Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.25 FtUSD395.1 FtCHF445.24 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hali Jancsi.
Úgy tűnik skeres volt a multkori "reteszelő" hangolás.
Ma voltam kinn kultivátorozni,és 1x sem dobta ki a gangot.
kösznöm sógi.
Csőváz:B Peti.
Helló! Köszi az infót felhívtam, de szabadságon vannak majd hétfőn kezdenek meg 12ezer körül mondta
Felhívtam a halasi Habi Kft-t ott voltam most értem mert közel is van hozzám viszonylag 11700 péz
Úgy gondoltam max 10be belefér tuti, hát nem... mindegy mostmár lehet legozni összefele!
Szükségem lenne a segítségetekre. Tönkrement a difizáram és elkezdtük bontogatni hol lehet a bibi és meglett a a kapcsolóhüvely amit összezár bent fogaskerekes cuccal letört róla a fogaskerék, helyi alkatrészes elég bizonytalanul mondta h tud szerezni. Tudnátok ajánlani valakit akinél lehet ilyesmi dolgokat beszerezni. Próbálok képet feltenni mi is kellene.
A 19 es számú alkatrész kellene annak tört le a vége
Köszi előre is!
Sziasztok,érdeklödnék hogy a vlagyihoz mijen kukorica vetögépet szoktatok használni.Én gondolkodok hogy egy spc 4 sorost vennék.csak nem esik hannyatt a kicsike.
Ilyenre nem is fogok!Vlagyit sajnálnám,hogy ott halna meg.Nem akarnák úgy járni mint a képes videóban a 16p:58m ébe mint az a Torpedó 4506,hogy nem birt tovább menni és ki kellet húzni.
Szasz Koppány!
Én nem húztam a pótot meg nem is neveztem be a felvonúlásra se.Nem sokan vállalták be a dagonyát és a súly húzást kb:10%.Nem tudom pontosan hány résztvevő volt a rendezvényen de az biztos,hogy 60 tol több.
Nem is gondoltam rá. Amúgy éppen a tavalyi szántást kultivátoroztam a szőlőbe, mikor az egyik sorban jobban fel volt ázva a talaj. Mikor odaértem arra a részre a traktor egyszer cask megindult lefelé, szóval elég problémás volt kijönni.
Válasz #4747. hozzászólásra
Szeva.
Az enyémen IFA tükrök vannak,a tartóját magam készítettem.
Az eredeti tartót nem lehetett behajtani,ezért cseréltem le.
Válasz #4743. hozzászólásra
Jól van na!
Lehet,hogy mások is fenik rá a farkukat,de te vagy az első.
Erről biztosítalak én,mint a NAGY,és OKOS bátyókája.
Válasz #4740. hozzászólásra
Nem tudom.
1 biztos...most frankón érezni a kuplungpedál lassú benyomásakor (álló motornál),hogy mikor old a retesz.
Jövő héten megfutom a bodzát,majd kiderül.
Válasz #4737. hozzászólásra
Csőváz Jancsi.
Mászó országuti,ha gyorsabban "tépek" igen fos munkát végez.
Így viszont a magas növényzetet teljesen leszecskázza és elteríti a födön,olyan placcot hagyva maga mögött mintha fűnyíróval vágnám.
Válasz #4733. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Fiatalabb vagy mint a "jelenlegi" sógi,és a tudomány mai állása szerint ez a 2 év diferencia +is marad.
Másfelöl vigasztaljon,hogy én is öregebb vagyok.
Bizony a mai nap nagyon keményen indult.reggel tárcsáztunk öregapámmap én felraktam neki az ekét majd kigurultunk vele a mezöre na ott aztán lehetett mindent csinálni marhára élveztük ahogy a hideg szellö jön be a fülkébe nyitott ajtonál majd utnna jött be a meleg olyan 10körül de az már nemvolt olyan kelemes de nem is aggodtunk mert elnyirta az egyik éket a tárcsa na mondjuk jolesz a jo öreg ácskapocs na az vitte a prémet nem is aggodtunk tovább
MTz 80as volt dédnagyapámnak és nagyon szerette miközben szölöt permetezett vele igazi csodagép mindig is mondta ez a jövö titka a jo traktor nem hagy cserben de amiota megvettük az 50est bántuk a hátsokerékhajtást csak ezért ugydöntöttünk eladjuk majd vettünk egy new holandot igen jo megoldás de dédnagyapám gondolkozott ak inaiba mer olcso hát mondom nemlehet olyan rosz vegyük meg mégis a new holandra esett a választás
Mtz 50essel tárcsáztam ma nagyon jo volt uszoba nyomtam 6.ba vitte mint a maszat.nagyon jo traktor csak sajnos kifakult sokat állt a napon ezért lefujtuk élénkpirosra na a lányok aztán megfordultak utánna mikor huztam a potkocsit a városba na az ám a jo csajozási megoldás:)
25322 hozzászólás
Hali Jancsi.
Úgy tűnik skeres volt a multkori "reteszelő" hangolás.
Ma voltam kinn kultivátorozni,és 1x sem dobta ki a gangot.
kösznöm sógi.
Csőváz:B Peti.
Válasz #4771. hozzászólásra
Helló! Köszi az infót felhívtam, de szabadságon vannak majd hétfőn kezdenek meg 12ezer körül mondta
Felhívtam a halasi Habi Kft-t ott voltam most értem mert közel is van hozzám viszonylag 11700 péz
Úgy gondoltam max 10be belefér tuti, hát nem... mindegy mostmár lehet legozni összefele!
helló mindenkinek egy kis segítséget kérnék valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehetne T 25 gépkönyvet vagy szakrajzos képeket szerezni.
Válasz #4770. hozzászólásra
Szia....Én is cseréltem már...Én ő tőlük rendeltem...
http://www.agrarkapu.hu/shop.php?bid=36&tfid=464
Üdv Vlagyisok!
Szükségem lenne a segítségetekre. Tönkrement a difizáram és elkezdtük bontogatni hol lehet a bibi és meglett a a kapcsolóhüvely amit összezár bent fogaskerekes cuccal letört róla a fogaskerék, helyi alkatrészes elég bizonytalanul mondta h tud szerezni. Tudnátok ajánlani valakit akinél lehet ilyesmi dolgokat beszerezni. Próbálok képet feltenni mi is kellene.
A 19 es számú alkatrész kellene annak tört le a vége
Köszi előre is!
ha nem esik hanyatt akkor jo,nézelödtem 150 körül lehet kapni 4 sorost,szerintem összel veszek .
Válasz #4767. hozzászólásra
nem esik hanyat.A szomszéd faluba van egy komának..
Sziasztok,érdeklödnék hogy a vlagyihoz mijen kukorica vetögépet szoktatok használni.Én gondolkodok hogy egy spc 4 sorost vennék.csak nem esik hannyatt a kicsike.
Válasz #4765. hozzászólásra
Ilyenre nem is fogok!Vlagyit sajnálnám,hogy ott halna meg.Nem akarnák úgy járni mint a képes videóban a 16p:58m ébe mint az a Torpedó 4506,hogy nem birt tovább menni és ki kellet húzni.
Válasz #4764. hozzászólásra
Hali.
Kár,hogy nem neveztél be.
Megnéztem volna a Vlagyi vergődését a dagonyában.
Válasz #4762. hozzászólásra
Szasz Koppány!
Én nem húztam a pótot meg nem is neveztem be a felvonúlásra se.Nem sokan vállalták be a dagonyát és a súly húzást kb:10%.Nem tudom pontosan hány résztvevő volt a rendezvényen de az biztos,hogy 60 tol több.
Válasz #4762. hozzászólásra
Bocsesz "A" mint Attila.
Válasz #4761. hozzászólásra
Cső atti.
faxák a videók.
volt dagonya rendesen!
Te nem húztad a Fliegl kocsit a Vlagyival?
Ezt a videót nézzétek meg képek vannak az Oromhegyesi traktor fesztiválról!Meg van néhány videó is amit még ott készitettem.
Videó!!
Nem is gondoltam rá. Amúgy éppen a tavalyi szántást kultivátoroztam a szőlőbe, mikor az egyik sorban jobban fel volt ázva a talaj. Mikor odaértem arra a részre a traktor egyszer cask megindult lefelé, szóval elég problémás volt kijönni.
Válasz #4758. hozzászólásra
Hali!
na ezt hogy csináltad hogy elakadtál?? képet nem csináltál róla??
Ma sikerült elakadni T-30-assal annyira h. 1.5 óráig csak kijönni próbáltam de végül sikerült. Utána a 4 órás mosásnak nem örültem ennyire
Mtz-é is majdnem ilyen. Az kicsit nagyobb.
Válasz #4755. hozzászólásra
Üdv!
Nekem ilyen barkasz tükrök vannnak a trakin, a tartókat visszont lecseréltem saját gyártásúra.
Jelentem sikeresen felkerültek az MTZ tükrök. Ki kellett őket hézagolni egy csődarabbal így tökéletes lett.Majd képeket próbálok mellékelni.
Válasz #4750. hozzászólásra
Az nagy show lehetett.
Válasz #4751. hozzászólásra
Feladva: 2009-04-05 06:55:43
Frissítve: 2010-01-19 17:56:13
Ár:
Feladó adatai:
Név: daróczi csaba
E-mail: csabadaroc@freemail.hu
Telefonszám: +36703241386
t25 traktorhoz kezelésiutmutató,robbantott ábrás alkatrészkatalógus cd re írva eladó
ár megegyezés szerint
érd: 06703241386
helló mindenkinek egy kis segítséget kérnék valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehetne T 25 gépkönyvet szerezni.
Válasz #4748. hozzászólásra
Hehe, eszembe jutott, hogy mikor volt ilyen trakim a faágak behajlították a tükröt, akkor nem nyílt tőle az ajtó
Remélem az MTZ-é jó lesz rá.
Szeva.
Az enyémen IFA tükrök vannak,a tartóját magam készítettem.
Az eredeti tartót nem lehetett behajtani,ezért cseréltem le.
hello! valaki megtudná mondani h. kinek milyen tükör van a gépen? Lehetőleg domború tükör kellene.
Válasz #4745. hozzászólásra
Húúúú de kemény vagy....ez ám a SZERELEMFÉLTÉS!!!!
Válasz #4744. hozzászólásra
köszönöm....
Aki fenik rá a farkukat,kicsit segítek nekik../megtaposom a vlagyival/
Válasz #4743. hozzászólásra
Jól van na!
Lehet,hogy mások is fenik rá a farkukat,de te vagy az első.
Erről biztosítalak én,mint a NAGY,és OKOS bátyókája.
Válasz #4742. hozzászólásra
épp azt írtam hogy"most nem a hugi dobálására gondoltam"
Vazze most nézem....dobni akarod a hugit?
Nem tudom.
1 biztos...most frankón érezni a kuplungpedál lassú benyomásakor (álló motornál),hogy mikor old a retesz.
Jövő héten megfutom a bodzát,majd kiderül.
Válasz #4739. hozzászólásra
ja!!!Mi van a dobálással??/most nem a hugira gondoltam/
Válasz #4736. hozzászólásra
Első vagy a névjegyzékben,nem kell aggódnod.
Válasz #4737. hozzászólásra
Csőváz Jancsi.
Mászó országuti,ha gyorsabban "tépek" igen fos munkát végez.
Így viszont a magas növényzetet teljesen leszecskázza és elteríti a födön,olyan placcot hagyva maga mögött mintha fűnyíróval vágnám.
Válasz #4735. hozzászólásra
Ha gyorsabban mész,milyen munkát végez???Ez mászó kettes igaz?
Válasz #4734. hozzászólásra
Na az jó..Esetleg ha fiatalabbra cserélné a pasiját,én legyek az első a sorba.
Csákány Vlagyisok.
Egy mai termés.http://docler.hu/video/221164
Válasz #4733. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Fiatalabb vagy mint a "jelenlegi" sógi,és a tudomány mai állása szerint ez a 2 év diferencia +is marad.
Másfelöl vigasztaljon,hogy én is öregebb vagyok.
Válasz #4727. hozzászólásra
Én főleg......De miért is???Hugi mondta hogy egy vén fac nem ke neki???
ez a traktor igen o választás volt a nwe holand amugy igazi erögép nem kapar el sehol ocsit is kihuzza nem pöcsörészik töle
Bizony a mai nap nagyon keményen indult.reggel tárcsáztunk öregapámmap én felraktam neki az ekét majd kigurultunk vele a mezöre na ott aztán lehetett mindent csinálni marhára élveztük ahogy a hideg szellö jön be a fülkébe nyitott ajtonál majd utnna jött be a meleg olyan 10körül de az már nemvolt olyan kelemes de nem is aggodtunk mert elnyirta az egyik éket a tárcsa na mondjuk jolesz a jo öreg ácskapocs na az vitte a prémet nem is aggodtunk tovább
MTz 80as volt dédnagyapámnak és nagyon szerette miközben szölöt permetezett vele igazi csodagép mindig is mondta ez a jövö titka a jo traktor nem hagy cserben de amiota megvettük az 50est bántuk a hátsokerékhajtást csak ezért ugydöntöttünk eladjuk majd vettünk egy new holandot igen jo megoldás de dédnagyapám gondolkozott ak inaiba mer olcso hát mondom nemlehet olyan rosz vegyük meg mégis a new holandra esett a választás
Mtz 50essel tárcsáztam ma nagyon jo volt uszoba nyomtam 6.ba vitte mint a maszat.nagyon jo traktor csak sajnos kifakult sokat állt a napon ezért lefujtuk élénkpirosra na a lányok aztán megfordultak utánna mikor huztam a potkocsit a városba na az ám a jo csajozási megoldás:)
Válasz #4727. hozzászólásra
Nagyon jo traktor öregapámnak is volt egy nagyon szerettük és megbizhato volt.pár olajcseppet mégis eresztett de szerettük nagyon
Válasz #4726. hozzászólásra
Okvetlen ki nem hagynám
öregszünk öregszünk....főleg te sógi!
Válasz #4724. hozzászólásra
Ja ha sört nem is ittál,de a nyalókát ne felejtsd!!!
Válasz #4724. hozzászólásra
Remélem jó felé tekertettem veled...Egyre hülyébb vaok má elfelejtek dolgokat...Öregszünk vazze...