Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kapcsoló mögött van a beöntőnyílás....3deci hjtóműolajat rakjál bele,és 9,5x1300-as ékszíjat vegyél ha még az eredeti generátor van rajta...A hőfokmérőd valószínű jól működik...90foknál már nem fázik a kicsike...90fok még belefér..H amár krumplit lehet sütni az olajba,akkor állj meg egy cigire...Vagy vegyél rólam példát és menny be a comcédasszonyhoz egy kávéra...
helló mindenkinek
köszi koppány a választ, de látszik hogy hülye vagyok mert nem találom a hajtás házba hol kell olajat önteni és hány litert kell hogy benne legyen?
Még egy kérdés milyen ékszíjat kell rá vennem mert ahogy nézegetem meg van elégél töredezve félek hogy elszakad. ja és majd nem elfelejtetem érdeklődnék hogy a gépen található hő fok mérő órát mennyire kell komolyan venni mert a múltkorában szántottam egy kertet és felment a hő fok 90- felé ez még jó vagy már magas neki?
Milyesmivel???Trutyis olajjal???Vagy trehány gazdával???De!!!Van mindkettő a családba!!!A trehány gazda az azért van mert mostanában kevés az időm.../sokat kell tartózkodnom a szomszédasszony társaságában.../és ugye ilyenkor lesz a trutyis olaj..
Válasz #4818. hozzászólásra
A közelmultban volt a környékünkön 3 Vlagyiban is főtengelytörés.
Az 1iken adagolót cseréltek,de nem jól lett belőve kopogva járt,majd eltörte a tengelyt.
A másikban volt kismilió óra,egy kertészetben volt mindenes.
A harmadik gazdája + rettentő trehány,üti vágja szegény masinát.
Tizen éve hajtja,de olajat még nem cserélt benne.
Most mikor eltörött benne a főtengely,2 hétig állt a szerelőnél összerakva,mert nem ért oda a friss olajjal.
A vége az lett,hogy visszaöntette azt a trutyit.
1550???Új traktor vazze...Viszont azt el kell mondanom hogy a régebbiken má volt motorgenerál..Meg hát kevés olyan része van ahol nem járt jancsika keze..26éves szegény...Nem olyan fiatal..
Szeva Jancsi.
Lecsúszott a saru az indítást blokkolóról.
Nem fértem hozzá,ezért kitrepniztem.
Bakker a gumilap alatti terfil csömcsögött a víztöl,ami a 20 év alatt jól megcsámcsogta a trepnilemezt.
Ledrótkorongoztam,és 3x vastagon bekentem faca festékkel.
Húztam 1 kicsit az irányváltó kart rögzítő csavaron is,mivel lityi lötyi volt.
Ebbe már nekem is bele kelett fütyürnöm.
A kapcsoló villa 1ik csapja letörött és kifordult a kapcsoló fogaskerék hornyából.
Engedd le a hajtásházból az olajat,és az oldalán lévő kis kémlelőnyílást amit 4db 6-os csavar fog vedd le.
Onnan látni fogod a kart mozgatva,hogy mi a gixer.
Sziasztok! Aki tud az rakjon fel videót a t-25-röl vagy t-30-ról. Szerintem sokan néznék hogyan dolgoznak ezek a csodagépek. Nekünk is 12 évig volt t-25-ünk de most egy mtz 552E traktorunk van.
Előre is köszönöm! SZOVJET A KIRÁLY!
helló
köszi a felvilágosítást koppány vezér.
meg néztem és úgy csináltam ahogy írtad de nekem ha bent van a fekete gomb vagy kint van akkor is emel, mi lehet a baj?
Akkor szerencse a szerencsétlenségbe hogy az újaid megvannak..Basszus vigyázni kell mert a baj hamar megtörténik..még jó hogy nem szedte be a lábod..10ropi egy szélvédő???Akkor benne hagyom a klímát...
Jancsi, nekem is ugrott a hátsó szélvédőm, de egy kicsit másképp:
Jóapámmal tőközműveltük a homoktövist, aképpen, hogy én egy vascsővel baktattam a vlagyi mellett és minden növénykémnél letettem, hogy a pálca azt érzékelje, kitérjen. Reggel óta csináltuk, délután 5-re már kissé elfáradtam és egy pillanatra nem figyeltem, mire bedarálta bakancson át lábujjamat a kapatag. Elég szar érzés volt, mit ne mondjak, ledobtam magam a földre jajgatva. Apám zajvédő fülessel ült a trakin, észre sem vette, hogy a fia éppen most készült amputálni a lábujjait, ment szépen tovább és darálta be a növénykéimet illedelmesen. Megfogtam a vascsővet és mérgesen utánadobtam, hogy térjen észre, álljon má' meg. Annyira jól sikerült, hogy frankón beb.sztam a hátsóüveget és, ha 20 centivel feljebb megy valszeg fejbedobom apámat. Apám szegény arra eszmélt, hogy valami megütötte az ülését és üvegszilánkok mindenhol. Kis ideig eltartott mire megfejtette a feladványt.
Eredmény: 2 törött lábujj+ hátsó üveg 10 ropiért Tatáról, mert a habinak nem volt. Utólag már röhögök.
Válasz #4801. hozzászólásra
Szeva.
Jobb oldalon a két kerék között a fülke alatt van a szivattyú a hajtásházzal.
A tetején van 1 fekete gomb.
A gombot függőlegesen húzd fel,és mozdítsd magad felé ütközésig.
Csákány.
helló mindenkinek ne régen vettem egy T25-ös
egy kérdéssel fordulok hozzátok nem tudom hogy lehet kikapcsolni a hidraulikák, ha egyáltalán kilehet.
ha valaki tudna segítenek megköszönném.
hát én most gyors megnéztem,jol eláztam,én nemlátok ijen csavart,hol van ez a csavar a szönyeg alatt.az az igazság nemnagyon értek ehez a géphez még mert mtz s vagyok és ijenem nem volt még.
Hali kollégák,kíváncsi lennék hogy a ti gépeiteken az irány váltónak mekkora a holtjáték.mert az enyémen nagy,ez ijen gyárilag szerintetek?lehet ezzel valamit csinálni hogy ne legyen nagy holtjáték?
nagyon gondolkozok hogy az iden veszek egy vlagyit,tetszika akicsike,ahogy mondtad a kis japan trakik inkab valami segbosszantora hasonlitanak.....csak tudnam mire legyek figyelmes vasarlasnal mik a gyari hibak,met biztos tartogat hibakat
Válasz #4790. hozzászólásra
Hali.
Jancsi most fordul harmadszor a szomszédasszonyra
,én meg elfogult vagyok a "márkát" illetően.
1 biztos,hogy ilyen Kínai LGW+ FENG SHOU traktor 2-2,5 milláért sok.
Japánok közül a Kubotát nagyon dícsérik,de amiket itt is hirdetnek az aprók között tömegével,szerintem csak bohóckodásra való.
Vlagyit megkimélten pár száz órával 600-800 ezer ft-ért már lehet venni.
ÁÁÁÁ...Nekem semmi közöm nem volt ahhoz!!!Az Te állítottad magadtól!!!
Képzeld ma az öreg vlagyival belementem egy nagyobb gödörbe,és kiesett a hátsó szélvédő!!!Először fájt,de aztán nagyot röhögtem az egészen!!!
25322 hozzászólás
Válasz #4823. hozzászólásra
Szia...
A kapcsoló mögött van a beöntőnyílás....3deci hjtóműolajat rakjál bele,és 9,5x1300-as ékszíjat vegyél ha még az eredeti generátor van rajta...A hőfokmérőd valószínű jól működik...90foknál már nem fázik a kicsike...90fok még belefér..H amár krumplit lehet sütni az olajba,akkor állj meg egy cigire...Vagy vegyél rólam példát és menny be a comcédasszonyhoz egy kávéra...
helló mindenkinek
köszi koppány a választ, de látszik hogy hülye vagyok mert nem találom a hajtás házba hol kell olajat önteni és hány litert kell hogy benne legyen?
Még egy kérdés milyen ékszíjat kell rá vennem mert ahogy nézegetem meg van elégél töredezve félek hogy elszakad. ja és majd nem elfelejtetem érdeklődnék hogy a gépen található hő fok mérő órát mennyire kell komolyan venni mert a múltkorában szántottam egy kertet és felment a hő fok 90- felé ez még jó vagy már magas neki?
Válasz #4820. hozzászólásra
Koppánynak van több...Nekem csak egy de azt sem találom...
Válasz #4819. hozzászólásra
Milyesmivel???Trutyis olajjal???Vagy trehány gazdával???De!!!Van mindkettő a családba!!!A trehány gazda az azért van mert mostanában kevés az időm.../sokat kell tartózkodnom a szomszédasszony társaságában.../és ugye ilyenkor lesz a trutyis olaj..
Szi Koppány vezér és jancsika!Ti nem tudnátok felrakni videót a traktoriatokról, vagy még más orosz csodáról? Előre is kössz!
Sziasztok!
Válasz #4818. hozzászólásra
A közelmultban volt a környékünkön 3 Vlagyiban is főtengelytörés.
Az 1iken adagolót cseréltek,de nem jól lett belőve kopogva járt,majd eltörte a tengelyt.
A másikban volt kismilió óra,egy kertészetben volt mindenes.
A harmadik gazdája + rettentő trehány,üti vágja szegény masinát.
Tizen éve hajtja,de olajat még nem cserélt benne.
Most mikor eltörött benne a főtengely,2 hétig állt a szerelőnél összerakva,mert nem ért oda a friss olajjal.
A vége az lett,hogy visszaöntette azt a trutyit.
Ilyesmivel nem találkoztál?
Válasz #4817. hozzászólásra
1550???Új traktor vazze...Viszont azt el kell mondanom hogy a régebbiken má volt motorgenerál..Meg hát kevés olyan része van ahol nem járt jancsika keze..26éves szegény...Nem olyan fiatal..
Válasz #4816. hozzászólásra
Nekem az öreben pont annyi van mint az újban.
1550üó
Válasz #4813. hozzászólásra
Az én öregebbikem közel 10évet ment szakadt spirálal...Akkor pont rengeteget öntöztem vele..Kiváncsi lennék mennyi a tényleges üzemórája...
Válasz #4811. hozzászólásra
De lux kivitel!!!!
Irányváltó,turbó felező,metálmatt dukkó meg miegymás csemege.
Válasz #4813. hozzászólásra
Szia rábaközi főnök.
5000óra?
Ez derekas!!!
Goldoni jól muzsikál?
Folyik bele az óra?
Válasz #4812. hozzászólásra
A valóságban kb 5500körül van az üzemóra.Majdem egy évet ment szakadt spirállal.
Válasz #4810. hozzászólásra
5ezernél pezsgőbontás..........
Válasz #4809. hozzászólásra
Én azt kiszoktam venni a gumiszőnyeggel együtt...és kimosom alóla a dzsuvát...A Tied már irányváltós????Azt hittem még a régi fazon....
HiVlagyisok.Még az esők előtt gépeltem egy kicsit az ÖREGgel oszt mit látok megosztom veletek.
Szeva Jancsi.
Lecsúszott a saru az indítást blokkolóról.
Nem fértem hozzá,ezért kitrepniztem.
Bakker a gumilap alatti terfil csömcsögött a víztöl,ami a 20 év alatt jól megcsámcsogta a trepnilemezt.
Ledrótkorongoztam,és 3x vastagon bekentem faca festékkel.
Húztam 1 kicsit az irányváltó kart rögzítő csavaron is,mivel lityi lötyi volt.
Válasz #4805. hozzászólásra
Szia.
Exponáltam a hajtásházról 1et.
Ebbe már nekem is bele kelett fütyürnöm.
A kapcsoló villa 1ik csapja letörött és kifordult a kapcsoló fogaskerék hornyából.
Engedd le a hajtásházból az olajat,és az oldalán lévő kis kémlelőnyílást amit 4db 6-os csavar fog vedd le.
Onnan látni fogod a kart mozgatva,hogy mi a gixer.
Én videóznék de nincs mit, mert hatalmas a sár. majd Hét végefele talán. Am kép érdekel van adatlapomon.
Sziasztok! Aki tud az rakjon fel videót a t-25-röl vagy t-30-ról. Szerintem sokan néznék hogyan dolgoznak ezek a csodagépek. Nekünk is 12 évig volt t-25-ünk de most egy mtz 552E traktorunk van.
Előre is köszönöm! SZOVJET A KIRÁLY!
helló
köszi a felvilágosítást koppány vezér.
meg néztem és úgy csináltam ahogy írtad de nekem ha bent van a fekete gomb vagy kint van akkor is emel, mi lehet a baj?
Válasz #4803. hozzászólásra
Akkor szerencse a szerencsétlenségbe hogy az újaid megvannak..Basszus vigyázni kell mert a baj hamar megtörténik..még jó hogy nem szedte be a lábod..10ropi egy szélvédő???Akkor benne hagyom a klímát...
Válasz #4775. hozzászólásra
Sziasztok,
Jancsi, nekem is ugrott a hátsó szélvédőm, de egy kicsit másképp:
Jóapámmal tőközműveltük a homoktövist, aképpen, hogy én egy vascsővel baktattam a vlagyi mellett és minden növénykémnél letettem, hogy a pálca azt érzékelje, kitérjen. Reggel óta csináltuk, délután 5-re már kissé elfáradtam és egy pillanatra nem figyeltem, mire bedarálta bakancson át lábujjamat a kapatag. Elég szar érzés volt, mit ne mondjak, ledobtam magam a földre jajgatva. Apám zajvédő fülessel ült a trakin, észre sem vette, hogy a fia éppen most készült amputálni a lábujjait, ment szépen tovább és darálta be a növénykéimet illedelmesen. Megfogtam a vascsővet és mérgesen utánadobtam, hogy térjen észre, álljon má' meg. Annyira jól sikerült, hogy frankón beb.sztam a hátsóüveget és, ha 20 centivel feljebb megy valszeg fejbedobom apámat. Apám szegény arra eszmélt, hogy valami megütötte az ülését és üvegszilánkok mindenhol. Kis ideig eltartott mire megfejtette a feladványt.
Eredmény: 2 törött lábujj+ hátsó üveg 10 ropiért Tatáról, mert a habinak nem volt. Utólag már röhögök.
Válasz #4801. hozzászólásra
Szeva.
Jobb oldalon a két kerék között a fülke alatt van a szivattyú a hajtásházzal.
A tetején van 1 fekete gomb.
A gombot függőlegesen húzd fel,és mozdítsd magad felé ütközésig.
Csákány.
helló mindenkinek ne régen vettem egy T25-ös
egy kérdéssel fordulok hozzátok nem tudom hogy lehet kikapcsolni a hidraulikák, ha egyáltalán kilehet.
ha valaki tudna segítenek megköszönném.
Válasz #4799. hozzászólásra
nah mekk van??
Válasz #4798. hozzászólásra
oksa követem,köszi
Válasz #4797. hozzászólásra
szőnyeg alatt
kövezsd a kart
Válasz #4796. hozzászólásra
hát én most gyors megnéztem,jol eláztam,én nemlátok ijen csavart,hol van ez a csavar a szönyeg alatt.az az igazság nemnagyon értek ehez a géphez még mert mtz s vagyok és ijenem nem volt még.
Válasz #4795. hozzászólásra
Hali!
nem csak az irányváltó karocskád lóg??
mert annak van 1 kúpos kis csavarkája ami fölfogja, azon kell húzni és akkor megszűnik a kotyi
Hali kollégák,kíváncsi lennék hogy a ti gépeiteken az irány váltónak mekkora a holtjáték.mert az enyémen nagy,ez ijen gyárilag szerintetek?lehet ezzel valamit csinálni hogy ne legyen nagy holtjáték?
Válasz #4792. hozzászólásra
az utb-ek kurva dragak nalunk,nalatok meg nem nagyon vanak
Válasz #4791. hozzászólásra
nagyon gondolkozok hogy az iden veszek egy vlagyit,tetszika akicsike,ahogy mondtad a kis japan trakik inkab valami segbosszantora hasonlitanak.....csak tudnam mire legyek figyelmes vasarlasnal mik a gyari hibak,met biztos tartogat hibakat
Szia!!!Mindent tudsz vele csinálni,csak a fólia alá kicsit magas...Viszont aki bátor bőgázzal oda is befér!!!
Hali.
Jancsi most fordul harmadszor a szomszédasszonyra
,én meg elfogult vagyok a "márkát" illetően.
1 biztos,hogy ilyen Kínai LGW+ FENG SHOU traktor 2-2,5 milláért sok.
Japánok közül a Kubotát nagyon dícsérik,de amiket itt is hirdetnek az aprók között tömegével,szerintem csak bohóckodásra való.
Vlagyit megkimélten pár száz órával 600-800 ezer ft-ért már lehet venni.
jancsika,szerinted a t25 -os feler egy kis japan trakival??van hozza talajmaro meg minden???
Válasz #4788. hozzászólásra
Ha efogyna a tinta rám számíthatsz....
Válasz #4787. hozzászólásra
Na léptem sógi.
még van 1 kis írni valóm!
Joccakát
Válasz #4786. hozzászólásra
Embörrrrrrrr.........
Válasz #4785. hozzászólásra
Kicsoda?
Macska?
Vagy az embör?
Válasz #4784. hozzászólásra
Dehogy!!!!Tényleg semmi ilesmi.../lehet hogy olvassa/
Válasz #4783. hozzászólásra
Na persze..házi feladat írása golyós tollal!
Válasz #4782. hozzászólásra
Dehogy!!!Mit nem gondolsz..Csak az otthoni munkába segítek be...
Válasz #4781. hozzászólásra
Embör melózik,Jancsi + tüzeli a menyecskét a dunna alatt.
Válasz #4780. hozzászólásra
Jóvan na...De ez má rég volt...Azóta jókisfiú lettem...Megpróbálom nem annyira feltűnően csinálni...
Válasz #4779. hozzászólásra
Vesédbe látok ombre.
Válasz #4778. hozzászólásra
Na az ajtóból má nekem is..De belemezeztem a sarkait azóta fogja mint szar a gatyát!!!!
A baseball ütős dolog meg majdnem..
Válasz #4777. hozzászólásra
Biztos valami menyecske feldühödött férje ura ütötte a fejed!
Nekem az ajtóból esett ki 2 éve szüretkor.
Bebaxtam,az meg kiugrott a keretből....de megmaradt!
Válasz #4776. hozzászólásra
Hogy gondolod???Ami az én fejemen landol,ott kevés az esély hogy egyben marad...Bár egyszer még rég egy baseball ütő csak sokadikra törött széjjel..
Válasz #4775. hozzászólásra
Vazze.... 1ben maradt?
Válasz #4774. hozzászólásra
Szia!!!
ÁÁÁÁ...Nekem semmi közöm nem volt ahhoz!!!Az Te állítottad magadtól!!!
Képzeld ma az öreg vlagyival belementem egy nagyobb gödörbe,és kiesett a hátsó szélvédő!!!Először fájt,de aztán nagyot röhögtem az egészen!!!