Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR415.11 FtUSD395.26 FtCHF445.83 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #6298. hozzászólásra
Te cimbora ez komoly?
Tegnap este még mélylazítót kerestél a Vlagyi mögé!!!!
Ma délutánra meg 2 trakidat már el is adtad?
Úgy lőtted a kuncsaftokat?
Bocs én ezt nem eszem meg.
ráérnék??? a télen???
van egy rossz fűkaszám amit rendbe kéne tennem, egy rendkezelőm, egy homlokrakodóm, és egy szárzúzóm. ha ez a tél júniusig tart akkor sem végzek ezekkel
en bihar megyebe de romaniaba...........nekem egy 180-anas eleg volna szerintem.megcsinalod nekem..........ugy csinaljuk hogy te is es en is jol jojjunk ki :)ugyis it a tel aztan te is jobban raernel:)
azert kerdezem mert nekem egy 27 lovas universalom van es azt mondtak kifingatja a220-as kombi.....eroseb volna aegy 25 lovas orosz traki mint egy 27 lovas roman???felek atol ha megveszem hazahozom,aztan verhetem bele mert nemtudom hasznalni(::(
Nekem sajnos még elég kevés a tapasztalatom és így nem tudok segíteni, vannak itt nálam jóval okosabbak csak nem biztos hogy használtak japán talajmarót vagy kombinátort.
nah eladtam máma a t-25 öst kaptam érte 950.000ft meg eladtam az 550est is azért pedig kaptam 1.500.000ft már csak a 82 es van hátra azért kb meg kapok olyan 1.700.000ft talán és veszek egy olyan gépet amelyik kintvan képnek
Szevasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy honnan lehetne beszereznem a vagyimba olyan ülést,ami rugós és lengéscsillapítósNekem még a legrégebbi van benne,de már semmi rázkódást nem csillapít és fáj a hátam tőle!
Válasz #6256. hozzászólásra
Szeva sógi.
Bár mester nem vagyok,de tolni a legjobb.
Kerestem pár fotót a tarsolyomban tolólap témában.
Az enyém Bagodi BTL-150-es...vizes hóban bőven elég a Vlagyinak.
Talajmaró szakértők
Ehhez mit szóltok: http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=25780&keresendo=&hkategoria=23&lang=hu&limit_ablak=1&stat_honnan=1#
Olcsó, de régi, és talán azért olcsó mert régi és hiába a festés a szöghajtás stb már elavult??? Szerintetek?
Hali nekem is ez a típusú kaszám van és ugyanez kellene hozzá ha tudsz valami jó helyet ahol olcsón meg lehet szerezni akkor szólj nekem is
de meglehet hogy a lengyel kaszáé jó lesz hozzá....
de ezt még ki kell deríteni
mert sok a hasonlóság közöttük, sőt szinte ugyan az....
Szia!
A portálfejlesztés/gépház topikban érdeklődj, ott könnyebben megtalálod a moderátorokat, ők engedélyezik az új téma nyitását. De ha ott visszaolvasol valami olyanról volt szó, hogy sok a JD-s téma és nem akarnak többet engedni. Szerintem tedd fel a kérdésed valamelyik meglévő John Deere forumtémánál
25322 hozzászólás
Válasz #6322. hozzászólásra
nemtudom honan az a teves eszme hogyha valaki romaniaba el medvek veszik korul te vagy a masodik aki ezzel jon.............
Te cimbora ez komoly?
Tegnap este még mélylazítót kerestél a Vlagyi mögé!!!!
Ma délutánra meg 2 trakidat már el is adtad?
Úgy lőtted a kuncsaftokat?
Bocs én ezt nem eszem meg.
Válasz #6320. hozzászólásra
de megcsinálom én neked a kombinátort anyagostól pénz se kell érte
hozol nekem cserébe egy medvét és le van tudva
na mit szólsz??
Válasz #6320. hozzászólásra
télire nekem mindig van mit csinálni bőségesen sőt még erdőmunka is van de azt már holnap kezdem....
Válasz #6318. hozzászólásra
elnezesedet kerem,nem sertegetni akartalak,azt hitem mindenhol az van ami nalam igy tel folyaman
Válasz #6317. hozzászólásra
talajmaróm az 125centis van a japán kistrakihoz...
Válasz #6316. hozzászólásra
ráérnék??? a télen???
van egy rossz fűkaszám amit rendbe kéne tennem, egy rendkezelőm, egy homlokrakodóm, és egy szárzúzóm. ha ez a tél júniusig tart akkor sem végzek ezekkel
Válasz #6316. hozzászólásra
talajmarod milyen van??????
Válasz #6315. hozzászólásra
en bihar megyebe de romaniaba...........nekem egy 180-anas eleg volna szerintem.megcsinalod nekem..........ugy csinaljuk hogy te is es en is jol jojjunk ki :)ugyis it a tel aztan te is jobban raernel:)
Válasz #6312. hozzászólásra
Nógrád megye
és te?
Válasz #6313. hozzászólásra
nem szegyelem bevallani,en sajnos ketbalkezes vagyok:(
Válasz #6310. hozzászólásra
de megcsinálod ezt magadnak is... nem nagy dolog... és legalább a kapák újak lesznek rajta... úgyis az a lényeg...
Válasz #6311. hozzászólásra
elnezest az indiszkreciomert,de megtudhatnam hogy mere laksz??
Válasz #6310. hozzászólásra
hát úgy kb 80ezer volt az anyag vagy még annyi se... a kapákat megvettem persze, de a rögtörőt meg a vázat én csináltam...
Válasz #6309. hozzászólásra
azt eppen lekaphatok de az ara meg nagyobb marad:)te menyibol hoztad ossze?persze ha nem titok:)
Válasz #6305. hozzászólásra
lekapsz róla pár kapát ha nem bírja
Válasz #6306. hozzászólásra
nemtudsz eladot 160-anas meretbe??az a baj hogy amik vanak az orszag masik vegebe es azok is nagyok:(:(
Válasz #6304. hozzászólásra
bocs most nezzem hogy 30 lovasod van.de akkor is:(:(
Válasz #6304. hozzászólásra
azert kerdezem mert nekem egy 27 lovas universalom van es azt mondtak kifingatja a220-as kombi.....eroseb volna aegy 25 lovas orosz traki mint egy 27 lovas roman???felek atol ha megveszem hazahozom,aztan verhetem bele mert nemtudom hasznalni(::(
Válasz #6302. hozzászólásra
Hali nekem 220-as kombinátor van a T30 után ezt én csináltam hozzá tehát nem gyári.
Válasz #6302. hozzászólásra
Hát azt én sem hiszem, de azért biztosan többen mint japán talajmarót!
Válasz #6301. hozzászólásra
nem bantaskent irtam de azt se hiszem hogy senkise hasznal kombit a traki utan
Válasz #6300. hozzászólásra
Nekem sajnos még elég kevés a tapasztalatom és így nem tudok segíteni, vannak itt nálam jóval okosabbak csak nem biztos hogy használtak japán talajmarót vagy kombinátort.
lattom senkise iparkodik segiteni...................na ezt se gondoltam volna
Gratula. Elég jó árat kaptál érte szerintem
nah eladtam máma a t-25 öst kaptam érte 950.000ft meg eladtam az 550est is azért pedig kaptam 1.500.000ft már csak a 82 es van hátra azért kb meg kapok olyan 1.700.000ft talán és veszek egy olyan gépet amelyik kintvan képnek
Szevasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy honnan lehetne beszereznem a vagyimba olyan ülést,ami rugós és lengéscsillapítósNekem még a legrégebbi van benne,de már semmi rázkódást nem csillapít és fáj a hátam tőle!
nah ja de az még jó is lenne mellé de lehet h eladom az összes gépem és vesszek rajta egy lgw 540 es kistraktor valakinek véleménye??
Mi is gondolkodunk rajta. Mi megcsinálnánk itthon de max 1 késesbe gondolkodtunk aztis 30-40 cm mélység között.
Válasz #6293. hozzászólásra
Kérdéses, hogy készül-e akkora amit a Vlagyi elbír.
az jó lenne nekem is a vlagyi után milyen lenne jó alex?????
Válasz #6291. hozzászólásra
Hát talajmunka nagyjából 10 éve nem volt a szőlőnkben, úgyhogy egy mélylazító nekem se ártana a Vlagyihoz.
Válasz #6290. hozzászólásra
sargarepaval foglakozok,ara lene szuksegem.amugy te mivel munkalod el a foldet??
Válasz #6289. hozzászólásra
Sajnos kombinátorokról nincs tapasztalatom.
Válasz #6288. hozzászólásra
helo,tudsz rola milyen kombinatorokat hasznalnak a t 25-os utan??
Válasz #6283. hozzászólásra
Ezt csak úgy lehet megállapítani ha személyesen megnézed közelről. Az ilyet át kell rángatni, hogy mekkora a kotyogása a lehajtásoknak.
Válasz #6285. hozzászólásra
Nagyon pofás tolószerkezet! Tudnátok segíteni, hogy hol lehetne gumicsíkot venni tolólapra? Csináltatni talán..
segitsetek mar vazzeg:(fontos volna mert nem tudom mitevo legyek:(
Válasz #6256. hozzászólásra
Szeva sógi.
Bár mester nem vagyok,de tolni a legjobb.
Kerestem pár fotót a tarsolyomban tolólap témában.
Az enyém Bagodi BTL-150-es...vizes hóban bőven elég a Vlagyinak.
Vagy egy ilyen vadiúj???
http://www.bekesbazar.hu/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=8014&catid=18&Itemid=0
1300 € viszont gardánnal együtt vagy
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/5397/Akpil_U-533_Bodenfr%C3%A4se.html
786 € Akpil gyártmányú
Talajmaró szakértők
Ehhez mit szóltok: http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=25780&keresendo=&hkategoria=23&lang=hu&limit_ablak=1&stat_honnan=1#
Olcsó, de régi, és talán azért olcsó mert régi és hiába a festés a szöghajtás stb már elavult??? Szerintetek?
Válasz #6275. hozzászólásra
Hali nekem is ez a típusú kaszám van és ugyanez kellene hozzá ha tudsz valami jó helyet ahol olcsón meg lehet szerezni akkor szólj nekem is
de meglehet hogy a lengyel kaszáé jó lesz hozzá....
de ezt még ki kell deríteni
mert sok a hasonlóság közöttük, sőt szinte ugyan az....
mondjatok má vmit
jó lett a gépemre a gumi remélem egy darabig nem kell hozzányulnom!!
igen lehet tenni a t-25 be turbót de éppen én az mtz re gondoltam de lehet h jövöre még a vlagyi is megy hozzályuk az mtz vel együtt!!!
Válasz #6277. hozzászólásra
Szia!
A portálfejlesztés/gépház topikban érdeklődj, ott könnyebben megtalálod a moderátorokat, ők engedélyezik az új téma nyitását. De ha ott visszaolvasol valami olyanról volt szó, hogy sok a JD-s téma és nem akarnak többet engedni. Szerintem tedd fel a kérdésed valamelyik meglévő John Deere forumtémánál
Heló mindenki Nem e tudtok segiteni mert eltűnt a topikom a JD W 540 és újat sem tudok nyitni pedig most nagyon fontos volna
segitsetek gyerekek,t 25-osre lehet e japan talajmarot csatlakoztatni:(
Sziasztok! Vettem egyFarh 135-ös kaszát,csak az egyik csúszó talpja hegesztett. Nemtudjátok hol lehet ijet kapni vagy utángyártottat.