Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
egy bolti t30A70 katalógus szerint felszerelhető a komplett hajtás. de csak az a70-es stimmel (ez nem hajtja az elejét)" pár darabot" gyártottak belőle tudtom szerint.talán az oroszoknál még lehet szerezni ilyen cuccokat.
Én annak idején arra jutottam h a két szivattyús hajtásház nem szerelhető fel a t25 derekára, azaz az egy szivattyús hajtásházra.
Vagy mégis ?
Meg azt mondták h a t30 derekában más fogaskerekek is vannak.
Mit tudsz erről?
Rendben, lefotózom, de a kormány részt nem bontom meg, de sokak megcsinálták már a T-25-öt szervósra, ők biztos segítenek neked!
Végülis a T30A70 (a sima hátsó kerék meghajtású) is szervós, de hát annál gyárilag van a szivattyú beépítve a hidraulika szivattyú mellé.
És műszakira akarod vinni? Mert szerintem ott beleköthetnek a szervósításba.
Én már megcsináltam, de nem viszem műszakira.
Vagy ha szépen meg van csinálva lehet nem foglalkoznak vele? hogy van ez ?
Szia Árpi. A T-30cas tuttommal szervós ? Mert ha igen, tehetnél fel pár képet a komplett rendszerről, mert a T-25 ön most akarom csinálni. Van elkébzelésem, de érdekelne a te verziód.
Igen, ilyenkor szinte nincs munkám vele. Ősszel illetve télen és tavasszal van többet használva. Azért is foglalkozok most vele, mert nem kell menni vele
Amúgy szinte készen vagyok, amit terveztem, pár kép belőle:
Ami pirosan maradt, az még fekete lesz, alul a karokat hagyom pirosan. Az jó, ha feltűnő.
A műszerfal melletti részt dupla rétegben bitumenlapoztam, utána került rá a szivacsos műbőr.
Még annyit megcsinálok, hogy a motor és az akksi közötti részt bitumenlapozom, meg a motorháztetőt teljes terjedelmében rezgéscsillapítom(bitumenlappal), illetve 10 mm-es hőálló, olajálló hangelnyelő szivacsot ragasztok fel rá. Aztán ennyi
Szia. A műszaki menete: Mivel soha nem volt még forgalomba, így csak a KPM-nél lehet műszakiztatni. Ezért bementem az összes meglévő papírommal, 3db adásvételivel amiket előtte visszamenőleg kinyomoztam, és végigjártam. Ott átnézték a dokumentumokat és a fényképeket amiket bevittem a traktorrol , és attak egy vizsga időpontot. Utána biztosítás megkötése. Utána műszaki. Utána eredet vizsga. Utána okmány iroda. És kész. Azért nem volt ennyire egyszerű, meg idegeskedés mentes, meg gyors, de ez lenne a menete. Árak: -Kpm vizsga 30560.- -Eredet vizsga 20000.- -biztosítás 11760.- -Okmány iroda 15000.- = 77320.- + fuvar. Mindenkinek sok türelmet, időt, és pénzt kívánok a rendszám szerzéshez. Ha kérdés van írj.
Már régóta figyelgetem ezt az oldalt, de csak most lett aktuális a hozzá szólásom.
Keresek valami üzemképtelen lerobbant "kis"traktort a gyümölcsösünk karban tartásához. Pl: tz4k, rába15, mtz t25, stb stb stb
ha netán tudna segíteni valaki kérem jelezze. Előre is hálás köszönetem.
Sziasztok! Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy 400-as fordulatnál nem megy feljebb a fordulat , én az adagolóra gyanakszom , esetleg valami orvosság reá, előre is köszi
Köszi, de a kérdésem óta le is műszakizott ,(az enyémen, csak alvázszán van,a táblán) ez volt az első műszakija, mitnemongyak nem volt egyszerű, meg olcsó se, de legalább megvan.
A tető résszel készen vagyok, megkapta mindenhol az új fekete műbőrt, meg a tető szigetelést is mind a kettő félben.
Bitumenlappal kiegészítem azokat a részeket, ahol csak lemez van, majd műbőrözöm tovább a gépet belülről.
Válasz #7990. hozzászólásra
nyugodtan kihuzhatod a 8-as CSAVAR kivétele után némi ellenállást tapasztalhatsz a gumigyürü miatt de ajánlom a dekompit kikapcsolni
Válasz #7989. hozzászólásra
hali: a tüzépeken ,vÍz-gáz boltokban lehet kapni ,5mm vastag habositott hőszigetelő anyag + hőtükör, padló szőnyegek alá is szokták rakni ,kb 100cm magas és tekercsben van ,akkorát vágnak amekkorát kérsz.
Üdv a forumozokat.Kérdezni szeretném , hogy a t-25 motorblokk oldalán lévő dekompresszor tengelyt 2db, ami a szelepemelő tőkét mozgatja hogyan lehet kivenni?
Ha kiveszem a 8-as rögzitő csavart ,és kihuzom a kis karokat,nem fog lejebb csuszni az emelő tőke? vissza lehet simán rakni.Ha valaki tudja kérem segitsen ,mert ezen a részen még nem vagyok jártas .
Műbőrt cserélek a belső tető részen, a mostanit feketére lecserélem. Egyben a tető szerkezetet szigetelem is.
Pár kép, hogy hogyan is van a tetőhöz rögzítve a műbőr:
Sziasztok! Új vagyok a fórumon. A segítségeteket kérem.
Van egy T25/a trakim. MTZ vonópadot használok de egy EPL 3.5-ös kocsit szeret vele vontatni.Ez egy kéttengelyes,légfékes kocsi.
Kérdés:szabályos ha vonópaddal húzom?
ha felrakom légfékrendszert müszakihoz le kell terveztetnem?Van valakinek ebbe a témába tapasztalata?
Örömmel beszélnék vele.
Üdv!!!
Sziasztok!
Hát leszedtem a tengelyeket összefogón "bilincset", de az rendben van, viszont a motorból kijövő tengely kotyog, lötyög, lóg, azt gondolom hogy az eltört, úgyhogy holnap szétszedjük........
Köszi a reagálást!
Válasz #7980. hozzászólásra
Hali.
Jó helyen kapisgálsz.
A kis ablakon ha belesel látod a nyelestengelyt,illetve a váltó primer tengelyét.
A két végét 1 hüvely köti össze,közepében 1db csavarral koronás anyával.
Vedd ki a csavart,valószínűleg valamelyik tengelyvégben elnyíródtak az ékek,és ezért nem megy hátra a hajtás.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon,nem régen fedeztem fel.Nekem is van egy T25-öm, és adódott egy problémám, amiben segitséget kérnék.
Ma szárzúzóztam vele, a jobb hátsó kerékkel belementem egy nagyobb gödörbe és megszűnt a hajtásom (lehet,hogy a gödörnek semmi köze hozzá, de akkor szűnt meg ): se előre se hátra,se a gardán nem forog, egyáltalán nem reagál semmire.Hazahuztuk és leszedtük az olajszivattyút, a mögötte lévő fedelet, és a következőt tapasztaltuk:az olajszivattyút hajtó fogaskerék még kap hajtást, viszont onnan hátrafelé menő tengely már nem forog!
Ha valakinek van ötlete hogyan tovább, mi lehet a gond szivesen venném a segitséget! Előre is köszi!
Ma volt egy jó napom, beszéltem egy öreg bácsival, akinek volt régen egy T-25 trakija,de megmaratt belőle valami, és adott egy zsír új adagolót, azt mondta hogy amikor a trakit vette, vett hozzá egy adagolót tarcsiba, de nem kellett használni.
25322 hozzászólás
Válasz #8024. hozzászólásra
nem hangzik rosszul,csak ha billentesz(pl.tüzifa rönköt),vagy emelsz menet közben nem lesz kormányod
Sziasztok, nem akarok még egy szivattyút berakni, hanem azt találtam ki hogy a hidraulika tömb visszatérőjébe belekötöm a kormány orbitot, és kész.
Válasz #8019. hozzászólásra
Ez király lett!A zaj kisebb lett benne?
Válasz #8021. hozzászólásra
egy bolti t30A70 katalógus szerint felszerelhető a komplett hajtás. de csak az a70-es stimmel (ez nem hajtja az elejét)" pár darabot" gyártottak belőle tudtom szerint.talán az oroszoknál még lehet szerezni ilyen cuccokat.
Válasz #8020. hozzászólásra
Én annak idején arra jutottam h a két szivattyús hajtásház nem szerelhető fel a t25 derekára, azaz az egy szivattyús hajtásházra.
Vagy mégis ?
Meg azt mondták h a t30 derekában más fogaskerekek is vannak.
Mit tudsz erről?
Válasz #8018. hozzászólásra
hali igazad van,és stimmel is a 25ös darázsderékra de az ritka mint a fehér holló.
Összerakva a fülke belseje:
Válasz #8016. hozzászólásra
Rendben, lefotózom, de a kormány részt nem bontom meg, de sokak megcsinálták már a T-25-öt szervósra, ők biztos segítenek neked!
Végülis a T30A70 (a sima hátsó kerék meghajtású) is szervós, de hát annál gyárilag van a szivattyú beépítve a hidraulika szivattyú mellé.
Válasz #8016. hozzászólásra
Szia!
És műszakira akarod vinni? Mert szerintem ott beleköthetnek a szervósításba.
Én már megcsináltam, de nem viszem műszakira.
Vagy ha szépen meg van csinálva lehet nem foglalkoznak vele? hogy van ez ?
Szia Árpi. A T-30cas tuttommal szervós ? Mert ha igen, tehetnél fel pár képet a komplett rendszerről, mert a T-25 ön most akarom csinálni. Van elkébzelésem, de érdekelne a te verziód.
Válasz #8014. hozzászólásra
Igen, ilyenkor szinte nincs munkám vele. Ősszel illetve télen és tavasszal van többet használva. Azért is foglalkozok most vele, mert nem kell menni vele
Amúgy szinte készen vagyok, amit terveztem, pár kép belőle:
Ami pirosan maradt, az még fekete lesz, alul a karokat hagyom pirosan. Az jó, ha feltűnő.
A műszerfal melletti részt dupla rétegben bitumenlapoztam, utána került rá a szivacsos műbőr.
Még annyit megcsinálok, hogy a motor és az akksi közötti részt bitumenlapozom, meg a motorháztetőt teljes terjedelmében rezgéscsillapítom(bitumenlappal), illetve 10 mm-es hőálló, olajálló hangelnyelő szivacsot ragasztok fel rá. Aztán ennyi
Válasz #8000. hozzászólásra
Jól meg csinálód.Te télen többet használód a gépet?
Válasz #8012. hozzászólásra
Üdv Egy nagy és egy kicsi táblám van.
Válasz #8010. hozzászólásra
Szia Laci. A forgalmi, a matrica, rendszám is benne volt. A rendszám kicsi 2db. Aki utánad irt a fórumba, az kitől kérdez?
szia!! mi a telefon szám.....
Válasz #8007. hozzászólásra
Szia!Okmány irodai pénzbe a rendszám és a forgalmi meg a matrica ára szerepel?Kicsi vagy nagy rendszám van?
Kiderült! Az adagoló volt tele szutyokkal
Köszi az infót ! Látom mostanában nem lesz rajta piros rendszám. Majd bepróbálkozom a zöld rendszámmal, pótkocsizni úgysem akarok .
Válasz #8004. hozzászólásra
Szia. A műszaki menete: Mivel soha nem volt még forgalomba, így csak a KPM-nél lehet műszakiztatni. Ezért bementem az összes meglévő papírommal, 3db adásvételivel amiket előtte visszamenőleg kinyomoztam, és végigjártam. Ott átnézték a dokumentumokat és a fényképeket amiket bevittem a traktorrol , és attak egy vizsga időpontot. Utána biztosítás megkötése. Utána műszaki. Utána eredet vizsga. Utána okmány iroda. És kész. Azért nem volt ennyire egyszerű, meg idegeskedés mentes, meg gyors, de ez lenne a menete. Árak: -Kpm vizsga 30560.- -Eredet vizsga 20000.- -biztosítás 11760.- -Okmány iroda 15000.- = 77320.- + fuvar. Mindenkinek sok türelmet, időt, és pénzt kívánok a rendszám szerzéshez. Ha kérdés van írj.
Sziasztok!
Már régóta figyelgetem ezt az oldalt, de csak most lett aktuális a hozzá szólásom.
Keresek valami üzemképtelen lerobbant "kis"traktort a gyümölcsösünk karban tartásához. Pl: tz4k, rába15, mtz t25, stb stb stb
ha netán tudna segíteni valaki kérem jelezze. Előre is hálás köszönetem.
adingo@invitel.hu 0036203262897
Sziasztok! Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy 400-as fordulatnál nem megy feljebb a fordulat , én az adagolóra gyanakszom , esetleg valami orvosság reá, előre is köszi
Válasz #8003. hozzászólásra
Hali Rob! Mi volt a menete a műszakinak és k.b. m,ennyi volt a költsége ?
Válasz #8001. hozzászólásra
Köszi, de a kérdésem óta le is műszakizott ,(az enyémen, csak alvázszán van,a táblán) ez volt az első műszakija, mitnemongyak nem volt egyszerű, meg olcsó se, de legalább megvan.
Hello! Nektek kupufogó a a könyök után nem szokott elrepedni ? Már 2x megheggesztettem de csak nem az igazi. Vmi tippet adhatnátok.
Válasz #7967. hozzászólásra
a fülke adattábláján.
A tető résszel készen vagyok, megkapta mindenhol az új fekete műbőrt, meg a tető szigetelést is mind a kettő félben.
Bitumenlappal kiegészítem azokat a részeket, ahol csak lemez van, majd műbőrözöm tovább a gépet belülről.
A fülke szigeteléséhez az anyagok már meg vannak, még műbőrt kell vennem és neki állok komfortosításnak.
http://www.youtube.com/watch?v=klSFeK2igKM&feature=related
Találtam egy esztétikusan átalakított vlagyit !!!
Kép lemaradt!
Valaki meg tudja mondani hogy 1 ilyen 19 soros vetőgépnek menyi lehet a súlya hozávetöleg?
Válasz #7993. hozzászólásra
Köszi az infot!ki fogom huzni ,mert valamiért nem emeli meg a szelepet ,pedig a rudazat jól müködik.
Válasz #7990. hozzászólásra
nyugodtan kihuzhatod a 8-as CSAVAR kivétele után némi ellenállást tapasztalhatsz a gumigyürü miatt de ajánlom a dekompit kikapcsolni
Válasz #7991. hozzászólásra
Rendben, köszönöm az infókat! Olyan szerintem tökéletes is lesz.
Válasz #7989. hozzászólásra
hali: a tüzépeken ,vÍz-gáz boltokban lehet kapni ,5mm vastag habositott hőszigetelő anyag + hőtükör, padló szőnyegek alá is szokták rakni ,kb 100cm magas és tekercsben van ,akkorát vágnak amekkorát kérsz.
Üdv a forumozokat.Kérdezni szeretném , hogy a t-25 motorblokk oldalán lévő dekompresszor tengelyt 2db, ami a szelepemelő tőkét mozgatja hogyan lehet kivenni?
Ha kiveszem a 8-as rögzitő csavart ,és kihuzom a kis karokat,nem fog lejebb csuszni az emelő tőke? vissza lehet simán rakni.Ha valaki tudja kérem segitsen ,mert ezen a részen még nem vagyok jártas .
Mit tudnátok ajánlani hőszigetelés szempontjából a tető részbe? ..A hangszigetelés már nem érdekel.
A bitumenlap csak hang-rezgéscsillapításra jó?
Hőszigetelésre a a hővisszaverő fólia az jó szerintetek? Csak, hogy ne szökjön olyan gyorsan el a meleg télen
Műbőrt cserélek a belső tető részen, a mostanit feketére lecserélem. Egyben a tető szerkezetet szigetelem is.
Pár kép, hogy hogyan is van a tetőhöz rögzítve a műbőr:
Sziasztok! Új vagyok a fórumon. A segítségeteket kérem.
Van egy T25/a trakim. MTZ vonópadot használok de egy EPL 3.5-ös kocsit szeret vele vontatni.Ez egy kéttengelyes,légfékes kocsi.
Kérdés:szabályos ha vonópaddal húzom?
ha felrakom légfékrendszert müszakihoz le kell terveztetnem?Van valakinek ebbe a témába tapasztalata?
Örömmel beszélnék vele.
Üdv!!!
De úgy mégis szerintetek mennyire hatásos? vagy padlóra küldi a vlagyi elektromos rendszerét ?
Válasz #7984. hozzászólásra
Traktorokon még nem nagyon láttam! Inkább kamionokban elterjedt! De amugy állóklíma, és gyakorlatilag mindnbe beszerelhető.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/fulkehutoberendezes-fulkeklima/20110519-1369115/
Ehhez hasonlóról valaki hallott már valamit ?
Ja még valami! Honnan tudok szerezni T25 könyvet, motorrajzot?
Sziasztok!
Hát leszedtem a tengelyeket összefogón "bilincset", de az rendben van, viszont a motorból kijövő tengely kotyog, lötyög, lóg, azt gondolom hogy az eltört, úgyhogy holnap szétszedjük........
Köszi a reagálást!
Válasz #7980. hozzászólásra
Hali.
Jó helyen kapisgálsz.
A kis ablakon ha belesel látod a nyelestengelyt,illetve a váltó primer tengelyét.
A két végét 1 hüvely köti össze,közepében 1db csavarral koronás anyával.
Vedd ki a csavart,valószínűleg valamelyik tengelyvégben elnyíródtak az ékek,és ezért nem megy hátra a hajtás.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon,nem régen fedeztem fel.Nekem is van egy T25-öm, és adódott egy problémám, amiben segitséget kérnék.
Ma szárzúzóztam vele, a jobb hátsó kerékkel belementem egy nagyobb gödörbe és megszűnt a hajtásom (lehet,hogy a gödörnek semmi köze hozzá, de akkor szűnt meg ): se előre se hátra,se a gardán nem forog, egyáltalán nem reagál semmire.Hazahuztuk és leszedtük az olajszivattyút, a mögötte lévő fedelet, és a következőt tapasztaltuk:az olajszivattyút hajtó fogaskerék még kap hajtást, viszont onnan hátrafelé menő tengely már nem forog!
Ha valakinek van ötlete hogyan tovább, mi lehet a gond szivesen venném a segitséget! Előre is köszi!
Nektek a forgalmiba önsúlynak, és megengedett legnagyobb önsúlynak, mi van megadva?
Válasz #7977. hozzászólásra
Te mázlista vagy vele!
Ma volt egy jó napom, beszéltem egy öreg bácsival, akinek volt régen egy T-25 trakija,de megmaratt belőle valami, és adott egy zsír új adagolót, azt mondta hogy amikor a trakit vette, vett hozzá egy adagolót tarcsiba, de nem kellett használni.
Válasz #7969. hozzászólásra
Műszaki van rajta.