Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csatlakozok a Vezér-hez. Üzemanyag durvaszűrőt takarítsd ki, csöveket fujd át főleg az áteresz csavaroknál, a finom szűrőket cseréld ki újra, és még a légszűrőt is takarítsd ki. Én is jártam így h mindent vitt, kivéve a szárzúzót nem bírta rendesen, szűrőcsere után már a féket kellett nyomni de még azzal is alig bírtam visszafogni
Válasz #5672. hozzászólásra
Az adagoló tetején,kis fehér műanyag kupak alatt.
Gázolaj durva és finomszűrők tiszták?
Tud meglepit okozni!
Mielőtt eltekernéd az adagolót nézd meg őket.
Válasz #5646. hozzászólásra
erőtlen nem veszi rendesen a fordulatot meg ilyen bajai vannak. ja és még azt mondd meg, hogy hol vannak azok a hernyócsavarok? köszi szépen
Ezt így nagyon nehéz lenne megmondani.Nagyon valószínű hogy szerelési hiba történt..Sok mindent lehet fordítva berakni a váltóba..Nem megfelelően hézagolni stb..
Üdv mindenkinek, A szomszédomnak vat 1 t-25-e és most cseréltek fogaskereket a váltóba azóta megszorul terep 1 be és nelehet kivenni sebeségből, ha valaki tudná hogy mi lehet a baja, léci segítsen mert egy szerelő sem válalja el. köszi
14 ló az már majdnem vetexik a vlagyival!!arra is gondoltam hogy odahegesztem a tengelyhez a fogaskereket...Az a biztos.Gondoly bele ha nem veszem észre hogy eltünt a nyomás..Mert ugye nem azt nézi minidg az ember..Főleg ha csinos napszámosok hajudoznak a taktor előtt..
HABInál a vebáruházban nem szerepel a tárcsa..Generátor meg ventilátor az van..
Válasz #5656. hozzászólásra
Ma reggel nekem is 1barról indult,aztán 1-2 perc ketyergés után2,majd 3bárig tornázta magát.
Most cseréltem nemrég olajat,de nem kaptam olyat amilyet használok.
A nagy Simson lendkerékék,illetve íves retesz az bírná...elég böszme!!!
14 lóra méretezték.
A Tied 28 csavar fogja???4 az adagolót+pajzs,hat a cetriszűrőt+pajzs..A többi a pajzsot..22 ha jólszámolom.
A fogaskerkszivattyúban a fogaskereket egy hasonló /picivel erősebb/ ék fogja oda a tengelyhez..Gondoly bele hogy télen egy nyári olaj áttekeréséhez mekkora erő kel..Túlméretezték azt az éket nemgondolod???
Válasz #5652. hozzászólásra
Nekem meg az önindít makacskodott a héten.
A középső pajzsból,amit 2db 6os csavar rögzít kicsúszott a bronzpersely.
Facán beragasztottam,most pörget mint ganyészóró.
Kicseréltem a szimit..nem mondom el hogy miért ment el az olajnyomásom..Egyenlőre titok!!Majd ha valakinek elmegy segítek neki..Azért nem mondom el mert hát..szégyenlem..
Válasz #5641. hozzászólásra
Azt az 1800-át neki.
Beraktam a tárcsát a villanysütőbe 80 fokra,a traki meg kinn állt a márciusi "hidegben".
Finoman rácsúszott.
szimmering faca,mert nekem az is ki volt fordulva?
Neked is a retesz pálya mentén volt hajszárepedés???No akkor ez typushiba!!!De ettől a brutálisnagy fordulattól amit a vlagyi tud nem csuda hogy szétnyílik a tárcsa ugye..
Válasz #5636. hozzászólásra
Igen ez volt a gond az enyémmel is...repedt volt mint a szomszéd jány.
Mikor a kompresszort hajtó szíjtárcsával cenítroztuk esztergában,akkor vettük észre,hogy a retesz(meg a kozák marha ereje)elrepesztette.
Én győrben vettem,de,hogy ők honnan szervírozták nem tudom.
Habit kérdezted?
Mi van az öreg olajnyomásával?
Ami rámegy a tengelyre,vagy a betét amit rácsavarozól a főtengelyre???Köne nekem egy..Ma vettem észre hogy el van repedve ahol a szimeringben fut..csak sajna se a dorkernél,se a másik helyen nincs ahol szoktam vásárolni..Megint rendelhetek tatáról???pff
Nagyon szívesen. Mtz re való csapágyház volt amit rátettem, kivülre félzártat rakva, megnyomva zsírral. A fogaskerék helyére pedig csináltattam az ékszíjtárcsát.
25322 hozzászólás
Csatlakozok a Vezér-hez. Üzemanyag durvaszűrőt takarítsd ki, csöveket fujd át főleg az áteresz csavaroknál, a finom szűrőket cseréld ki újra, és még a légszűrőt is takarítsd ki. Én is jártam így h mindent vitt, kivéve a szárzúzót nem bírta rendesen, szűrőcsere után már a féket kellett nyomni de még azzal is alig bírtam visszafogni
Az adagoló tetején,kis fehér műanyag kupak alatt.
Gázolaj durva és finomszűrők tiszták?
Tud meglepit okozni!
Mielőtt eltekernéd az adagolót nézd meg őket.
erőtlen nem veszi rendesen a fordulatot meg ilyen bajai vannak. ja és még azt mondd meg, hogy hol vannak azok a hernyócsavarok? köszi szépen
Válasz #5670. hozzászólásra
Hűű akkor azt nagyon széjjelszetted...
jancsika szétszedtem a vlagyinak a gardánhajtását és ott volt a hiba ahol mondtad a csapágyaknál 2 gyapágyat szét darált.
Válasz #5667. hozzászólásra
Ezt így nagyon nehéz lenne megmondani.Nagyon valószínű hogy szerelési hiba történt..Sok mindent lehet fordítva berakni a váltóba..Nem megfelelően hézagolni stb..
1:szarúl rakták össze 2:nemjót raktak bele 3:nemjól rakták össze.
Üdv mindenkinek, A szomszédomnak vat 1 t-25-e és most cseréltek fogaskereket a váltóba azóta megszorul terep 1 be és nelehet kivenni sebeségből, ha valaki tudná hogy mi lehet a baja, léci segítsen mert egy szerelő sem válalja el. köszi
Válasz #5665. hozzászólásra
Oké!!!Csákány!!!
Válasz #5662. hozzászólásra
na lépek cimbora.
Ha kell cikkszám a tárcsarendeléshez szólj....van alkatrészkatalógusom.
Csákó belló.
Válasz #5663. hozzászólásra
Még -1nél is..
Válasz #5661. hozzászólásra
itt csak -1volt..Az én napszámosaim izzadnak ha a közelükbe vaok..
Válasz #5660. hozzászólásra
Letiltott most is....Nem akart venni a lükvercet oszt miközbe kevertem a váltót pillantottam rá a műszerfalra..
Válasz #5658. hozzászólásra
Amilyen idő volt cimbi ma reggel is,azok a napszámosok tundragatyába hajúldoznak,nem ám tanga bugyiba!!!
"Ha nem veszem észre"
Nincs semmi letilt a compúter...nem?
Úgy,hogy möragad az erő forrása.
Lehet a vlagyinak kéjelegtek nem is nekem???
Válasz #5657. hozzászólásra
14 ló az már majdnem vetexik a vlagyival!!arra is gondoltam hogy odahegesztem a tengelyhez a fogaskereket...Az a biztos.Gondoly bele ha nem veszem észre hogy eltünt a nyomás..Mert ugye nem azt nézi minidg az ember..Főleg ha csinos napszámosok hajudoznak a taktor előtt..
HABInál a vebáruházban nem szerepel a tárcsa..Generátor meg ventilátor az van..
Válasz #5656. hozzászólásra
Ma reggel nekem is 1barról indult,aztán 1-2 perc ketyergés után2,majd 3bárig tornázta magát.
Most cseréltem nemrég olajat,de nem kaptam olyat amilyet használok.
A nagy Simson lendkerékék,illetve íves retesz az bírná...elég böszme!!!
14 lóra méretezték.
Válasz #5655. hozzászólásra
A Tied 28 csavar fogja???4 az adagolót+pajzs,hat a cetriszűrőt+pajzs..A többi a pajzsot..22 ha jólszámolom.
A fogaskerkszivattyúban a fogaskereket egy hasonló /picivel erősebb/ ék fogja oda a tengelyhez..Gondoly bele hogy télen egy nyári olaj áttekeréséhez mekkora erő kel..Túlméretezték azt az éket nemgondolod???
Válasz #5653. hozzászólásra
Persze!
Na mond már a titkot!!!!
Válasz #5652. hozzászólásra
Nekem meg az önindít makacskodott a héten.
A középső pajzsból,amit 2db 6os csavar rögzít kicsúszott a bronzpersely.
Facán beragasztottam,most pörget mint ganyészóró.
Válasz #5650. hozzászólásra
Nem...Láttál már simson lendkerékéket???
Válasz #5651. hozzászólásra
Annyi nincs.....de biztos nem hagyom el útközben!!!
Válasz #5648. hozzászólásra
Nem számoltad hány csavar foglya a palyzsot?
28-29?
Válasz #5648. hozzászólásra
De ugye nem azért nem volt nyomás,mert nem volt mit nyomni?
Válasz #5647. hozzászólásra
Konstruktor hiba..
Válasz #5643. hozzászólásra
Kicseréltem a szimit..nem mondom el hogy miért ment el az olajnyomásom..Egyenlőre titok!!Majd ha valakinek elmegy segítek neki..Azért nem mondom el mert hát..szégyenlem..
Mi van az öreggel cimbi?
Válasz #5644. hozzászólásra
Két kis 6os hernyócsavar van rajta.az eggyiken a kaját a másikon a fordulatot állítod..
Válasz #5644. hozzászólásra
Kevés az 1800-as fordulat,meg a 30 paripa?
Én a helyedben nem állítgatnék otthon rajta.
Jóestét mindenkinek! egy olyan kérdésem lenne hogy az adagolón hol és hogyan kell állítani a max fordulatot és a kaját? válaszotokat előre is köszönöm
Válasz #5641. hozzászólásra
Azt az 1800-át neki.
Beraktam a tárcsát a villanysütőbe 80 fokra,a traki meg kinn állt a márciusi "hidegben".
Finoman rácsúszott.
szimmering faca,mert nekem az is ki volt fordulva?
Válasz #5639. hozzászólásra
Nem mert az máár elég messze van..Mohácson lakom.
Válasz #5638. hozzászólásra
Neked is a retesz pálya mentén volt hajszárepedés???No akkor ez typushiba!!!De ettől a brutálisnagy fordulattól amit a vlagyi tud nem csuda hogy szétnyílik a tárcsa ugye..
Válasz #5638. hozzászólásra
Sógi kukkants át a T-30-as topikba légyszi....segítség kéne Márk kartársnak.
Válasz #5635. hozzászólásra
Jancsika a habitol nem szoktál vásárolni?
Amugy hova valósi vagy hogy bajára jársz a dorkerhez?
Válasz #5636. hozzászólásra
Igen ez volt a gond az enyémmel is...repedt volt mint a szomszéd jány.
Mikor a kompresszort hajtó szíjtárcsával cenítroztuk esztergában,akkor vettük észre,hogy a retesz(meg a kozák marha ereje)elrepesztette.
Én győrben vettem,de,hogy ők honnan szervírozták nem tudom.
Habit kérdezted?
Mi van az öreg olajnyomásával?
jancsika úgydöntötem h beválalok egy éjszakai müszakot és este szétszedem! aztán meglátjuk majd holnap irom h mivan!
Válasz #5635. hozzászólásra
bocsánat nem a főtengelyre csavarozod hanem a tárcsára.
Válasz #5634. hozzászólásra
Ami rámegy a tengelyre,vagy a betét amit rácsavarozól a főtengelyre???Köne nekem egy..Ma vettem észre hogy el van repedve ahol a szimeringben fut..csak sajna se a dorkernél,se a másik helyen nincs ahol szoktam vásárolni..Megint rendelhetek tatáról???pff
Válasz #5628. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Igen,én cseréltem a tavaszon szíjtárcsát.
4500 píííz volt.
oksa holnap meg is nézzük
Válasz #5631. hozzászólásra
Van a teljesítményt leadó tengelyen pár csapágy..Valamelyik bedobta a törölközőt lehet..
igen sajnos mindig ezt csinálja és egyre hangosabb lesz!!!
Válasz #5629. hozzászólásra
Ezt hallani kellene..Kb honnan jön meg ilyesmi..Terhelésnél adja e a hangot vagy terhelés nélkül is..
milehet a baj akkor amikor a vlagyin bekapcsolom a gardánt egyből elkezd kopogni a váltó meg a motor és közben pedig hajt???????
Vlagyihoz vett valaki ha jólemléxem ékszílytárcsát a főtengelyre..Sógi talán Te??
Válasz #5626. hozzászólásra
Nagyon szívesen. Mtz re való csapágyház volt amit rátettem, kivülre félzártat rakva, megnyomva zsírral. A fogaskerék helyére pedig csináltattam az ékszíjtárcsát.
atti 212: köszönöm a szivattyú felfogatásáról a képeket.meg nétztem és lehet én is megcsinálom.
szevasztok,nem tud valaki Baranya megyében egy olcsó 2 es esekét a vlagyimra.