Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lesz egy tartó, egy kis kar és pár csavar.Egyszerü szerkezet. Könnyen felszerelhető és elfogadják a műszaki vizsgán! Ha jól tudom, adnak hozzá tanusítványt. Lehet, nem ennek hívják. Jó, ha van vizsgakor.
Nemláttam hogy néz ki a szerkezet nemvolt raktáron nekik.Elkészül lefényképezem és valahogy felrakom ide.Kb 10 000 ft körül lesz.Söjtörön lakom,zalaegerszegtöl 20 km er.Nemhivtam fel az úriembert,mert megrendeltem bagodba,utánna voltam csak a fórumon.
Mihez kell a rakodó? Mire akarod használni? Talán jobb lenne egy olyan szerkezet, amit a hidraulikára( 3 pontra) Tudnál felrakni! Könnyű és gyenge a T 25-ös első része. Az alvázfélkeretre nehéz felrakni hegesztés nélkül. Talán egy bálarakó, vagy egy Big-bag zsákemelő szerkezet megoldaná a gondot.
Szevasztok Lala megelőzött a kapcsolási rajzzal, de ha ennek ellenére valakinek mégis kellene az email-emre írjon, de posta címet ha lehet, mert valami oknál fogva mailben nem tudom elküldeni. gyakovacz.balazs@freemail.hu
Mászó fokozat elég lesz. Sebességbe tenni, bekapcsolni a TLT-t és felengedni a kuplungot. Utána kellene leengedni a talajmarót. Ez azt jelenti, marad egy kicsi müveletlen terület. Úgy kell indulni, hogy ez a terület minél kisebb legyen. Kiérve jobb kezdeni emelni, aztán kuplung. Utána kikapcsolni a TLT-t, majd mefordulni, vagy továbbmenni.
Most már akkor megkérdezem hogy pontosan hogy is kell használni a talajmarót mert nem régen vettem egyet és kiváncsi lennék hogy milyen sebesség fokozatban kell használni és hogy először sebességbe teszem majd indítom a kardánt és kuplung fel? Megállásnál ugyanez csak visszafelé?
Racsnis jó lehet, ha lesz szárzuzó. Azzal vigyázni kell! Szárzuzóval időben kinyomni a kuplungot! Nem áll meg egyszerre a traktor. Talajmarónál is ügyelni kell.
Ilyen a T 25-ös...
Ha eltudnád küldeni a vagaberci@citomail.hu -ra megköszöném. meg ha van más leírás azt is!
Most nincs á szükségem,de a jövöben bármi lehet!
Köszönöm elöre is!
Én arra gondoltam,hogy van mtz biztitáblám és kidobom az összes vezetéket és inkább újrahúzom ezért volna jó valami rajz amin el lehetne indulni............
Konkrét kapcsolási rajzról nem tudok. De a kábelek színezése amúgy is elég kaotikus. A kapcsolókon lazítsd meg a csavart és mozgasd meg a kábeleket. Dudát ellenőrizd külön mert az is elromolhat.
Az első világítással nekem is problémáim voltak, de van egy elosztó "csoki" nálam a légszűrőnél, az ki lett tisztítva, meg a kábelek újra lettel blankolva és jó lett.
A duda nálam se működik, ott is hasonló probléma lehet.
A biztosítékot nézted? Hátha el van pattanva az egyik.
Hali! Létezik olyan hogy T25eletromos kapcsolási rajz ? Mert nem működik az index, duda, világítás és nem jövök rá hogy miért? Valakinek esetleg valami tipp ?
Azt nehogy megvedd!!!!!!!!
Én is azt vettem elöször és kicsi! Én azt mondom hogy vedd le az ékszijat és vidd el valahova ahol ezzel foglalkoznak és ott adnak olyat ami biztos jó. Amikor én vettem akkor azt monták hogy már számokra nem lehet adni, mert minden gyártónal más a számozás.
25336 hozzászólás
Válasz #7637. hozzászólásra
Lesz egy tartó, egy kis kar és pár csavar.Egyszerü szerkezet. Könnyen felszerelhető és elfogadják a műszaki vizsgán! Ha jól tudom, adnak hozzá tanusítványt. Lehet, nem ennek hívják. Jó, ha van vizsgakor.
t25höz keresek kaszát mekkorát volna érdemes
venni és milyet
Nemláttam hogy néz ki a szerkezet nemvolt raktáron nekik.Elkészül lefényképezem és valahogy felrakom ide.Kb 10 000 ft körül lesz.Söjtörön lakom,zalaegerszegtöl 20 km er.Nemhivtam fel az úriembert,mert megrendeltem bagodba,utánna voltam csak a fórumon.
Válasz #7635. hozzászólásra
Mihez kell a rakodó? Mire akarod használni? Talán jobb lenne egy olyan szerkezet, amit a hidraulikára( 3 pontra) Tudnál felrakni! Könnyű és gyenge a T 25-ös első része. Az alvázfélkeretre nehéz felrakni hegesztés nélkül. Talán egy bálarakó, vagy egy Big-bag zsákemelő szerkezet megoldaná a gondot.
valaki segít nekem t25 re homlokrakodót szerelni
rakodó már lenne csak valahogyan rákén szerelni
dancsrobert@citromail.hu
T25 ös traktorra keresek könnyű szerkezetű homlokrakodót
valaki tud nekem segíteni.
dancsrobert@citromail.hu
Válasz #7631. hozzászólásra
Melyik faluban élsz? Láttam már ezt a traktort!
Válasz #7631. hozzászólásra
Mennyit kérnek érte? Mutatták, hogy néz ki? Nem nehéz elkészíteni. A Héder Miki segített?
Sziasztok!Ma voltam bagodba a mezőgépnél pótkocsifékezö szerkezet ügyben.Tudnak csinálni minden szerkezetet a t25 höz.Hétföre el is készül.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szevasztok Lala megelőzött a kapcsolási rajzzal, de ha ennek ellenére valakinek mégis kellene az email-emre írjon, de posta címet ha lehet, mert valami oknál fogva mailben nem tudom elküldeni. gyakovacz.balazs@freemail.hu
Válasz #7628. hozzászólásra
Nekem van egy eladó,lejjebb látható egy t30-ason ,egy hasonló
T25 ös traktorra keresek könnyű szerkezetű homlokrakodót
valaki tud nekem segíteni.
Válasz #7626. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Nagyon szépen köszönöm
Válasz #7625. hozzászólásra
Mászó fokozat elég lesz. Sebességbe tenni, bekapcsolni a TLT-t és felengedni a kuplungot. Utána kellene leengedni a talajmarót. Ez azt jelenti, marad egy kicsi müveletlen terület. Úgy kell indulni, hogy ez a terület minél kisebb legyen. Kiérve jobb kezdeni emelni, aztán kuplung. Utána kikapcsolni a TLT-t, majd mefordulni, vagy továbbmenni.
Válasz #7624. hozzászólásra
Most már akkor megkérdezem hogy pontosan hogy is kell használni a talajmarót mert nem régen vettem egyet és kiváncsi lennék hogy milyen sebesség fokozatban kell használni és hogy először sebességbe teszem majd indítom a kardánt és kuplung fel? Megállásnál ugyanez csak visszafelé?
Válasz #7623. hozzászólásra
Racsnis jó lehet, ha lesz szárzuzó. Azzal vigyázni kell! Szárzuzóval időben kinyomni a kuplungot! Nem áll meg egyszerre a traktor. Talajmarónál is ügyelni kell.
Ilyen a T 25-ös...
Válasz #7620. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Értem és köszönöm
Nagyon szépen köszönöm...................![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #7616. hozzászólásra
Pippy! Ha lesz kérdésed, keress! Megnézem majd az elektromos rendszerről mi van nekem.
Válasz #7619. hozzászólásra
Racsnis jó a szárzuzóhoz. Talajmaróhoz kuplungos lenne a legjobb.
Válasz #7618. hozzászólásra
Nem kell vagy nem jó a racsnis? Mert lehet hogy tudnak egyet nekem szerezni és nem tudom hogy müködne e rendesen.
Válasz #7617. hozzászólásra
Talajmaróhoz nem kell racsnis. Előbb megáll, mint a traktor, nincs lendület. Kuplungos nem árt hozzá!
Vlagyi utána talajmaróhoz milyen kardántengely kell? A kuplungos a legjobb ha jól tudom, de a szabadonfutó vagy a normál az megfelel e?
Pest megyében pomázon végülis csak az elektromos része kéne mert az nincs benne az én könyvemben meg hát oroszul már elfelejtettem.
Válasz #7614. hozzászólásra
Azt nem hiszem. Sokat kellene másolni! Hol élsz? lehet, van ott a közelben könyv? Ha néhány oldal kell, szívesen másolom
Lala ha megadom a posta címemet el tudnád küldeni az egész könyvet fénymásolva ugyanis az én könyvem nem magyar nyelvű csak orosz:::::::![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Válasz #7611. hozzászólásra
Valamiért nem akarta feltölteni
Válasz #7609. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20110328202108_Save0114.JPG
Válasz #7609. hozzászólásra
Válasz #7608. hozzászólásra
küldök egy kapcsolási rajzot!
Bocsi a mail lemaradt vanda200805@gmail.com
Válasz #7603. hozzászólásra
Nekem is eltudod küldeni andriskasanyi@freemail.hu előre is köszi.
Válasz #7603. hozzászólásra
Szia!
Ha eltudnád küldeni a vagaberci@citomail.hu -ra megköszöném. meg ha van más leírás azt is!
Most nincs á szükségem,de a jövöben bármi lehet!
Köszönöm elöre is!
El tudod küldeni e- mailben?
Én arra gondoltam,hogy van mtz biztitáblám és kidobom az összes vezetéket és inkább újrahúzom ezért volna jó valami rajz amin el lehetne indulni............
Nekem van kapcsolási rajzom, ha valakinek kell adjon elérhetőséget. A/3 méretben van
Válasz #7599. hozzászólásra
Szeva.A dudával nekem is gondom volt,nyomógombot kicseréltem.Indító kapcsoló kifüstölt.A villamosága kész káosz.
A kapcsolókon lazítsd meg a csavart és mozgasd meg a kábeleket. Dudát ellenőrizd külön mert az is elromolhat.
Konkrét kapcsolási rajzról nem tudok. De a kábelek színezése amúgy is elég kaotikus.
Az első világítással nekem is problémáim voltak, de van egy elosztó "csoki" nálam a légszűrőnél, az ki lett tisztítva, meg a kábelek újra lettel blankolva és jó lett.
A duda nálam se működik, ott is hasonló probléma lehet.
A biztosítékot nézted? Hátha el van pattanva az egyik.
Hali! Létezik olyan hogy T25eletromos kapcsolási rajz ? Mert nem működik az index, duda, világítás és nem jövök rá hogy miért? Valakinek esetleg valami tipp ?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #7597. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Azt nehogy megvedd!!!!!!!!
Én is azt vettem elöször és kicsi! Én azt mondom hogy vedd le az ékszijat és vidd el valahova ahol ezzel foglalkoznak és ott adnak olyat ami biztos jó. Amikor én vettem akkor azt monták hogy már számokra nem lehet adni, mert minden gyártónal más a számozás.
Válasz #7596. hozzászólásra
Értem. Most nézem, a Habinál a 9,5x 1250-es ékszíjat írják, akkor gondolom az lehet az.?
Bár a bordás is megfelelő lenne.
Válasz #7594. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Az enyémen 1333/13 as bordás ékszíj van
Válasz #7587. hozzászólásra
Szeva! Nekem van hozzá, írj egy elérhetőséget és megoldjuk.
Érdeklődnék, hogy a motor elején lévő ékszíjtárcsákon milyen számú ékszíj fut?
Méretre lenne szükségem.
Válasz #7592. hozzászólásra
Pontosítók nem nálam a gépnél.
Válasz #7590. hozzászólásra
Nálam is elmegy valami,meg csiszolom aztán jó.
Ja első forgalomba helyezés tehát KPM vizsga.........![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Tulajdonképpen vizsgára fog menni és semmi nem működik rajta rendesen és arra gondoltam,hogy kidobom az összes vezetéket és behúzom újra.............![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)