Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a csonk a váltó oldalán van igaz?
na az is tlt...
az első hajtás automata
tehát nem én kapcsolom
és annak a hajtása a váltó aljáról jön... nem az oldaláról...
az kell is föleg msotanában
eggyet kérdeznék még h a szomszédomnak is van egy t/25-se és neki nincs elsö hajtás csak a csonk a váltonálés azongondolkoztunk h ha bekapcsollod a mondjuk te az elejét akkor közbe hátul is hajt a tlt?? mert egy másik csávonak igy an
hello a kaszát sajnos tegnap este elvitték, de tok egy 7csillagos jorendsodrot adni avyg borona eke, vgy egy jo 50es mtzt villával. amugy emvan hirdetva is ezen az oldalon de
küldök képet arendsodrorol hátha érdekel
Helló!lenne gy pár kérdésem T 25 ös sel kapcsolatban.Elbírja a kicsi a 3.5t ás kéttengelyes pótkocsit húzni tele megrakva?Ami mtz után vannak munkagépek azt fel lehet -e rá akasztani kasza stb?
Ez azért van mert a pótkocsi fel van akasztva a trakira és így testel végig a vonószemen/szegen keresztül. Ha leakasztod de még be lesz dugva tuti nem világít majd
A pótkocsi világítás aljzata nektek h. van bekötve? Mert nekem a T-30ason nincs bekötve az ajzatba a test vezeték, de mikor a pótkocsi dugóját bedugom a póton ég a helyzetjelző, amúgy meg minden működik rajta.
Válasz #5052. hozzászólásra
Egyetértünk.. erdő,terepen (sárban), hasznosabb a kis Dutra. Rengeteget hirdetnek mostanában..állapottól függően,de tűrhető áron. A múltkor láttam itt hirdettek egyet,950-ért !:-) azért az már sok érte...! 3-4 között a reális.
Valamivel nehezebb az MTZ a Dutránál, ( a Dutra 2,7t) Attol, hogy erősebb a motorja, csak sík terepen veri meg a Dutrát vontatásban. Kint az erdőben, terepen lehet akármilyen taposós difi a Dutra alázza. Kicsit már bánom, hogy elpasszoltam, de megfogadtam, hogy egyszer még venni fogok egyet.
Válasz #5048. hozzászólásra
A kis Dutrák nagyon jó gépek ! ...én is szeretnék majd venni egy olyat-is ! De,,erőben nem veri az 50-es MTZ-t !
Igaz..terepen sárban ott is elmegy,ahol az 50-es már régen elakad.De az MTZ-bem jóval erősebb motor-van,és a súlya is több ! ...a váltója meg legendás..+ a taposós difi..Tehát,semmi oka nincs a kis Dutrának,erősebbnek lenni mint az 50-es !:-)
A kis Dutra biztos, h robosztussabb, e 25-ös előtt volt egy, nagyon jó kis gépek, csak már eljárt felettük az idő. Abban mi az igazság, hogy a T30-as első hajtása egy az egyben megpasszol a 82-esével?
Akkor csak fuvecskeben hasznaltad... Az Rm-2 gyartoja 50 loerot ir elo... Igaz, az rk-hoz csak 30-at:-) De sztem maga a traki konnyu hozza. Ha pl egy kisdutrad lenne... az egy kicsit robusztusabb.
25336 hozzászólás
Válasz #5087. hozzászólásra
a csonk a váltó oldalán van igaz?
na az is tlt...
az első hajtás automata
tehát nem én kapcsolom
és annak a hajtása a váltó aljáról jön... nem az oldaláról...
az kell is föleg msotanában
eggyet kérdeznék még h a szomszédomnak is van egy t/25-se és neki nincs elsö hajtás csak a csonk a váltonálés azongondolkoztunk h ha bekapcsollod a mondjuk te az elejét akkor közbe hátul is hajt a tlt?? mert egy másik csávonak igy an
Válasz #5081. hozzászólásra
igen igen hajt szerencsére
nagy szükségem is van rá...
Válasz #5084. hozzászólásra
Azt nemtom sajna, de azt tudom ha a T-30as konténerszállítót meg 15 mázsa szőlőt simán visz.
olyan kérdésem lenne hogy a t-25 ös neme buritja hátra egy utb 3,5h egytengelyes pótkocsi 6nagy bálával
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a t-25 el viszi-e a 4 soros sorközművelőt és sornyitót vagy elég neki a 3??
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a t-25 el viszi-e a 4 soros sorközművelőt és sornyitót vagy elég neki a 3??
akkor emg nyugottam:
amugy a tiédnek hajt az eleje??
Válasz #5079. hozzászólásra
semmi baj
ne ha! bocsi ösz tévesztettelek jancsikával mert majd nem olyan a képetek bocsi
Válasz #5077. hozzászólásra
Hali! én nem kaptam e-mailt...
kellett volna kapnom?
jasi? te megkaptad az e-mailt?
hello a kaszát sajnos tegnap este elvitték, de tok egy 7csillagos jorendsodrot adni avyg borona eke, vgy egy jo 50es mtzt villával. amugy emvan hirdetva is ezen az oldalon de
küldök képet arendsodrorol hátha érdekel
Jani 0181-nek! Érdekelne a fűkasza. Kérlek írj e-mailt , ha megvan még. kardos27@gmail.com Ja és képet is küldj légyszíves. Köszi
Válasz #5059. hozzászólásra
ja JA
Válasz #5071. hozzászólásra
Ha nekem nincs test vezetékem az aljzatnál, azt elég egy rövid vezetékkel megoldani a trakin valahonnan ?
Nagyon köszönöm, örök hálám. Remélem megvannak a vezetékek nem kókányolta össze egyik szerelő sem.
Válasz #5068. hozzászólásra
Hali Márk.
A traktoron lévő aljzat szemből nézve.
1 kapocs féklámpa (fehér vezeték)
2 kapocs bal irányjelző (piros vezeték)
3 kapocs fényjelzés (zöld vezeték)
4 kapocs jobb irányjelző (lila vezeték)
5 kapocs utánfutó belső világítása (sárga vezeték)
6 kapocs helyzetjelző lámpák (világoskék vezeték)
"M" kapocs pedig a test
Helló!lenne gy pár kérdésem T 25 ös sel kapcsolatban.Elbírja a kicsi a 3.5t ás kéttengelyes pótkocsit húzni tele megrakva?Ami mtz után vannak munkagépek azt fel lehet -e rá akasztani kasza stb?
Válasz #5068. hozzászólásra
Vagy fogsz egy próbalámpát vagy multiméter és ki kell mérni. Így fejből most nem tudom melyik lábra szokták.
Válasz #5064. hozzászólásra
Ahha kössz, akkor már csak azt nem tudom melyik a test a trakin,mert miden vezeték be van kötve ami az aljzathoz megy.
Válasz #5060. hozzászólásra
Köszi a képeket, tetszik a kasza, érdekelne is, egy gond van már csak, a távolság, 425km. Én Pannonhalma közelében lakok.
Válasz #5065. hozzászólásra
Ámen.
izirájder öcsém a vtz a király
Válasz #5063. hozzászólásra
Ez azért van mert a pótkocsi fel van akasztva a trakira és így testel végig a vonószemen/szegen keresztül. Ha leakasztod de még be lesz dugva tuti nem világít majd
A pótkocsi világítás aljzata nektek h. van bekötve? Mert nekem a T-30ason nincs bekötve az ajzatba a test vezeték, de mikor a pótkocsi dugóját bedugom a póton ég a helyzetjelző, amúgy meg minden működik rajta.
Szerintem poénnak szánta,hisz ebben a topikban mindenki tudja,hogy a Vlagyi a legkirályabb gép a földön!!!
Válasz #5059. hozzászólásra
Ez mos komoly ?
elküldtem az e-mailt
vtz 2048-as traktornál nincs jobb a földön
duna parton is megy a mtz
Válasz #5051. hozzászólásra
Így van ! ..ilyen helyeken az öszkerék a tuti...a lóérő csak másodlagos kérdés !
Válasz #5052. hozzászólásra
Egyetértünk.. erdő,terepen (sárban), hasznosabb a kis Dutra. Rengeteget hirdetnek mostanában..állapottól függően,de tűrhető áron. A múltkor láttam itt hirdettek egyet,950-ért !:-) azért az már sok érte...! 3-4 között a reális.
Válasz #5045. hozzászólásra
RM-el kaszáltam ...kb 40cm füvet domboldalba...
nekem ment vele a traki.... nem volt gond...
a kasza, meg a rendsodró érdekelne. Képet tudsz küldeni? Megadom az emailem gyakovacz.balazs@freemail.hu
nem érdekkel valakit egy fükasza borona vagy rendsodro a t-25öshöz avyg 50-eshez de van 50es mtz is elado
Válasz #5050. hozzászólásra
Valamivel nehezebb az MTZ a Dutránál, ( a Dutra 2,7t) Attol, hogy erősebb a motorja, csak sík terepen veri meg a Dutrát vontatásban. Kint az erdőben, terepen lehet akármilyen taposós difi a Dutra alázza. Kicsit már bánom, hogy elpasszoltam, de megfogadtam, hogy egyszer még venni fogok egyet.
EZT TE ÍRTAD"Igaz..terepen sárban ott is elmegy,ahol az 50-es már régen elakad.
Válasz #5048. hozzászólásra
A kis Dutrák nagyon jó gépek ! ...én is szeretnék majd venni egy olyat-is ! De,,erőben nem veri az 50-es MTZ-t !
Igaz..terepen sárban ott is elmegy,ahol az 50-es már régen elakad.De az MTZ-bem jóval erősebb motor-van,és a súlya is több ! ...a váltója meg legendás..+ a taposós difi..Tehát,semmi oka nincs a kis Dutrának,erősebbnek lenni mint az 50-es !:-)
Válasz #5047. hozzászólásra
Ez egyszerűen nem igaz ! Semmi hasonlóság sincs közöttük ! Kivéve a funkciót....
Válasz #5047. hozzászólásra
A kis dutra azért verte az 50 mtz erőben, nem gyorsaságban,nekem volt prima kis gép volt, kevés fogyasztással!
A kis Dutra biztos, h robosztussabb, e 25-ös előtt volt egy, nagyon jó kis gépek, csak már eljárt felettük az idő. Abban mi az igazság, hogy a T30-as első hajtása egy az egyben megpasszol a 82-esével?
Válasz #5044. hozzászólásra
Mtz rövidet vegyél..Az jó..
Válasz #5042. hozzászólásra
Akkor csak fuvecskeben hasznaltad... Az Rm-2 gyartoja 50 loerot ir elo... Igaz, az rk-hoz csak 30-at:-) De sztem maga a traki konnyu hozza. Ha pl egy kisdutrad lenne... az egy kicsit robusztusabb.
Üdv mindenkinek!
Hát már jó régen voltam itt!
Lenne egy kérdésem az üzemóra számláló spirálom elszállt, az mtz-é sokkal hosszabb?, össze lehet hozni?, vagy csak eredeti jó?
köszi válaszokat előre is!
Válasz #5042. hozzászólásra
Majd leszakad a hátulja.
Válasz #5039. hozzászólásra
én nemrég húztam 165 kaszát a T30al nekem vitte lazán nem volt nehéz neki...
Válasz #5039. hozzászólásra
Az nehéz neki.
érdeklődnék hogy a t-25ös el mekkora bálázót lehet maximum elhajtatni amivel még csak nem is killódik és nem megy szét a gardánja ?????
Válasz #5015. hozzászólásra
Igazad lett, a nyomástartó szelep volt a bűnös. Kitakarítottam, jobb mint új korában. A T-25 ös megbírkózik egy 165-ös dobos kaszával?