Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Alex ez egy 94 évjáratú gép.. szerintem még ez az elsők közül való.. bár nem tudom mikortól kezdték el gyártani a 30ast.. és szerintem azért hasonlít nagyon a 25ösre...
Ha az öntvény eltér a T-25-ösétől akkor jó eséllyel tárcsafékes. Viszont a T-25-ös öntvénye lehet nem is passzolna mert a T-30-on nagyobb tőcsavarok vannak.
Válasz #6098. hozzászólásra
olyan draga veletek beszelni feltoltotem egy kartyat alig beszeltem ket szot a polgaral mar megis szakadt:(azt mondta t 25-os huzta,de atol felek megveszem aztan meg nembirja a traktorom(::(::(:(:(::(:arol ne is beszelve hogy nagyvaradrol potyara leutazok(::(::(
Ezt már én is néztem...Ez ezt érdemes lenne megvenni..Jók még a kapák is nagyon és mélységállító kerekek vannak rajta mai sokon nincs..Ezek az oldalhajtásosok jobban bírják a gyűrődést mint a középen hajtottak..
tuti?? mert ha minden igaz ugyanúgy állítottam rá mind a 25ösön kell szerintem...
oldalanként kicsi dekni ..alatta kisebb -nagyobb csavar
azaz csavar + kontra..
és azon állitottam
akkor tárcsa?? mert van 25öshöz gépkönyvem meg 30sahoz is és mindkettőbe ugyanúgy mutatja...
A 10 kilóst a Vlagyi fenyegetésére használod? Mert akkor megpróbálom vele a régit megfenyegetni mert még mindig nem hajlandó elindulni.
A T-30-on nem vészes a fék javítása. Ha esetleg nem kapsz hozzá féktárcsát akkor pedig elviszed megferodoloztatni.
Hát amíg nem mondod meg mekkora a leglassabb sebessége akkor nem tudok segíteni..Mert ha gyors a trakid akkor nagyobb erő kell a trakinak hogy megforgassa a marót..Hogy mivel ások???Ha nincs más jó szétszedett eke is.le kell róla kapni a kormánylemezt és szépen alá lehet nyúlni a répának..Nekem is van elég törhető répám..Majd holnap csinálok képet a tároltról..De van még kinn a földben is..
újabb kérdés... nagy meló féket följavítani a vlagyin??
gondolom nem egyszerű... mert úgy tünik hogy hamarosan bekövetkezik... mert mikor megvettem szépen beállítgattam, összehangoltam...
de tegnap leszaladt a pedál a padló lemezig de még mintha kicsit fogott volna...
faterom jól kinyüstölte nekem az erdőn.. én meg javíthatom....
anyi mint a 445-0snek..............engem az erdekel hogy egy kethengeres 27 lovas traktor mit bir ha szerszamokrol van szo,ja es mivel asod a repat ,met en kotoztem az iden es kurva sok penzembe volt a kiasasa..........es ha edekel en is tudok segiteni repa ajnalatba ,gyonyoru volt az iden is:)
25322 hozzászólás
Válasz #6121. hozzászólásra
Vazze...még meg sem melegedtek nálad az MTZ-ék,máris meneszted őket?
Mire ez a nagy kapkodás?
Válasz #6120. hozzászólásra
kosszi elore is,szoval egyesbe hajtsam a gepet egy percig es merjem le menyit megyen varj van gepkonyve hatha irja benne:)
Válasz #6116. hozzászólásra
Alex ez egy 94 évjáratú gép.. szerintem még ez az elsők közül való.. bár nem tudom mikortól kezdték el gyártani a 30ast.. és szerintem azért hasonlít nagyon a 25ösre...
aszem megszabadulok a t-25 től meg a két mtz től és veszek egy john deere 5725 turbót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #6114. hozzászólásra
Mérd meg 1perc alatt legkisebb fokozatba hány métert tesz meg oszt kiszámoljuk mi a helyzet..Ja és nagygázzal..
Válasz #6117. hozzászólásra
Ha elbaxod hátulról,kezdheted előlről.....ja nem az más!
Válasz #6117. hozzászólásra
Kerék le, sonka le, fülke kitámaszt, fék leköt és utána le az egész öntvényt amiben a fék van.
Válasz #6108. hozzászólásra
komolyra fordítva a szószt...honnét kezdjem h jó legyen?? előlről vagy hátulról???
Válasz #6109. hozzászólásra
Ha az öntvény eltér a T-25-ösétől akkor jó eséllyel tárcsafékes. Viszont a T-25-ös öntvénye lehet nem is passzolna mert a T-30-on nagyobb tőcsavarok vannak.
Válasz #6113. hozzászólásra
errol beszeltem.................nem minden t 25-os egyforma
Válasz #6111. hozzászólásra
na latod etol felek,mivel az oram nem jo le se tudom merni mi a legkiseb sebesegem(::(9
Válasz #6110. hozzászólásra
Nekem a régi az 18,4KW-s
Válasz #6110. hozzászólásra
nemreg olvastam itt,hogy van kisebb t25-os is:)azt hiszem pont te irtad
Válasz #6107. hozzászólásra
Ha nem jó a sebváltó áttételezése lehetséges..
Válasz #6107. hozzászólásra
22,5 kw=30 paripa
Válasz #6099. hozzászólásra
ez egy hibrid
Válasz #6106. hozzászólásra
Csak félig!!!
Válasz #6105. hozzászólásra
lehetseges az hogy nekem 27 lovas a trakim neked 25-os es megse birna a tieddel ellentetbe??
Válasz #6102. hozzászólásra
éreztemboldogság tölti el most a szívemet
újabb pípa....
remélem szét kell teljesen szedni a traktort...
Válasz #6103. hozzászólásra
Ha nem bírja eladod nekem féláron..
Válasz #6100. hozzászólásra
Ki kell engesztelni egy MOLos olajjal..
Válasz #6098. hozzászólásra
olyan draga veletek beszelni feltoltotem egy kartyat alig beszeltem ket szot a polgaral mar megis szakadt:(azt mondta t 25-os huzta,de atol felek megveszem aztan meg nembirja a traktorom(::(::(:(:(::(:arol ne is beszelve hogy nagyvaradrol potyara leutazok(::(::(
Válasz #6097. hozzászólásra
Akkó,az szalag!!!NAGY meeló!!!!
Válasz #6095. hozzászólásra
Van majdnem minden..
Válasz #6094. hozzászólásra
Arra gyanakszom meg van sértődve hogy 4 évig nem foglalkozott vele senki.
Válasz #6097. hozzászólásra
Átbactak a Ruszkik.
Válasz #6096. hozzászólásra
Ezt már én is néztem...Ez ezt érdemes lenne megvenni..Jók még a kapák is nagyon és mélységállító kerekek vannak rajta mai sokon nincs..Ezek az oldalhajtásosok jobban bírják a gyűrődést mint a középen hajtottak..
Válasz #6091. hozzászólásra
tuti?? mert ha minden igaz ugyanúgy állítottam rá mind a 25ösön kell szerintem...
oldalanként kicsi dekni ..alatta kisebb -nagyobb csavar
azaz csavar + kontra..
és azon állitottam
akkor tárcsa?? mert van 25öshöz gépkönyvem meg 30sahoz is és mindkettőbe ugyanúgy mutatja...
Válasz #6092. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Klado-talajmaro/20101012-749036/ mit szolsz ehez??
Válasz #6092. hozzászólásra
Cimbora...sikerült a cuccokat beszerezned?
Válasz #6086. hozzászólásra
Néha nem csak fenyegetem vele hanem a vállát is megveregetem..
Válasz #6090. hozzászólásra
Igen. Nem szalagfékes mint a T-25-ös ezért van rajta csak egy állítócsavar.
Válasz #6089. hozzászólásra
Ja t-30???Az más..A 25ösnél a szalagot kicserélni..No az nagy..
Válasz #6090. hozzászólásra
A T-25 ön szallagfék van,míg a T-30 ason tárcsafék.
Válasz #6086. hozzászólásra
tárcsát???
Válasz #6087. hozzászólásra
köszi a rövid tömör választ
Válasz #6084. hozzászólásra
ara letem volna kivancsi hogy hogyan asod ki ha zolden kotozod,mert nyaron azt mondtad kotozted,hogy fer el a traktor kereke???
Válasz #6082. hozzászólásra
Nagy!!!
A 10 kilóst a Vlagyi fenyegetésére használod? Mert akkor megpróbálom vele a régit megfenyegetni mert még mindig nem hajlandó elindulni.
A T-30-on nem vészes a fék javítása. Ha esetleg nem kapsz hozzá féktárcsát akkor pedig elviszed megferodoloztatni.
Válasz #6083. hozzászólásra
ááá görgővel feszíted??? defa...sza
Válasz #6081. hozzászólásra
Hát amíg nem mondod meg mekkora a leglassabb sebessége akkor nem tudok segíteni..Mert ha gyors a trakid akkor nagyobb erő kell a trakinak hogy megforgassa a marót..Hogy mivel ások???Ha nincs más jó szétszedett eke is.le kell róla kapni a kormánylemezt és szépen alá lehet nyúlni a répának..Nekem is van elég törhető répám..Majd holnap csinálok képet a tároltról..De van még kinn a földben is..
Válasz #6078. hozzászólásra
Hali.
Ezek a képek vannak a tarsolyomban...hámozd ki belőlük,amire kíííváncsi vagy.
Ha nem OK....akkor lefotózom újra OK?
újabb kérdés... nagy meló féket följavítani a vlagyin??
gondolom nem egyszerű... mert úgy tünik hogy hamarosan bekövetkezik... mert mikor megvettem szépen beállítgattam, összehangoltam...
de tegnap leszaladt a pedál a padló lemezig de még mintha kicsit fogott volna...
faterom jól kinyüstölte nekem az erdőn.. én meg javíthatom....
Válasz #6080. hozzászólásra
anyi mint a 445-0snek..............engem az erdekel hogy egy kethengeres 27 lovas traktor mit bir ha szerszamokrol van szo,ja es mivel asod a repat ,met en kotoztem az iden es kurva sok penzembe volt a kiasasa..........es ha edekel en is tudok segiteni repa ajnalatba ,gyonyoru volt az iden is:)
Válasz #6077. hozzászólásra
Nekem duplás van beeeee!!!!
Válasz #6074. hozzászólásra
Mérd meg 540es kardánfordulattal mennyi a legkisebb sebessége kilóméter/órába a trakinak..
Válasz #6076. hozzászólásra
Helló Vezér!!! persze a súlyukra is kíváncsi vagyok köszi a képet...
Íme
Válasz #6070. hozzászólásra
Szeva Jasi.
Holnap megmérem őket.
A sújukra vagy kiváncsi?
Válasz #6073. hozzászólásra
Öregszem 1x 7rugóra,1x 8 rugóra emlékszem.