Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hali
kell lennie egy olajgombának a motor oldalán.. ahol rá van kötve a kontrollámpa...
lehet az az adó a rossz
az nem bisztos hogy nincs olajnyomásod!
ahol a motor oldalán van ez az olajgomba azt szedd ki és próbálj oda egy olajnyomásmérő órát rákötni és kiderül egyből hogy mennyi az olajnyomásod. de ha nincs nyomás az is kiderül...
SEGITSETEK GYEREKEK,VIZ VAN ATRAKIBA OLAJ IS,MEGSE ALSZIK EL AZ OLAJNYOMAS LAMPAJA........GYULAD CAKRA HUIZ EREJE VAN,LEHUZTAM A SZALAT A SZONDAROL ES UTANA IS EGET..........LEHETSEGES HOGY MEGSINCS OLAJNYOMASOM?
Szia Árpy!
Milyen aza folytó tárcsa??
Tudnál róla képet felrakni,hogy mégis legyen elképzelésem róla?Nekem is gond,hogy a ventollátor túlhűti a motort!Amúgy T-25 trakim van!
AZ olaj hőmérséklet tartani szokta a 75° körüli hőmérsékletet, de ha feljebb menne, bekapcsolom a fülke fűtést.
Ilyen hideg időben munka kezdésig felszoktam rakni a hűtőventillátor mögé a gyári folytótárcsát, hogy előbb melegedjen az olaj. De (erő)munka megkezdése előtt kiveszem.
Ilyen hideg időben ajánlani tudom Vlagyisoknak azt a tárcsát munka megkezdése előtt!
Válasz #6450. hozzászólásra
szőlővel foglalkozok,2x8 leveles 45cm tárcsám van.országúti 4. használom. homokban nem engedem le a tárcsát, de a kötöttben úszóban
segitsetek legyszi milyent es honnan vegyek a trakimhoz talajmarot,mert mikor meglatam kozelrol az akpiltmajd segre estem kurvara nagy maro az:(neztem a japant az meg egeszen mashogy van felfogatva:(
szerintem atol is megvillan,hogy 5-osol huzatam alagyfoldbe es meg el is tolult a sokk korottol...............vagy nem ez let volna a baj?mert nem mutata hogy erolkodik
ma kiprobaltam a kultivatort es megpislant az olajnyomas mero,az nagy baj vagy elofordul???ugyanis a motor tokeletesen mukodik,atnezettem es megy is mint alat
Mondjuk nekem nincs fenn + tartály de a 6,5tonnás póton a két nagy böszme hengert kinyomja annyi olajjal ami a tartályban van..De én azt mondom nem árt az a +liter...
szevasztok máma megint láttam az eladott vlagyimat szegényemet megsajnáltam és megkérdeztem h menyiért adná el aztmonta hogy odadja nekem 950.000 ft ért de már eléggé szétcseszte egy kicsit mondtam neki hogy 850.000ft adok érte aztmondta h legyen úgy ugyhogy megint nálam van a vlagyim örülök neki már nagyon hiányzott a kicsike!!! dehát az lgw mellé nemigen illik oda! ugyhogy valamelyiket elkéne adnom
Ti hidraulika olajat, vagy motorolajat szoktatok használni a hidraulika rendszerben? Ajánlották már, hogy érdemes motorolajat használni...gondolom a sűrűsége miatt.
25322 hozzászólás
Válasz #6469. hozzászólásra
Koppány Vezér!
Úgy látom, mintha kutyafej vontatód lenne, ha az, tudnál felrakni róla képet?
Válasz #6470. hozzászólásra
Nálunk inkább aszfaltút vezet az erdei sárhoz, igaz Jasi?
jó a pótkocsid.
Válasz #6461. hozzászólásra
sziasztok. t25.van ilyen csöveket kár hogy nem szereltek,bele.84.évjáratba.
Hali vezér!!! Télleg minő szerencsés vagy hogy aszfalt út visz minden fához...
bezzeg nekem megyűllik a bajom az erdei sárral, minden kerék kapar
Újabb 3 köb,már a töltés tetején.
Válasz #6466. hozzászólásra
koszonom szepen,holnap veszek is egy merot
Válasz #6465. hozzászólásra
nem t 25 -tosom van,csak kerdeztem hatha tudtok segiteni
Válasz #6464. hozzászólásra
Hali
kell lennie egy olajgombának a motor oldalán.. ahol rá van kötve a kontrollámpa...
lehet az az adó a rossz
az nem bisztos hogy nincs olajnyomásod!
ahol a motor oldalán van ez az olajgomba azt szedd ki és próbálj oda egy olajnyomásmérő órát rákötni és kiderül egyből hogy mennyi az olajnyomásod. de ha nincs nyomás az is kiderül...
Válasz #6464. hozzászólásra
Hol a víz a fülkébe, üvegbe?A Tied nem léghűtéses?
SEGITSETEK GYEREKEK,VIZ VAN ATRAKIBA OLAJ IS,MEGSE ALSZIK EL AZ OLAJNYOMAS LAMPAJA........GYULAD CAKRA HUIZ EREJE VAN,LEHUZTAM A SZALAT A SZONDAROL ES UTANA IS EGET..........LEHETSEGES HOGY MEGSINCS OLAJNYOMASOM?
Válasz #6462. hozzászólásra
Az a motorolaj hűtő a plusz 6 lóerő miatt.
Válasz #6461. hozzászólásra
És mi az a sok cső a motornál???
Közben elkészültem az én fotómmal is:
Válasz #6459. hozzászólásra
Üdv.!
Hirtelen ezt a kettő képet rakom fel, ezt neten találtam, de rakok az elhelyezkedéséről is, de az már az én gépemről lesz.
Szia Árpy!
Milyen aza folytó tárcsa??
Tudnál róla képet felrakni,hogy mégis legyen elképzelésem róla?Nekem is gond,hogy a ventollátor túlhűti a motort!Amúgy T-25 trakim van!
Arpi fényképez már le azt tárcsát
AZ olaj hőmérséklet tartani szokta a 75° körüli hőmérsékletet, de ha feljebb menne, bekapcsolom a fülke fűtést.
Ilyen hideg időben munka kezdésig felszoktam rakni a hűtőventillátor mögé a gyári folytótárcsát, hogy előbb melegedjen az olaj. De (erő)munka megkezdése előtt kiveszem.
Ilyen hideg időben ajánlani tudom Vlagyisoknak azt a tárcsát munka megkezdése előtt!
sziasztok Bangast láttátok itt mert én régen láttam!!! ??
Válasz #6452. hozzászólásra
nekem is hasonló érték van.ezért turbós olajat használok.
Válasz #6450. hozzászólásra
szőlővel foglalkozok,2x8 leveles 45cm tárcsám van.országúti 4. használom. homokban nem engedem le a tárcsát, de a kötöttben úszóban
Válasz #6451. hozzászólásra
Nincs mit cimbi.
Válasz #6449. hozzászólásra
A 80 fok teljesen normális munka közben. A hőmérő szerint 75-100 fok között még zöldben van.
Válasz #6438. hozzászólásra
Hali Vezér!!! köszi hogy megmérted, tudtam én hogy nem vagy te feledékeny
köszi mégegyszer
Válasz #6449. hozzászólásra
elarulnad te milyen marot es kombinatort hasznalsz?
Válasz #6448. hozzászólásra
nálam is hasonló a probléma, gyenge a levegő hűtése.mástól is halottam
Válasz #6447. hozzászólásra
Leginkább meleg 80 fokos olajnál, de már előfordult hidegen is.
Válasz #6441. hozzászólásra
meleg vagy hideg motornál
segitsetek legyszi milyent es honnan vegyek a trakimhoz talajmarot,mert mikor meglatam kozelrol az akpiltmajd segre estem kurvara nagy maro az:(neztem a japant az meg egeszen mashogy van felfogatva:(
Válasz #6440. hozzászólásra
kéttengelyes kocsival 30-40 mázsa
Válasz #6440. hozzászólásra
kéttengelyes kocsival 30-40 mázsa
szerintem atol is megvillan,hogy 5-osol huzatam alagyfoldbe es meg el is tolult a sokk korottol...............vagy nem ez let volna a baj?mert nem mutata hogy erolkodik
nekem csak ego mutatja az olajnyomast:(es egy pillanatra megvillant de akkor pislogot egyet ha hosszurol rovid fazisra tettem:(
Válasz #6439. hozzászólásra
Nekem olyat szokott alapjáraton csinálni, hogy visszaesik 1-re az olajnyomás majd vissza 3-3,5-re. Egészen addig folytatja ameddig gázt nem adok.
sziasztok azt szeretném meg kérdezni minyit bír el húzni a t25???(pótkocsin)
ma kiprobaltam a kultivatort es megpislant az olajnyomas mero,az nagy baj vagy elofordul???ugyanis a motor tokeletesen mukodik,atnezettem es megy is mint alat
Válasz #6426. hozzászólásra
Szeva Jasi.
Megmértem a pótkocsi rúdját,plató síkjától a vonószem középpontjáig 140 cm.
Válasz #6433. hozzászólásra
csak egy gondola.a feltöltést süllyesztett állapotban legyen a munkahenger
bocsi6433.akartam válaszolni
Válasz #6433. hozzászólásra
Mondjuk nekem nincs fenn + tartály de a 6,5tonnás póton a két nagy böszme hengert kinyomja annyi olajjal ami a tartályban van..De én azt mondom nem árt az a +liter...
az olajbetöltö nyilás mellett,van egy kiscsava ami szintjelzö pálcával van szerelve.csak segiteni akarok
Válasz #6432. hozzászólásra
Köszi a választ! Akkor jó lesz addig feltöltenem a tartályt!
Válasz #6427. hozzászólásra
Igen kedves Árpy...Ez póttartály és bármelyik vlagyira felszerelhető...........
sziasztok vlagyis vagyok.csak hidraulika olajat szabad használni mert más az olajösszetétel.szerintem póttartály
Válasz #6429. hozzászólásra
NO COMMENT!!!!!
szevasztok máma megint láttam az eladott vlagyimat szegényemet megsajnáltam és megkérdeztem h menyiért adná el aztmonta hogy odadja nekem 950.000 ft ért de már eléggé szétcseszte egy kicsit mondtam neki hogy 850.000ft adok érte aztmondta h legyen úgy ugyhogy megint nálam van a vlagyim örülök neki már nagyon hiányzott a kicsike!!! dehát az lgw mellé nemigen illik oda! ugyhogy valamelyiket elkéne adnom
Ti hidraulika olajat, vagy motorolajat szoktatok használni a hidraulika rendszerben? Ajánlották már, hogy érdemes motorolajat használni...gondolom a sűrűsége miatt.
Segítségeteket kérném:
A képen látható kérdőjelnél mi az a dobozka? Talán plusz hidraulika olaj tartály(erre tudok gondolni)?
Válasz #6424. hozzászólásra
aham akkor tuti jó lesz mert nekem 2200serdül padlógasson
remélem össze tudom oktojálni hogy jó legyen...
köszi az infót Vezér!!!
Valaki húzott már vonólapot a vlagyival?
Szerintetek mekkorát bírna?