Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv Jancsika! hátőő nem bisztos h nekem drágább... mert nagybátyám esztergályos... vesztére szegénykém ő megcsinálja nekem... de amúgy mibe fáj egy ilyen tárcsa??
Üdv Vezér!!! légyszike mérd meg nekem a tárcsákat.... én úgy gondoltam ha odajutok akkor gyártatok rá ékszíjtárcsát nem rohangászok utána... de még csak puhatolózom hogy hogyan kezdjek bele és mi kell hozzá... tartályom már van... az ékszíjfeszítőt nem fényképeznéd ki nekem jobban hogy hogyan néz ki? hogyan működik...
köszi...
jajjj gyerekek segitsetek,traktorbol hulye vagyok...................most az lene a kerdesem, hogy a japan talajmaro jo e a vlagyihoz........visszi e paszol e hozza a harompontos felfugeszteses a masik meg hogy mekora eket es kombinatort bir el lazan,es most nem azt kerdeztem mennyit bir el,hanem mennyivel nemolom meg a traktort
Válasz #6057. hozzászólásra
Hali Jasi.
Ez a rugós kar is MTZ-é,simán beszerezhető.
A kompresszor valóban többet forog mint a motor.
Nem tudom pontosan a különbséget,de megmérem a tárcsák átmérőjét,ha gondolod.
Alapjáraton,szólóban kb 2 perc alatt nyomja fel nulláról 7 bárra a levegőt.
A főtengely végén lévő + tárcsát igen sokáig hajtottam,mire sikerült találnom 1et.
Üdv B Peti.
köszönöm! szóval akkor ha oda jutok hogy elkezdem kiépíteni a rendszert akkor én is ilyet szerezzek be...
azt még megkérdezhetem h mekkora az átmérője a főtengely végén lévő ékszíjtárcsának?
Válasz #6054. hozzászólásra
Mert a szelep talán 2-3 cm mozdul,míg a fékpedál ennek a töbszörösét.
A kettő közti különbséget hivatott kompenzálni a rugó,és a hozzá kapcsolódó menetes orsó.
Válasz #6047. hozzászólásra
Az MTZ légtartály "csupaszon" 4 rugó volt.
Mire minden menetes csonkot belehegesztesz a poroltóba drágább lesz mint a gyári...szerintem.
Üdv Koppány vezér. Kösszi a fotókat, ugyanezt a lefuvató és légszelepet vettem szombaton Nyiregyházán.Csak duplla ékpájás főtengely ékszijtárcsát nem kapok.Nemtudom hogyha poroltóból lenne a légtartály elfogadható -e.Hali.
Majd a télen ha nem kel javítani egyiket sem..Bammeg egy csapágyat seréltem múltkór a váltón mert a régi kicsit kotyogott,bammeg szanaszéjjel szált..Ja és csapágy nélkül dolgoztam vele délután!!!Tengely egyik fele a levegőbe volt!!!És ment!!!Mondom most addig mész bammeg amig szét nem eső..De rájöttem hogy kinyírhatatlan...Leengedtem délelött a váltóból az oilt,egy golyó vagy kosárdarabkát sem húzott oda a mágnes..Gondoltam nem itt van baj..De aztán kiderült hogy mégis..
márk sztem elbírja nekem műtrágyaszórómba beleraktak 1000kg és akkor törtek el amikor egy szép mély gödörbe belementem vele úgy megilyedtem h kiugrottam de mostmár rajtvannak az mtz nek a karjai de nem viszek már vele akora súlyt mert nem nagyon bírja felemelni sem meg más is eltörhet úgyhogy most így állunk nah most teljesen kész a vlagyim megcsináltatam egyébként akkor is csak azért volt rajt anyi mert nem voltam ott amikor pakolták bele meg megsem néztem h meddig van xd xd xd xd xd ti használtok kaszát a vlagyival ha igen milyet?
25322 hozzászólás
Válasz #6073. hozzászólásra
jancsika adjal mar tanacsot,milyen marot eket es kombinatort vegyek a trakim utan az enyem is 27 lovas,te segitse legalabb mert fontos volna(::(
Válasz #6072. hozzászólásra
Ja így könnyű.Nálunk apám az esztergályos,de vesztemre nem esztergál már..Koppi majd megmondja mennyibe került a tárcsa.
Válasz #6071. hozzászólásra
Üdv Jancsika! hátőő nem bisztos h nekem drágább... mert nagybátyám esztergályos... vesztére szegénykém ő megcsinálja nekem... de amúgy mibe fáj egy ilyen tárcsa??
Válasz #6070. hozzászólásra
A legyártás lehet többe kerül mintha vennél egyet..
Válasz #6060. hozzászólásra
Üdv Vezér!!! légyszike mérd meg nekem a tárcsákat.... én úgy gondoltam ha odajutok akkor gyártatok rá ékszíjtárcsát nem rohangászok utána... de még csak puhatolózom hogy hogyan kezdjek bele és mi kell hozzá... tartályom már van... az ékszíjfeszítőt nem fényképeznéd ki nekem jobban hogy hogyan néz ki? hogyan működik...
köszi...
segitsetek mar bakker
koszonom a segitsegeteket
jajjj gyerekek segitsetek,traktorbol hulye vagyok...................most az lene a kerdesem, hogy a japan talajmaro jo e a vlagyihoz........visszi e paszol e hozza a harompontos felfugeszteses a masik meg hogy mekora eket es kombinatort bir el lazan,es most nem azt kerdeztem mennyit bir el,hanem mennyivel nemolom meg a traktort
Válasz #6065. hozzászólásra
Nincs....csak a tíz kilós helyi érzéstelenítésre műtéti beavatkozás előtt.
Válasz #6062. hozzászólásra
Az "ambulancia környékén,nincs patika"?
Jössz Győrbe is?
Vagy vegyem elő a sarokból a 10kilóst???
No megyek ma körbejárom az országot...Gyógyszer kell a vlagyiknak..
Válasz #6060. hozzászólásra
És ha a főtengely nyugvócsapágyrészénél lévő átmérőt nézzük???Akkor is többet forog a kompi???
Válasz #6057. hozzászólásra
Hali Jasi.
Ez a rugós kar is MTZ-é,simán beszerezhető.
A kompresszor valóban többet forog mint a motor.
Nem tudom pontosan a különbséget,de megmérem a tárcsák átmérőjét,ha gondolod.
Alapjáraton,szólóban kb 2 perc alatt nyomja fel nulláról 7 bárra a levegőt.
A főtengely végén lévő + tárcsát igen sokáig hajtottam,mire sikerült találnom 1et.
Üdv B Peti.
Válasz #6058. hozzászólásra
többet forog a kompi..
Válasz #6056. hozzászólásra
jaj rosszul kérdeztem... azt szeretném hogy gyorsítva van a kompi vagy lassítva a főtengelyhez képest?
Válasz #6056. hozzászólásra
köszönöm! szóval akkor ha oda jutok hogy elkezdem kiépíteni a rendszert akkor én is ilyet szerezzek be...
azt még megkérdezhetem h mekkora az átmérője a főtengely végén lévő ékszíjtárcsának?
Válasz #6054. hozzászólásra
Mert a szelep talán 2-3 cm mozdul,míg a fékpedál ennek a töbszörösét.
A kettő közti különbséget hivatott kompenzálni a rugó,és a hozzá kapcsolódó menetes orsó.
Válasz #6046. hozzászólásra
Láttam a képeket, volt mit csinálni, nem irigyellek.
Válasz #6029. hozzászólásra
Vezér mért jó a rugós rudazat a szelepnél?
Válasz #6052. hozzászólásra
Meg 17x3425 ékszíj sincs.
Hali.Minden megvan a webáruházban,csak ékszijtárcsa nincs. Üdv.
Az MTZ légtartály "csupaszon" 4 rugó volt.
Mire minden menetes csonkot belehegesztesz a poroltóba drágább lesz mint a gyári...szerintem.
Válasz #6049. hozzászólásra
köszi az infót
vajon a webáruházukba megtalálom ezeket a cuccokat?
Hali. A lefuvató+légfékszelep csatlakozó idomokkal 15rongy kelet Agrónál.
hali! menyibe kerültek a levegős cuccok? ha megkérdezhetem? köszi..
Üdv Koppány vezér. Kösszi a fotókat, ugyanezt a lefuvató és légszelepet vettem szombaton Nyiregyházán.Csak duplla ékpájás főtengely ékszijtárcsát nem kapok.Nemtudom hogyha poroltóból lenne a légtartály elfogadható -e.Hali.
Válasz #6039. hozzászólásra
Majd a télen ha nem kel javítani egyiket sem..Bammeg egy csapágyat seréltem múltkór a váltón mert a régi kicsit kotyogott,bammeg szanaszéjjel szált..Ja és csapágy nélkül dolgoztam vele délután!!!Tengely egyik fele a levegőbe volt!!!És ment!!!Mondom most addig mész bammeg amig szét nem eső..De rájöttem hogy kinyírhatatlan...Leengedtem délelött a váltóból az oilt,egy golyó vagy kosárdarabkát sem húzott oda a mágnes..Gondoltam nem itt van baj..De aztán kiderült hogy mégis..
Válasz #6038. hozzászólásra
Neki ment az utánfutó..
Válasz #6039. hozzászólásra
megkarcolódott??? gondolom azt a karcot...
perforált lemezből ki oktolyálható szerintem
Válasz #6041. hozzászólásra
Nyertél a lottón ombre?
nah én megyek me kezdődik egy film de lehet hogy inkább megnézem a sztálingrádot
mtz-550e
nah lehet hogy holnap veszek egy nyolcvankettest. a vlagyi mellé és az mtz-55e mellé majd meglátjuk
Válasz #6038. hozzászólásra
Megkarcolódott
....mind a kettő.
Én a helyedben 1 milis lemezből már vágtam volna bele az tutkó.
Válasz #6036. hozzászólásra
miért mi törpént vele??
Válasz #6036. hozzászólásra
Én még mindíg nem tudok szolgálni vele.
Fiúk lányok!!!Mociháztető első rács kellene nekem!!!
Válasz #6034. hozzászólásra
Nem jelenítette meg
Képeket pedig ammint tudok csinálok, MAX 1-2 napon belül
írtam hozzá nemtom h megjelenítete e hozzá egyébként tetszenek a videóid
igen érdekel még kép a meghajtásról meg a felfüggesztésről milyen tipus vagy fajta.
Mé 1 videó rolla:
http://www.youtube.com/watch?v=ECmDgYfoPKo
Most csak ezek vannak fent a gépen.
De amit tudok csinálok még róla.
Ha érdekel?
Válasz #5964. hozzászólásra
Hali Bengas.
Az ígért fotók.
tudnál róla képet küldeni
Válasz #6026. hozzászólásra
160 alternáló kaszát használok
milyen kaszát használtok a vlagyival?
márk sztem elbírja nekem műtrágyaszórómba beleraktak 1000kg és akkor törtek el amikor egy szép mély gödörbe belementem vele úgy megilyedtem h kiugrottam de mostmár rajtvannak az mtz nek a karjai de nem viszek már vele akora súlyt mert nem nagyon bírja felemelni sem meg más is eltörhet úgyhogy most így állunk nah most teljesen kész a vlagyim megcsináltatam egyébként akkor is csak azért volt rajt anyi mert nem voltam ott amikor pakolták bele meg megsem néztem h meddig van xd xd xd xd xd ti használtok kaszát a vlagyival ha igen milyet?