Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gyengébb lemezből van, szimpla késes(de lehet tenni dulpát is,de gyárilag szimpla) és gyenge hajtómű(műtrágyaszóró). Amugy nagyon szép munkát csinál! Tavaszal lesz 4 éve h megvan és nem bántam meg h megvettem. Anyi h hajtóművet kellet cserélni. De hozzáteszem hogy abban az én kezem is benne volt ugyanis nem volt olaj a hajtóműben és nem vettem észre
Nem mi csináltuk. Hercegszántón egy maszek csinálta, Szerletics Imre(www.szerleticsgep.hu). de ez csak fűnyíró ill az volt mert már nagyobb hajtómű lett rá rakva a nyáron. Egyébként 1,25m es
Szerintem kis kertekben jól lehet vele dolgozni. Nem nehéz traktor ennél fogva nem tapossa agyon a földet, kis 2es ekével meg egy kombinátorral kertművelésre optimális gép És persze amit említettek már hogy az alkatrész olcsó hozzá
A T-25 eredetileg is könnyű munkákra készült. Megfelelő kezelés és karbantartás mellett elég megbízható gépek. Ha mégis történne vele valami, akkor az alkatrész nem drága hozzá és könnyen beszerezhető.
Üdv. Én érdeklődni szeretnék tőletek mivel most szeretnék kis traktort venni,menyire megbízható a t25 és lehet vele kis kertben könnyen dolgozni? Esetleg valami mást keressek. előre is köszi a választ.
Ugyebár lehet a magasságot állítani a Vladimirec-eknél..
Csupán információ miatt kérdezném, hogy mikor érdemes Alacsony, Közepes illetve a Magas szintre állítani ezeket a traktorokat? Végülis az enyém közepesre van állítva, és nagyon ideális a munkagépek szempontjából.
A T-25 ösön, az alacsony magasságban volt, átállítottam közepesre és sokkal jobb volt vele dolgozni, munkagépeket hozzá csatlakoztatni, illetve könnyebben be lehetett állítani.
A T30-asomnál is közepesen van, de ennél a gépnél akkor van vizszintben a traktor, ha magas beállításba van állítva a hátsó "sonka".
Tehát a kérdésem, hogy mikor melyiket érdemes használni?
Köszönöm én szeretnék 1ilyet építeni csak nem tudom pontosan a kés hogyan van rögzítve.Nem tudna feltenni valaki ilyenről képet? Függőleges tengelyűről
Válasz #7154. hozzászólásra
Új műszaki,és forgalmi csere mivel a vontathatóság változik.
Ha mégsem viszed el idő előtt vizsgára akkor (elvileg) nem húzhatsz légfékes kocsit.
Sajnos végig néznek a kpmesek mindent. Engem kisteherrel, kangóval egy repedt szélvédővel rendeltek be műszakira. Amivel a kutyát se veszélyeztettem. Novemberben volt ez és februárban lejár a műszakim, azzal kezdték, hogy fizessem be a műszaki árát, hogy ne keljen elhozni februárban, én mondtam nekik hogy nem fizetek mivel nincsrá pénzem. ugyanis csak ellenőrzésre hívtak be.
A vizsgán azzal kezdték, hogy nincs meg a kocsi adat táblája a jobb ajtónál, igy nem mehet át műszakin, közöltem velük, hogy mikor megvettem így volt eredetiségvizsgán és műszakin is. Ezekután környezetvédelmi mérésnél direkt nem tudták felpörgetni a motort tisztán hallottam mikor 3-es fordulat környékén megtorpant és csak egy idő után pörgött tovább. Miután ezt vagy 10-szer eljátszotta közöltem vele, hogy a kocsi rendben van ne szivasson mielött elhoztam ide megnézettem. Azt mondta probáljam meg én is ugy se jo a motor ezek után érdekes modon nekem 3ból 3 szor sikerült felpörgetnem jól a motort. A hab a tortán csak az volt hogy abban a pillanatban mikor sikerül a mérés mondta hogy állítsam le a motort és száljak ki. Még jó hogy én ültem benne mivel turbódiesel. Gondolom senkinek se kell részleteznem milyen jót tett volna motornak ha csutka gáz után közvetlen leállítom.
Szerencsére aztán más gond nem volt és nem vették el a műszaki érvényességét.
Ugyhogy ezekután még véletlenül se fogok kpmhez vinni vizsgáztatni semmit.
Ahogy ismerem a kpm vizsgaztatok hozzaallasat, majd azt mondjak: Nyugodtan megnezhetunk mindent...baj nem lehet... Hisz elvileg minden a muszakin nezett reszt rendben kell tartani az ervenyesseg idotartama alatt, nem? De szerintem amugy sem nagyon lehet ilyen resz muszakit csinalni. Auton is uj muszaki kell a vonohorog felszerelesenel...
Ha kap a traktor frissen fel van szerelve komplett levegő kompresszorral és még nem jár le a műszakija, akkor külön a kompresszoros részére meg lehet csinálni rá a műszakit?
Tehát arra gondolok, hogy nem szükséges a traktort mindenből levizsgáztatni, hanem csak a vontatási adatokra vonatkozóan vizsgáztatni?
hát én ezt nem tehetem mert 4után és hétvégén van időm szárzúzót csinálni.és ha valaki megrendeli azt jobb minél előbb teljesíteni,mert ha jön egy következő NEM tudok mit mondani,és az kellemetlen és vagy visszahív(jó esetben ) vagy nem és az nagy kiesés.
Válasz #7137. hozzászólásra
És sikerült meg csinálni? A traktornak jobb hátsó keréknél néha ropog, szét kellene szedni,de nincs kedvem hozzá de muszáj lesz mert bejön a szezon munka akkor folyamatosan kell dolgozni a traktorral.
25322 hozzászólás
Válasz #7172. hozzászólásra
Gyengébb lemezből van, szimpla késes(de lehet tenni dulpát is,de gyárilag szimpla) és gyenge hajtómű(műtrágyaszóró). Amugy nagyon szép munkát csinál! Tavaszal lesz 4 éve h megvan és nem bántam meg h megvettem. Anyi h hajtóművet kellet cserélni. De hozzáteszem hogy abban az én kezem is benne volt ugyanis nem volt olaj a hajtóműben és nem vettem észre
Válasz #7171. hozzászólásra
Szeva Azt hittem hogy el vagy veszve a műhelybe
Sziasztok!
Tudnátok abban segiteni hogy ha terepből országutiba akarok váltani kell kuplungolni?
köszi a segitséget!
Válasz #7171. hozzászólásra
szárzuzo<->fűnyiró mi a különbség??
Válasz #7170. hozzászólásra
Itt vagyok a háttérben. hali.
Szaki04!!!!!!!!!
Válasz #7163. hozzászólásra
Én csak annyit tudok hogy, minél sűrűbb annál jobb mert nem szinkron váltós.
Válasz #7162. hozzászólásra
A legjobb nekem 84 óta van zsír újonnan lett véve még egybe váltós típus, én szőlőzök vele.
Válasz #7166. hozzászólásra
Nem mi csináltuk. Hercegszántón egy maszek csinálta, Szerletics Imre(www.szerleticsgep.hu). de ez csak fűnyíró ill az volt mert már nagyobb hajtómű lett rá rakva a nyáron. Egyébként 1,25m es
Válasz #7165. hozzászólásra
a szárzuzód gyári vagy ti csináltátok? És mekkora?
Szerintem kis kertekben jól lehet vele dolgozni. Nem nehéz traktor ennél fogva nem tapossa agyon a földet, kis 2es ekével meg egy kombinátorral kertművelésre optimális gép És persze amit említettek már hogy az alkatrész olcsó hozzá
A T-25 eredetileg is könnyű munkákra készült. Megfelelő kezelés és karbantartás mellett elég megbízható gépek. Ha mégis történne vele valami, akkor az alkatrész nem drága hozzá és könnyen beszerezhető.
Üdv!
Melyik olajat ajánljátok lehajtásokba és a váltóba? 80w-90 vagy inkább 85w-140?
Üdv. Én érdeklődni szeretnék tőletek mivel most szeretnék kis traktort venni,menyire megbízható a t25 és lehet vele kis kertben könnyen dolgozni? Esetleg valami mást keressek. előre is köszi a választ.
Válasz #7160. hozzászólásra
Az attól függ hogy milyen mg-i kultúrában használod a gépet.
Ugyebár lehet a magasságot állítani a Vladimirec-eknél..
Csupán információ miatt kérdezném, hogy mikor érdemes Alacsony, Közepes illetve a Magas szintre állítani ezeket a traktorokat? Végülis az enyém közepesre van állítva, és nagyon ideális a munkagépek szempontjából.
A T-25 ösön, az alacsony magasságban volt, átállítottam közepesre és sokkal jobb volt vele dolgozni, munkagépeket hozzá csatlakoztatni, illetve könnyebben be lehetett állítani.
A T30-asomnál is közepesen van, de ennél a gépnél akkor van vizszintben a traktor, ha magas beállításba van állítva a hátsó "sonka".
Tehát a kérdésem, hogy mikor melyiket érdemes használni?
Válasz #7135. hozzászólásra
Köszönöm én szeretnék 1ilyet építeni csak nem tudom pontosan a kés hogyan van rögzítve.Nem tudna feltenni valaki ilyenről képet? Függőleges tengelyűről
Új műszaki,és forgalmi csere mivel a vontathatóság változik.
Ha mégsem viszed el idő előtt vizsgára akkor (elvileg) nem húzhatsz légfékes kocsit.
Válasz #7156. hozzászólásra
Szia Én csak azt akarom mondani hogy,aki nem dolgozik azt nem büntetik aki dolgozik,azt büntetik mindig találnak kifogást.
Sajnos végig néznek a kpmesek mindent. Engem kisteherrel, kangóval egy repedt szélvédővel rendeltek be műszakira. Amivel a kutyát se veszélyeztettem. Novemberben volt ez és februárban lejár a műszakim, azzal kezdték, hogy fizessem be a műszaki árát, hogy ne keljen elhozni februárban, én mondtam nekik hogy nem fizetek mivel nincsrá pénzem. ugyanis csak ellenőrzésre hívtak be.
A vizsgán azzal kezdték, hogy nincs meg a kocsi adat táblája a jobb ajtónál, igy nem mehet át műszakin, közöltem velük, hogy mikor megvettem így volt eredetiségvizsgán és műszakin is. Ezekután környezetvédelmi mérésnél direkt nem tudták felpörgetni a motort tisztán hallottam mikor 3-es fordulat környékén megtorpant és csak egy idő után pörgött tovább. Miután ezt vagy 10-szer eljátszotta közöltem vele, hogy a kocsi rendben van ne szivasson mielött elhoztam ide megnézettem. Azt mondta probáljam meg én is ugy se jo a motor ezek után érdekes modon nekem 3ból 3 szor sikerült felpörgetnem jól a motort. A hab a tortán csak az volt hogy abban a pillanatban mikor sikerül a mérés mondta hogy állítsam le a motort és száljak ki. Még jó hogy én ültem benne mivel turbódiesel. Gondolom senkinek se kell részleteznem milyen jót tett volna motornak ha csutka gáz után közvetlen leállítom.
Szerencsére aztán más gond nem volt és nem vették el a műszaki érvényességét.
Ugyhogy ezekután még véletlenül se fogok kpmhez vinni vizsgáztatni semmit.
Ahogy ismerem a kpm vizsgaztatok hozzaallasat, majd azt mondjak: Nyugodtan megnezhetunk mindent...baj nem lehet... Hisz elvileg minden a muszakin nezett reszt rendben kell tartani az ervenyesseg idotartama alatt, nem? De szerintem amugy sem nagyon lehet ilyen resz muszakit csinalni. Auton is uj muszaki kell a vonohorog felszerelesenel...
Ha kap a traktor frissen fel van szerelve komplett levegő kompresszorral és még nem jár le a műszakija, akkor külön a kompresszoros részére meg lehet csinálni rá a műszakit?
Tehát arra gondolok, hogy nem szükséges a traktort mindenből levizsgáztatni, hanem csak a vontatási adatokra vonatkozóan vizsgáztatni?
Válasz #7131. hozzászólásra
Én is azt hittem hogy a vlagyi műszakijáról van szó, de visszaolvasva én tévedtem. És egy vlagyi műszakiztatása mennyibe kerül manapság?
Válasz #7151. hozzászólásra
Na csá
Válasz #7150. hozzászólásra
hát igen. na szevasz.
Válasz #7149. hozzászólásra
Ebben igazad van!Én csak munka után csinálom,nehezen lehet mondani nemet.
Válasz #7148. hozzászólásra
hát én ezt nem tehetem mert 4után és hétvégén van időm szárzúzót csinálni.és ha valaki megrendeli azt jobb minél előbb teljesíteni,mert ha jön egy következő NEM tudok mit mondani,és az kellemetlen és vagy visszahív(jó esetben ) vagy nem és az nagy kiesés.
Válasz #7146. hozzászólásra
Az nem jó mert csak munkára munkát csinál az ember.A kapkodással.
Válasz #7143. hozzászólásra
Nekem is volt ilyen de vasárnap nem dolgozom,mert mindig akkor romlik el a gép.Ezt már tapasztalatból merem mondani.
Válasz #7145. hozzászólásra
igen, de nem szeretek kapkodni főleg egyedül.
Válasz #7144. hozzászólásra
Bocsi nem jósok ha nem jó sok
Válasz #7143. hozzászólásra
Miért? Az jósok forint.
Válasz #7142. hozzászólásra
ja. de már tele volt vele mindenem.
Válasz #7141. hozzászólásra
Határ idős munka?Azt bírom.
Válasz #7140. hozzászólásra
kevés volt az időm.így késő este is kint voltam a műhelyben.
Válasz #7139. hozzászólásra
Nem tudom még de gyanítom hogy az.És neked?
Válasz #7138. hozzászólásra
Nem volt egyszerű de sikerült. csapágy?
Válasz #7137. hozzászólásra
És sikerült meg csinálni? A traktornak jobb hátsó keréknél néha ropog, szét kellene szedni,de nincs kedvem hozzá de muszáj lesz mert bejön a szezon munka akkor folyamatosan kell dolgozni a traktorral.
Válasz #7126. hozzászólásra
volt egy megrendelésem. és azt nyomtam.
Válasz #7135. hozzászólásra
egyet értek.
Válasz #7123. hozzászólásra
Üdv!
A 160 cm-es függőleges tengelyűt még elbírja a Vlagyi.
Válasz #7127. hozzászólásra
szia én 155cm használok azt a fajtát amit a képeken látsz mivel ezeket én gyártom 0-300cm-ig.
Válasz #7130. hozzászólásra
A traktorom már két hónapja áll,de még egy hónapot biztos. Aztán gyí.
Az autómat szereltem.Igaz hogy nem ide tartózik.
Csak az a gond,hogy autó műszakiról van szó.
Válasz #7129. hozzászólásra
De ez ugy hogy egyáltalán nem volt müszaki a traktoron?
Válasz #7128. hozzászólásra
Kösz.21000 plusz 6585 az új forgalmi,felénk.
Válasz #7122. hozzászólásra
Gratula a műszakihoz. Mennyibe kerül most egy műszaki?
Válasz #7125. hozzászólásra
Szaki!
Te milyen szárzúzót használsz?
Válasz #7125. hozzászólásra
Kösz. Te mi jót dolgoztál?