehet hogy a hétvégén berágok és elmegyek arra kirándulni!
Válasz #8360. hozzászólásra
Ez a tolólap nagyon strapabírónak néz ki, szerintem ennyit megérne!
Amit linkeltem, az ehhez képest nagyon tákolmány.
Ha közel van hozzád, érdemes lenne megnézned!
Kedves Lajos és Stefui azthiszem megtaláltam a beálitását a reteszelőnek ki huztam az őszes tengelyt meg a golyokat is ki szedtem az oldal lyukakon keresztűl néztem azt a pontot amikor a kuplungot benyomva láttam azta pontot mikor be engedi a reteszelő tengely a golyok alatt futó tengelyeket ezeket sorban beraktam utána a sebváltó fogaskerekeket űresben hagytam a motortól kézel hajtva ékszijon keresztűl szabadon futnak holnap talán sikerűl rácsavarozni a fedőt kősz a segitséget a rajzokat megkaptam nagyon kőszőnőm
Válasz #8368. hozzászólásra
Jó a bolygóműves önindító! Csak arra is figyelni kell, hogy be ne ázzon! Van egy kis gumidarab, ami mellett könnyen befolyhat a víz! Ott bekenik tömítőmasszával.
Most vettem le róla.jó volt az is és most is jó.Tartalékba eltettem.
MTZ-öninditot kell rá rakni az birja ,a pajzsból ki kell flexelni és mehet fel.
Válasz #8365. hozzászólásra
Még egy dolog! A feszültségesést nehezebben viseli a bolygoműves! Ami azt jelenti? ha az akkumulátor lemerült, nem szabad kínozni!
Válasz #8363. hozzászólásra
Az elég jó,de van vagy 10- gyártó,és sok a kóóóóc, hosszan tekertetni egyiket sem szabad.Csak az eredetit.
Válasz #8363. hozzászólásra
Azért egyre odafigyelni! A gyári bírja a hosszabb üzemet!
A bolygóműves önindító nem szereti!
Most vettem én is ilyet t16 ra.Cseh öninditó.
Válasz #8360. hozzászólásra
Hali:ez már állja !! az előző ehez képest /tákolmány/.
Válasz #8358. hozzászólásra
A kisebbik önindító az áttételes a nagyobbik pedig a sima gyári önindító!
Válasz #8350. hozzászólásra
Bocs lemaradt!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/T25-os-Tololap/20110907-1718108/#
De az sem rossz amit te mutatál!
Válasz #8358. hozzászólásra
Szeva 100Ah akkumlátor van benne,az önindító különbség a méret.
Köszi a válaszokat!
És az eredeti meg az áttételes önindítót hogy lehet megkülönböztetni?
Válasz #8355. hozzászólásra
Csatlakozom Alexhez! Ha eredeti akkor 100 Ah felettit vegyél! Annyit még mondanék hogy nekem 110Ah aksival felújított önindítóval tavaly télen nem mindig akart elindulni!
Válasz #8355. hozzászólásra
Szevasz!
Ha eredeti önindító van benne akkor 100 Ah körülit célszerű venni bele. Áttételes önindítóhoz tudtommal kisebb is elég. Bár indítottam már 6 éves 69 Ah-s akksival is egyik nyáron.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha akksit veszek mi a minimális Ah igénye a gépesnek?
az ára ennek az alkatrésznek 1-forint ne ijedj meg mert talán egyszer én is megszorulok és ami nagyon őrőmőmrre szolgál a Forum minden részrtvevője nagyon segitő kész meg érne FORUMOSOK EGY TALÁLKOZO MEGSZERVEZÉSÉT GONDOLJÁTOK MEG!!!!!
Laia nagyon szépen megkérlek ha tudod kűld át a freemailre a rajzokat cmem: balintgeza58@freemail.hu nagyon őszőnőm a segitségedet
Válasz #8347. hozzászólásra
Hali:szerintem ugy jónak kellene lenni,de a reteszelő zárt állapotban legyen.Ha a reteszelő és a kuplung szét van kötve ,akkor kézzel oda tudod forditani a reteszelő tengelyét ,hogy zárjon,és ne dobja ki a sebességet ,mielött levágod ezt probáld ki.
Vége a traktoros szezonnak!Még egy szőlő takarás és kész.
Válasz #8349. hozzászólásra
Írj linket!
(Erről lenne szó?: http://www.agroinform.com/aprohirdetes/T-25-os-tololap/20101226-936652/# )
Sziasztok!
Ti mit szoltok ehet a tólólaphoz????
Érdemes lehet megvenni???
Sziasztok!
Ti mit szoltok ehet a tólólaphoz????
Érdemes lehet megvenni???
azt nem tudom mi lenne ha a kűlsőt levágnám és ősszeraknámacsavaral rőgziteném majd a z általam heggesztet bűtykőt 6-orára meg a kűlsőt amit a kuplunhoz kellqaz orsoval rőgzitenem 12-orára ujra heggeszteném mit szolsz
Válasz #8344. hozzászólásra
Hali nem tudod leköszörülni,és ujra felrakni,olyan tengelyt nem fogsz kapni,csak ha van valakinek bontott.
Laia kősz a rajzokat most már tisztában látok remélem tul leszűnk igaz mostnem tudok szerelni mert havazik és hideg van holnap remélem ujra kezdhetem kőszőnőm mindenkinek a segitséget
azt hiszem elurtam a reteszelő tengely bűtyőg felheggesztését kel egy új tengely mert a bűtykőtnem jo pozicioban raktam nagyon kőszőnőm hogy segitetek rendesek vagytok jó érzés tudni hogy számithatok rátok
BÁLINT !!! mi a helyzet,hogy állsz?
Válasz #8341. hozzászólásra
Üdv.!
Szeretnék én is egy ötlettel szolgálni, én az idén csináltam rá ezt a fűtés rendszeremet:
-Fűtőventilátort szereltem be a fülke és a hengerek közé.
A csövet a padlónál hoztam be a fülkébe.
Ilyen hűvös időben, szerintem ma fel is szerelem, holnap élesben ki is tudom próbálni, hogy működik-e.
Pár kép:
Szia!
Szia!
Válasz #8337. hozzászólásra
Ahogy a képen van, ugy kell beépíteni.
Válasz #8336. hozzászólásra
Kedves Laia nagyon kőszőnőm a segitséget engem csak az zavar,hogy a rajzon láthato reteszelő belső és kűlső részek a beszerelési álapotot mutatja-e vagy csupán szemléltetés nagyon kőszőnőm a segitségedet kérlek válaszolj a kérdésemre
Leírtam, hogy néz ki a kar.
Küldök egy másik képet! Talán jobb lenne kiszerelni, mint kísérletezni?
Válasz #8332. hozzászólásra
Köszönöm!
Próbáltam küldeni egy e-mail-t, de alighanem nem ment el!
Az enyém: czeiterr@freemail.hu!
Ha nem jó, akkor majd lebeszéljük itt a dolgot, de mindenképp érdekel a dolog, ha meg tudjuk oldani!
Minden jót!
Az e-mail cimem. gezabalint58@ freemail.hu a tőbit megirom milyen modon tudom még elkűldeni a eresett alatrész őrűlő hogy tudo segiteni Tisztelettel Géza
Válasz #8325. hozzászólásra
Az igen-igen jó lenne!
Megkérdezhetem az árat??
Esetleg kérhetnék egy e-mail címet, itt megírom a címet és a nevet!
Üdv!!
Válasz #8327. hozzászólásra
PROBÁLD meg szétkötni azt a kart amit régen mondtam ,hogy huzd össze,/vedd ki a stiftett/ mi lessz a különbség ,probálgasd.
A 3-as számu kar ugy van kiképezve, hogy a villa és a rögzítőfurat 90 fokos szöget zár be.
Talán segít a kép!
az a bűtyőg ami le tőrőtt tolja azt a tengelyt ami a reteszelő golyok alatt van kivűl meg ősze van kőtve a kuplung karral amit emlékszel ősze huzattam másfél menetet ezen vajon lehet-e állitani setfikém????
Válasz #8323. hozzászólásra
Szerintem ami letört annak a szögén álitsatok mert azért mőködik forditva,/nem látni hogyan állt eredetileg/.