Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megvettem a motort a vlagyihoz. Már ki is cseréltem , csak néhány apróság van hátra. Ti milyen minőségű olajat használtok, mert amikor kipróbáltuk az "új" mocit valami ezeréves trutyi volt benn, de volt faszán olajnyomása is, melegen sem volt kartelgáz. Lecseréltem benn 15w40-re, az olajnyomás még mindig fasza, de megjelent a kartelgáz.
Válasz #5881. hozzászólásra
Cimbora...Mindenszentek van ma,én nem hívok fel senkit,hisz ilyenkor az ember az őseire emlékszik,és gyertyát gyújt.
Tedd te is ezt,holnap meg írj 1 mailt az emberednek.
Válasz #5868. hozzászólásra
Van ilyen színű csipkés bugyi,mint a lentebb említett vezeték színe,de semmi barna csík+ rózsaszín+mittudom én.....sima fekete.
Csak a kürt testelése semmi más.
emlékszel dávid én nemrégen irtam h talán meg van de sajnos nincsen meg ugyhogy sorry de itt valakit láttam h ilyennel furikázik megkérdem tőle aztán ha érdekel megnézheted jó?!
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy nekem van egy gyári AP250 pótkocsim a traktorhoz és szeretnék rá magasítót csinálni valakinek nincsen meg az eredeti magasítója hogy le koppintsam??
előre is köszönöm
Üdv Dávid
Válasz #5856. hozzászólásra
Múlt héten voltunk kint motorral "terepszemlén".
1 tarvágás van,kb 3ha...de idén több nem is lessz,csak kertgyérítések.
Kedden kell hívnom újra a "főerdészurat" mit tud adni.
Csemetekertgyérítés nem rossz meló,pont a Vlagyiknak való...bujkálni a keskeny sorok között.
Vazze ma voltam az erdőbe fáthordani...Isteni!!!Te voltál már???Majdnem befolyik a fülkébe az iszap..Na ott vlagyival nem kell elmenni..Így is egymást huzigáltuk mtzvel..
Valamikor volt egy 211-es /új/ nem szeretem ha valaki rosszat mondott rá. Szerintem minden géppel el lehet dolgozgatni, s meglátszik melyiknek van gazdája.Régebben láttam videót a Tiedről is szépen vitte a megpakolt kocsit.
Válasz #5836. hozzászólásra
Az én Vlagyim műszerfala 3db nyolcas csavarral van rögzítve a fülke homloklemezére.
Véletlenűl vettem észre,mikor kívülről indítottam,hogy ívet húz a csavaroknál az áram.
Gondoltam utánahúzok,de egyből elszakadtak a csavarok.
A csavar feje a műszerfalhoz van heggesztve,így vért izzadva 1 fűrészlappal 5-8 cm-ert húzva lefűrészeltem őket.
Megpucoltam a felületet,és raktam a furatba új csavarokat.
Egyből pörget ezerrel az önindító.
25336 hozzászólás
Válasz #5887. hozzászólásra
15W-40W olajat használok én is.
Kis kartergáz van nekem is...de a kutyát nem érdekli.
Hol vetted Pátkán?
Megvettem a motort a vlagyihoz. Már ki is cseréltem , csak néhány apróság van hátra. Ti milyen minőségű olajat használtok, mert amikor kipróbáltuk az "új" mocit valami ezeréves trutyi volt benn, de volt faszán olajnyomása is, melegen sem volt kartelgáz. Lecseréltem benn 15w40-re, az olajnyomás még mindig fasza, de megjelent a kartelgáz.
http://kistraktor.lapunk.hu/
http://kistraktor.lapunk.hu/
a aszaros bilentyuzetem is elenem van ma..................MEGTETEM VOLNA,megmielot felhivnato a figyelmemet ra
Válasz #5882. hozzászólásra
vegul is igazad van,de nem hinnem hogy kegyelet sertes let volna felhivnod,en forditot esetbe megettem volna.........
Válasz #5881. hozzászólásra
Cimbora...Mindenszentek van ma,én nem hívok fel senkit,hisz ilyenkor az ember az őseire emlékszik,és gyertyát gyújt.
Tedd te is ezt,holnap meg írj 1 mailt az emberednek.
azert enyien nem kelet volna tolongjatok
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Klado-talajmaro/20101012-749036/
felhivna valaki akedvemert ezta szamot es megkerdezne e nekem hogy menyi enek az utolso ara???/
Van ilyen színű csipkés bugyi,mint a lentebb említett vezeték színe,de semmi barna csík+ rózsaszín+mittudom én.....sima fekete.
Csak a kürt testelése semmi más.
oké köszike erőre
emlékszel dávid én nemrégen irtam h talán meg van de sajnos nincsen meg ugyhogy sorry de itt valakit láttam h ilyennel furikázik megkérdem tőle aztán ha érdekel megnézheted jó?!
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy nekem van egy gyári AP250 pótkocsim a traktorhoz és szeretnék rá magasítót csinálni valakinek nincsen meg az eredeti magasítója hogy le koppintsam??
előre is köszönöm
Üdv Dávid
http://www.kistraktorhaz.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=468&category_id=101&option=com_virtuemart&Itemid=2&lang=hu
nezetek mar meg a teljesitmeny igenyet...........lengyel is kisebb is mint 160 hogy is van ez?(:(::(
Válasz #5870. hozzászólásra
Igen..Vonalkóddal..
Válasz #5869. hozzászólásra
Én már mindenbe bugyit látok..
barna csíkkal?
Attól függ milyen színű az a bugyi...
Válasz #5866. hozzászólásra
Ha jólemléxem egy bugyiszínű kábel..
Válasz #5865. hozzászólásra
Ja...Hugi biztos nem utasítaná vissza a forró ölelésem miután kikászálódna a vízből!!
Válasz #5863. hozzászólásra
Dudával nem volt gond....szól rendesen.
4 csavar az egész,holnap megnézem.
Válasz #5860. hozzászólásra
Nyár+fűz nó akác.
A gomba konyha,a hugi + akciókész lesz mire leúszik hozzád a Dunán.
Válasz #5863. hozzászólásra
No látod ezt sosem néztem!!!De valami testel ott az tuti!!!
Válasz #5847. hozzászólásra
Ha jól emlékszem csak a hangjelző kürt kapcsolója kap testet a kormányoszlopról, az indítókapcsoló nem.
Válasz #5861. hozzászólásra
Bár az nekem csak előnyömre válik...........
Válasz #5859. hozzászólásra
Hát gombának ideális a víz hőmérséklete...De huginak nem megy tőle össze..???
Válasz #5858. hozzászólásra
Főleg ha akác..És nem szigeti!!!
Válasz #5857. hozzászólásra
Úsztatom őket.
Válasz #5856. hozzászólásra
Múlt héten voltunk kint motorral "terepszemlén".
1 tarvágás van,kb 3ha...de idén több nem is lessz,csak kertgyérítések.
Kedden kell hívnom újra a "főerdészurat" mit tud adni.
Csemetekertgyérítés nem rossz meló,pont a Vlagyiknak való...bujkálni a keskeny sorok között.
Válasz #5855. hozzászólásra
Nincsmit..Egy hugi meg egy kosárka gomba!!!
Válasz #5851. hozzászólásra
Vazze ma voltam az erdőbe fáthordani...Isteni!!!Te voltál már???Majdnem befolyik a fülkébe az iszap..Na ott vlagyival nem kell elmenni..Így is egymást huzigáltuk mtzvel..
Válasz #5852. hozzászólásra
Bakker...holnap megnézem!
Köszi cimbi.
Válasz #5849. hozzászólásra
A múltkor én is kiporszívóztam miután elkövettem rajta egy hangszigetelést.
Válasz #5850. hozzászólásra
Ha nem nagyon laza a talaj akkor igen..
Válasz #5851. hozzászólásra
igen a bakelit alatt a hatos csavarnak kell odaszorítani a kormányoszlophoz..
Válasz #5847. hozzászólásra
Igen fent van a bakelit házban a gyujtáskapcsoló,de még nem vettem le soha.
Van a kupak alatt testcsavar?
Válasz #5848. hozzászólásra
Le hozza a földről?Az nem semmi.
Válasz #5845. hozzászólásra
Nincs semmi bajom a Vlagyival...szeretem.
A nejem szerint nincs még 1 ilyen hülye a környéken,aki porszivózza traktort.
Válasz #5845. hozzászólásra
A zenyém is viszi a HW 6011est megrakva ömlesztve krumpliva..
Válasz #5842. hozzászólásra
A gyújtáskapcsolód nincs testelve a kormányoszlophoz???Neked is fenn van a gyújtáskapcsolód a kormánynál nem???
Válasz #5842. hozzászólásra
Ki is tud ilyenkor gyulladni a vezetékköteg.
Válasz #5844. hozzászólásra
Valamikor volt egy 211-es /új/ nem szeretem ha valaki rosszat mondott rá. Szerintem minden géppel el lehet dolgozgatni, s meglátszik melyiknek van gazdája.Régebben láttam videót a Tiedről is szépen vitte a megpakolt kocsit.
Válasz #5840. hozzászólásra
Vlagyi a Zetortol fényévekre van.
Válasz #5840. hozzászólásra
Válasz #5836. hozzászólásra
Az én Vlagyim műszerfala 3db nyolcas csavarral van rögzítve a fülke homloklemezére.
Véletlenűl vettem észre,mikor kívülről indítottam,hogy ívet húz a csavaroknál az áram.
Gondoltam utánahúzok,de egyből elszakadtak a csavarok.
A csavar feje a műszerfalhoz van heggesztve,így vért izzadva 1 fűrészlappal 5-8 cm-ert húzva lefűrészeltem őket.
Megpucoltam a felületet,és raktam a furatba új csavarokat.
Egyből pörget ezerrel az önindító.
Válasz #5838. hozzászólásra
Szerintem testprobléma..Eltaláltam???De a fülke nem testelt,vagy a gyújtáskapcsoló??
Válasz #5839. hozzászólásra
Sanyinak is van teste,mié ne tudná a választ???
Válasz #5837. hozzászólásra
Sanyinak Zerorja van ugyan,de tudja a választ.