Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
lehet bele tenni az enyémben is volt de egyszercsak elhalgatott úgyhogy mostmár hála istennek nem sípol de nem sokáig mert asszem megy a keletagróhoz turbósításra xd lol jót tesz a paciknak benne lesz a lipicai ménes xd lol
Egyik ismerősömmel beszélgettem és kérdeztem tőle, hogy MTZ-knél(nem turbósnál) azt a szép fütyülős hangot végülis mi adja ki?...Tényleg szoktak a kipufogóba csinálni valami síp szerűséget(házilag)? Vagy csak mendemonda?
felek hogy ket heten at kuplalva maradtaka a kerekeim,nalatok automotikusan kikuplal :????????
aT mondjak hogy elbaszod a diferencialt ha ugy forgolozik az ember:(:(:(
A dőlésszöget láncokkal oldom meg, amiben egy uborkacsavart helyeztem el, hogy ne lötyögjön. Nekem a tolólap az fixes, de érdemes csuklósra megcsinálni a tolólapot, hogyha hótolásnál valami éles darabot elkap, akkor nem dobja arrébb a traktort, hanem átbillenti a lapot a padka fölött (pl.).
köszi a képeket te arpy te hirdetted a t-25 ösödet igaz megvan még vagy eladtad láttam már videót a gépedröl eröl is meg a t-25 ről is:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tolólap az IFA gyári 3 m-es tolólapjából lett a Vlagyihoz szabva, 220 ccm széles(de ez a max! Elég neki akár a 190, 200 is). A tartószerkezet meg házilag lett összebarkácsolva. Föld és hó tolásra kiválóan alkalmas!
ui.: még rakok fel képet..
máma kölcsönkértem egy barátomtól a vaderstad rollex 620 as át a vlagyival húztam kapák nélkül 3 ban és difivel csak egy volt a baj h nehéz neki meg h nagyon sáros még a föld
lehet h átugrok de csak hétfőn mert gondolom nincsen nyitva vasárnap nem??? nahmeg most lyut eszembe h van valamilyen traktorgumim a magtárba de nemtom h vlagyié e vagy mtz j mindjárt megnézem azt megírom!!!!!!!!
Én a használt gumisoknál nézném meg előbb, elég sok hirdet itt az apróhirdetésekben is. Lehet hogy találnál megfelelő méretű gumit amivel még műszakin is átmehetsz.
ne csessz fel idegileg xd xd d akkor ez nagyon fog fályni nekem xd ígyis a búzám az - os volt xd a kukoricán kerestem össz vissz 500.000 ft enyi volt az éves bevételem
a faszom beleverem az orosz csodámbamá máma kipróbáltuk megcsináltuk pótkocsiztunk és kilukadt a hátsó gumilya akora luk lett rajta hogy az öklöm belefért kb menyi egy ilyen gumi??
Hali.
Orosz írásjelekkel van ékesítve ezért nem tudom mi lehet ráírva. A kábelezésből ítélve a műszerfalon az ékszíjszakadást jelző égőt működtette és lehet eredetileg volt még egyéb funkciója is. De mivel 5 kábelt kéne a generátoron a megfelelő helyre kötni ezért részemről felesleges alkatrésznek minősül.
aham majd ha közelébe leszel és eszedbe lesz mérd már meg nekem légyszi...és még a billentő henger érdekelne hogy miére hasonlít jobban az IFA-éra vagy esetleh a Multikaéra... ha ismered ezeket a hengereket... mert van mindkettőből csak nem tudom hogy melyiket tegyem majd alá...(ha legyártok egy ilyesmi pótot... )
No majd legközelebb ha megyek csinálok én is képeket...Azokon az utakon lehet a Vlagyinak is rákellene taposni a difiére..Pedig az ritkán van !Húztam én már ki nagy terepes MAN-t sárból..
25322 hozzászólás
Válasz #6272. hozzászólásra
T25 be turbot???Olyat is lehet? És menyibe kerül kb?
Válasz #6271. hozzászólásra
Autóból bontottra gondoltam. Főleg a trabié jó, mert nem hullik szét.
lehet bele tenni az enyémben is volt de egyszercsak elhalgatott úgyhogy mostmár hála istennek nem sípol de nem sokáig mert asszem megy a keletagróhoz turbósításra xd lol jót tesz a paciknak benne lesz a lipicai ménes xd lol
Válasz #6269. hozzászólásra
Igen, de annak az ára... Inkább marad az alap :-)
Egyik ismerősömmel beszélgettem és kérdeztem tőle, hogy MTZ-knél(nem turbósnál) azt a szép fütyülős hangot végülis mi adja ki?...Tényleg szoktak a kipufogóba csinálni valami síp szerűséget(házilag)? Vagy csak mendemonda?
felek hogy ket heten at kuplalva maradtaka a kerekeim,nalatok automotikusan kikuplal :????????
aT mondjak hogy elbaszod a diferencialt ha ugy forgolozik az ember:(:(:(
Válasz #6254. hozzászólásra
Szerintem nem sokat mert a tetőkárpit alatt sincs sok hangszigetelő anyag. Inkább a filcet érdemes megpróbálni a fülkezaj csökkentésére.
jóccakát
A dőlésszöget láncokkal oldom meg, amiben egy uborkacsavart helyeztem el, hogy ne lötyögjön. Nekem a tolólap az fixes, de érdemes csuklósra megcsinálni a tolólapot, hogyha hótolásnál valami éles darabot elkap, akkor nem dobja arrébb a traktort, hanem átbillenti a lapot a padka fölött (pl.).
köszi a képeket te arpy te hirdetted a t-25 ösödet igaz megvan még vagy eladtad láttam már videót a gépedröl eröl is meg a t-25 ről is:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tolólap az IFA gyári 3 m-es tolólapjából lett a Vlagyihoz szabva, 220 ccm széles(de ez a max! Elég neki akár a 190, 200 is). A tartószerkezet meg házilag lett összebarkácsolva. Föld és hó tolásra kiválóan alkalmas!
ui.: még rakok fel képet..
máma kölcsönkértem egy barátomtól a vaderstad rollex 620 as át a vlagyival húztam kapák nélkül 3 ban és difivel csak egy volt a baj h nehéz neki meg h nagyon sáros még a föld
oksa köszi
Jó T-25-re és T-30-asra is.
Válasz #6255. hozzászólásra
Nekem van tolólapom, ahogyan azt a képemen is látod, rögtön összeszedek több képet, aztán felrakom.
Válasz #6254. hozzászólásra
Nekem volt olyan pufogóm..De nem vettem észre változást...
Válasz #6255. hozzászólásra
Koppány a tolómesterünk..
ki használ tololapot a vlagyivl tudna küldeni képet a felfogatásról????
Fülkezaj tompításában jelent valamit, ha a kipufogó a fülke tetejével egy szintben, vagy kicsit felette van?
nah találtam egy gumit a vlagyira de télre nembiztos h olyan jó lessz 2,5 centisek még a bordák holnap feltesszük
lehet h átugrok de csak hétfőn mert gondolom nincsen nyitva vasárnap nem??? nahmeg most lyut eszembe h van valamilyen traktorgumim a magtárba de nemtom h vlagyié e vagy mtz j mindjárt megnézem azt megírom!!!!!!!!
köszi erre még nem is gondoltam
Válasz #6248. hozzászólásra
ugorj át Mérőbe egy huszasért biztos kapsz ujjonan sincs 45 nél több nettóba
Válasz #6248. hozzászólásra
Én a használt gumisoknál nézném meg előbb, elég sok hirdet itt az apróhirdetésekben is. Lehet hogy találnál megfelelő méretű gumit amivel még műszakin is átmehetsz.
ne csessz fel idegileg xd xd d akkor ez nagyon fog fályni nekem xd ígyis a búzám az - os volt xd a kukoricán kerestem össz vissz 500.000 ft enyi volt az éves bevételem
100-200 attól függ milyen és hol veszed.
a faszom beleverem az orosz csodámbamá máma kipróbáltuk megcsináltuk pótkocsiztunk és kilukadt a hátsó gumilya akora luk lett rajta hogy az öklöm belefért kb menyi egy ilyen gumi??
Válasz #6244. hozzászólásra
en csak kicsibe,20 ar volt eleg volt eladni,de hid el ha nem magrol csinalod ne is kezdj bele:)
Válasz #6241. hozzászólásra
Te foglalkozol hagymával?
Mi mi is csak gondolkodunk rajta 1ha szeretnénk hagymával beültetni jövöre
Válasz #6240. hozzászólásra
szerintem ne dughagymaba gondolkoz hanem magrol vetesrol:
Válasz #6241. hozzászólásra
szep estet:)tehetek fel ujabb kerdeseket??
sztem nemnagyon éri meg csak azoknak akik nagyben gondolkodnak és előre van megrendelőjük
Valaki termel itt közületek vöröshagymát?
Olyanra lennék kíváncsi hogy 1 ha ra menyi dughagyma kell és menyire éri meg ezzel foglalkozni?
akkor az az biztosan
Válasz #6237. hozzászólásra
Akkor az mégiscsak feszültségszabályozó lessz,ha a töltésvisszajelző kontroll lámpára csatlakozik.
Válasz #6226. hozzászólásra
Hali.
Orosz írásjelekkel van ékesítve ezért nem tudom mi lehet ráírva. A kábelezésből ítélve a műszerfalon az ékszíjszakadást jelző égőt működtette és lehet eredetileg volt még egyéb funkciója is. De mivel 5 kábelt kéne a generátoron a megfelelő helyre kötni ezért részemről felesleges alkatrésznek minősül.
Válasz #6235. hozzászólásra
Hiába!!!Ott fen écakon sok a péz..Oda ke nősünöm..
Válasz #6232. hozzászólásra
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy az erdészet+ a vizügy sokat költ az utak karbantartására.
Válasz #6233. hozzászólásra
aham majd ha közelébe leszel és eszedbe lesz mérd már meg nekem légyszi...és még a billentő henger érdekelne hogy miére hasonlít jobban az IFA-éra vagy esetleh a Multikaéra... ha ismered ezeket a hengereket... mert van mindkettőből csak nem tudom hogy melyiket tegyem majd alá...(ha legyártok egy ilyesmi pótot... )
Válasz #6231. hozzászólásra
Nem tudom ...megkéne mérnem.
De elég hosszú...jól ráterhel a traki farára.
Válasz #6228. hozzászólásra
No majd legközelebb ha megyek csinálok én is képeket...Azokon az utakon lehet a Vlagyinak is rákellene taposni a difiére..Pedig az ritkán van !Húztam én már ki nagy terepes MAN-t sárból..
Válasz #6230. hozzászólásra
köszi még egy lenne hogy a vonó háromszög mennyire van a platótól indulva.. a vonószemig...
Válasz #6229. hozzászólásra
Persze.
1,7 méter széles,3méter hosszú,és magasítóval 70cm az oldalfal.
Válasz #6228. hozzászólásra
Hali vezér!! dobsz nekem néhány méretet a pótkocsidról ha megkérlek??
Válasz #6227. hozzászólásra
Szeva Cimbi.
Vágás előtt vagyunk,még nincs szétgyalázva a terep.
Válasz #6222. hozzászólásra
Ez vicces!!!Felétek le van betonozva az erdő..
Válasz #6214. hozzászólásra
Szia!
Meg tudnád nézni vagy esetleg kifényképezni h mi is van azon a fekete dobozkán? Valamint hová mennek a vezetékei?
Válasz #6223. hozzászólásra
Nem tudom....nem ismerem ezeket a marókat.