Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF445.24 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
1. Tavaszi kert elmunkáláshoz,ha kellő csapadék és elegendő fagy volt télen, bőségesen elegendő a borona.
2. A kombival is jól lehet dolgozni,igaz az enyém kicsit ritka a kapák tekintetében de ez is használható.
Én simán boronával mennék a kertnek nem rugókapással(saját vélemény)
Szia! Nekem van 1 borona 3 leveles fémkeretes 2.5m széles cirka. Ezt viszi simán.meg van 1 kb2 méteres rugókapás rögtörős kombi. Saját gyártmány mind kettő,de a kombi kicsit nagyra sikeredett meg nehéz is ezzel azért küzd. De boronábol vinne még 1 levelet plusszban
Valaki használ közületek olyan kombinátort ami nem rugokapás hanem boronás?? Arra lennék kiváncsi hogy az menyire jó kertek elmunkálására? meg mekorát tud elhúzni belölle a 25 ös?
Válasz #7000. hozzászólásra
Komolyra fordítva a dolgot a kocsimat készítem műszakira,komplett hátsó féket kell csinálnom és az a fránya ablakemelő is tönkre ment.
Szerintem az a legjobb ha kioperálod a T-25 gyári ablakát keretesül. Kívülre teszel egy zsanért, az ablak nyitva tartását meg az MTZ-hez hasonló módszerrel old meg szerintem. T-30ba gyárilag 2 gázrugó volt, de gyengék voltak. Én is betettem 2 átfúrt vaslemezt a gázrugók helyére.
Üdv!
Valaki akinek a 25 ösön nyitható a hátsó ablak le tudná fényképezni és feltenni ide vagy elküldeni e mail-ban(ordogsz@freemail.hu) Előre is kösz!!!! Még kérdeznék olyat hogy a T30 ason ugytudom hogy gyárilag nyitható. Azt esetleg nem lehet a 25 ösbe is beletenni?
Mikor megvettem a gépet, nálam is ingadozott a mutató, először azt hittem, hogy a szivattyúval van gond, de pont olajcserénél voltam,elvégeztem a cserét, majd feltöltöttem a rendszert a szintig és máris "normálisan" viselkedett a mutatón! Őszintén szólva meg is nyugodtam, azóta rendben van, igaz néha kell hozzá öntenem minimális olajat, de nálam az olajdekninél a tömítésnél ereszti picit... tavasszal olajcserénél ki lesz cserélve természetesen.
Orsóolajjal tisztított közületek valaki? Meddig kell vele járatni a motort?
Válasz #6991. hozzászólásra
Nem feltétlen keresik mert az enyém 4hónapja lett forgalomba helyezve és nekem sincs beütve csak a fülkén az alu táblára. Eredet vizsgát is a NKH csinálta,és leírták hogy a szám csak a fülkén és kész. számot már NEM üthetnek bele ezt határozottan kijelentették!!!
Azt írod hogy van hatósági igazolólapja és forgalomba akarod helyezni. Ezt az összefüggést nem értem, ugyanis ha van igazolólapja az lassújárműnél a forgalmi engedély és az már akkor forgalomba van helyezve. Vagy milyen igazolólapra gondoltál? Az alvázszám a fülke alatt az öntvénytömb felső vízszintes felületébe van baütve. Egy tudatlan vizsgabiztos, vagy eredetvizsgáló is keresi a helyén, hiszen le kell fényképezni. Ha nincs oda beütve akkor az öntvényházat kicserélték, szám vagy számbeütés nélkül kicsi az esélyed műszakin, vagy eredetvizsgán.
Csá Én ha rosszul állítom be a kézi gázt,és le föl játszik a fordulat gépnél ingadozik az olajnyomás de egynél nem meggy lentebb.Olaj fogyasztás nincs a gépnél.Ha adok neki rendes fordulatot nincs problémám.
Válasz #6985. hozzászólásra
Valószínűleg kevés az olaj,ezért közben levegőt is szipkáz a szivattyú.
Kulvátorozás+pótkocsival való futkározásnál nem csipegeti az enyém az olajat,de pl 40-50 üzemóra szártépőzés után 4-5 decit rá kell töltenem.
Hali. Valaki találkozott már olyannal, hogy alacsony fordulatnál gondol egyet és hirtelen leesik az olajnyomás majd vissza üzemi nyomásra? Egészen addig csinálja ezt amíg gázt nem adok.
Igen,de látom tiéd +extrával rendelkezik....az enyémről lespórolták azt a bizonyos furatot menettel,ami a váltó felső nívóját mutatná.
Nálam a műszerfalon 1 digit kijelző mutatja deciliter pontosan.
Igen,de látom tiéd +extrával rendelkezik....az enyémről lespórolták azt a bizonyos furatot menettel,ami a váltó felső nívóját mutatná.
Válasz #6979. hozzászólásra
Csőváz.
A váltó betöltő nyílása jobb oldalon a fülke alatt található.
Külön nívója nincs,ha kitekered a betöltő nyílásból a csavart,akkor a menet aljánál kell lenni az olajnak.
10 lityi hajtóműolaj kell bele.
A hidraulikatartály betöltőnyílása hátul,az elektromos dugalj mellett jobbról,szintén 1 kicsit ferdén helyezkedik el.
4szög lapolású a csavar.
E mögött van a nívópálca.
A tartályba 7 lityi hidraulikaolaj kell.
Ha még nem volt átfestve a traki,akkor vagy sárgára,vagy fehérre vannak lefestve a fentebb említett zárócsavarok.
Csőkutya: B Peti.
Ha a traktorral szemben állsz, akkor a váltó beöntőnyílása bal oldalon a váltó oldalán találod meg / egy jó nagy záró csavarja van /, a szintjelző meg a jobb oldalon találod ugyancsak a váltó oldalán egy kis csavar.
A hidraulika beöntője hátul van a fülke alatt ott is egy nagyobb záró csavar van, mögötte pedig a nívópálca van betekerve.
valaki tudna segiteni benne hogy hol kell a váltóba az olajat beleőnteni,és hola nivó???
A hidrolika tartáj és nivot is?
Képet ha tudtok kuldeni köszi!
Hali. szerintem jobban jársz az eredetvizsgával mert nem lesz többet problémád ha véletlen cserélni kell.Természetesen ha átütöd az a legolcsóbb és a tömítést is megcsinálhatod.ha konzolt csinálsz a munkahengernek, BIZTOS HOGY, NEM VEHETIK EL MŰSZAKIN A VONTATÁSODAT???????? Mivel nem eredeti a az a kampó felfüggesztése.
25322 hozzászólás
Válasz #7023. hozzászólásra
Köszi szépen.
Válasz #7022. hozzászólásra
Én fő állásban sofőr vagyok,már nálam az is sikernek számít hogy haza érek.Mert sok bolond van az utakon.
Válasz #7021. hozzászólásra
Az baró. Gratulálok hogy meg birkóztál vele.
Válasz #7020. hozzászólásra
Jól tetted!!! Én is megosztanám csak most nincsenek sikereim.
Válasz #7019. hozzászólásra
vwpolo classic 1.4
Válasz #7017. hozzászólásra
És gondoltam hogy meg osztom veletek a sikerem.
Válasz #7018. hozzászólásra
Milyen autód van?
Válasz #7017. hozzászólásra
Á csak örültem hogy sikerült mert nem minden nap szerelek ilyet!
Válasz #7016. hozzászólásra
Na jó csak vicceltem.
Válasz #7015. hozzászólásra
JAAAAAAA bocs!
Válasz #7013. hozzászólásra
Ez T-25ös fórum!!!
Válasz #7012. hozzászólásra
1. Tavaszi kert elmunkáláshoz,ha kellő csapadék és elegendő fagy volt télen, bőségesen elegendő a borona.
2. A kombival is jól lehet dolgozni,igaz az enyém kicsit ritka a kapák tekintetében de ez is használható.
Én simán boronával mennék a kertnek nem rugókapással(saját vélemény)
Na megvan csinálva a személy autónak a hátsó fékrendszere, mehet a műszakira.
Válasz #7011. hozzászólásra
És mi a tapasztalatod velük?? Menyire jók kertek elunkálására?
Válasz #7010. hozzászólásra
Szia! Nekem van 1 borona 3 leveles fémkeretes 2.5m széles cirka. Ezt viszi simán.meg van 1 kb2 méteres rugókapás rögtörős kombi. Saját gyártmány mind kettő,de a kombi kicsit nagyra sikeredett meg nehéz is ezzel azért küzd. De boronábol vinne még 1 levelet plusszban
Valaki használ közületek olyan kombinátort ami nem rugokapás hanem boronás?? Arra lennék kiváncsi hogy az menyire jó kertek elmunkálására? meg mekorát tud elhúzni belölle a 25 ös?
Válasz #7008. hozzászólásra
Köszi a segítséget!!!!
Válasz #7007. hozzászólásra
Tényleg olyan, ez eszembe se jutott
Pont olyan mint ami a hűtőventilátor burkolatán, v. a légszűrő alján van kapocs.
Válasz #7005. hozzászólásra
Szívesen! Zárnak egy a motorháztető beakasztós kapocsaihoz hasonló beakasztó van. De biztos lesz valaki aki jobban körül tudja írni
Válasz #7004. hozzászólásra
Köszi a képeket! megkaptam Ezek alapján már meg lesz csinálva. Még anyit kérdeznék h a zár az mien ami rajta van?
Válasz #6996. hozzászólásra
Helló!
Küldtem képeket az e-mail címedre az ablakról.
Válasz #7000. hozzászólásra
Komolyra fordítva a dolgot a kocsimat készítem műszakira,komplett hátsó féket kell csinálnom és az a fránya ablakemelő is tönkre ment.
Válasz #7001. hozzászólásra
Á nem,a személyautóból kivettem a rosszat és beraktam a traktorfülkébe az ülés mellé
Válasz #6999. hozzászólásra
És ajtót nyitogatsz vele?
Válasz #6999. hozzászólásra
Fasza!!!!!
Én be raktam elektromos ablakemelőt a traktorba.
Válasz #6996. hozzászólásra
Nemhogy raknál egy személyautó klímát
Szerintem az a legjobb ha kioperálod a T-25 gyári ablakát keretesül. Kívülre teszel egy zsanért, az ablak nyitva tartását meg az MTZ-hez hasonló módszerrel old meg szerintem. T-30ba gyárilag 2 gázrugó volt, de gyengék voltak. Én is betettem 2 átfúrt vaslemezt a gázrugók helyére.
Üdv!
Valaki akinek a 25 ösön nyitható a hátsó ablak le tudná fényképezni és feltenni ide vagy elküldeni e mail-ban(ordogsz@freemail.hu) Előre is kösz!!!! Még kérdeznék olyat hogy a T30 ason ugytudom hogy gyárilag nyitható. Azt esetleg nem lehet a 25 ösbe is beletenni?
Válasz #6994. hozzászólásra
Mi pár liter gázolajat öntöttünk bele és azzal mostuk át a motort.
Mikor megvettem a gépet, nálam is ingadozott a mutató, először azt hittem, hogy a szivattyúval van gond, de pont olajcserénél voltam,elvégeztem a cserét, majd feltöltöttem a rendszert a szintig és máris "normálisan" viselkedett a mutatón! Őszintén szólva meg is nyugodtam, azóta rendben van, igaz néha kell hozzá öntenem minimális olajat, de nálam az olajdekninél a tömítésnél ereszti picit... tavasszal olajcserénél ki lesz cserélve természetesen.
Orsóolajjal tisztított közületek valaki? Meddig kell vele járatni a motort?
Válasz #6988. hozzászólásra
Csurdig van olajjal a kartel. Csak alacsony motorfordulatnál jelentkezik akkor is teljesen véletlenszerűen, de 1 alá még sose esett a nyomás.
Válasz #6991. hozzászólásra
Nem feltétlen keresik mert az enyém 4hónapja lett forgalomba helyezve és nekem sincs beütve csak a fülkén az alu táblára. Eredet vizsgát is a NKH csinálta,és leírták hogy a szám csak a fülkén és kész. számot már NEM üthetnek bele ezt határozottan kijelentették!!!
Válasz #6911. hozzászólásra
Azt írod hogy van hatósági igazolólapja és forgalomba akarod helyezni. Ezt az összefüggést nem értem, ugyanis ha van igazolólapja az lassújárműnél a forgalmi engedély és az már akkor forgalomba van helyezve. Vagy milyen igazolólapra gondoltál? Az alvázszám a fülke alatt az öntvénytömb felső vízszintes felületébe van baütve. Egy tudatlan vizsgabiztos, vagy eredetvizsgáló is keresi a helyén, hiszen le kell fényképezni. Ha nincs oda beütve akkor az öntvényházat kicserélték, szám vagy számbeütés nélkül kicsi az esélyed műszakin, vagy eredetvizsgán.
sziasztok!
Köszöntem a segitséget!
Csá Én ha rosszul állítom be a kézi gázt,és le föl játszik a fordulat gépnél ingadozik az olajnyomás de egynél nem meggy lentebb.Olaj fogyasztás nincs a gépnél.Ha adok neki rendes fordulatot nincs problémám.
Valószínűleg kevés az olaj,ezért közben levegőt is szipkáz a szivattyú.
Kulvátorozás+pótkocsival való futkározásnál nem csipegeti az enyém az olajat,de pl 40-50 üzemóra szártépőzés után 4-5 decit rá kell töltenem.
Nálunk is csinálja néha a T30. Nem kevés az olaj véletlenül a motorban? Mert olaj utántöltés után helyre szokott jönni...
Ismerős :D , nekem is T-30 van. De én nem foglalkozok vele. Munkaközbe megvan a nyomás aztán ennyi.
Hali. Valaki találkozott már olyannal, hogy alacsony fordulatnál gondol egyet és hirtelen leesik az olajnyomás majd vissza üzemi nyomásra? Egészen addig csinálja ezt amíg gázt nem adok.
Válasz #6982. hozzászólásra
Szeva cimbora.
Válasz #6982. hozzászólásra
Szeva cimbora.
Válasz #6981. hozzászólásra
Üdv!
Majdnem hasonlókat írtam.
Csőváz.
A váltó betöltő nyílása jobb oldalon a fülke alatt található.
Külön nívója nincs,ha kitekered a betöltő nyílásból a csavart,akkor a menet aljánál kell lenni az olajnak.
10 lityi hajtóműolaj kell bele.
A hidraulikatartály betöltőnyílása hátul,az elektromos dugalj mellett jobbról,szintén 1 kicsit ferdén helyezkedik el.
4szög lapolású a csavar.
E mögött van a nívópálca.
A tartályba 7 lityi hidraulikaolaj kell.
Ha még nem volt átfestve a traki,akkor vagy sárgára,vagy fehérre vannak lefestve a fentebb említett zárócsavarok.
Csőkutya: B Peti.
Üdv!
Ha a traktorral szemben állsz, akkor a váltó beöntőnyílása bal oldalon a váltó oldalán találod meg / egy jó nagy záró csavarja van /, a szintjelző meg a jobb oldalon találod ugyancsak a váltó oldalán egy kis csavar.
A hidraulika beöntője hátul van a fülke alatt ott is egy nagyobb záró csavar van, mögötte pedig a nívópálca van betekerve.
Sziasztok!
valaki tudna segiteni benne hogy hol kell a váltóba az olajat beleőnteni,és hola nivó???
A hidrolika tartáj és nivot is?
Képet ha tudtok kuldeni köszi!
Válasz #6977. hozzászólásra
ez jó kérdés...
Végülis most van rajta egy új blokk, ugyhogy amiatt gond nem lehet, csak a számok :)
Válasz #6973. hozzászólásra
Hali. szerintem jobban jársz az eredetvizsgával mert nem lesz többet problémád ha véletlen cserélni kell.Természetesen ha átütöd az a legolcsóbb és a tömítést is megcsinálhatod.ha konzolt csinálsz a munkahengernek, BIZTOS HOGY, NEM VEHETIK EL MŰSZAKIN A VONTATÁSODAT???????? Mivel nem eredeti a az a kampó felfüggesztése.
Válasz #6973. hozzászólásra
Na szeva